- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΑΓΩΝΟ
-
18-05-2011, 10:40 PM #1
ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΑΓΩΝΟ
καλησπερα σε ολους. Επεσε προσφατα στα χερια μου ο γενεθλιος χάρτης ενος κοριτσιου που μου φαινεται πολυ ιδιαιτερος ... Οι πλανητες έχουν τετοια διαταξη ωστε σχεδον ανα δυο να σχηματιζουν εξαγωνα με αποτελεσμα να δημιουργειται ενα τεραστιο εξαγωνο!!!
Ενας τετοιος σχηματισμος δειχνει καλοτυχια και ευκολιες όπως το μεγαλο τριγωνο;;
Αν καποιος εχει περιεργια και ενδιαφετεται το κοριτσι γεννηθηκε Αθηνα στις 21/7/95 στις 19:15
ευχαριστω
-
18-05-2011, 11:00 PM #2
Re: ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΑΓΩΝΟ
Αφού σχηματίζονται διαδοχικά εξάγωνα θα σχηματίζονται και πολλά μεγάλα τρίγωνα. Για το κατά πόσο αυτό σημαίνει καλοτυχία υπάρχει ένα κατατοπιστικό άρθρο με τίτλο «Ο Μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο» που μπορείς να αναζητήσεις.
-
18-05-2011, 11:54 PM #3
Καταπληκτικο. Αν δεν βαριεσαι να ψαξεις στα <Μεταφρασμενα-Αναδημοσιευμενα Αρθρα>, ειμαι σιγουρη οτι υπαρχει κατι σχετικο, που λεει για την σπανιοτητα του σχηματος , κ.λ.π
-
19-05-2011, 12:26 AM #4
Μαλλον απαντησα βιαστικα, αφου δεν ειχα δει τον χαρτη.
Τα εξαγωνα και τα τριγωνα υπαρχουν για να ισορροπησουν τις αντιθεσεις των πλανητων στον αξονα 1ου-7ου.
Η κα Μοζορα ειχε γραψει σε καποιο αρθρο της,.<μην ζηλευετε τα πολλα μεγαλα τριγωνα>.........
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.