s
Ωροσκόπια μελών. - Page 11
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 11 of 14 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 LastLast
Results 101 to 110 of 137
    Όνομα:
    Κωστής

Re: Ωροσκόπια μελών.

Quote Originally Posted by Zondag
    http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2202

"Έγινε παρεξήγηση, χωρίς καμμιά εξήγηση"

που λέει και το τραγουδάκι...

Το τραγουδάκι είναι δίχως παρεξήγηση σου είχα κάνει εξήγηση. Εντελώς αντίθετο νόημα.

Είναι γεγονός ότι αδρανοποιήθηκαν κάποιοι λογαριασμοί μελών που είχαν διαφωνίες με τη διαχειριστική ομάδα και τον ιδιοκτήτη αυτού του δικτυακού τόπου. Αυτά τα μέλη που από την αρχή τους είχαν κάποιοι συμβουλεύσει να μην ξεκινήσουν αυτό το θέμα γιατί το αντιμετώπιζαν "ελαφρά" εμφανίζονται σε διάφορα άλλα φόρουμς χρησιμοποιώντας κείμενα συνεργατών μας παραφράζοντας 2-3 φράσεις και παρουσιάζοντάς τα σαν δικά τους.

Κατά συνέπεια δικαιώθηκαν και ο ιδιοκτήτης και αρκετοί άνθρωποι που αγαπούν αυτόν τον ιστοχώρο και προσπαθούν να τον διαφυλάξουν.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Δε γίνεται να βλέπουμε το χάρτη μπροστά μας για να 'ναι πιο εύκολο;

Και ΄γω βρίσκω καλή ιδέα την ανάλυση ωροσκοπίου των μελών! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν! Εγώ έχω γεννήθεί στις 27/01/82, στις 12:55μμ στην Κύπρο.

ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!!!ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΟΙ.ΤΙ ΕΝΝΟΩ;ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΚΑΔΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΔΑ ΜΕΛΩΝ.
    ΦΙΛΙΚΑ!

Καλησπέρα lila pause! Ευχαριστώ για την πληροφορία που μου έδωσες. Όταν είχα στείλει το μνμ για ανάλυση του ωροσκοπίου μου όντως δεν είχα δει ότι είχαν ήδη αρχίσει μετα το είδα,συγγνώμη. Πρόσφατα έχω γίνει μέλος και τώρα κάπως έχω συνηθίσει με το πως λειτουργεί το site.:unsure: :smile1: Φιλικά!

Καλημέρα,

Καταρχήν όσον αφορά το ωροσκόπιό σου lila pause έχω προσπαθήσει ήδη να το αναλύσω. Αλλά έδω και δύο εβδομάδες δεν έχω διαβάσει καμμιά άλλη ανάλυση. Τι γίνεται? ¨Εχουμε εγκαταλείψει την προσπάθεια? Συνήθως αυξάνονται μόνο οι συμμετοχές μελών για ανάλυση. Ελπίζω να δραστηριοποιηθούν και άλλα μέλη.

Φιλικά

ilia

Στη διάθεση σας και έγω 30/10/79 8.15 το βράδυ. Κύπρος -Λεμεσός

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ;
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΑ:embarrest ) ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΡΙΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΗ.

9. Re: Ωροσκόπια μελών.

Συμφωνώ με την ilia και την lila pause...

Γειά χαρά σε όλα τα μέλη. Πολλές ευχές για τον Μάη που κατεύθασε "..εμπρός βήμα ταχύ..." και τα λοιπά!!

Δηλώνω ναι, μου αρέσει η ιδέα της ανάλυσης του ωροσκοπίου των μελών. Τα στοιχεία μου είναι 19-6-1964, ώρα 12.30΄μεσημέρι στην Αθήνα.
    Πολλά φιλιά σε όλους,
    Gordana

Page 11 of 14 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)