- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 132
Thread: Οψεις Συναστρίας
-
11-04-2011, 12:19 PM #51
Re: Οψεις Συναστρίας
Και ο Κρόνος ανατρέπει καταστάσεις όπως ο Ουρανός (και μάλιστα με βία) και ο Ουρανός δείχνει αντίστοιχη αδιαλλαξία/σταθερότητα στις απόψεις του όπως και ο Κρόνος. Στην ουσία αυτοί οι δύο έχουν πολλά κοινά. Απλώς οι περισσότεροι έχουν συνδυάσει τον Ουρανό με την αλλαγή, η οποία όμως δεν συνδέεται απαραίτητα με θετική πρόοδο.
Σκέψου ότι για να υπάρξει αλλαγή ενός κατεστημένου συστήματος πρέπει να υπάρχει οργάνωση και ισχύς και ότι αυτά τα δύο υπάρχουν απόλυτα στον Κρόνο, για αυτό και παλαιότερα ο Κρόνος κυβερνούσε τον Υδροχόο (συν τοις άλλοις, βέβαια).Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
11-04-2011, 01:58 PM #52
hattie23 έχει απόλυτο δίκιο ο Δημήτρης, Κρόνος/Ουρανός, Δίας/Ποσειδώνας και ¶ρης/Πλούτωνας έχουν περισσότερα κοινά απ ότι πιστεύετε οι περισσότεροι, όμως δεν είναι της παρούσης μια τέτοια ανάλυση (για την ακρίβεια δεν αναλύεται σε ένα ποστ).
Στη δική σου την περίπτωση με ακμή στον Υδροχόο εκείνο το οποίο χρειάζεσαι αλλά και ελκύεις είναι ένας γάμος/σύντροφος που θα σου δώσει την ελευθερία και την δυνατότητα να εστιάσεις πέρα των προσωπικών σου αναγκών και επιδιώξεων, κατάσταση που διαφαίνεται από τον ωροσκόπο σου.
Ένας Κρόνιος σύντροφος για παράδειγμα έχει την ωριμότητα, την εμπειρία και τη γνώση να σε κάνει να δεις τι συμβαίνει "πέρα από τη μύτη σου. Λογικά θα πρέπει να σε ελκύουν άντρες οι οποίοι θα είναι σοβαροί και υπεύθυνοι στις υποχρεώσεις τους, θα είναι εργατικοί, ευφυείς ενώ μέσα στον γάμο θα πρέπει να υπάρχει χώρος, χρόνος, πιθανόν και απόσταση ώστε να μην καταπιέζεστε αμφότεροι.
Συνδύασε κι άλλα στοιχεία Ουράνιας και Κρόνιας φύσης και τότε θα έχεις πλησιάσει κατά πολύ το προφίλ του συντρόφου σου.
-
11-04-2011, 04:50 PM #53
Η αληθεια ειναι οτι κατι τετοιο εχω στο μυαλο οταν σκεφτομαι πως θα ηθελα ενα συντροφο.Ωστοσο ακομα δεν τον εχω βρει στα ατομα τα οποια εχω συναντησει.Γιατι ομως αφου "ξερουμε " τι ειναι αυτο που θελουμε και μας ταιριαζει παιδευομαστε με ανθρωπους που δεν μας ταιριαζουν ,τουλαχιστον ετσι νομιζουμε .
Μη πως επειδη μας ελκουν καποια κομματια του αλλου που μπορει να ταιριαζουν σ αυτο που θελουμε αλλα να μην ειναι το πακετο που ζηταμε ? Στο παρελθον αγορια που ειχαν εντονο κρονο στο γενεθλιο η εντονο ουρανο με ελκυαν .Ωστοσο η ο κρονος τους εκανε παραπανω εσωστρεφεις και "μιζερους" απο οτι ηθελα η παραπανω "τρελλοι" οταν ειχαν ουρανο απο οσο αντεχα.
Το καταπληκτικο ειναι οτι και οι δυο πλανητες στο γενεθλιο μου εχουν "πρωταγωνιστικο " ρολο.Αφου με διορθωση της ωρας μου ανακαλυψα οτι ο ουρανος εκτος απο το τριγωνο που σχηματιζει με την σεληνη ,τριγωνιζει και τον ωροσκοπο μου (το ιδιο γινεται με την σεληνη ).Ενω ο κρονος κανει συνοδο με τον ηλιο και με την καινουργια ωρα χιαστι με την σεληνη .Αυτο εξηγει γιατι παιζω και εγω εντονα αναμεσα στην εσωστρεφεια και στην επανασταση :toung:.
-
11-04-2011, 05:28 PM #54
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
12-04-2011, 01:24 AM #55
Μη πως επειδη μας ελκουν καποια κομματια του αλλου που μπορει να ταιριαζουν σ αυτο που θελουμε αλλα να μην ειναι το πακετο που ζηταμε ? Στο παρελθον αγορια που ειχαν εντονο κρονο στο γενεθλιο η εντονο ουρανο με ελκυαν .Ωστοσο η ο κρονος τους εκανε παραπανω εσωστρεφεις και "μιζερους" απο οτι ηθελα η παραπανω "τρελλοι" οταν ειχαν ουρανο απο οσο αντεχα.
hattie23 μου, ο τέλειος σύντροφος για τον καθένα από εμάς, είναι αυτός που υποδυκνύει ο 7ος οίκος και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία πο έχουμε ήδη αναφέρει. Μπορεί να παιδεύεσαι γιατί γνωρίζεις εσωστρεφείς και μίζερους ανθρώπους ή περισσότερο τρελούς από όσο αντέχεις, ωστόσο, πρέπει να αποδεχτείς πως αυτούς ελκύεις ή διαφορετικά, τέτοιους τύπους ανδρών έχεις ανάγκη στη ζωή σου γιατί μέσω αυτών θα εξελιχθείς.
-
12-04-2011, 02:07 PM #56
Κι αν ο 7ος έχει 3 με 4 διαφορετικά στοιχεία στην συσκευασία του ενός (όπως ο δικός μου), βρίσκεις τους τέλειους χωρισμούς και τελικά γλυτώνεις τα τέλεια διαζύγια, μια και ποτέ δεν επιθυμείς τον τέλειο γάμο! Τέλεια!
Και επειδή ο χάρτης μου υπόσχεται ότι στο τέλος θα καταλήξω να γηροκομώ κάποιον επιστήθιο φίλο μου, τους κρύβω λόγια. Πολύ θέλει να του τα έχω ξεράσει όλα και να με έχει μετά στο χέρι;
Κυβερνήτης 7ου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον 11ο και Υδροχόο, ενώ ο Ουρανός κυβερνήτης 11ου και βρίσκεται στον Ζυγό, σε τρίγωνο αμοιβαίας υποδοχής. Αν βάλω ότι ο Ήλιος κυβερνάει τον 5ο οίκο μου και βρίσκεται κι αυτός στον 11ο ….
Έχω σοβαρούς λόγους να φοβάμαι την λαϊκή ρήση : «Φίλοι, φίλοι….»« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
12-04-2011, 03:25 PM #57
Χαχαχχα! Κάτια εντυπωσιάστηκα!!!(Όπως παντοτε από τα γραφόμενά σου)
Αν ενδείξεις για το σύντροφο παίρνω από τον 7ο, όταν υπάρχει και εμπεριεχόμενο ζώδιο πως το εξηγώ? (Δηλ. Ακμή 7ου στα μισά του Λέοντα κι εμπεριεχόμενη όλη η Πάρθένος). Οι πλανήτες στον 7ο θα λέγαμε επίσης ότι χαρακτηρίζονται από αντιφατικές ενέργειες: Δίας (επεκτακτικός) και Κρόνος (περιοριστικός).... Τι άλλο θα δώ? Τον κυβερνήτη του 7ου, Ήλιο, στο Ζυγό στον 8ο...σε καλές όψεις (σύνοδος με Αφροδίτη στο Ζυγό και εξάγωνο με ¶ρη)...
Δυσκολεύομαι να τα συνδυάσω όλα αυτά...όχι μόνο στο δικό μου χάρτη αλλά και σε όλους όσους έχουν αντιφατικά στοιχεία. Δεν θέλω να σας ξενερώσω με προσωπική ανάλυση, αλλά βάλτε με σε μια σειρά! Πως θα τα συνδέσεις όλα αυτά?
Φιλιά,
ΜυρτώPour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides
-
12-04-2011, 04:00 PM #58
Βρήκες άνθρωπο να σε βάλει σε σειρά! Ιχθύς είμαι πουλάκι μου… Που να την βρω τη σειρά; Βασικό μάθημα αυτό! Πάμε παρακάτω…
Όταν υπάρχει ένα εμπεριεχόμενο ζώδιο σε ένα οίκο, ο κυβερνήτης του εμπεριεχόμενου είναι συγκυβερνήτης του οίκου. Σε εσένα είναι η Παρθένος, άρα συγκυβερνήτης του 7ου οίκου σου είναι ο Ερμής και σε ότι αφορά στον 7ο, πρέπει να κοιτάς και τις θέσεις\όψεις του Ερμή.
Που πάει ο Ερμής;
Τι όψεις κάνει;
Όταν μέσα στον 7ο υπάρχουν περισσότεροι από ένας πλανήτες, τότε αυτό από μόνο του μας λέει κάτι. Υπάρχει η πιθανότητα πολλαπλών εμπειριών στα θέματα σχέσεων, και όχι απαραίτητα γάμων, όπως συχνά διαβάζουμε όλοι.
Στην περίπτωσή σου ο 7ος οίκος σου πέφτει σε σταθερό ζώδιο και μάλλον οι σχέσεις σου τείνουν να είναι σταθερές. Αλλά… Αφού υπάρχει η εμπεριεχόμενη Παρθένος (μεταβλητό), αυτή η ειδοποιός διαφορά μας προειδοποιεί για ενδεχόμενη αστάθεια.
Γενικά να ξέρεις ότι όταν υπάρχουν αντικρουόμενες αξίες, τείνουν να ισχύουν και οι δύο. Η ύπαρξη ενός πλανήτη δεν καταργεί την ενέργεια του άλλου. Μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να την επηρεάζει, ακόμα και να την εκτρέπει, αλλά οι βασικές αρχές παραμένουν σταθερές και ο πλανήτης –κάτω από συνθήκες- θα εκφράσει τις αρχές του με κάθε τρόπο!
Ο πιο ασφαλής τρόπος να μπεις σε μια σειρά, είναι αρχικά να καταλάβεις το έτοιμα του Ήλιου σου στον οίκο που βρίσκεται… (οι Σκορπιοί λογικά σου κάνουν ένα κλικ… και δύο μη σου πω…)
Το αίτημα του Ερμή σου στον οίκο που βρίσκεται…
Το αίτημα του Κρόνου και του Δία μέσα στον 7ο και από ποιον οίκο έρχονται αυτοί; Τι όψεις κάνουν;
Αφού συγκεντρώσεις τις πληροφορίες σου και αξιολογήσεις την δυναμική κάθε θέσης\όψης, θα είσαι σε θέση να σχηματίσεις μια σφαιρική άποψη για το τι προσπαθεί να σου πει ο 7ος οίκος σου.
Ελπίζω να μπήκες σε μία σειρά. Εγώ εξακολουθώ να είμαι σκόρπια διαδήλωση…« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
13-04-2011, 03:14 PM #59
Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides
-
11-07-2011, 11:19 PM #60
όψεις πλανητών σε ερωτική συναστρία
Όταν σεμία ερωτική συναστρία ο Ήλιος της γυναίκας(στην Παρθένο),κάνει σύνοδο με τον ¶ρη,τον Δία και τον Πλούτωνα του άνδρα,τι ένδειξη είναι?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.