s
Πλουτωνας διελαυνει Ωροσκοπο/Ηλιο - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 LastLast
Results 71 to 80 of 97
    Όνομα:
    Κάτια

Re: Πλουτωνας διελαυνει Ωροσκοπο/Ηλιο

Quote Originally Posted by mple View Post
    fftopic: ειμαι off topic το ξερω! δεν βρίσκω όμως το σωστό! ήθελα να ρωτήσω το εξης . Ειμαι καρκίνος (ηλιος στην 4η μοιρα) με αφροδίτη καρκίνο στην 6η μοίρα και επομένως σε αντίθεση με τον διελαύνοντα πλούτωνα! Μπορεί κάποιος να μου πεί πόσο καιρό θα ταλαιπωρούμαι ακόμα απο αυτήν την αντίθεση ? έεεελεος ! Απίστευτο συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Ο,τι πάει να ξεκινήσει χαλάει ως δια μαγείας... μπορει κάποιος να μου εξηγήσει αν φταίει ο παλιοπλούτωνας και για πόσο ακόμα θα μου σπάει τα νεύρα ? :blink:
    Έχεις δύο πλανήτες στον Καρκίνο (4η και 6η μοίρα) που θα πει ότι πέρασες τον Κρόνο και τώρα δέχεσαι τις συντονισμένες όψεις του Πλούτωνα από αντίθεση και του Ουρανού με τετράγωνο.
    Αυτό σημαίνει ότι στον χάρτη σου γίνεται ένα ταυ-τετράγωνο που είναι μια αρκετά δυσμενής όψη και δύσκολη στον χειρισμό της.
    Ψάξε τι άλλες γενέθλιες όψεις κάνουν η Αφροδίτη και ο Ερμής σου και με την λογική που περιγράφεται στα προηγούμενα ποστ , κάνε τους συνειρμούς και τους συνδυασμούς σου.
    Για σχεδόν ένα χρόνο ακόμα θα έχεις δρόμο. Καλό κουράγιο. :bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Ευχαριστώ πολύ Katiakiss για την απάντησή σου! Περίμενα πώς και πώς μια εξήγηση γιατί όλα μου πάνε στρβά! Πραγματικά είναι σαν να συνομοτεί το σύμπαν να χαλάει ότι πας να ξεκινήσεις χωρίς κανένα λόγο! Ευτυχώς στον γενέθλιο χάρτη οι όψεις τις αφροδίτης είναι θετικές όπως και του ερμή. Αυτές είναι και οι όψεις που θα πρέπει να κοιτάζω και στο χάρτη πρόγνωσης με τους διελαύνοντες πλανήτες ?

το ταυ-τετράγωνο είναι χειρότερο απο το τετράγωνο ?

Μπορώ να ρωτήσω και κάτι τελευταίο ? στον γενέθλιο χάρτη μου με τους διελαύνοντες πλανήτες φαίνεται οτι ο πλούτωνας διελάνει τον 10ο οίκο μου και ο κρόνος τον 7ο. Αυτό συμαίνει οτι οι δύσκολες όψεις αφορούν τους συγκεκριμένους οίκους? Δηλαδή η αντιθέσεις του πλούτωνα αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και ο κρόνος τις συνεργασίες ?

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by mple View Post
    Μπορώ να ρωτήσω και κάτι τελευταίο ? στον γενέθλιο χάρτη μου με τους διελαύνοντες πλανήτες φαίνεται οτι ο πλούτωνας διελάνει τον 10ο οίκο μου και ο κρόνος τον 7ο. Αυτό συμαίνει οτι οι δύσκολες όψεις αφορούν τους συγκεκριμένους οίκους? Δηλαδή η αντιθέσεις του πλούτωνα αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και ο κρόνος τις συνεργασίες ?
    Καλημέρα. Καταλαβαίνω ότι είσαι αρχάρια και κάποια πράγματα μοιάζουν ακόμα μπερδεμένα. Αυτό που έχω να σου πω, είναι ότι πρέπει να κρατήσεις στο μυαλό σου ότι στην αστρολογία όλα λειτουργούν διπολικά. Έτσι, όταν μιλάμε για τον 10ο οίκο, αυτόματα πρέπει να σκεφτούμε τον 4ο που βρίσκεται απέναντί του και αποτελούν έναν άξονα.
    Αφού ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 10ο οίκο σου, έτσι κι αλλιώς επηρεάζει τις υποθέσεις του οίκου που είναι απέναντι, εκτός του 10ο στον οποίο βρίσκεται φυσικά. Πόσο μάλλον όταν ο 4ος έχει μέσα πλανήτες με τους οποίους έρχεται σε αντίθεση.
    Το συμπέρασμα είναι ότι επηρεάζεται ο άξονας 10ου\4ου . Αφού οι πλανήτες που βρίσκονται μέσα στον 4ο είναι καλά υποστηριγμένοι από την γενέθλια θέση τους, έχουμε ένα καλό δεδομένο, ως ένα το κρατούμενο. (Για να δεις ποιοι άλλοι οίκοι επηρεάζονται, θα βρεις ποιους άλλους οίκους κυβερνάνε οι πλανήτες που βρίσκονται μέσα στον 4ο ).
    Όμως η γωνιακή τους θέση και η επιρροή που δέχονται από επίσης γωνιακή θέση, κάνει τις όψεις αυτές καθοριστικές.

Για να στο δώσω να το καταλάβεις καλύτερα, θα στο πω με παράδειγμα.

Οι γωνιακοί οίκοι (1ος, 4ος, 7ος, 10ος) είναι σαν τα ζωτικά όργανα ενός ανθρώπου. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ο 4ος είναι η καρδιά και ο 10ος το κεφάλι. Και ας υποθέσουμε ότι ο 9ος είναι το καλάμι. Είναι αλλιώς να χτυπήσεις άσχημα στο καλάμι και αλλιώς στο κεφάλι.

Αφού έχεις πλανήτες μέσα στον 4ο (την καρδιά του παραδείγματος) και αυτοί δέχονται χτυπήματα από τον 10ο (Πλούτωνας στον Αιγόκερω) , από τον 7ο (Κρόνος στον Ζυγό) , αλλά και από τον 1ο (Ουρανός στον Κριό) , το πλανητικό σκηνικό λέει ότι μάλλον πας για μεταμόσχευση καρδιάς.
    Αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε τρομάζει, άσχετο αν πράγματι είναι μια επίπονη και κουραστική διαδικασία. Σημαίνει ότι η ζωή σου αλλάζει συθέμελα και μετά το πέρας αυτών των διελεύσεων, τίποτα δεν θα είναι ίδιο, μέσα σου και γύρω σου.

ΥΓ: Δεν υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες όψεις. Υπάρχουν όψεις που μεταφέρουν μεγαλύτερη ενέργεια και άλλες λιγότερη. Το ταυ-τετράγωνο διακινεί μεγαλύτερη ενέργεια γιατί αποτελείται από μία αντίθεση και δύο τετράγωνα.

Καλησπέρα! Αποφάσισα να καταθέσω κ τη δική μου εμπειρία από τον πλούτωνα. Στο γεννέθλιο χάρτη μου στο ζώδιο του αιγόκερου βρίσκονται ο ποσειδώνας στις 03,23R, ο άρης στις 11,30R κ ο ωροσκόπος στις 17,41 μοίρες.
    Τους τελευταίους λοιπόν μήνες δεν έχει μείνει τίποτα ίδιο. Ό,τι θεωρούσα σίγουρο και δεδομένο (λανθασμένα ίσως) ανατράπηκε. Αφορμή στάθηκαν σκληρά γεγονότα (αρρώστεια, εξέλιξη δουλειάς, "συγγενείς"), τα οποία μετά το πρώτο σοκ, την ταυτόχρονη γείωση και τη συνειδητοποίηση της νέας πραγματικότητας έφεραν καινούργιες απαιτήσεις, άγχος, στεναχώρια κλπ. Ήρθα έτσι σε μια πρώτη γνωριμία με τα όριά μου και με πτυχές του εαυτού μου που δεν γνώριζα.
    Θέλω να σταθώ σε μια ημερομηνία. Στις 24/7/10 μάθαμε για τη σοβαρή ασθένεια μέλους της οικογένειας κ τότε ξεκίνησαν αυτά που περιέγραψα παραπάνω. Ο διελαύνον πλούτωνας ήταν στις 03,24R του αιγόκερου κάνοντας σύνοδο ακριβείας με το γεννέθλιο ποσειδώνα. Αυτοί οι δύο βρίσκονταν ακόμη σε τετράγωνο με το διελαύν. κρόνο στις 00,14 του ζυγού ( ο κρόνος σε σύνοδο με τη γεννέθλια αφροδίτη στις 00,51 του ζυγού) και σε τετράγωνο με τους διελαυν. ουρανό (00,26 κριού) κ δία(03,23R κριού). Ένα ωραιότατο ταυ τετράγωνο. Δυστυχώς δεν έχω εισχωρήσει σε βάθος στην αστρολογία κ γι'αυτό θα ήθελα να δω κ τις δικές σας παρατηρήσεις.
    Πιστεύω πάντως πως αλώβητοι μπορεί να μη βγούμε από τις διελεύσεις του πλούτωνα, σίγουρα όμως θα βγούμε πιο δυνατοί!

ευχαριστω πολυ katiakiss
    δεν ξερω και παρα πολλά αλλά βλέποντας τον χαρτη μου να βάλομαι απο παντού!!!!
    θα ηθελα να σερωτησω αν γνωριζεις τι επίδραση μπορει να έχει οτι η σεληνη ειναι σε συνοδο τωρα με την γενεθλια λιλιθ στον 11ο;
    ο χαρτης ειναι ενα παζλ εκει που νομιζεις οτι κατι εχεις καταλαβει ολα ανατρεπονται;;;;;;

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by divor View Post
    ευχαριστω πολυ katiakiss
    δεν ξερω και παρα πολλά αλλά βλέποντας τον χαρτη μου να βάλομαι απο παντού!!!!
    θα ηθελα να σερωτησω αν γνωριζεις τι επίδραση μπορει να έχει οτι η σεληνη ειναι σε συνοδο τωρα με την γενεθλια λιλιθ στον 11ο;
    ο χαρτης ειναι ενα παζλ εκει που νομιζεις οτι κατι εχεις καταλαβει ολα ανατρεπονται;;;;;;
    Γεια σου divor. Η ερώτησή σου σχετικά με την σύνοδο Λίλιθ\Σελήνης , φοβάμαι ότι δεν θα λάβει ικανοποιητική απάντηση, τουλάχιστον από μένα.
    Στο βάθος του συστήματος αξιολόγησής μου, η Λίλιθ , σαν ένδειξη μέσα σε ένα χάρτη, δεν έχει παγιωθεί. Στην πραγματικότητα, από περιέργεια την παρακολουθώ, αλλά δεν έχω σχηματίσει κάποια ολοκληρωμένη εικόνα για τον ρόλο της. Με απλά λόγια, δεν με έχει πείσει για τίποτα και δεν την έχω βρει πουθενά αναμεμιγμένη με τον τρόπο που οι κανονισμοί ορίζουν.
    Δεν έχω επισημάνει την επιρροή της ούτε καν σε συνόδους μέσα σε συναστρίες. Και δεν μιλώ για συναστρίες τρίτων που μπορεί να σου αποκρύψουν κάτι. Μιλώ για δική μου. Αρκετές εντάσεις και ανεξέλεγκτα είχα από μόνη μου. Δεν περίμενα την Λίλιθ. Με ήξερα και πριν. Τι να πω…
    Έτσι θα περιοριστώ να σου πω ότι στο βαθμό που η Λίλιθ σχετίζεται με την σκοτεινή πλευρά του ψυχισμού μας και τα ανεξέλεγκτα πάθη, επιθυμίες κτλ, λογικά η σύνοδός της με την Σελήνη θα πρέπει να είναι μεγάλης και ιδιαίτερης σημασίας.
    Αν λοιπόν τα όσα λέγονται για εκείνη είναι πραγματικά, τότε φαντάζομαι πως θα έχεις μερικές ενδιαφέρουσες εμπειρίες να μοιραστείς μαζί μας, μετά το πέρας της όψης και όταν όλα καταλαγιάσουν μέσα σου. Λογικά θα φέρει θέματα φύσης 11ου , φύσης του οίκου που κυβερνά η Σελήνη σου, αλλά και συναισθηματικής φύσης γενικότερα, αφού η Σελήνη είναι ένα από τα δύο μας φώτα και κάθε επαφή μαζί της, είναι έτσι κι αλλιώς σημαντική και σπουδαία, ανεξάρτητα από οίκους και είδος όψης. :bigsmile:

Πραγματικά είμαι περίεργη να ακούσω εμπειρία ανθρώπου από επιρροή της Λίλιθ. (επιρροή που να μην σχετίζεται με άλλες 100 διελεύσεις που θα υποστήριζαν έτσι κι αλλιώς μια υποτιθέμενη επιρροή της!)

Όνομα:
    Αυγερινός

Έχω ωροσκόπο κριό στις 17 μοίρες..Το μεσουράνημα μου στις 10 μοίρες του Αιγόκερω και ο Πλούτωνας σε σύνοδο με αυτό θα τριγωνίζει τον Ηλιο μου στις 11 μοίρες Παρθένου.. και στη συνέχεια τους υπόλοιπους πλανήτες..(έχω μπόλικους εκεί..) αλλά έχω και τους δεσμούς μου στις 9 μοίρες κριού-ζυγού..οπότε..!! Αστα..!!
    Καταλαβαίνετε τι πέρασα τη περασμένη δεκαετία αρκεί μόνο να σας πω οτι είμαι Παρθένος του '68 με τέσσερις γεννέθλιους πλανήτες πάνω μου..Ηλιο-Δία-Πλούτωνα-Ουρανό..και δίπλα ακριβώς..1η μοίρα ζυγού Αφροδίτη και 3η μοίρα ζυγού Ερμή..ουφ τελείωσα..!! Έλεος..!!
    Το τετράγωνο..Πλουτώνιο Πάρτυ γίνεται....!! Το πως πέρασα και περνώ ακόμα..είναι πέρα απο πλάκα..ΟΔΥΝΗΡΟ!! Αναμορφωτικό πολύ μέν..αλλά..και πονάει πολύ..!!
    Κάτι γενικό μου είπαν παλιότερα για τους επερχόμενους τριγωνισμούς..αλλά..ήταν πολύ γενικό..:unsure: Ξέρει κάποιος κάτι..?? Μητσάκο μου..??..Κυρα Κοραλλία..??..λίγα ψίχουλα αγάπης σας γυρεύω..κι ως την άλλη μου ζωή..
    "Λάθε βιώσας"

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by aygerinos View Post
    ..εγώ έχω το μεσουράνημα μου..στις 10 μοίρες του αιγόκερω και τριγωνίζει τον ήλιο μου στις 11 μοίρες παρθένου..κάτι γενικό μου είπαν παλιότερα..αλλά..πολύ γενικό..:unsure: Ξέρει κάποιος κάτι..??
    Ξέρω ότι είσαι μια χαρά και ότι όταν φτάσει ο Πλούτωνας στις μοίρες εκείνες, θα είσαι ακόμα καλύτερα! Αργεί όμως, γι' αυτό, χαλαρά...:bigsmile:

ΥΓ:Επανέρχομαι για να πω ότι ο Κρόνος ταλαιπωρεί λιγάκι τις σχέσεις σου και τα επαγγελματικά σου θέματα, αλλά σου δίνει και την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και στους δύο τομείς. Δεν είναι για τρέλα και για πανικό. Όλοι οι άνθρωποι περνάμε τέτοιες καμπές ζωής.
    Μέσα από όψεις και θέσεις αποκομμένες, είναι λάθος να εξετάζεται ένα ωροσκόπιο που μόνο στο σύνολό του μπορεί να μας πει κάτι.
    Ένα, ένα μας τα λες κι εσύ... Που πας με μία όψη;

¶λλα όπως είπες... Μητσάκο; Κοραλλία; (Η κλήση σας προωθείται....)

Page 8 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)