s
Strauss-Kahn και χάρτης Ηνωμένων πολιτειών Αμερικής - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 30 of 30
    Όνομα:
    Χρύσα

Re: Strauss-Kahn και χάρτης Ηνωμένων πολιτειών Αμερικής

οκ αφού θέλετε και το χάρτη της Γαλλίας, πώς να σας χαλάσω χατήρι;;:toung:
    Λοιπόν αυτός χάρτης είναι σύμφωνα με την 5η δημοκρατία της Γαλλίας, με ώρα κατά προσέγγιση όταν θεσπίστηκε το νέο σύνταγμα.. Υπάρχει και η εκδοχή με ημ/νια 5/10 ώρα 12 am, όμως αρκετοί αστρολόγοι μεταξύ των οποίων ο Nicholas Campion και η Liz Greene, λαμβάνουν ως έγκυρο αυτόν που ανέβασα..

Όνομα:
    Maria

Εξετάζοντας το γενέθλιο Ωροσκόπιο του Strauss-Kahn...ειπα να καταθεσω αποψη...(χρησιμοποιώντας κάποια ήδη "ειπωμένα" εντος του forum στοιχεία και συμπληρωνοντας κι εγω καποια νεα στα όσα ηδη αναφερθηκαν απο συνδυκτίους εδω).

Ακμη 10ου(MC) στον Κριό --> Κυβερνήτης ο ¶ρης, επίσης στον Κριό/10ο (ΠΟΛΥ ισχυρός ο Αρης του, ως Κυβερνητης γωνιακού οίκου και μεσα σε αυτον+σε θεση έξαρσης απο ζωδιο κ θεση κυριαρχιας απο οικο)

Ο ιδιος ειναι Ταύρος -->Κυβερνήτης η Αφροδίτη, επίσης στον Ταυρο/10 (σε κυριαρχία)-->αρα και ΔΥΝΑΤΗ Αφροδίτη, που αυτη "γλυκαινει/μαλακώνει" τον Αρη και ο Αρης της μειωνει τη μαλθακότητα, κρατωντας ως ενα- σχετικά μικρό- βαθμό(λογω της απουσίας πλανητων σε μεταβλητα ζωδια) τη διπλωματία/ευελιξια της οταν υπαρχει καποιος σκοπος (πχ να πετυχει μια συμφωνια κτλ).

Αρα, έχουμε ενα stellium πλανητών στον 10ο...Ηλιος, Αφροδίτη, Αρης και Β.Δ...που αφορα τη δημόσια εικόνα του και οπως βλεπουμε περιλαμβανει 2 θετικους (Ηλιος+Αφρο) και εναν "(απ)αιτών προσεκτικο χειρισμό" πλανήτη (Αρης)!

Σύμφωνα λοιπον με τα αιτήματα του γωνιακού Ηλιου του βασικά, αλλα και της Αφροδίτης- κυβερνητη του ζωδίου του- τοποθετημένοι κ οι 2 ψηλά στο χαρτη...ειναι φανερο πως (η)θελε(ι) να λάμψει ο κυριος Ντομινικ!...να αποκτησει δημοτικότητα, να γινει αναγνωρίσιμος, να τον θαυμάσουν ολοι...κατι στο οποίο συνηγορεί βεβαια και ο Ωροσκόπος του στο αγέρωχο-περήφανο Λιοντάρι(που υπερτονιζει τον Ήλιο), εξου και του δόθηκε κ η δυνατότητα (την οποια εκμεταλλευτηκε) να βιωσει αυτα που επιθυμεί(ούσε?) η ψυχή του ωστε να νιωθει ολοκληρωμένος...στο επακρο!!!
    Και εγινε κ γρηγορα αγαπητος στο ευρυ κοινο της πατρίδας του (=Ποσειδωνας στον 4ο,-- γιατι εξω απο αυτη...(...)!!!:nuts, οπως η γενέθλια προδιαθεση υποσχοταν!! (Ηλιος ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ Αφροδιτη/Β.Δ στο 10ο).

Ο γωνιακός Αρης του τον έκανε μια αναγνωρίσιμη κ αξιολογη δυναμη στο χωρο της καριερας...καθως του εδωσε τα φοντα-κυριως τη διεκδικητικότητα- να παλεψει με σθενος, θαρρος και θράσ(σ)ος ενίοτε...για τις επαγγελματικές βλέψεις και φιλοδοξίες του (εκπληρωνοντας ετσι κ...ενα μερος του κάρμα του-μεσω της συνοδου Αρη-Β.Δ στον Κριο, την ιδια στιγμη που ο γωνιακός Ποσειδωνας στο Ζυγο τον..."παει πισω")!

Δε θα μπορουσα να αγνοήσω το Ταυ-τετράγωνο(οπως ηδη το ειδα καπου να αναφερεται εδω) που σχηματίζεται ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΑ(:toung
    ...μεταξύ Ωροσκόπου(μεταιχμιο Καρκίνου/Λέοντα)--Δία(μεταιχμιο Υδροχοου/Αιγόκερω)--¶ρη*Β.Δ(Κριος)--Ν.Δ(Ζυγος)...εχουμε 2 αντιθέσεις δλδ και 2 τετράγωνα...που ευθυνονται γι'αυτο το "ενδεχομενο πλήγμα της δημόσιας εικόνας του ατομου" οταν απο διελευση ενεργοποιηθεί ο σχηματισμος αυτος (οπως εγινε τωρα)!

Αρα...συνοπτικα ο...αφρατούλης Δομίνικος (εχω ορεξη για πειραγμα παλι!!)...οταν εχει 6 (Πλουτωνας(1ος),Ποσειδωνας/4ος,Διας/7ος(οριακα),Ηλιος+Αφροδιτη+Α ρης/10ος) απο τους 10 πλανητες του Ωροσκοπίου του σε γωνιακούς οίκους, καταλαβαινουμε οτι αυτοι(οι πλανητες)...αποκτανε εξεχουσα σημασια στο χαρτη και...ε ρε γλεντια...ετσι κ ενεργοποιηθουν απο σκληρη διελευση...like now!!!!:nuts::bigsmile:

H Σελήνη του στις 3μοιρες του Κριου και στον 9ο τον ωθει -θελει δε θελει-σε αλλαγή της κοσμοθεωρίας του οταν δεχτει/ολοκληρωθει μια διελευση προς αυτη απο εναν βαρυ πλανητη (πχ Ουρανο-συζυγία/Πλουτωνα-τετράγωνο).

Και βεβαια αυτη η Σεληνη του σε συνοδο με τον Αρη στον Κριο, οντας κ ηδη Κριαρισια λογω ζωδιακης τοποθέτησης και διπλα Αριανη απο την επιρροη της συνοδου με Αρη...μας δειχνει οτι γουσταρει γυναικες που τον παιδευουν, που του αντιστεκονται, που τον αναγκάζουν να αναλάβει δραση, παίζοντας τον κλασικο ρολο του κυνηγού!!!
    Τωρα αμα δε θελει το θηραμα να κυνηγηθει...δε βλεπω να το αποφευγει ετσι κ το βαλει στο ματι αυτος ο τυπος... και μετα...αναγκαστικά...τρεχατε ποδαρακια καμαριερων να κρυφτειτε!!
    Διοτι αυτος τετοια μανα τσαουσα ειχε...τι να κανει ο δολιος?τετοια γυναικα θα γουσταρει, δε φταίει!!!:toung:
    Οσο για την προσφιλή καμαριερούλα της υπόθεσης... "οποιος δεν εχει μυαλο",λεει η παροιμία" (ή παει γυρεύοντας, λεμε εγω!) εχει...πόδια"...κι αμα δεν εχει φτερωτα ποδια...ας κανει σλογκαν της το ρητο "οτι δε μπορεις να αποφυγεις, απόλαυσε το"!!:bigsmile: C'est la vie, που λενε κ οι Γαλλοι!

Υ.Γ1:Εχοντας ως γνώμονα αυτές τις 4 πηγες πληροφοριών...θα τον έχουμε κανει αρχειο τον Στρος...δε γλιτώνει!!!

Α. ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

Β. ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ (TRSNSIT) ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ

Γ. ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ Η.Π.Α.

Δ. ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Υ.Γ2: Αναμενω την αναλυση της Κατιας και της Τaurine για το χαρτη της Γαλλιας, να τον δουμε συνδυαστικα(συναστρια) με τον γενεθλιο του Στρος-καν να δουμε τι ζουμι θα βγαλει!!!

Όνομα:
    Κάτια

Σε μια πρώτη ματιά θα πω ότι Η Σελήνη του Στρος Καν πέφτει μέσα στον 12ο της Γαλλίας και η Σελήνη της Γαλλίας στον 12ο του Στρος Καν. Αυτό από μόνο του μου λέει πως τον πολιτικό άντρα και την χώρα του, σίγουρα τους ενώνουν πολλά και ποικίλα μυστικά. Μου λέει ακόμα πως μια πρώτη ένδειξη παρασκηνιακών κινήσεων την έχω μια χαρά.

Πέραν του ότι ο πολιτικός και η χώρα του έχουν σύνοδο δεσμών Σελήνης (αντίστροφα, δλδ ο βόρειος στον νότιο κτλ) που θα πει ότι εδώ υπάρχει μια βαθύτερη εμπλοκή στην οποία συμμετέχει η Σελήνη της χώρας (κυβ. 4ου ) σχηματίζοντας τετράγωνο προς την σύνοδο ¶ρη \ΒΔ του άντρα, μέσα από τον 12ο οίκο του, δίνοντάς μας μια ειδοποίηση για το παρασκηνιακό πλήγμα η χώρα του μπορεί να καταφέρει στον 10ο οίκο της δημόσιας εικόνας του. Την δύσκολη δε, αυτή σχέση τους, την ενεργοποίησε η τριπλή σύνοδος Ερμή\Δία\Αφροδίτης στον Κριό!

Ο Ουρανός της χώρας, βρίσκεται μέσα στον 1ο του άντρα και πάνω στον πλούτωνά του, κυβ. της ερωτικής του έκφρασης, ρίσκου, χαρά ζωής… (5ου) αλλά και τετράγωνο με τον Ερμή του άντρα που με την σειρά του ο Ερμής είναι κυβ. 12ου των κρυφών και 3ου των ειδήσεων. Η χώρα του λοιπόν, με τον ουρανό της πάνω στον Ερμή του, μάλλον ξεμπροστιάζει τα κρυμμένα του, παρά τα συγκαλύπτει.

Από την άλλη, ο Ερμής και ο ήλιος της χώρας, μέσα τον 4ο οίκο του πολιτικού και σε σύνοδο με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα, καθιστά τις συμφωνίες επισφαλείς και την συνεννόηση μακροπρόθεσμα απογοητευτική.

Έχει πάρα πολλά να πει κανείς για αυτή την συναστρία, ξεκίνησα με αυτά και περιμένω να δω τις τοποθετήσεις σας….

Ουψ! Σκορπίνα έγραφα και δεν είδα ότι είχες ποστάρει ήδη!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Χρύσα

Ανεξάρτητα από τη συναστρία με τις χώρες, σύμφωνα με αυτά που είπατε για την προοδευμένη Νέα Σελήνη, δε συμπληρώνονται και από τη σύνοδο του γενέθλιου Ποσειδώνα του (κυβ.9ου) με τον Πλούτωνα (κυβ.5ου) του Ηλιακού τόξου; Που τυχαίνει να είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο (συγκυβερνήτης 6ου) της Ηλιακής του επιστροφής αλλά και τον Κρόνο της Αμερικής; Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω πως αυτή η όψη δείχνει ότι με κάποιο πλουτώνιο τρόπο θα διαλυθούν οι αυταπάτες που είχε για τη μεγάλη του ζωή, νομίζοντας πως είναι στο απυρόβλητο. Ίσως φέρνει στην επιφάνεια εμπειρίες και απωθημένα που τον βασανίζουν, να είχε την τάση να υποπέσει σε λάθη και αδυναμίες δίνοντας το «πάτημα» για τρικλοποδιές που προτίθενται να του βάλουν καλοθελητές και μπορεί να δηλώνει την απομόνωση, είτε μέσω εγκλεισμού είτε κοινωνική απομόνωση που αλλάζει ριζικά τη ζωή του.

Μερικές απ' τις σκόρπιες απορίες που έχω, είναι αν και κατά πόσο μπορεί να επιβαρυνθεί η υγεία του απΆ όλα αυτά που βιώνει και θα βιώσει (ίσως κάποια ασθένεια πλουτώνιας ή ποσειδώνιας φύσης;; ) αλλά και αν η απόφαση της δίκης ή γενικότερα αυτή η υπόθεση ξεκαθαρίσει όταν ο Κρόνος –ο οποίος έχει ήδη κάνει 2 φορές όψη με τη σύνοδο γεν. Ποσειδώνα / προοδ. Πλούτωνα- φτάσει τη μοίρα αναδρομής του (17ο Ζυγού) εκεί κάπου τον Οκτώβριο. :unsure:

Μπράβο και πάλι στα παιδιά που ανεβασαν το χάρτη, και ευχαριστούμε την υδάτινη παρέα, που προχώρησε στην ανάλυση!
    Ας προσπάθήσω κι εγω με τη σειρά μου.
    Λοιπόν, αρχικά εντύποωση μου κάνει η κοινή σύνοδος Ηλιου-Ερμή-Αφροδίτης σε Ταύρο και Ζυγό αντίστοιχα. Ντομινικ και κράτος έχουν προφανώς ...αίσθηση του ωραίου, ο καθένας με τον τρόπο του! Η όψη χιαστί, από τα λίγα που γνωρίζω, ίσως και να έχει καρμικές προεκτασεις, αλλα αυτό το αφήνω στους εμπειρότερους!:bigsmile:

Ο Πλούτωνας του Ντομινικ με τον Ουρανό του γαλλικού κράτους, βρίσκονται σε σύνοδο στο Λιοντάρι, σε 1ο και 5ο οίκο αντίστοιχα.
    Η έκφραση και δημιουργικότητα προφανώς σιγοντάρουν εκρηκτικά η μία την άλλη με απρόβλεπτες συχνά συνέπειες στην "έξωθεν" εικόνα και των δύο.

Συνεχίζω με τις θέσεις της σελήνης. Η Σελήνη στη Γαλλία, πανίσυρη από οίκο και θέση, δείχνει αναμφίβολα εσωστρέφεια αναφορικά με το λαό της, και με την αίσθηση της μητέρας - πατρίδας. Αντίθετα η σελήνη του Ντομινίκ δείχνει μία πιο επεκτατική,φιλελεύθερη και ...υπερπόντια αντίληψη αναφορικα με τα σύνορα παντός είδους.

Οι όψεις τετραγώνων ακριβείας των σημείων mc των δύο χαρτών, μας δίνουν πληροφορίες γιατο πόσο διαφορετική άποψη υπάρχει σχετικά με την κοινωνική προβολή και καταξίωση. Ο Ντομινίκ προβάλλεται με "φασαρία", με παιδικότητα και παρόρμηση και η Γαλλία, προφανώς μέσω της πολιτικής της, προτιμά να διατηρεί ένα συντηρητικό προφίλ, χαμηλών τόνων. Αυτή τη στιγμή βέβαια, ο διελαυνων Πλούτωνας "αγγίζει" επικίνδυνα τις ακμές των προαναφερθέντων οίκων, με εξελίξεις που θα φανούν αργότερα.

Ο Κρόνος της Γαλλίας, κατά τη γνώμη μου σε θέση που διαμορφώνει ρατσιστικές, δογματικές και μισαλλόδοξες απόψεις. Είναι γνωστό σε όλους πως στη Γαλλία ο ρατσισμός καλά κρατεί Η θέση του στην ακμή του 9ου οίκου και του Τοξότη τονίζει τις απόψεις...
    Η θέση του Κρόνου της Γαλίας στον 5ο οίκο του Ντομινίκ μας πληροφορεί για το γεγονός. Σε μια ξένη χώρα αποπειράθηκε να γευθεί καρπό απαγορευμένου χρώματος, και το πλήρωσε....

Πάμε τωρα να δούμε το ρεζουμε της υπόθεσης, δηλαδή τον 4ο του Ντομινικ σε σχέση με τη Γαλλία. Ο Ποσειδώνας στον 4ο οίκο του Ντομινικ, πέρα από τις παραπάνω ερμηνείες, ίσως να δηλώνει και την ύπαρξη ακίνητης περιουσίας, σε διάφορα μήκη και πλάτη της γης (Ποσειδωνας), γεμάτα κομψότητα και καλαισθησία (Ζυγός).
    Σε σύνοδο με τον Ερμή του κράτους, ο οποίος κυριαρχεί από οίκο, "θολώνει" τα νερά και φουντώνει τα σχόλια και τις διαβουλεύσεις από κρατικές υπηρεσίες, και από διπλωματικές επαφές. Σε κάθε περίπτωση, ο κρατικός μηχανισμός της Γαλλίας, φαίνεται να έχει βάλει το χέρι του, με Ερμή και Ηλιο στο Ζυγό να μην δίνουν ξεκάθαρη εικόνα.

Αυτά τα λίγα από εμένα...
    Επαναλαμβάνω πως πρόκειται για προσωπικες απόψεις, και θα περιμένω παρατηρήσεις, διορθώσεις κλπ.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by gold soul View Post
    Ανεξάρτητα από τη συναστρία με τις χώρες, σύμφωνα με αυτά που είπατε για την προοδευμένη Νέα Σελήνη, δε συμπληρώνονται και από τη σύνοδο του γενέθλιου Ποσειδώνα του (κυβ.9ου) με τον Πλούτωνα (κυβ.5ου) του Ηλιακού τόξου; Που τυχαίνει να είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο (συγκυβερνήτης 6ου) της Ηλιακής του επιστροφής αλλά και τον Κρόνο της Αμερικής; Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω πως αυτή η όψη δείχνει ότι με κάποιο πλουτώνιο τρόπο θα διαλυθούν οι αυταπάτες που είχε για τη μεγάλη του ζωή, νομίζοντας πως είναι στο απυρόβλητο. Ίσως φέρνει στην επιφάνεια εμπειρίες και απωθημένα που τον βασανίζουν, να είχε την τάση να υποπέσει σε λάθη και αδυναμίες δίνοντας το «πάτημα» για τρικλοποδιές που προτίθενται να του βάλουν καλοθελητές και μπορεί να δηλώνει την απομόνωση, είτε μέσω εγκλεισμού είτε κοινωνική απομόνωση που αλλάζει ριζικά τη ζωή του.

Μερικές απ' τις σκόρπιες απορίες που έχω, είναι αν και κατά πόσο μπορεί να επιβαρυνθεί η υγεία του απΆ όλα αυτά που βιώνει και θα βιώσει (ίσως κάποια ασθένεια πλουτώνιας ή ποσειδώνιας φύσης;; ) αλλά και αν η απόφαση της δίκης ή γενικότερα αυτή η υπόθεση ξεκαθαρίσει όταν ο Κρόνος –ο οποίος έχει ήδη κάνει 2 φορές όψη με τη σύνοδο γεν. Ποσειδώνα / προοδ. Πλούτωνα- φτάσει τη μοίρα αναδρομής του (17ο Ζυγού) εκεί κάπου τον Οκτώβριο. :unsure:
    Χρύσα μου, νομίζω ότι τον κλονισμό της υγείας του , αν μπορούμε να διακρίνουμε κάτι τέτοιο, πιο πολύ τον εντοπίζω στον συντονισμό των ταυτόχρονων επιρροών:
    Αντίθεση του διερχ. Ποσειδώνα με τον γενέθλιο Κρόνο του, που είναι συνγκυβ του 6ου οίκου του.
    Σύνοδο του διελ.Κρόνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα στον 4ο (σημαντικός οίκος σε θέματα υγείας)
    + Ταυτόχρονη σύνοδος Πλούτωνα ηλιακού τόξου με γεν. Ποσειδώνα (όταν περάσει από εκεί ο Κρόνος, σίγουρα θα δώσει γεγονός, όπως πολύ σωστά επεσήμανες)
    Ο Πλούτωνας μέσα στον 6ο

Όμως δεν μπορούμε να έχουμε σοβαρά κρούσματα υγείας αν δεν συμμετέχουν όψεις με τα φώτα. Έτσι:

Η σύνοδος του Ουρανού με την Σελήνη συγκυβερνήτη 12ου (νοσοκομεία, ασθένειες, εγκλεισμός…) , είναι ένας ισχυρός δείκτης σε συνάρτηση με τους υπόλοιπους, δεδομένου ότι ο Ουρανός θα γίνει ανάδρομος και θα ξανακάνει σύνοδο με την Σελήνη του, τον Αύγουστο (όμως και τώρα που η σύνοδος είναι αποκλίνουσα, είναι ακόμα σε ενεργή) .
    Ωστόσο, θα έχουμε την είσοδο του Δία στον ταύρο (Ιούνιο) που μέσα από τον γωνιακό του 10ο θα κάνει ταυ-τετράγωνο με τον ωροσκόπο του και τον Δία (κυβ.6ου). Προσωπικά θεωρώ το ταυ-τετράγωνο αυτό καθοριστικό, γιατί ο Δίας έχει την ιδιότητα να διογκώνει ότι βρει στο πέρασμά του και η ύπαρξή του εκεί, κάθε άλλο παρά ευεργετική θα είναι.
    Φοβούμε ότι ο Δίας με κάποιο τρόπο θα είναι η χαριστική του βολή.

Όνομα:
    Δημήτρης

Είναι αλήθεια ότι η συνάστρια Γαλλίας - Στρος Καν φαίνεται να είναι περισσότερο αποκαλυπτική απΆ ότι θα περίμενα. Πέρα από τα όσα σωστά αναφέρθηκαν ήδη, εμένα μου έκανε εντύπωση η ταυτόχρονη ενεργοποίηση των δύο ωροσκοπίων από τις διελεύσεις.

Ο Πλούτωνας βρίσκεται πάνω στο Μεσουράνημα της Γαλλία και σε τετράγωνο με το Μεσουράνημα του Στρος Καν
    Ο Κρόνος πέρασε πάνω στον Ποσειδώνα του Στρος Καν και τον Ερμή της Γαλλίας.
    Ο Ουρανός είναι πάνω στη Σελήνη του Στρος Καν και σε αντίθεση με την Αφροδίτη της Γαλλίας.
    Ο Δίας πέρασε από Ωροσκόπο / Δεσμούς της Γαλλίας και τετραγωνίζει ¶ρη/Δεσμούς του Στρος Καν.

Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι πέρα από τις δυσκολίες ανάμεσα στους δύο χάρτες που σωστά αναφέρθηκαν, πιστεύω ότι ο Στρος Καν θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ την Γαλλία. Βλέπουμε στον χάρτη της ότι έχει μόνο ένα πλανήτη στο ανατολικό ημισφαίριο και κανέναν στο 4ο τεταρτημόριο όπου φαίνονται οι δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει στο διεθνές σκηνικό (10ος και 11ος οίκος). Με 7 πλανήτες του Στρος Καν να πέφτουν στο ανατολικό ημισφαίριο της Γαλλίας θα μπορούσε να φέρει κάποια ισορροπία στο χάρτη της, να καλύψει ένα κενό που υπάρχει με τον ισχυρό και εξωστρεφές χαρακτήρα του. Ίσως αυτό φαίνεται και από τους «ανάποδους» Δεσμούς της Σελήνης. Από την άλλη 4 πλανήτες και ο Βόρειος Δεσμός της Γαλλίας βρίσκονται στον 4ο οίκο του Στρος Καν, κάτι που δείχνει τα φιλοπάτρια αισθήματά του.

Οι ισχυρές συνδέσεις ανάμεσα στα δύο ωροσκόπια δείχνει νομίζω ότι είχε σημαντικό ρόλο να παίξει στα πολιτικά πράγματα της Γαλλίας και γιΆ αυτό θα είχε και πολλούς αντιπάλους, Αυτή η δυνατότητα αποτελεί βέβαια παρελθόν πλέον και εκτός από το «άδειασμα» που σίγουρα υπήρξε από τη χώρα του, τείνω να πιστέψω ότι μάλλον του την είχαν στημένη.

Νομίζω ότι το πρόβλημα στην περίπτωσή του είναι το λάθος timing. Η θητεία του στο ΔΝΤ ολοκληρώθηκε και κατΆ επέκταση η αρχή της δυναμικής ενασχόλησής του με τα εσωτερικά της χώρας του έγιναν στη χειρότερη στιγμή για τον ίδιο, σύμφωνα με τις διελεύσεις και προόδους που έχουν αναφερθεί. Βλέπουμε ότι δεν αρκούν οι δυνατότητες αλλά χρειάζεται και ο σωστός χρόνος.

Όνομα:
    Κάτια

Κύριε Αντωνιάδη η τοποθέτησή σας είναι καθαρή, κατανοητή και εμπεριστατωμένη. Χάρηκα πολύ διαβάζοντας , γιατί διατυπώσατε δυο τρία πράγματα που εγώ απέφυγα από ανασφάλεια.

Να συμπληρώσω ότι συμφωνώ απόλυτα με το περί πατριωτισμού του Στρος Καν και να τονίσω ότι ο χάρτης του περιγράφει έναν ικανότατο πολιτικό για την χώρα του αλλά και για την συγκεκριμένη θέση του στο ΔΝΤ.

Η τύχη είναι τυχαία, όχι η επιτυχία!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Παιδια να ειστε καλα, ειναι πολυ ενδιαφερουσα η αναλυση που κανετε.leasantry:

Και κάτι τελευταίο που πρόσεξα: Σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί ένα θεαματικό τετράγωνο Ηλιου - Ποσειδώνα, στην 1η μοίρα των μεταβλητών. Οι οίκοι που αναφερόμαστε στην περίπτωση του Ντομινίκ είναι ο 11ος, και ο 8ος αντίστοιχα.

Τί άλλο πια να περιμένει αυτός ο άνθρωπος? Δεν φτάνει τόση προβοκάτσια?
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)