- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 28
Thread: Ανάλυση χάρτη
-
12-04-2006, 08:21 PM #1
Ανάλυση χάρτη
Καλησπέρα,
διάβασα την ανάλυση που κάνανε κάποια μέλη στο χάρτη της Αγγελικής και την βρήκα ενδιαφέρουσα. Μπορείτε να μου αναλύσετε και μένα το δικό μου χάρτη?
-
13-04-2006, 10:40 AM #2
Re: Ανάλυση χάρτη
Originally Posted by Baileys
Επειδή αυτό που ζητάς είναι λίγο χρονοβόρο, θα παρακαλούσα να μας έλεγες ποιά/ες όψη/ς του χάρτη σου σε "ανησυχεί" και θα ήθελες να εξηγήσουμε.
Φιλικά
Ιουλία
-
13-04-2006, 11:37 AM #3
Η αλήθεια είναι ότι θέλω να μάθω πράγματα για τον χάρτη μου , γι'αυτό το λόγο δεν εστιάστηκα κάπου συγκεκριμένα ! Θα ήθελα να μάθω σχετικά με τις όψεις που αφορούν συναισθηματικά και επαγγελματικά!
Ευχαριστώ :smile1:
-
13-04-2006, 12:49 PM #4
Βλέπω ότι σχεδόν όλοι οι πλανήτες βρίσκονται στον 6ο οίκο (των σχέχεων και του φλερτ) και στον 7ο οίκο (του γάμου).
Απλά, ήθελα να σε ρωτήσω εάν γνωρίζεις τα βασικά στοιχεία δλδ τους πλανήτες και σε ποια θέση βρίσκονται [έξαρση, πτώση κλπ] και τις κύριες όψεις, για να μπορώ να σε παραπέμπω στο αντίστοιχι κομμάτι.
Ευχαριστώ
-
13-04-2006, 01:05 PM #5
Ιουλία σ'ευχαριστώ που με βοηθάς! Γνωρίζω τους πλανήτες και σε ποια θέση τους έχω , αν εννοείς αυτό . Αν θες να σου γράψω ακριβώς τις θέσεις και τι όψη κάνουν , μπορώ αλλά πολύ αργότερα (είμαι στη δουλειά!!!) Αν πεις πχ. εχεις Αφροδίτη στον Λέοντα και στον 5ο οίκο και κάνει όψη με το τάδε το καταλαβαίνω αλλά να μου πεις και μια μικρή εξηγησούλα του τι σημαίνει
-
13-04-2006, 01:13 PM #6
Εντάξει, θα το κοιτάξω και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, αλλά όχι άμεσα.
Σε ευχαριστώ πολύ.
-
13-04-2006, 08:57 PM #7
Να'σαι καλά
-
14-04-2006, 11:50 AM #8
Λοιπόν, θα ξεκινήσω από τα βασικά (γιατί δεν ξέρω τι γνωρίζεις)
Ήρα στην Παρθένο στον 6ο οίκο:
Ήρα ο πλανητοειδής. Ερμηνεία στα ζώδια και τους οίκους
Χείρων στον Ταύρο στον 1ο οίκο:
Ο Ήλιος στον Ζυγό είναι σε πτώση άρα θα πρέπει να κοιτάξεις και τον Χείρωνα, ο οποίος βρίσκεται στον 1ο οίκο - δλδ η ταυτότητα μας.
Χείρων ο πλανητοειδής. Ερμηνεία στα ζώδια και τους οίκους
Πλανήτης ανιχνευτής - Κρόνος
Πλανήτης «ανιχνευτής»
Άρης - Σκορπιό 7ο οίκο
Ο Άρης σου βρίσκεται στον Σκορπιό άρα υπάρχει ταυτότητα στις ποιότητες του ζωδίου και του πλανήτη.
Ο ιδανικός άντρας για μια γυναίκα ( 1 2)
Αφροδίτη στον Λέοντα
Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης
Αφροδίτη η θεά του έρωτα - ο πλανήτης της αγάπης
Βλέπω μια όψη τετραγώνου Αφροδίτης – Ουρανού που σημαίνει ότι οι σχέσεις σου πιθανά να ξεκινούν και να τελειώνουν το ίδιο ξαφνικά. Αυτή η όψη δίνει συνήθως σχέσεις πρωτόγνωρες και με ένταση και το επιβεβαιώνει και ο Ουρανός που βρίσκεται στον Σκορπιό.
Πάω να συσκευθώ και επιστρέφω...
<o></o>
-
14-04-2006, 06:06 PM #9
ΩΩ!!! τι ωραία πράγματα! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! :bigsmile:
-
17-04-2006, 11:52 AM #10
Συνεχίζω ...
Χαρακτηριστικά Ζυγού<o></o>
Ζώδιο του Αέρα και παρορμητικό. Καλοί συζητητές – συνομιλητές<o></o>
Είναι αρκετά συνεργάσιμοι, ζουν για την αρμονία μεταξύ των ανθρώπων. Δίκαιοι. Καλοί διπλωμάτες. Εφευρετικοί, ενθουσιώδης και ενεργητικοί.<o></o>
Αρνητικά: ο πολύς ενθουσιασμός, η έλλειψη ισορροπίας και η αναποφασιστικότητα<o></o>
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o>
<!--[endif]--><o></o> Επίσης, όπως ήδη ανέφερα στον 1<sup>ο</sup> σου οίκο έχεις τον Χείρωνα:<o></o>
Σε αυτή την θέση σας ωθεί να βοηθάτε τους απανταχού άτυχους, να γίνεστε ας πούμε ο Ρομπέν ο προστάτης των φτωχών, ενώ ταυτόχρονα αγνοείτε παντελώς τις δικές σας ανάγκες! Μπορεί να σας κάνει έναν σοφό δάσκαλο ή απλά καλό σύμβουλο για τους άλλους (ιδίως σε θέματα υγείας), αλλά το κακό είναι πως δεν ακολουθείτε καμία από τις συμβουλές σας. Επίσης υπάρχει η περίπτωση να νιώθετε «αόρατοι» και να αυτοπροσδιορίζεστε μέσω των άλλων. Όταν συγκεντρώσετε την προσοχή σας στον εαυτό σας για λίγο, σα να ήταν ένας άνθρωπος σε ανάγκη, θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητές σας και να βρείτε τις ισορροπίες.<o></o>
<!--[if !supportEmptyParas]-->
Ο ήλιος σου βρίσκεται στον ζυγό σε πτώση και σε σύνοδο με τον Κρόνο.
<!--[endif]--><o></o>
Όλα τα παραπάνω έρχεται ο Κρόνος με την σύνοδο αυτή να ελαττώσει είτε τα θετικά είτε τα αρνητικά.Βλέπε Κρόνος - Ο Εσωτερικός μας οδηγός
<!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]-->
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.