- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 97
-
24-05-2011, 06:13 PM #81
-
24-05-2011, 06:40 PM #82
Re: Πλουτωνας διελαυνει Ωροσκοπο/Ηλιο
Ο Πλούτωνας και ο Δίας από την θέση του στον Ταύρο που από τον Ιούνιο θα βρίσκεται εκεί, θα σε αποζημιώσουν για πολλά από τα δεινά των περασμένων χρόνων και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο! Μόνο οι αναπάντεχες αναστατώσεις και εντάσεις του Ουρανού θα σε έχουν συνέχεια στην αναζήτηση ισορροπιών, αλλά οκ. Δεν θυμάμαι στην ζωή των ανθρώπων γύρω μου περιόδους που να μην υπήρχε κάποιο πρόβλημα να λύσουν. Αυτή είναι η ζωή.
Έχω κι εγώ ωροσκόπο Κριό και πίστεψέ με σε καταλαβαίνω μια χαρά! Όλα μας τα πήρε! Υπάρχει και σχετικό τραγούδι του Διονυσίου (όχι του Αρεοπαγίτου ) .« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
24-05-2011, 06:58 PM #83
-
24-05-2011, 10:49 PM #84
Κατια μου, την ημερα που εχασα τον πατερα μου, η διελαυνουσα Λιλιθ βρισκοταν σε συνοδο ιδιομοιριας με τον προοδευμενο ηλιο.(μερα-χρονος).
Δεν εννοω οτι δεν υπηρχαν αλλες σημαντικες οψεις, ηταν ομως η μοναδικη συνοδος και χαρακτηριζε εξαιρετικα το συνοθυλευμα των συναισθηματων μου, εξ αιτιας της απωλειας που βιωνα.
Επισης, στις περιοδους που <ειμαι στις μαυρες μου> η στις <κακες μου>, εχω παρατηρησει οτι συμμετεχει σε δυσμενη οψη με τον ερμη μου. Υπ οψιν ομως, οτι στο γενεθλιο υπαρχει συνοδος ερμη-λιλιθ.
Αυτα εχω προσεξει, μεσα απο το δικο μου ωροσκοπιο.
-
24-05-2011, 11:26 PM #85
Μέχρι ώρας, κι εγώ πιστεύω πως η λίλιθ μικρη σημασία έχει.
Γεννήθηκα με αντίθεση ακριβείας λίλιθ-σελήνης σε 5ο/11ο, διδυμο τοξότη, αντίστοιχα.
Παρόλα αυτά, όταν η σελήνη "περπατάει" διδυμο και τοξότη, νιώθω δυνατή, ακούραστη, και εξαιρετικά ευδιάθετη.
Προβλήματα συνήθως δημιουργούνται υπό μορφής άγχους και πίεσης, όταν η σελήνη συναντά το γενεθλιο Πλούτωνα μου στο Ζυγό.
Επίσης έχω να σας πω πως όταν ο Πλούτωνας πέρασε πάνω από τον ωροσκόπο μου, στις 28 και κάτι του Τοξότη, μεταμορφώθηκα εσωτερικά και εξωτερικά προς το καλύτερο και άλλαξα τα ΠΑΝΤΑ, δηλαδή όσα ίσχυαν στη ζωή μου.(Ανήκω στους Ταύρους που ζουν για αλλαγές)
Ελπίζω, μετά από χρόνια, όταν ο Πλούτωνας φτάσει στις 14 του Αιγόκερω και τριγωνίσει τον Ήλιο μου,να μου κάνει το ίδιο καλό όπως τότε. Προς το παρόν, τριγωνίζει τον Ερμή μου και δεν με αφήνει να βαριέμαι καθόλου!:bigsmile:
Εχω να σας πω να μην φοβάστε τον Πλούτωνα!
Χαλαρώστε και απολαύστε, η ζωή είναι μικρή!:bigsmile:Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
25-05-2011, 09:19 AM #86
Eχεις ενα πολυ ωραιο τροπο να εξηγεις αυτα που δεν ξερεις και τοσο καλα!!!!!!
Σε ευχαριστω πολυ--:bigsmile:
-
25-05-2011, 12:14 PM #87
-
26-05-2011, 09:59 PM #88
σας ευχαριστω πολύ για την κατανόηση και τον χρόνο που διαθέσατε για να μου απαντήσετε. Είναι λίγο πιο καθαρα τα πράγματα τώρα αν και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το περνάω όλο αυτό και ιδιαίτερα σε αυτή την ηλικία και την φάση της ζωής μου. Ευχομαι να περάσουν όλα όσο πιο ανώδυνα και όσο πιό γρήγορα γίνεται! Μετά την καταιγίδα βγαίνει πάντα ένας λαμπερός ήλιος, έτσι δεν είναι ? Ευχαριστώ και πάλι !
-
26-05-2011, 11:15 PM #89
Γεια σου, Αυγερινέ.
Βασικά συμφωνώ με αυτά που σου είπε η Κάτια.
Η σύνοδος Ήλιου/Πλούτωνα/Ουρανού που έχεις δείχνει ότι δεν χρειάζονται δυνατά τράνζιτς για να περάσεις κρίσεις ή δυσκολίες ανατρεπτικές και ψυχοφθόρες αλλά και ανανεωτικές στην ζωή σου. Κουβαλάς μέσα σου ψυχικά τις έννοιες αυτές των πλανητών. Κουβαλάς μέσα σου ψυχολογικά τις δυσκολίες και μπορούν αυτές εύκολα να ενεργοποιηθούν και να εκφραστούν. Πόσο μάλλον όταν ενεργοποιούνται από δυνατές διελεύσεις.
Τι συμβαίνει τώρα με το τρίγωνο του τράνζιτ Πλούτωνα προς τον Ήλιο σου που θα γίνει κάποια στιγμή. Το τρίγωνο αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις τις ψυχολογικές συγκρούσεις και δυσκολίες της συνόδου αυτής του Ήλιου σου. Σε ποιο βαθμό θα τις λύσεις εξαρτάται από σένα κι όσο πιο συνειδητά το κάνεις τόσο το καλύτερο.
Μετά απ' αυτό το τρίγωνο του Πλούτωνα, θα δεις ότι η ζωή σου και η ψυχολογία σου σταδιακά θα εξομαλυνθούν περισσότερο. Δεν θα νιώθεις το ίδιο ψυχικό βάρος πια και κατ' επέκταση τα δύσκολα τράνζιτ πάνω στην σύνοδο αυτή του Ήλιου σου δεν θα σε επηρεάζουν πια το ίδιο στο μέλλον.
-
27-05-2011, 01:53 AM #90
Πέρα από όλα όσα λέμε, πραγματικά πιστεύω πως η γενιά που θα νιώσει να τριζουν συθέμελα τα πάντα γύρω της είναι η γενιά του 89/90, ιδίως με τη μεγάλη σύνοδο στον Αιγόκερω σε αντίθεση με το Δία στον Καρκίνο.
Φανταστείτε τον Πλούτωνα που βαδιζει τώρα στον Αιγόκερω και τον Ουρανό που παρελαύνει στον Κριό...
Μήπως τελικά αυτή η γενιά ΠΡΕΠΕΙ να πάρει αποφάσεις για όλη την υφήλιο?
Μήπως το "ξύπνημα" του Πλούτωνα τους αφορά άμεσα, ειδικά αν τα παρορμητικά είναι σε εξέχοντα σημεία στο χάρτη τους, ή αν υπάρχει ωροσκόπος / ήλιος στον Αιγόκερω?Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.