s
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Είναι η δεύτερη φορά που επικοινωνώ μαζί σας και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας στο ερώτημα που σας έθεσα.
    Έχω γεννηθεί στις 4/6/1966 και ώρα 9.45 π.μ. στη Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να μου πείτε τί προβλέπετε για την ερωτική μου ζωή τους προσεχείς μήνες. Όπως σας έχω ήδη ενημερώσει ο φίλος μου έχει γεννηθεί στις 29/1/61 αλλά είναι παντρεμένος. Θα υπάρξει κάποια νέα γνωριμία? Θα προχωρήσει ουσιαστικά η σημερινή μου σχέση? (δεν με ενδιαφέρει άμεσα να χωρίσει). Με ενδιαφέρει η σχέση να γίνει πιο ουσιαστική.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Re: ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Η αλήθεια είναι ότι μέσα στο καλοκαίρι του 2005 - Ιούνιο/Ιούλιο κυρίως θα έχεις την δυνατότητα μιας καινούργιας γνωριμίας. Όσον αφορά την ήδη υπάρχουσα πως δηλαδή να γίνει πιο ουσιαστική εφόσον δεν προχωράει σε μια άλλη φάση;
    Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά η συγκεκριμένη σχέση μόνο ευχάριστες στιγμές μπορεί να σου χαρίσει και τίποτα περισσότερο για το μέλλον σου.

Φιλικά
    Βασιλική Κόντη

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)