- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 132
Thread: Οψεις Συναστρίας
-
14-03-2011, 02:18 AM #31
Re: Οψεις Συναστρίας
οταν σε μια συναστρια το βερτεξ πεφτει στον 1 οικο του αλλου τι μας δειχνει??
-
14-03-2011, 03:35 AM #32
...τίποτα?
. Mind over matter.
.
.
> >
-
14-03-2011, 03:58 AM #33
μαλιστα...ευχαριστω..!!:toung:
-
15-03-2011, 12:24 AM #34
-
15-03-2011, 01:00 AM #35
Δείχνει την ικανότητα του ατόμου αυτού να μπορεί να σε αλλάξει με τρόπο που δεν το περιμένεις, Ουράνια δηλαδή (ο Ωροσκόπος είναι οι εκδηλώσεις του εαυτού μας προς τα έξω και όχι ο εαυτός μας ο ίδιος, η προσωπικότητα, που συμβολίζεται από το Ηλιακό ζώδιο), καθώς και πολύ μεγάλη πιθανότητα το κεραυνοβόλημα να τελειώσει τόσο ξαφνικά όπως άρχισε. Την έχω βιώσει αυτη την όψη και μπορώ να σου πω πως εάν δεν υπάρχουν άλλες σημαντικές όψεις δεν αφήνει μη διαχειρίσιμα κατάλοιπα. Το κακό είναι ότι με την πρώτη ευκαιρία όλα μπορεί να ξεκινήσουν από την αρχή.
Το Βέρτεξ παίζει ρόλο μόνο σε συνόδους αντίθεση και τετράγωνα, και σε όψεις το πολύ μιάμισης μοίρας. Μία σύνοδός του με δεσμούς ή φώτα είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει να δώσει. Τα υπόλοιπα είναι βοηθητικά.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
15-03-2011, 02:43 AM #36
Το κακό είναι ότι με την πρώτη ευκαιρία όλα μπορεί να ξεκινήσουν από την αρχή.:bigsmile:
αυτο δεν ειναι παντα κακο..
βερτεξ τετραγωνου με σεληνη σε ανοχη 2.98 δινουμε βαση??η ανηκει σε αμελητεα σημασια λογω του οτι υπερβηκαμε την ανοχη??αντιθεση με αρη..1.49 ειμαστε στο οριο..ομως..
και βερτεξ σε συνοδο με δια και ουρανο με εξωκρονιουσ πλανητες??
-
15-03-2011, 03:30 AM #37
Στέλλα (μου ) ένα από τα πολύ πρώτα μαθήματα των σχέσεων είναι πως ό,τι τελειώνει πρέπει να τελειώνει, γιατί αν είναι να μην τελειώσει δεν υπάρχει λόγος να το τελειώσουμε! Κοινώς το φεύγω και ξανάρχομαι είναι κάτι άνευ λόγου και ουσίας, στηριζόμενο μόνο στις αδυναμίες και τις ανασφάλειές μας - είτε να μείνουμε με τον άλλον είτε να αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας και το καινούργιο παρόν//μέλλον. Κοινώς - όταν βρίσκεσαι με κάποιον έχοντας δοκιμάσει καθετί που μπορεί να σας κρατήσει μαζί και έχουν όλα αποτύχει, επανειλημμένες προσπάθειες επαναπροσέγγισης -ξέρεις, αυτά τα καινούργια αρχή, καινούργιοι όρκοι, προσπαθήσουμε ξανά κλπ πλακάκια του μπάνιου- είναι μαθηματικώς καταδικασμένες. Δύο άνθρωποι που μπαινοβγαίνουν στην ίδια σχέση, ή έχουν επιλέξει συνειδητά αυτόν τον τρόπο ζωής ή φθείρουν άσκοπα τον χρόνο και τον ψυχισμό τους. Πριν πεις το «χωρίζω» και εφ' όσον ο άλλος σε ενδιαφέρει πρέπει να φτάσεις μέχρι το κόκκαλο για να το σώσεις. Τα πηγαινέλα δεν είναι λύσεις, γιατί μπορεί μεν να είναι όμορφο το έλα αλλά δεν παύει να υπάρχει και το πήγαινε που υπαγορεύτηκε από κάποιους λόγους.. Ο Ουρανός λοιπόν, στην περίπτωση αυτή μοναχά σε χασομερεί.
Το Βερτέξ με τη Σελήνη ξέχνα το, στο τετράγωνο η ανοχή είναι μικρότερη και η όψη ασθενέστερη. Με τον ¶ρη δεν έχει να σου κάνει τίποτε παρά ίσως να αυξήσει λίγο την ορμή του, με τους εξωκρόνιους επίσης μια από τα ίδια με ολίγον από έλξη τύπου Ουρανού (το Βέρτεξ είναι ηλεκτρικής φύσης) αλλά στο πιο σταθερό του. Ό,τι και να μας πούνε τα Βέρτεξ Μέρτεξ Ξέρτεξ όμως, άμα δεν κάνουν όψεις τα φώτα και οι προσωπικοί με τους αργούς κάρβουνο το μπιφτέκι.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
16-03-2011, 01:40 AM #38
Να προσθεσω κατι τωρα που ειπες για το Βερτεξ
Το εν λογω "καψιμο" με τον κρονο στην συναστρια εχει και κρονο συνοδο με το δικο μου βερτεξ και την σεληνη του σε συνοδο με το δικο μου βερτεξ .και τα δυο σε λιγοτερο απο 1 μοιρα νομιζω .Δεν δινω πολυ σημασια σε αυτα τα σημεια ομως.
Παρατηρησα οτι οι περισσοτεροι νεαροι που με ελκουν εχουν ειτε ζωδιο αιγοκερου η υδροχοου η ωροσκοπο σε αυτα και μαλιστα 3 απο αυτα τα ατομα εχουν σεληνη σε συνοδο με τον κρονο τους στο προσωπικο τους χαρτη (γεννημενοι σε διαφορετικες χρονιες αλλα ναι τους πετυχα και μαλιστα σε διαστημα λιγοτερο απο τα 5 τελυταια χρονια της ζωης μου).
Θυμηθηκα μια συζητηση που ειχαμε κανει σχετικα με το κρονο στο δικο μου γενεθλιο .Αυτοι οι τυποι ανδρων με τραβανε επειδη εχω "αλυτη" την δικη μου σχεση (προβλημα) με την συνοδο ηλιου-κρονου στο ωροσκοπιο μου ?
Για να το κανω πιο γενικο ,ενας ανθρωπος που εχει μια πολυ ισχυρη οψη στο γενεθλιο αναμεσα στα φωτα του που συμβολιζουν το αρσενικο /θυληκο συναντα και ξανασυναντα ανθρωπους με ιδια χαρακτηριστικα μεχρι να "συμβιβαστει" με το δικο του θεμα?
Ομολογω οτι και στις 3 περιπτωσεις φερθηκα αρκετα ανωριμα σε ανθρωπους που εδειξαν ενδιαφερον για μενα ,φερομενη η εγωιστικα η πολυ αποτομα η απορριπτωντα τους επειδη τους εβρισκα "στεγνους' και οχι περιπετειωδεις (οπως θελει μια σεληνη στον κριο και μια αφροδιτη στον τοξοτη) .Μηπως αυτη η συνεχης "συναντηση" δινει μυνημα οτι πρεπει να ριξω τους τονους και να ωριμασω γιατι ως εκει με παιρνει ?
-
16-03-2011, 01:54 AM #39
-
17-03-2011, 03:14 AM #40
και δυο ακόμα ερώτησεις... :bigsmile: τι σημαινει συναστριακα:
1. αντιθεση αρη (α) κρονου (β) (θέσεις καρκινος και αιγωκερος αντιστοιχα) [2,43 μοιρες ανοχη]. μαλιστα ο αρης του (α) πεφτει στον 7 οικο του (β), ενω ο κρονος του (β)ειναι στον 6ο οικο του (α) {τυχαινει το ατομο με τον κρονο, να τον έχει και στον 1ο οικο στο ατομικο ωροσκοπιο...αρκετα ισχυρος λοιπον!}
2. βδ του ενος στον 7ο οικο του αλλου και σε συνοδο μαλιστα με το Dsc. (αντιστοιχα ο νδ ειναι στον πρωτο)
ευχαριστω για αλλη μια φοραUbi dubium ibi libertas! (= όπου αμφισβήτηση, εκεί ελευθερία)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.