- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Σας αρέσει το myHoroscope;
- Voters
- 555. You may not vote on this poll
-
Είναι Πολύ καλό
371 66.85% -
Είναι Καλό
151 27.21% -
Είναι Μέτριο
11 1.98% -
Είναι Κακό
0 0% -
Έχει ελλείψεις
16 2.88% -
Είναι αδιάφορο
6 1.08%
Results 141 to 150 of 164
-
02-02-2011, 11:30 PM #141
Re: Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι
Eγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένη απ'το site,και μπράβο για ακόμα μια φορά στους συντελεστές του.Χάνομαι μέσα σ'ένα απέραντο κόσμο γνώσεων και ξεχνάω κι αυτά που ήδη ξέρω,γιατί απλα τελικά τίποτα δεν ξέρω!Ηαστρολογία είναι πολυσυνδυαστική,αλλά που θα πάει,θα τη βρούμε όλοι την άκρη κάποια στιγμή.Και όλα τα μέλη είναι πρόθυμα για βοήθεια,όλα οκ.
Κάποτε μ'ενόχλησε μόνο ένα post κάποιου αστρολόγου,που είπε σε κάποιο μέλος,"..μπράβο για την τοποθέτηση σου,χαίρομαι που ξεφεύγουμε απ'το στυλ της desperate housewife.."
Mία αστρολογική κοινότητα αποτελείται από διαφορετικούς ανθρώπους,τόσο σε πνευματικό,όσο και σε μορφωτικό επίπεδο.Αυτό είναι ενδιαφέρον,ν'ανταλάσσουν γνώση και εμπειρίες οι άνθρωποι μεταξύ τους.Τώρα γιατί μια παντρεμένη(ή και πολλές)γυναίκα τον ξενέρωσε τον κύριο,δεν ξέρω.Οι γυναίκες με οικογένεια πρέπει να ανταπεξέλθουν σε πολλούς ρόλους,και αξίζουν σεβασμό.Επίσης δεν τηγάνιζαν πάντα κεφτεδάκια,έκαναν τον κύκλο τους.Σπούδασαν ή όχι,ταξίδεψαν,ερωτεύτηκαν, ώρισαν,πλήγωσαν,έχασαν αγαπημένα άτομα,ήταν μέσα σε όλα,ήταν ροκ κορίτσια ή οτιδήποτε άλλο.Τελοσπάντων ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ,δεν είναι εξωγήινοι.Αυτό τον ρατσισμό όσον αφορά τις παντρεμένες τον συναντώ και αλλού,και μ'ενοχλεί.Και αστρολογικά να το πάρεις,πάλι περισσότερες εμπειρίες έχουν ζήσει,γιατί είναι σύζυγοι,μαμάδες, ή και χωρισμένες.Πολλές φορές με βοήθησαν με απαντήσεις μαμάδες του site με τις γνώσεις τους.Κι αν αστρολογία μελετάει κάθε ανήσυχο πνεύμα που δεν του φτάνουν οι απαντήσεις που του σέρβιραν οι άλλοι,κι αν κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος ψάχνεται γενικότερα,φαντάσου ότι μια μαμά πρέπει να βρει και χρόνο για να μελετήσει κάτι που της αρέσει πολύ.Σε μια παλιά Ελληνική ταινία ακουγόταν μια φωνή που έλεγε.."σ'ευχαριστώ Θεέ μου που μ'έκανες ήλιο και δε μ'έκανες εργαζόμενη νοικοκυρά"..Ας μην βάζουμε λοιπόν ταμπέλες,και ας μας ενώνει η αγάπη για τη μελέτη των άστρων..Οχι τίποτ'άλλο,αλλά κάποτε μια παντρεμένη γυναίκα άλλαζε πάνες σε όλους μας ανεξαιρέτως..
Αυτά,φιλικά-Μαρία
-
19-05-2011, 09:04 PM #142
Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το πιο καταρτησμένο &ενημερωμένο αστρολογικό site της Ελλάδας.
-
12-09-2011, 10:03 AM #143
γεια και απο μενα,σας παρακολουθω αρκετο καιρο αλλα μπερδευομαι ακομα και δεν ξερω που να ψαξω τι και σε ποιο θεμα να βαλω καποιες ερωτησεις μου... η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο στοκος :toungθα την βρω την ακρη ομως)
ηθελα να επισημανω οτι οι δημοσιευσεις θα ηταν καλο να εμφανιζοντε απο τις πιο προσφατες στις πιο παλιες και οχι το αντιθετο,ετσι ωστε μολις ανοιγουμε καποιο θεμα να βλεπουμε αμεσως τα πιο προσφατα σχολια και δημοσιευσεις που εχουν γινει...
καλημερουδια λοιπον :bigsmile:
-
12-09-2011, 10:16 AM #144
ωχ παιδια συγγνωμη... ειπαμε ειμαι στοκος,ακυρο το προηγουμενο μολις καταλαβα οτι οι ημερομηνιες που εβλεπα ηταν της εγγραφης:toung:... και παλι συγγνωμη
ηθελα ομως να ρωτησω,που μπορω να ψαξω μηπως και βγαλω ακρη με τις καρμικες σχεσεις?θελω να δω την σχεση που μπορει να εχουν τα παιδια μου μεταξυ τους.
-
19-09-2011, 12:34 PM #145
Το site ειναι παρα πολυ ωραιο,και παρα πολυ καλα δουλεμενο.
Συγχαρητηρια στους οργανωτες.
Εισαστε φανταστικοι !!!
-
26-09-2011, 12:03 AM #146
ΓΕΙΑ
Θα ηθελα να βλεπω προβλεψεις για την πολιτικη την οικονομια και γενικως το παγκοσμιο γιγνεσθαι
ωραιο σαιτ πολυ καλη δουλεια
-
30-12-2011, 07:37 PM #147
ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ
-
30-12-2011, 07:38 PM #148
ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ
-
08-06-2012, 05:41 PM #149
Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα.
Επειδή με ενδιαφέρει πολύ η Αστρολογία και διαβάζω ότι έχει σχέση με αυτή, εγινα μέλος του site.
Αυτό που θα ήθελα είναι στους γενέθλιους χάρτες να υπάρχει περισσότερη ανάλυση για τους αστεροειδείς, και ενημέρωση για αυτούς και φυσικά να μπορώ να δω την καρμική ανάλυση χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω
Σας ευχαριστώ
-
19-12-2012, 11:00 AM #150
Ποτέ δεν κατάλαβα πως λειτουργεί το site.Που είναι οι προβλέψεις για το 2013 ;
Ασχολείστε με τα ερωτικά σαν ο κόσμος να έχει λύσει όλα τα άλλα την στιγμή που αυτοκτονεί
απο την ανεργία και την ανέχεια.Θα υπάξουν προσωπικές προβλέψεις ; Υπάρχει αριθμός τηλεφώνου για επικοινωνία ή δεν θέλετε να σας τηλεφωνούν ;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.