- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 30
-
18-05-2011, 02:02 AM #1
Strauss-Kahn και χάρτης Ηνωμένων πολιτειών Αμερικής
Ελπίζοντας πως δεν θα βγω εκτός θέματος, παραθέτω την άποψή μου λέγοντας πως η σύλληψη και ο διασυρμός του ...ερωτιάρη κυρίου, είναι μία πεντακάθαρη επίδειξη δύναμης της Αμερικής στην Ευρώπη και στο χρηματοοικονομικό της σύστημα.
Νιώθοντας τυχερή μέρα με τη μέρα επειδή ανακαλύπτω συνδυαστικές δικλείδες της Αστρολογίας, τολμώ να κάνω μια σκέψη. Οι πιό έμπειροι από εσάς, θα βοηθούσαν ιδιαίτερα με τις γνώσεις τους.
Βάσει του ωροσκοπίου της Αμερικής, ο ωρ. στις 12ο του Τοξότη, πέφτει επάνω στον 5ο του Στρος Καν. (απολαύσεις, απολαύσεις, απολαύσεις!). Ο Κυβ.(ωροσκόπου Τοξότη) Δίας των ΗΠΑ στον 7ο και καρκίνο, βρίσκεται παρασκηνιακά και επεκτατικά στον 12ο του Στρος Καν.
Οι ΗΠΑ ως καρκίνος στις 13ο, βρίσκοναι επίσης στον 12ο οίκο του Στρος Καν.
Ο Ερμής, ανάδρομος και δολοπλόκος στον καρκίνο των ΗΠΑ επίσης στον 12ο του Στρος Καν.
Η Σελήνη των ΗΠΑ στις 27ο του Υδροχόου, τυπικά συνυφασμένη με το δημόσιο αίσθημα του λαού, βρίσκεται στον 8ο οίκο του Στρος Καν και έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο του στο 2ο οίκο και το Λέοντα. Ο λαός αποφάσισε, καταδίκασε και καυτηρίασε τον "κακό λύκο" που πείραξε την απροστάτευτη "κοκκινοσκουφίτσα".
Τέλος, ο πανίσχυρος Κρόνος των ΗΠΑ στις 14ο του Ζυγού, (ενεργοποιημένος το τελευατίο διάστημα) πέφτει επάνω στον Ποσειδώνα του Στρος Καν στις 13ο του Ζυγού και στον 4ο οίκο, προκαλώντας αίσθηση προδοσίας, διάλυσης και περιορισμού εκτός της πατρίδας του (4ος).
__________________________________________________ _________________
Προσπάθησα, με τις ελάχιστες γνώσεις να κάνω μια διαφορετική προσέγγιση, γιατί από μι απρώτυη ματιά, ο χάρτης αυτού του ανθρώπου δείχνει τον επιπόλαιο, καλοπερασάκια, κακαομαθημένο,μπον βιβέρ, και όχι του "σεξουαλικού κτήνους".
Οι γνώσεις σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτες.
Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω το χάρτη των ΗΠΑ για να γίνει η σύγκριση ευκολότερα, αλλά τα στοιχεία που χρησιμοποίησα είναι 04/07/1770 Φιλαδέλφεια ΗΠΑ ωρα 17.10!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
18-05-2011, 06:18 AM #2
Re: Dominique Strauss-Kahn... Το αιφνίδιο σκάνδαλο!
Taurine, αν και δεν έχω στην διάθεσή μου τον χάρτη της Αμερικής, αν υποθέσουμε ότι είναι ο σωστός, τότε τα όσα μας έγραψες είναι σωστά σαν σκέψεις και προσωπικά τα βρίσκω ενδιαφέροντα. Ίσως ο scp μας, μας βοηθήσει αν αναρτήσει ένα χάρτη της Αμερικής (ίσως σε άλλο topic αν αυτό εξυπηρετεί) ώστε να μπορούμε να παραθέσουμε όλοι τις παρατηρήσεις μας.
Θα έλεγα μάλιστα ότι για όσους ενδιαφέρονται, αξίζει να ρίξουν μια ματιά στον χάρτη για την πανσέληνο και την ανάλυσή της στο σχετικό άρθρο της gold soul Πανσέληνος στο Σκορπιό... «Λάθη και έκπτωτα Πάθη», μια και η μοίρα που πραγματοποιήθηκε (26η Σκορπιού) έχει βαρύνουσα σημασία μέσα στον χάρτη του Στρος Καν. Είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο του και χιαστή με ¶ρη και Ουρανό (επί της ουσίας ενεργοποιεί το μεσοδιάστημα ¶ρη\Ουρανού). Οι οίκοι αλλά και οι πλανήτες που ενεργοποιούνται, ανταποκρίνονται εντυπωσιακά στο εν λόγω ζήτημα!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
18-05-2011, 02:51 PM #3
Re: Strauss-Kahn και χάρτης Ηνωμένων πολιτειών Αμερικής
Ο χάρτης που βρήκα κι εγώ ως επικρατέστερος, είναι με τα στοιχεία που μας έδωσε η taurine. Να σημειώσω όμως πως υπάρχει και η εκδοχή με ώρα 02:13:32 am, ωροσκόπος 7ο 23' Διδύμων και η άλλη εκδοχή διορθωμένου χάρτη με ώρα 5:13:55 p.m, ωροσκόπος 13ο 10' Τοξότη..
-
18-05-2011, 03:27 PM #4
Σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!:clapping:
Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
18-05-2011, 03:56 PM #5
Λοιπόν, πέρα από τις προφανείς ενεργοποιήσεις οίκων και πλανητών, προσωπικά χρησιμοποιώ τους παράγωγους οίκους και έχω δει ότι λειτουργούν θαυμάσια. Έτσι, στο βαθμό που μιλάμε για ενδεχόμενη πλεκτάνη της Αμερικής σε βάρος του Στρος Καν, τότε θα βρω στον χάρτη του τον 12ο (μυστικές καταστάσεις) του 9ου (εξωτερικό). 12ος του 9ου είναι ο 8ος και κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός που βρίσκεται στον 11ο και ενεργοποιείται από την σύνοδο με τον ¶ρη της Αμερικής.
Το ότι ο Ουρανός κυβερνά ταυτόχρονα στον χάρτη του και τον 7ο των ανοιχτών εχθρών και των αντιδικιών, ταιριάζει απόλυτα με την ενεργοποίηση από τον ¶ρη της Αμερικής και η φύση των πλανητών, (¶ρης\Ουρανός) με το αιφνίδιο και ξαφνικό του συμβάντος.
Δεν ξέρω αν βοηθάει να συμπληρώσω ότι στο προοδευμένο του Στρος Καν, ο Ουρανός είναι στις 0ο Καρκίνου, ο Ήλιος στις 4ο Καρκίνου και η Σελήνη στις 5ο Καρκίνου, πραγματοποιώντας ισχυρές συνόδους στον 7ο της Αμερικής και 12o Στρος Καν αντίστοιχα. (εντυπωσιακό!)
Περιμένω απόψεις επί του θέματος….« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
18-05-2011, 08:14 PM #6
Μπράβο Κάτια!
Δεν είχα σκεφτεί να δούμε παράγωγους, δεδομένου πως το θέμα με βρίσκει "εξ απαλών ονύχων", αρκετά αρχάρια!
Πολύ καλή προσέγγιση!:bigsmile:
Αν σκεφτούμε πως η Αμερική με τον ωροσκόπο της σε επεκτατικό και ..υπερβολικά απλωμένο σημείο (Τοξότης) χρησιμοποίησε το σύστημα της Δικαιοσύνης της, για να "καπελώσει" τον άτυχο ..ερωτιάρη, "βγάζοντας" ταυτόχρονα το χαρακτήρα του ηλιακού ζωδίου του Καρκίνου με Ερμή ανάδρομο (χώνομαι εκεί που δεν με σπέρνουν), τότε κανείς μπορεί να καταλάβει τον αποσυμβολισμό.
Τώρα Κάτια, θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω τους παράγωγους.
Αν υποθέσουμε πως η συνομωσία έχει εμπλεκόμενους ηθικούς αυτουργούς και στην ίδια του την πατρίδα (4ος), τότε θα ψάξουμε να βρούμε τον 12ο του 4ου, ο οποίος είναι ο 3ος. Ο κυβερνήτης του 3ου βρίσκεται στον 11ο, άρα λογικά θα πρέπει να υπήρχαν και από εκεί πολλά "σούξου μούξου" από ομάδες και συλλόγους ή κια υπουργεία χρηματοικονομικού χαρακτήρα, λόγω οικοθεσίας ζωδίου (Ταυρος).
Προσπάθησα κι εγω με τη σειρά μου, τώρα νομίζω πως πρέπει να μιλήσουν οι επαγγελματίες!!!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
18-05-2011, 10:11 PM #7
Μπραβο και στις δυο σας. Τι μακιαβελικα μυαλα εισαστε:bigsmile::clapping::clapping:
-
18-05-2011, 10:47 PM #8
Δεν είμαι επαγγελματίας, προφανώς δεν έχω και μακιαβελικό μυαλό, αλλά μια γνώμη μπορώ να την πω.
Πιστεύω ότι οι δύο αστρολογικοί χάρτες έχουν αρκετά σημεία έντασης μεταξύ τους αλλά αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι πρόκειται για στημένη πλεκτάνη. Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στις συνόδους που αναφέρθηκαν (¶ρης των ΗΠΑ με Ουρανό του Στρος Καν, Κρόνος των ΗΠΑ με Ποσειδώνα του Στρος Καν). Αυτές μάλλον ισχυροποιούν τη σχέση τους, ας μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος του ΔΝΤ οφείλει να έχει τη συμπαράσταση των ΗΠΑ. Τα δύσκολα σημεία νομίζω είναι
- Η παρουσία 4 πλανητών των ΗΠΑ στον 12 οίκο του Στρος Καν και στον εμπεριεχόμενο Καρκίνο
- Η αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα των ΗΠΑ που τετραγωνίζει ¶ρη και Δεσμούς της Σελήνης του Στρος Καν.
- Το τετράγωνο της Αφροδίτης των ΗΠΑ με τη Σελήνη του Στρος Καν.
Πιθανόν οι σχέσεις των ΗΠΑ με τον πρόεδρο του ΔΝΤ να μην είναι οι καλύτερες δυνατές αλλά η θητεία του έτσι κι αλλιώς τελείωνε σε λίγο, δεν ξέρω σε τι θα εξυπηρετούσε τις ΗΠΑ μια άμεση αποκαθήλωση με την υποτιθέμενη πλεκτάνη. Ας μη ξεχνάμε ότι τις ΗΠΑ γενικά δεν τις συμφέρει η απαξίωση σε όργανα όπως το ΔΝΤ, που φέρνουν τέτοια περιστατικά.
Ούτε και οι παράγωγοι οίκοι με πείθουν για κάτι. Το γεγονός ότι στον 11ο οίκο του Στρος Καν βρίσκονται οι κυβερνήτες του 3ου, 7ου και 8ου μπορεί να έχει δεκάδες ερμηνείες.
Κατά την ταπεινή μου άποψη η πιο χαρακτηριστική όψη απΆ όσες αναφέρθηκαν είναι η προοδευμένη Νέα Σελήνη που σχηματίστηκε τον περασμένο μήνα στον 12ο οίκο του Στρος Καν. Έτσι ξεκίνησε ένας καινούργιος 30ετής κύκλος που ακόμα κι αν δεν τον περάσει στη φυλακή, σίγουρα θα βρίσκεται σε απομόνωση και θα έχει μπόλικο χρόνο για ενδοσκόπηση. Συνήθως βέβαια τέτοια ξεκινήματα δεν συνοδεύονται από τόσο δραματικά γεγονότα αλλά, όπως όμορφα ανάλυσε η Κάτια στο αρχικό της κείμενο, βρίσκεται υπό την επίδραση πολύ δυναμικών διελεύσεων που επιτάχυναν τα γεγονότα και εκδήλωσαν βίαια τη «γενέθλια υπόσχεση».
Πιθανώς λοιπόν δεν πρόκειται ούτε για σεσημασμένο βιαστή ούτε για κάποια συνομωσία. Ίσως απλά πρόκειται για κάποιον «καλοπερασάκια» που πίστευε ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο χωρίς να έχει καταλάβει ότι οι καιροί άλλαξαν, όπως χαρακτηριστικά φαίνεται από τις διελεύσεις και τις προόδους του.
Τώρα στο ερώτημα γιατί αυτό το γεγονός συνέβη στις ΗΠΑ ίσως θα πρέπει να συμβουλευτούμε την αστρο-γεωγραφία αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία για επαγγελματίες καλά αμειβόμενους, ανέργους κα συνταξιούχους. :bigsmile:
-
19-05-2011, 12:35 AM #9
Με συγχωρειτε αλλα κατι εχω χασει. Τι εννοειτε οταν λετε δεν ειστε επαγγελματιας?
Στο αβαταρ αναφερει <αστρολογος> και <συμβουλος αστρολογιας>
Η εκφραση < μακιαβελλικα μυαλα> ηταν μια προσπαθει αστειου, εστω κι αποτυχημενου κι ελπιζω τα κοριτσια να μην με παρεξηγησαν.:unsure:
-
19-05-2011, 01:00 AM #10
ας μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος του ΔΝΤ οφείλει να έχει τη συμπαράσταση των ΗΠΑ. Τα \
Πιθανόν οι σχέσεις των ΗΠΑ με τον πρόεδρο του ΔΝΤ να μην είναι οι καλύτερες δυνατές αλλά η θητεία του έτσι κι αλλιώς τελείωνε σε λίγο, δεν ξέρω σε τι θα εξυπηρετούσε τις ΗΠΑ μια άμεση αποκαθήλωση με την υποτιθέμενη πλεκτάνη. Ας μη ξεχνάμε ότι τις ΗΠΑ γενικά δεν τις συμφέρει η απαξίωση σε όργανα όπως το ΔΝΤ, που φέρνουν τέτοια περιστατικά.
Η αστρολογική σου τοποθέτηση μου αρέσει πάρα πολύ, καθ'ότι βρήκες νέα σημαντικά στοιχεία, και το κυριότερο που αναφέρθηκε η επίδραση της προοδευμένης νέας σελήνης στο 12ο οικο του ατόμου.
Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι στο ρόλο της Αμερικής που κατά τη γνώμη μου εξακολουθεί και προχωρεί σε επίδειξη δύναμης στην Ευρωπη, με οικονομικό πόλεμο και δημιουργία σκανδάλων ("Φορτωμένος" 8ος), διότι πολύ απλά δεν είμαστε Ιρακ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Γιουγκοσλαβία, ωστε να αναμιχθεί σε αληθινό πόλεμο με αληθινά πυρά και πραγματικά θύματα. Περισσότερο ως προειδοποίηση μου κάνει, ώστε να υποχωρήσει η νομισματική ενότητα της ευρωζώνης, που ως Αιγόκερως βιώνει συγκλονιστικές αλλαγές. Η αποκαθήλωση του προέδρου του ΔΝΤ φυσικά και εξυπηρετει την Αμερική αφού εις εκ των νέων υποψηφίων, προέρχεται από το εσωτερικό της και έχει άλλα σχέδια για τον πλανήτη Γη. (Διελαύνων Δίας από τον 4ο,σε τετράγωνο με το γενέθλιο Πλούτωνα στο 2ο των ΗΠΑ)Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.