s
Σκέψεις για την Πανσέληνο και το σεισμό στην Ιαπωνία (Βεδική ανάλυση)
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Όνομα:
    ηλεκτρα
    Location
    Αθηνα
    Posts
    93

    Σκέψεις για την Πανσέληνο και το σεισμό στην Ιαπωνία (Βεδική ανάλυση)

    Η πανσέληνος στις 19 Μαρτίου έγινε στην τέταρτη μοίρα της Παρθένου σε σύνοδο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Η Ναξατρα που βρίσκεται το φεγγάρι είναι η Ουταρα Φαλγκουνι με πλανητικό κύριο τον Ήλιο και θεότητα τον Αρυαμαν που αντιπροσωπεύει τους κοινωνικούς κώδικες αλληλοβοήθειας και φιλανθρωπίας καθώς και την μάχη γι' αυτά τα ιδανικά. Το πλανητικό αυτό μέγαρο συνδέεται με την φιλία σε παγκόσμιο επίπεδο και η ενέργεια του είναι να δίνει δύναμη μέσω της σύνδεσης καθώς η θηλυκή και αρσενική αρχή λέγεται ότι συνενώνονται σε αυτό το μέγαρο.
    Γράφει η Ηλέκτρα Παπαδιώτου

    Η βασική αυτή ιδέα τονίζεται και από το γεγονός ότι από την Παρθένο, το φεγγάρι είναι κύριος του ενδέκατου οίκου, οπότε υπάρχει μια παγκόσμια διασύνδεση ανυσηχίας και ενδιαφέροντος και όσων αφορά ενέργειες εταιριών, οικονομικών κολοσσών αλλά και χρηματιστηριακών οργανισμών αλλά και συμμαχίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Βέβαια η παρουσία του Κρόνου σηματοδοτεί ανησυχία κυρίως για θέματα υγείας και περιβαλλοντολογικά, όπως υπαινίσσεται και το ζώδιο του, η Παρθένος.




    Ο Ήλιος βρίσκεται στο πλανητικό μέγαρο της Ουταρα Πραντραμπαντα που αποτελεί μέρος του ζωδίου των Ιχθύων (αστρικές πλανητικές θέσεις 3 20Ά - 16 40Ά Ιχθύων). Στο πλανητικό αυτό μέγαρο που αποτελεί μια ενότητα με το προηγούμενο, την Πουρβα Πραντραμπαντα (20 00Ά Υδρόχοου – 3 20 ΄ Ιχθύων), κυριαρχεί πλανητικά ο Κρόνος ενώ η θεότητα του είναι ο Αχιρ – Μπουντια, ο δράκος του βυθού των ωκεανών.

    Την στιγμή του καταστροφικού σεισμού στην Ιαπωνία δυο πλανήτες, ο Ερμής και ο Δίας βρίσκονταν την Ουταρα Πραντραμπαντα με την ονομασία ΅Ο Δρακος του Βυθού ενώ ο Ηλιος, κύριος του δεύτερου σπιτιού, ενός σπιτιού δυνητικά δολοφονικού που έχει σχέση με την κατάχρηση πηγών ενέργειας, στην Πουρβα Πραντραμπαβα σε σύνοδο με τον ¶ρη στο ζώδιο του Κρόνου, τον Υδροχόο.

    Η Πουρβα Πραντραμπντα συνδέεται με τον κοσμικό χορευτή τον Σιβα Ναταρατζα, που χρησιμοποιεί τις κοσμικές ενέργειες για την δημιουργία αλλά και καταστροφή του σύμπαντος. Η απεικόνιση του Σιβα Ναταρατζα παραπέμπει ουσιαστικά σε δυναμική κίνηση που μεταδίδεται στα ζώδια της γης, μεσω της καρμικής απόδοσης του Κρόνου. Τα δυο ζεύγη των πλανητικών μεγάρων που προανέφερα, δηλαδή η Ουταρα και η Πουρβα Πραντραμπαντα, συχνά απεικονίζονται συμβολικά ως τα πόδια μιας κλίνης, που παραπέμπει βέβαια στην περιβαλλοντική ισορροπία.

    Την στιγμή του καταστροφικού σεισμού, ανέτειλε το ζώδιο του Καρκίνου, ένα ευεργετικό ζώδιο με την Σελήνη στον ενδέκατο οίκο, στο ζώδιο της έξαρσης της και φυσικά ακολουθεί η απορία πώς είναι δυνατόν η ευεργετική αυτή Σελήνη να γίνει αιτία τέτοιας καταστροφής.

    Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Σελήνη κυριαρχεί σε όλα τα σώματα νερού και βέβαια σε μια τέτοια καταστροφική μανία, η Σελήνη η εκπρόσωπος της θηλυκής αρχής δείχνει το άλλο της πρόσωπο, και αυτό έγινε για τους λόγους που θα αναφέρω. Ας λάβουμε υπόψιν ότι η Σελήνη είναι παθητικός φορέας και πάντα υποκινείται από άλλους πλανήτες για να δράσει.

    Οι λόγοι που η Σελήνη έγινε κακεργέτης, είναι κυρίως τρεις:

    1) Λόγω μεταφοράς ενέργειας από πλανητική κυριαρχία, από τον Κρόνο προς την Σελήνη. Η δύναμη της κυριαρχίας (dispositorship) μεταφέρεται στον πλανήτη που κατοικεί στο ζώδιο του πρώτου. Αρχή που έχει εξηγηθεί στο βιβλίο του Jyotirvid JN Bhasin ΅Dispositors in AstrologyΆ
    2) Όψη ισχύος (τετράγωνο) του ¶ρη.
    3) Την αρχή του Μπαντακεσα, δηλαδή ότι για τα παρορμητικά αποτελεί πηγή δεινών ο ενδέκατος οίκος που είναι από διέλευση η Σελήνη.

    Και εξηγώ τις επιρροές στην Σελήνη με λεπτομέρεια:

    Ο ενδέκατος οίκος για τα παρορμητικά ζώδια λειτουργεί σαν Μπαντακεσα, δηλαδή σαν έκφραση του Ρουντρα, ήτοι του κοσμικού θυμού. Kαι υπάρχει μια λογική πίσω από αυτό τον κανόνα που δίνεται από τον Βιστι Λαρσεν στο βιβλίο του ΅Jyotisha FundamentalsΆ και αυτή είναι ότι τα παρορμητικά είναι τα πιο δυναμικά ζώδια που κινούνται σχεδόν πάντα με έμφαση στο προσωπικό τους κέρδος (ενδέκατος οίκος). Τα κέρδη αυτά κάποια στιγμή λειτουργούν ενάντια στον ωροσκόπο, ανάλογα με τους πλανήτες και ζώδια που επηρεάζουν τον οίκο αυτό.

    Η Σελήνη βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο, στο ζώδιο της έξαρσης της και δέχεται φυσικά την τέταρτη όψη του ¶ρη. Ο ¶ρης είναι ερεθισμένος, διότι στο δικό του ζώδιο τον Κριό υπάρχει ο Μαντι και ο Γκουλικα, αντισκιές του Κρόνου και η όψη του προς την Σελήνη εμπεριέχει και αυτή την επιρροή, όπως και την επιρροή του Κρόνου βέβαια γιατί ο ¶ρης είναι σε ζώδιο του Κρόνου (Υδροχόος)

    Σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα ζώδια του Κρόνου. Ο Κρόνος είναι στην Παρθένο, ένα γήινο ζώδιο. Με την σειρά της η Αφροδίτη, λειτουργεί σαν φορέας του Κρόνου, μια και βρίσκεται στο δικό του ζώδιο τον Αιγόκερω, άλλο ένα γήινο ζώδιο. Η επίδραση του Κρόνου μεταφέρεται στην Σελήνη μέσω ¶ρη, όπως εξηγήθηκε παραπάνω αλλά και μέσω Αφροδίτης, γιατί η Σελήνη διελαύνει από το ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ταύρο.

    Η Σελήνη, που κυριαρχεί σε όλους τους όγκους νερού, δέχεται την διπλή επιρροή της Αφροδίτης λόγω ζωδίου, και του Αρη που κάνει τετράγωνο, τέταρτη όψη προς τον Ταύρο από το ζώδιο του Υδροχόου. Όλη αυτή η ενέργεια από τα ζώδια της γης, μεταβιβάζεται στην Σελήνη με τελικό αποδέκτη το ζώδιο της που ανατέλλει εκείνη την στιγμή. Σαν αποτέλεσμα η σεισμική δόνηση δημιουργεί Τσουνάμι που είναι πολύ γρήγορο (Αρης) και Θανατηφόρο (Κρόνος).

    Επιστρέφοντας στην Πανσέληνο τώρα, κατά την διάρκεια της Πανσελήνου, ο Δίας και Ερμής θα βρίσκονται στην τελευταία από τις 27 ναξατρα, την Ρεβατι. Η Ρεβατι συνδέεται με την μήτρα της θηλυκής συμπαντικής αρχής που σηματοδοτεί την αρχή και το τέλος όλων των δραστηριοτήτων αλλα και των φυσικών όντων. Συνδέεται δε με την γονιμότητα και την προστασία της ζωής.

    Επειδή η Αφροδίτη είναι σε έξαρση σε αυτή την Ναξατρα, συχνά έχουμε προσφορές αγάπης που εκφράζονται με ποιητικό ή μουσικά εκλεπτυσμένο τρόπο. Το σύμβολο της είναι μια μρινταγκα, μουσικό όργανο παρόμοιο με το τύμπανο που οριοθετεί τον κοσμικό ρυθμό και καταμετρά τον χρόνο.

    Όλα αυτά βέβαια τα κοσμικά στοιχεία σκηνοθετούν το σκηνικό και την ατμόσφαιρα αυτής της πανσελήνου, με την ανθρώπινη συνείδηση μας να προσπαθεί να καταγράψει το μέγεθος αυτής της φυσικής καταστροφής αλλά και να προσπαθεί να συνεισφέρει ποιοτικά στην εξάλειψη του ανθρώπινου πόνου.

    Καθώς βέβαια ολοκλήρωνα αυτό το άρθρο, έχουμε και την επίθεση των συμμάχων στην Λιβύη. Εδώ βλέπουμε πάλι τον ερεθισμένο αυτό ¶ρη, να επιτίθεται από τον αέρα (Υδροχοος) πάλι σαν εντολοδόχος του Κρόνου σε σύνοδο με Σελήνη και το πρόσχημα είναι οι δημοκρατικές αρχές που ευαγγελίζεται ο Υδροχόος.

    Προσέξτε την ισχυρή θεματολογία των Ιχθύων, Χριστιανοί εναντίον Μουσουλμάνων αλλά και την λειτουργία των συμμαχικών στρατευμάτων, όπως επισημάναναμε από την κυριαρχία της Σελήνης σε οίκο. Το πρόσχημα της επίθεσης είναι σύμφωνο με τις επιταγές του Σεληνιακού μεγάρου, αλληλοβοήθεια και φιλανθρωπία (Ουταρα Φαλγκουνι) αλλά και του Δία, Ερμή στην Ρεβατι. Ο Ποσειδώνας όμως βρίσκεται στον Υδροχόο, σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ουρανό στους Ιχθείς, και έτσι τίποτα δεν είναι σαν αυτό που φαίνεται.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2011
    Όνομα:
    Γιώργος
    Location
    Ελλάδα
    Posts
    109

    Re: Σκέψεις για την Πανσέληνο και το σεισμό στην Ιαπωνία (Βεδική ανάλυση)

    νομίζω ότι ο βεδικός χάρτης δεικνύει καλύτερα τον σεισμό. Οι όψεις.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Όνομα:
    ηλεκτρα
    Location
    Αθηνα
    Posts
    93

    Re: Σκέψεις για την Πανσέληνο και το σεισμό στην Ιαπωνία (Βεδική ανάλυση)

    Kαι εγω αυτο θα ελεγα Δουκα .Κυριως λειτουργει μεσα απο την πλανητικη κυριαρχια απο ζωδιο και απο αλλα δευτερευοντα στοιχεια,οπως η αρχη του Μπαντακεσα και η υπαρξη των αντισκιων του Κρονου στο ζωδιο του Αρη ,που με τη σειρα του προσβαλλει τον Καρκινο .
    Η οψη του Αρη προφανως ηταν καιριας σημασιας ,αλλα πιθανον να υπαρχουν και αλλες αρνητικες οψεις .
    Ουσιαστικα ανελυσα τον χαρτη μεχρι εκει που θεωρησα οτι επαρκει για να εξηγησει το γεγονος .
    Ευχαριστω για το σχολιο

  4. #4
    Join Date
    Feb 2011
    Όνομα:
    Γιώργος
    Location
    Ελλάδα
    Posts
    109

    Re: Σκέψεις για την Πανσέληνο και το σεισμό στην Ιαπωνία (Βεδική ανάλυση)

    έχει πολλές ορολογίες που δεν τις ξέρω και τις διαβάζω από το άρθρο πρώτη φορά! σε κάθε περίπτωση όμως και ο ίδιος ο χάρτης αποτελεί αψευδή μάρτυρα. Δέχονται "πιέσεις" οι ευεργέτες πλανήτες! όχι ακριβώς ότι δρουν ως κακεργέτες , απλά σαν να μην μπορούν να δράσουν!

  5. #5
    Join Date
    Jan 2010
    Όνομα:
    ηλεκτρα
    Location
    Αθηνα
    Posts
    93

    Re: Σκέψεις για την Πανσέληνο και το σεισμό στην Ιαπωνία (Βεδική ανάλυση)

    Οσων αφορα την οψη του Αρη ,βλεπω οτι στον Δυτικο χαρτη δεν προσμετραται σαν τετραγωνο .Στην Βεδικη οσων αφορα γενεθλιους χαρτες ο Αρης κανει οψη σε ολο το φασμα των οικων που κοιτα ,δηλαδη τον τεταρτο ,τον εβδομο και τον ογδοο οικο απο την θεση στην οποια βρισκεται .
    Η διελευση ομως λειτουργει στο πλαισιο των 12 μοιρων .

  6. #6
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2

    Re: Σκέψεις για την Πανσέληνο και το σεισμό στην Ιαπωνία (Βεδική ανάλυση)

    ερωτηση΄΄ο κρονος ειναι στην παρθενο ή στην 14η του ζυγου΄΄????

    ευχαριστω!!!!!!

    Ήλια

  7. #7
    Join Date
    Jan 2010
    Όνομα:
    ηλεκτρα
    Location
    Αθηνα
    Posts
    93

    Re: Σκέψεις για την Πανσέληνο και το σεισμό στην Ιαπωνία (Βεδική ανάλυση)

    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑ View Post
    ερωτηση΄΄ο κρονος ειναι στην παρθενο ή στην 14η του ζυγου΄΄????

    ευχαριστω!!!!!!

    Ήλια
    Η Βεδικη αστρολογια χρησιμοποιει τον αστρικο ζωδιακο που συμπιμπει με την πραγματικη κατασταση του ουρανου λογω διολισθησης των ισημεριων

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads