- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ
-
24-02-2011, 09:34 AM #1
ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΑΙΓΟΚΑΙΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΑΙΓΟΚΑΙΡΩ.Η ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ.4ο ΟΙΚΟ ΚΑΙ 7ο ΟΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ.4ο ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ 7ο ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
-
24-02-2011, 11:17 AM #2
Re: ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ
Αγαπητή evamilo τέτοιου είδους ερωτήσεις δεν απαντώνται μέσα στο φόρουμ, πολύ περισσοτερο δε, στην συγκεκριμένη ενότητα.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
-
20-03-2011, 05:37 PM #3
σας ευχαριστω πολυ.μηπως ξερετε σε ποια ενοτητα θα μπορουσα να τοποθετησω το ερωτημα μου για να παρω καποια απαντηση?
-
20-03-2011, 05:51 PM #4
Κανονικά η ερώτηση σου θα απευθυνόταν στους "εραστές της Αστρολογίας".
Ομως, προσωρινά "οι εραστές της Αστρολογίας" έχουν κλείσει, επομένως δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.
-
20-03-2011, 06:02 PM #5
http://www.myhoroscope.gr/75-%EF-%E1...%F1%E5%E9.html
Oι ολοκληρωμένες και υπεύθυνες προσωπικές αστρολογικές αναλύσεις είναι εξαιρετικά σύνθετες εργασίες και ξεφεύγουν από τα όρια μιας απλής συζήτησης σε οποιοδήποτε φόρουμ ή παρεούλα. Μπορείτε να πάρετε μία πολυσέλιδη αναφορά από τις συνδρομητικές μας υπηρεσίες ή ακόμα καλύτερα να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία αστρολόγο της επιλογής σας. Εμείς, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ερμηνεύσετε βήμα βήμα μόνη σας τους συναστριακούς σας χάρτες που παρέχει δωρεάν το αστρολογικό μας πρόγραμμα εάν έχετε τη διάθεση για μελέτη.
. Mind over matter.
.
.
> >
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.