s
Ηλιακή Επιστροφή και Ανοχή Όψεων - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 19 of 19

Re: Ηλιακή Επιστροφή και Ανοχή Όψεων

Ευχαριστώ πολύ και πάλι!!

Για μενα δεν θα πειτε τιποτα που παραθεσα καποια στοιχεια πριν?
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

Όνομα:
    Maria

Να ρωτήσω κι εγω κατι, μιας και μελετω τωρα το solar return του 2011?

Οταν ο Ηλιακός Ωροσκοπος πέσει σε γωνιακό γενέθλιο οίκο(4ο)...αυτο μπορει να ενεργοποιήσει και τον απέναντι οικο κατα τη διαρκεια της χρονιας ή δεν κοιτω καθόλου την πολικότητα στην Ηλιακή Επιστροφή???

Όνομα:
    Τίνα

astrotrella η συζήτηση που γίνεται σ' αυτό το θέμα, αφορά τεχνικά κομμάτια της ηλιακής και όχι ανάλυση. Αν έχεις απορίες στα τεχνικά της ηλιακής ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε.

Μαρία, οι πολικότητες ισχύουν για όλους τους χάρτες. Ενεργοποιημένος 4ος αυτομάτως ενεργοποιεί τον 10ο αφού όσα συμβαίνουν στον 4ο έχουν αντίκτυπο απέναντι στον απέναντι οίκο.

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    astrotrella η συζήτηση που γίνεται σ' αυτό το θέμα, αφορά τεχνικά κομμάτια της ηλιακής και όχι ανάλυση. Αν έχεις απορίες στα τεχνικά της ηλιακής ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε.

Μαρία, οι πολικότητες ισχύουν για όλους τους χάρτες. Ενεργοποιημένος 4ος αυτομάτως ενεργοποιεί τον 10ο αφού όσα συμβαίνουν στον 4ο έχουν αντίκτυπο απέναντι στον απέναντι οίκο.
    Κυρια Ζαχαριαδου με ενδιαφερει πολυ το θεμα της ηλιακης για αυτο και προσπαθω να μαθω αρκετα πραγματα εδω και καιρο ,το θεμα λεει για ενεργοποιηση οψεων και ανοχη ,ισως δεν εξηγηθηκα εγω σωστα απ την αρχη λογω το οτι με πανικοβαλε αυτο ταυ τετραγωνο Σεληνης Ουρανου Πλουτωνα στο ωροσκοπιο ηλιακης επιστροφης μου και ηθελα να μαθω διαφορα (σιγουρα δεν υπαρχει σε αυτο το ταυ Τ και συμμετοχη Κρονου ετσι στις 8 περιπου μοιρες ανοχης με Αφρο κ Ερμη?)
    Αλλα υπαρχει ενεργοποιηση πολλων οψεων καταρχας-Σεληνη με ποσειδωνα τετραγωνο στο γενεθλιο τριγωνο στην Ηλιακη, συνοδος διελαυνοντα Ουρανου με γενεθλια αφροδιτη στην Ηλιακη, τετραγωνο Αφροδιτης Ουρανου στο γενεθλιο, συνοδος Αφροδιτης Δια στην Ηλιακη, τετραγωνο Αφροδιτης Δια στο γενεθλιο,συνοδος Αρη Δια στην Ηλιακη ,τριγωνο Αρη Δια στο γενεθλιο....

Όνομα:
    Τίνα

Kαλημέρα astrotrella.

Καταρχάς καμία όψη να μη σε πανικοβάλει, γι αυτό μελετάμε τους χάρτες για να μπορέσουμε να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας με τέτοιο τρόπο ώστε να εξισορροπιστούν οι αρνητικές ενέργειες των πλανητών. Το Ταυ τετράγωνο μεταξύ Σελήνης/Ουρανού/Πλούτωνα, υπάρχει στο γενέθλιο χάρτη;; ή έστω σχέση μεταξύ Σελήνης με Ουρανό η Πλούτωνα;;
    Αν υπάρχει τότε ενεργοποιείται. Αν δεν υπάρχει θα είναι λιγότερο έντονη η επιρροή του και θα πρέπει να προσέχεις τις συναισθηματικές σου εξάρσεις καθώς και τη σχέση σου με τη μητέρα.

Οι υπόλοιπες όψεις που ενεργοποιούνται θα φέρουν γεγονότα αλλά σε σχέση με τις γενέθλιες όψεις. Δηλαδή, η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία ενεργοποιεί το μεταξύ τους τετράγωνο, επομένως θα περιμένεις γεγονότα φύσης τετραγώνου.

Τώρα για το Ταυ τετράγωνο Αφροδίτης/Ερμή/Κρόνο δεν κατάλαβα τι εννοείς.

Όνομα:
    Maria

Ευχαριστω, Τινα μου.Παντα μας βοηθας να εμπλουίσουμε τις γνώσεις μας, να'σαι καλα.

Να ρωτήσω κ κατι άλλο επι τοις ευκαιρίας:
    Οταν/αν υποθεσουμε οτι εχουμε στην Ηλιακή επιστροφή του 2010(απο 6/11/2010=6/11/2011) ενα stellium Ηλιου+Σελήνης(Νεα Σελήνη)+Ερμη και Αφροδίτης στο Σκορπιο και στον 7ο οίκο, αλλα με αναδρομο Κυβερνήτη του οικου.(Αφροδίτη retrograde), τοτε η αναδρομη αυτη πορεια δειχνει αναθεωρήσεις, σκαμπανευασματα κτλ θαρρω.
    Αρα... Ολη τη χρονια θα με απασχολήσουν θεματα που απτονται του 7ου οικου(μια νεα συνεργασια επαγγελματικης φυσεως/καποιο νεο ξεκίνημα σε θεματα σχεσεων=νεος δεσμος/φανεροι εχθροι παιζουν καποιο ρολο στα επαγγελματικο-προσωπικα μου κλ) + Κριός στην ακμή του 1ου ηλιακου οίκου(Αsc) που ταυτίζεται με τον γενέθλιο 4ο=με καποιο τροπο εμπλεκονται συνδυαστικα τα στοιχεια του Κριου/1ου οίκου(πρωτοβουλίες, νεα ξεκινήματα σε θεματα εξωτερικης εμφανισης, μια νεα αρχη οπου θα επηρεασει τα "επιφανειακα" στοιχεια του χαρακτηρα μου κτλ) με αυτα του 4ου οικου(αγορα/ενοικίαση σπιτιου, αυξηση/μειωση των μελων της οικογενειας,δημιουργια οικογενειας απο γαμο, ενα νεο σαιτ, μια νεα επιχειρηση κτλ), αλλα ολα αυτα θα συναντησουν εμποδια και πισωγυρισματα μεχρι να σταθεροποιηθούν.

Αυτη την ερμηνεια δινω εγω...οι οποιες προτασεις κτλ καλοδεχούμενες!

Kαλημέρα astrotrella.

Καταρχάς καμία όψη να μη σε πανικοβάλει, γι αυτό μελετάμε τους χάρτες για να μπορέσουμε να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας με τέτοιο τρόπο ώστε να εξισορροπιστούν οι αρνητικές ενέργειες των πλανητών. Το Ταυ τετράγωνο μεταξύ Σελήνης/Ουρανού/Πλούτωνα, υπάρχει στο γενέθλιο χάρτη;; ή έστω σχέση μεταξύ Σελήνης με Ουρανό η Πλούτωνα;;
    Αν υπάρχει τότε ενεργοποιείται. Αν δεν υπάρχει θα είναι λιγότερο έντονη η επιρροή του και θα πρέπει να προσέχεις τις συναισθηματικές σου εξάρσεις καθώς και τη σχέση σου με τη μητέρα.

Οι υπόλοιπες όψεις που ενεργοποιούνται θα φέρουν γεγονότα αλλά σε σχέση με τις γενέθλιες όψεις. Δηλαδή, η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία ενεργοποιεί το μεταξύ τους τετράγωνο, επομένως θα περιμένεις γεγονότα φύσης τετραγώνου.

Τώρα για το Ταυ τετράγωνο Αφροδίτης/Ερμή/Κρόνο δεν κατάλαβα τι εννοείς.

Σεληνη τετραγωνο με τον Ουρανο οψη δεν ειμαι σιγουρη αν υφιστανται γιατι η Σεληνη μου βρισκεται στις 17.39 μοιρες του Ζυγου και ο Ουρανος στι 9.21 τ αιγοκερω (οποτε δεν ξερω γιατι η ανοχη ειναι πανω απο 8 μοιρες αλλα επειδη ειναι φως εχω ακουσει οτι φτανει και τις 10μοιρες η ανοχη)
    οταν ειπα ταυ με ερμη και Κρονο εννουσα (μηπως το ταυ Τ που προανεφερα με Σεληνη-Ουρανο και Πλουτωνα συνδεεται και με τον Κρονο στον Ζυγο και με καποιους πλανητες απ την πολυαστρια στον Κριο, τον Ερμη και την Αφρο στις 19 μοιρες ετσι ωστε να δημιουργουν σταυρο στα παρορμητικα) η ειναι μεγαλη η ανοχη?

Γεια σας!
    Σε μια ηλιακη επιστροφη ποια ειναι η ανοχη μεταξυ ενος πλανητη και της ακμης ενος οικου? Εγω χρησιμοποιω ανοχη 2 μοιρων και θα ηθελα να ξερω αν ειναι σωστο.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)