- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 2 of 2
Thread: ΕΝΤΟΝΟΣ 12ος ΕΤΗΣΙΟΣ
-
30-04-2011, 04:38 AM #1
ΕΝΤΟΝΟΣ 12ος ΕΤΗΣΙΟΣ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΣΑ ΑΡΘΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ SITE ΓΙΑ ΤΟΝ 12ο ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟ 12ο ΟΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ! ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΑΡΗ, ΕΡΜΗ, ΔΙΑ, ΟΥΡΑΝΟ, ΗΛΙΟ, ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ 12ο ΟΙΚΟ... ΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ (ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!) Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ 10ο ΓΕΝΕΘΛΕΙΟ ΟΙΚΟ ΑΡΑ ΕΙΝΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ .. ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! ΑΛΛΑ ΤΟΣΟΣ 12ος ... ΤΡΟΜΟΣ!!!!
:sad2:
-
30-04-2011, 06:08 PM #2
Re: ΕΝΤΟΝΟΣ 12ος ΕΤΗΣΙΟΣ
Αγαπητέ bully καμία απάντηση δεν σ' έχει ικανοποιήσει και ούτε πρόκειται να σε ικανοποιήσει γιατί αυτό που ζητάς είναι σχεδόν ολόκληρη η ανάλυση της ηλιακής σου επιστροφής. Το να σου ερμηνεύσει κάποιος την Αφροδίτη ή του Ερμή κτλ στον 12ο δε λέει τίποτα απολύτως. Ολα αυτά αναλύονται με βάση το γενέθλιο ωροσκόπιο, είναι μεγάλη μελέτη και δεν γνωρίζω ποιός μέσα σ' ένα φόρουμ θα έχει τη διάθεση και το χρόνο, να το κάνει. Χαρακτηριστικά να πω, πως με ωροσκόπο του ετησίου στον 10ο θα γίνεις περισσότερο φιλόδοξος, θα έχεις την ανάγκη να εδραιωθείς και να καταξιωθείς επαγγελματικά και κοινωνικά. Ο τρόπος με τον οποίο θα το κάνεις σχετίζεται με τις ιδιότητες του ζωδίου που βρίσκεται ο ωροσκόπος. Όλη η πολυαστρία στον 12ο μας μιλά για μυστικές κινήσεις από μέρους μιας και δεν θα θέλεις να αποκαλύπτεις τα σχέδια και τις κινήσεις σου. Θα έχεις γενικά μια τάση ν' απομονωθείς και θα πρέπει να προσέχεις ψυχοσωματικές ασθένειες εξαιτίας φόβων και ανασφαλειών που ενδεομένως προκύψουν τη νέα χρονιά. Επίσης, θα πρέπει να προσέχεις να μην μπλεχτείς σε διπλές ερωτικές σχέσεις και παρανομίες γενικότερα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.