s
Παρόμοιοι γενέθλιοι και ομοιότητες επί του πρακτέου - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 31
  1. #11
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Δίπλα σας...
    Posts
    817

    Re: Παρόμοιοι γενέθλιοι και ομοιότητες επί του πρακτέου

    Quote Originally Posted by Victory View Post
    Εφάκι μου το δρομολόγιο είναι πολύ δύσκολο και μάλλον αντανακλαστικά νιώθουμε όλοι περνώντας από τέτοιες στενωπούς, ότι προφανώς πληρώνουμε χρέη μας. Ισως να είναι η ανάγκη της φύσης μας, να εκλογικεύουμε και να αιτιολογούμε κάθε τι κακό ή καλό μας συμβαίνει, σαν συμπαντική ανταμοιβή ( ενοχοποίηση όπως σωστά έγραψες) . Βλέπεις μου είναι , σ' συτή την φάση που βιώνω, πολύ δύσκολο να κατανοήσω ότι είμαι ένας ακόμη μαγνήτης στο άπειρο , θετικών και αρνητικών γεγονότων, και ακολούθως να δράσω και να αντιδράσω στωϊκά στα μηνύματα αυτών . Σ' ευχαριστώ πολύ που δήλωσες παρούσα και έτοιμη για βοήθεια στο group !!!
    Κάτια μου τώρα αρχίζω και συνειδητοποιώ ότι οι παπαρούνες είναι πολύ πιο απαραίτητες για την ευτυχία μας απ΄ότι κάποια άλλα που ζητούσα ή διακαώς επιθυμούσα ....Ελπίζω να μην το ξεχάσω ποτέ ξανά ! Ωστόσο ειλικρινά ο άξονας 2ος -8ος έχει διαταράξει όλη μου την ύπαρξη . Η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα έχουν γίνει τρομακτικοί εφιάλτες. Τρέμω τι θα μου ξημερώσει !!!Και την ίδια στιγμή μια φωνή από μέσα μου να με διαβεβαιώνει ότι θα τα καταφέρω. Εδώ έιναι που τρέμω τον Ποσειδώνα μου και τις αυταπάτες. Τρέμω το τι έχει να μου δώσει όλη αυτή η διετία με Ποσειδώνα , κρόνο και Ουρανό !!! Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής : ΤΡΕΜΩ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ !!!! Το είπα γι'αυτό και στις δύο οφείλω και νιώθω να σας πω : "Αγάπα με περισσότερο όταν το αξίζω λιγότερο γιατί τότε είναι που το χρειάζομαι πραγματικά" (Σουηδική παροιμία)
    Σας ευχαριστώ
    Τίποτε δεν είναι χειρότερο από την ψευδαίσθηση πως δεν μπορούμε να καταφέρουμε το ο,τιδήποτε.
    Και γράφω ψευδαίσθηση διότι όταν εμπλέκεται ο Ποσειδώνας, τίποτε δεν είναιο ξεκάθαρο. Ο Κρόνος από μόνος του, έχει την τάση να σου κόβει τα πόδια, τη διάθεση και τα φτερά.
    Το θέμα είναι πως μέσα στον 'άξονα 2/8 κρύβεται η δύναμή μας, ο τσαμπουκάς μας, η ικανότητα επιβολής και αυτοεπιβολής, καθώς επίσης και η μαγική ικανότητα αναγέννησης!
    Οι ισορροπίες βέβαια παραμένουν πολύ λεπτές και το άτομο ΔΕΝ πρέπει να πέσει στην παγίδα αυτοεγκατάλειψης. Ακόμη και η μοναξιά είναι τόσο χρήσιμη, που λειτουργεί εξαγνιστικά και θεραπευτικά, ειδικά όταν το άτομο έρχεται σε επαφή και επικοινωνία με τα κρυμμενα μηνύματα της ψυχής του.

    Γεννήθηκα με Κρόνο στον 8ο και στο Λιοντάρι σε τετράγωνο με τον Ουρανό στο 10ο στο Σκορπιό. Κάθε νεανική μου τρελίτσα κατέληγε σε μαδημένη χαίτη, καθώς πλήρωνα ακριβά όλα όσα ήταν αυτονόητα για πολλούς συνομιλήκους μου. Πριν από 5 χρόνια, είχα επιστροφή Κρόνου και ταυτόχρονη διέλευση Ποσειδώνα από 2ο και Υδροχόο. Ενεργοποιήθηκε το γενέθλιο τετράγωνο και μπήκε και στο χορό Ποσειδώνας!
    Είμαι σίγουρη πως δεν χρειάζεται να σας αναλύσω πως ένιωθα, γιατί οι περισσότεροι από εσάς τα γνωρίζουν καλά και ίσως καλύτερα.
    Το αποτέλεσμα ήταν να ξαναγεννηθεί μέσα μου ένας καινούριος άνθρωπος, σίγουρα δυνατότερος, με αυτοπεποίθηση σφριγηλή, και πιο λαμπερή ματιά. Η χαίτη μου δεν ξαναμαδήθηκε, αντιθέτως λάμπει, και ο Ουρανός ξαναμπήκε στη θέση του, αυτή τη φορά για να μου χαρίσει δύναμη ωστε να δώσω τα δώρα του σε αυτούς που το χρειάζονται.
    Ο Ποσειδώνας από το 2ο μου έμαθε να ξεχωρίζω το χρυσό από τον τενεκέ, σε πράγματα και πρόσωπα, και ακόμη μαθαίνω. Αυτή τη στιγμή είναι στα Ψάρια παραμένοντας στα τέλη του 2ου. Ακόμη και τώρα μαθαίνω! Εκπλήξεις, αποκαλύψεις, προδοσίες, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα!

    Μην ξεχνάς πως ο,τι λυγίζει δεν σπάει... Μπορεί να μην γνωριζόμαστε μεταξύ μας, αλλά το ότι μοιραζόμαστε τόσα εδώ μέσα, μας κάνει ένα group therapy!

    Και για να μην ξεχνάμε την επιταγή του Ποσειδώνα για σαγήνη, ως Ταυρίνα και γνώστης των μυστικών 2ου/8ου, έχω να σου πω τα εξής:

    Ψάξε στα καλλυντικά σου και βρες το κατακόκκινο κραγιόν, αυτό που διστάζεις τόσο καιρό να φορέσεις,άνοιξε την ντουλάπα σου και βρές το αέρινο και αραχνούφαντο φόρεμα που καταδίκασες στην αφάνεια, φόρα στα πόδια σου τις ψηλοτάκουνες γόβες που έθαψες ζωντανές στην παπουτσοθήκη σου. Βγες μια βόλτα στο αεράκι του Μαίου και πιες τα σαγηνευτικά αρώματά του! Μην ξεχάσεις με την άκρη του ματιού σου να παρατηρείς το θαυμασμό που θα προκαλέσεις, και να γλείψεις ευχαριστημένη την πατουσίτσα σου!

    Όταν γυρίσεις στο σπίτι σου, πίστεψέ με, θα έχεις λάβει το πραγματικό νόημα του Ποσειδώνα.Γιατί είναι ο μόνος που ξερει να πλανεύει και να πλανεύεται!
    Εκμεταλλεύσου το!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

  2. #12
    Join Date
    Sep 2006
    Όνομα:
    Μαρία
    Location
    ο βυθός..
    Posts
    278

    Re: Παρόμοιοι γενέθλιοι και ομοιότητες επί του πρακτέου

    Βρε κορίτσια,τα όσα είπατε στη φίλη μας που περνάει δύσκολα ήταν πολύ συγκινητικά!Με κάνατε και δάκρυσα,και μπράβο σας που νοιάζεστε τόσο..

    Αστρολογικά ή μη,όλα περνούν τελικά.Να φοβόμαστε μόνο τα ανεξίτηλα σημάδια,ε Victory?Το λέει και τ'όνομα σου..:bigsmile:

  3. #13
    Join Date
    Apr 2010
    Όνομα:
    Κάτια
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,256

    Re: Παρόμοιοι γενέθλιοι και ομοιότητες επί του πρακτέου

    Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Βρε κορίτσια,τα όσα είπατε στη φίλη μας που περνάει δύσκολα ήταν πολύ συγκινητικά!Με κάνατε και δάκρυσα,και μπράβο σας που νοιάζεστε τόσο..

    Αστρολογικά ή μη,όλα περνούν τελικά.Να φοβόμαστε μόνο τα ανεξίτηλα σημάδια,ε Victory?Το λέει και τ'όνομα σου..:bigsmile:
    Βρε Μαράκι… Το έχεις και στο τσεπάκι το κλάμα όμως! Δεν δυσκολεύτηκες… Παραδέξου το!

    ΥΓ: Αγαπητή διαχείριση ξέρω ότι είναι ντροπή μου που αντί να δίνω το καλό παράδειγμα, γράφω τέτοιο ποστ παραβλέποντας τον κανονισμό, αλλά με κίνδυνο της διαγραφής του ποστ, πήρα την ευθύνη να πειράξω το μέλλος Μαρία76, γιατί είναι προκλητικά Ιχθύς και δεν αντέχω! Με κολάζει!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

  4. #14

    Re: Παρόμοιοι γενέθλιοι και ομοιότητες επί του πρακτέου

    Πραγματικά είναι πολύ συγκινητική κορίτσια η αμεσότητα της συμπαράστασης σας. Η ιχθύσια Αφροδιτούλα μου αισθάνεται σήμερα που διάβασα όλα τα ποστ σας, τόση ευγνωμοσύνη που δεν υπάρχουν λόγια να σας το περιγράψω. Νιώθω ότι στο σύμπαν μ΄ακούνε. Είναι υπέροχο το συναίσθημα, και ακόμη και αν είναι μόνο συναίσθημα (τούτη τη στιγμή που η αλήθεια είναι ότι η αναγκαιότητα χρήζει πράξη για να ανασάνω), ειλικρινά νιώθω περίεργα "δυνατή". Όντως Taurine μου, η μεγαλύτερη ανασφάλεια μου είναι το επόμενο Ποσειδωνίσιο λάθος μου. Μην εξαπατηθώ και μην εναποθέσω σε φρούδες καταστάσεις για άλλη μια φορά τις ελπίδες μου. Μέσα μου γίνεται ένας τεράστιος πόλεμος μεταξύ εγωϊσμού (1ος τονισμένος όπως είδατε η περισσότερες με έναν Ουρανό -κυβ. 1ου- στον 8ο που χτυπιέται αλύπητα από τον Δάσκαλο πια - τα χρέη μου με εξάντλησαν δεν μου δίνουν πέρασμα στην ελπίδα- και σε αντίθεση με τον Αρη μου -επίσης δυνατό στον Κριό- καταλαβαίνεται )και αναγκαστικής ταπείνωσης (Ποσειδώνας στον 1ο τετρ. Κρόνος στον 4ο που ενεργοποιεί την βασανιστική γενέθλια αντίθεση στον άξονα 4ου/10ου) Αλλάζω συθέμελα, όντως νιώθω να ξαναγεννιέμαι αλλά ,όπως γίνεται σε κάθε γέννηση που είναι "εκπρόθεσμη", με πολύ πόνο. ¶ραγε πόσους θα πονέσω και θα πληγώσω μαζί με μένα και ποιούς ; Είναι άλλο ένα μαρτύριο που περνώ. Ναι sagivi μου έχω πολλές ενοχές , ο 12ος μου έχει τον πονεμένο Ηλιο μου σε αντίθεση με την Σελήνη μου στον 6ο (αλλά πιάνει και τον άξονα 1ου -7ου, εγώ - εμείς). Επιτρέψτε μου να σας πω και αυτό , χωρίς να ξέρω αν όντως ισχύει , αλλά αν ισχύει θα ήθελα να με βοηθήσετε στις όψεις : Τα τελευταία 10 χρόνια που είμαι χωρισμένη και μόνη μου με τον γιο μου, έχω την αίσθηση ότι βίωσα κάποιες εμπειρίες και γεγονότα που κάπου με βγάζουν . Σαν να επέλεξα ασυνείδητα ένα δρομολόγιο (με απίστευτα πολλές εμπειρίες - δύσκολες με εξαπατήσεις, περισσότερο στα επαγγελματικά που έχω θέσει προτεραιότητα) με σκοπό κάπου να φτάσω. Για την ακρίβεια δε, η τελευταία διετία έιναι σαν να βιάζει τα γεγονότα (με φοβερή ταχύτητα) να με φτάσουν εκεί που πρέπει.... σαν να μην υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Τώρα νιώθω να βρίσκομαι στην κυριολεξία στο turning point, μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι το μετά. Το απόλυτο μηδέν ή το αντίθετο? Ισχύει ?
    Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου !!!!!
    Victory

  5. #15

    Re: Παρόμοιοι γενέθλιοι και ομοιότητες επί του πρακτέου

    Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Επανέρχομαι στο group therapy γιατί ίσως πάλι σήμερα το έχω πολύ ανάγκη. Ισως να φταίει το πέρασμα της Σελήνης στον 12ο μου ίσως πάλι είναι μια κλειστή και δύσκολη μέρα. Ωστόσο θέλω και πάλι να τονίσω ότι νιώθω έντονη την σπουδή του σύμπαντος να βιάζει καταστάσεις καταστασεις ώστε να βγώ κάπου. Υπάρχουν όντως όψεις που υποδεικνύουν κάτι τέτοιο σε έναν χάρτη όταν ενεργοποιούνται από transits και αν ναι πως μπορώ να το διακρίνω ? Σίγουρα δεν αναζητώ προσωπική ανάλυση μ΄αυτή την ερώτηση, απλά να διακρίνω για άλλη μια φορά την πραγματικότητα από την ψευδαίσθηση. Μπορεί όλο αυτό το συναίσθημα να έιναι μια απλή εσωτερική ανάγκη ελπίδας (αμφιβόλου αποτελέσματος φυσικά) ή όντως κάτι έρχεται?
    Σας ευχαριστώ !
    Victory

  6. #16
    Join Date
    Apr 2010
    Όνομα:
    Κάτια
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,256

    Re: Παρόμοιοι γενέθλιοι και ομοιότητες επί του πρακτέου

    Quote Originally Posted by Victory View Post
    Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Επανέρχομαι στο group therapy γιατί ίσως πάλι σήμερα το έχω πολύ ανάγκη. Ισως να φταίει το πέρασμα της Σελήνης στον 12ο μου ίσως πάλι είναι μια κλειστή και δύσκολη μέρα. Ωστόσο θέλω και πάλι να τονίσω ότι νιώθω έντονη την σπουδή του σύμπαντος να βιάζει καταστάσεις καταστασεις ώστε να βγώ κάπου. Υπάρχουν όντως όψεις που υποδεικνύουν κάτι τέτοιο σε έναν χάρτη όταν ενεργοποιούνται από transits και αν ναι πως μπορώ να το διακρίνω ? Σίγουρα δεν αναζητώ προσωπική ανάλυση μ΄αυτή την ερώτηση, απλά να διακρίνω για άλλη μια φορά την πραγματικότητα από την ψευδαίσθηση. Μπορεί όλο αυτό το συναίσθημα να έιναι μια απλή εσωτερική ανάγκη ελπίδας (αμφιβόλου αποτελέσματος φυσικά) ή όντως κάτι έρχεται?
    Σας ευχαριστώ !
    Victory , σίγουρα η Σελήνη στον 12ο σε επηρεάζει προκαλώντας σου μια θλίψη, ίσως και μια εσωστρέφεια. Όμως διαβάζοντας το ποστ σου, ενώ ο λόγος σου είναι πάντα στρωτός, δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι το αίτημα.
    Το μόνο που κατάφερα να αποσαφηνίσω μέσα από τα γραφόμενά σου είναι η απορία σου για το αν υπάρχουν όψεις που υποδεικνύουν επερχόμενες αλλαγές στην ζωή του ανθρώπου. Αν αυτό είναι αλήθεια ή αν είναι μία δική σου ψευδαίσθηση απλώς.

    Έχω να σου πω ότι όλες οι όψεις και θέσεις δείχνουν αλλαγές στη ζωή μας. Στη ζωή μας τίποτα δεν είναι στάσιμο και ακόμα και αυτά τα κύτταρά μας παραδίνονται σε μικρούς θανάτους μέχρι την ολοκληρωτική τους ανανέωση. Δεν είναι τυχαίο που ο Πλούτωνας κυβερνά το κύτταρο και τον θάνατο βιολογικό\πνευματικό.
    «Τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τΆαυτό μένειν» .
    Αυτό που νομίζω, είναι ότι έχεις πιεστεί γενικότερα και η είσοδος του ήλιου στους Διδύμους, σήμερα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας αυτή την αίσθηση της πικραμένης απομυθοποίησης σε όσους έχουν πλανήτες σε δυσμενείς όψεις με αυτό το πλανητικό σκηνικό. Μια ανησυχία σαν εκείνη που κάνει ένα κοπάδι φοβισμένα ψαράκια να αλλάξουν κατεύθυνση , αρκεί να πετάξεις στο νερό ένα χαλικάκι.
    Η σημερινή όψη (Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας) σηκώνει μπόλικη σκόνη μπρος στα μάτια μας και ανεβάζει ένα παραπονεμένο κόμπο στην βάση του λαιμού μας.
    Ρεαλισμός, πρακτικότητα, αποφυγή αρνητικών σκέψεων και απασχόληση με χαλαρωτικά μικροπράγματα, είναι το καλύτερο αντίδοτο!
    Έχεις έναν Κρόνο που εμπλέκεται στο σημερινό σκηνικό και ο Ήλιος ενεργοποιεί το τετράγωνο που δέχεται ο Κρόνος από τον Ποσειδώνα. Κατάλαβες; Βγες… φτιάξε τα λουλούδια σου και αν δεν έχεις βάλε! Δες φίλους… Καθάρισε ντουλάπες… Προς θεού, μην σκέφτεσαι! Για σήμερα τουλάχιστον. Σου δίνω ρεπό.:bigsmile:


    ΥΓ: Μην κυνηγάς τις καθημερινές όψεις. Θα χάσεις την επαφή με την πραγματική ζωή, αυτό που υπόσχεται η δυσμένεια του Ποσειδώνα δηλαδή. Αυτή είναι μια όψη που θα την έχεις πολλούς ακόμα μήνες (Ποσειδώνας τετράγωνο Κρόνος) . Μάθε να την χειρίζεσαι και να γίνεσαι σοφότερη από αυτήν.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

  7. #17

    Re: Παρόμοιοι γενέθλιοι και ομοιότητες επί του πρακτέου

    Κάτια μου καλημέρα. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής ξεσήκωσα όλο το σπίτι, χαλιά κλπ. προκειμένου να ξεφύγει το μυαλό μου. Εχω σκοπό να συνεχίσω μέχρι τελικής πτώσεως για σήμερα, αποδεχόμενη το ρεπό :bigsmile: που μου έδωσες.
    Ευχαριστώ
    Victory

  8. #18
    Join Date
    Feb 2008
    Όνομα:
    Δεσποινα
    Location
    πειραιας
    Posts
    2,354

    Re: Παρόμοιοι γενέθλιοι και ομοιότητες επί του πρακτέου

    Ελα βρε Viktopi την υγειά μας να έχουμε και μην σε παίρνει απο κάτω
    όλοι έχουμε περάσει δύσκολες φάσεις ,δύσκολα χρόνια ,και πιθανόν μας περιμένουν και άλλα όμως πάντα υπάρχουν οι μικροχαρές που μας κρατάνε όρθιους .
    Εδω και μέρες πηγαινοέρχομαι στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο και προσφέρω την βοήθεια μου και συμπαραστέκομαι σε μια συγγενή..
    εκει να δείς πόνο και δυσκολίες που τραβάει ο κόσμος όλος...

    Καμια φορά και την κόρη μου την παίρνει απο κάτω και τα βλέπει όλα μαύρα
    προχθές ηταν μαζί μου στο νοσοκομεό και της λέω ..Ελα δω μωρή και την έβαλα με το ζόρι μέσα στο δωμάτιο που υποφέρει η η συγγενή μας ...
    .Σοκαριστικε ..αρχισε να τρέμει την κοιταω
    και της λέω ..ΝΑ αυτη ειναι η ζωή γαμώ τον μπελά μου μέσα γαμώ !Ειδες πόσο σκληρη μπορει να είναι;
    Και μην σε δώ να μυξοκλαίς αλλη φορά
    να χαίρεσαι που έχουμε την υγειά μας και όλα τα αλλα γινονται

    Για αυτό σου λέω αγαπητό μέλος την υγεία μας να έχουμε και όλα καλα :bigsmile:


    Υ.Γ
    με συγχωρείτε αν ξέφυγα λίγο αλλα υπάρχει πολύ δράμα και αληθεινός πόνος σώματος και ψυχής ..
    άνθρωποι χωρίς αύριο..
    και είμαι λίγο φορτισμένη


    κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

  9. #19

    Re: Παρόμοιοι γενέθλιοι και ομοιότητες επί του πρακτέου

    Ναι Δέσποινα μου έχεις απόλυτο δίκιο. Επί 1 1/2 χρόνο βίωνα κάτι ανάλογο με πολύ καλή μου φίλη που ξεκουράστηκε το 2009. Είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες. Εφυγε στα 39 χρόνια της, μητέρα 3 παιδιών.
    Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως, η ζωή προχωρά, οι εμπειρίες όσο επίπονες και αν είναι η μία διαδέχεται την άλλη, και πάντα νιώθουμε τα υστερα πιο επώδυνα απ' τα πρότερα. Είναι αναμφίβολα μια αφάνταστα δύσκολη περίοδος για μένα και για πάρα πολύ κόσμο φαντάζομαι, που για πρώτη φορά μένει χωρίς δουλειά, με χρέη και πολλές υποχρεώσεις. Το κακό είναι ότι τώρα φαντάζει στείρο το αύριο.
    Φυσικά και θα παλέψουμε και θα επιβιώσουμε . Μόνο αυτή την επιλογή έχουμε. Απλά είναι πολύ ανακουφιστικό να νιώθεις ότι σε ακούνε και οτι υπάρχεις για κάποιους. Ας μην ξεχνάμε ότι όταν βάλλεται η παραγωγικότητα του ανθρώπου είναι σαν να ακρωτηριάζεται το εγώ του. Αυτό έπαθε μια υπερτονισμένου "εγώ" Υδροχοούλα. :unsure: Το έδαφος ξαφνικά σείεται ....
    Θα περάσει που θα παει.
    Νά' στε καλά που είστε εδώ
    Victory

  10. #20
    Join Date
    Jun 2006
    Όνομα:
    ΕΦΗ
    Location
    Αθηνα
    Posts
    653

    Re: Παρόμοιοι γενέθλιοι και ομοιότητες επί του πρακτέου

    Victory μου, εδω ειμαστε, μην το ξεχνας συτο.
    Η σημερινη μερα ειναι καπως παραξενη για τα μεταβλητα. Ομως συμφωνω με την Κατια, οτι κατι δεν ειναι κατανοητο απο το ποστ σου.
    Αν καταλαβα, προσπαθεις να διευκρινισεις αν το ωροσκοπιο σου σε οδηγει σε λανθασμενες κινησεις, δηλαδη οτι αυτη την περιοδο καπου οδηγεισαι και φοβασαι μηπως οι αποφασεις σου ειναι λανθασμενες εξ αιτιας των αρνητικων οψεων του Ποσειδωνα?

 

 
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads