s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 40
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 40 of 200 FirstFirst ... 30 36 37 38 39 40 41 42 43 44 50 90 140 ... LastLast
Results 391 to 400 of 1994

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Μπορώ να έχω τους χάρτες (αν βγαίνουν) για τις εξής ημερομηνίες : 24/1/1948, Κόρινθος (ώρα δε γνωρίζω) και 21/2/1939, Κόρινθος (επίσης δε γνωρίζω ώρα). Αν δε "βγαίνει" χάρτης λόγω του ότι δε γνωρίζω την ώρα, θα ήθελα ό,τι "βγαίνει" (πλανήτες, όψεις ...). Ευχαριστώ πολύ.

Litsacorinth

Χαρτες.

Ισχυουν μονο οι θεσεις των πλανητων. Τις οψεις φανταζομαι οτι μπορεις να τις υπολογισεις.
    Επισης, θα σου προτεινα τα εξης βιβλια:
    ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 1900-2000. Ευρω 29.
    ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 2001-2050. Ευρω 19.
    Συγγραφεας: Νηλ Μικελσεν.

Αγγελική μου σε ευχαριστώ. Πρόκειται για τη μητέρα μου και τον πατέρα μου και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον να προσπαθήσω να κάνω από μόνη μου μια ανάλυση, γνωρίζοντας τη ζωή τους πώς έχει εξελιχθεί.

Αγγελική μου σε ευχαριστώ. Πρόκειται για τη μητέρα μου και τον πατέρα μου και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον να προσπαθήσω να κάνω από μόνη μου μια ανάλυση, γνωρίζοντας τη ζωή τους πώς έχει εξελιχθεί.

Γεια σας,
    θα ήθελα τις θέσεις των πλανητών για 2 άτομα
    βίκυ 1-01-1983 10:20 το πρωί λάρισα και
    στεφ 27-07-1974 11 το πρωί λάρισα

Ευχαριστώ
    Zouzouni

Σε ευχαριστώ πολύ Αγγελική..
    μπορώ να ζητήσω ακόμη ένα τελευταίο
    μαρκος 23-06-1980 2:05 το πρωί Αθήνα
    Ευχαριστώ
    Zouzouni

Θεσεις Πλανητων - Επεξήγηση
    Καλησπερα, 30 -11-1977 Αθηνα , Ελλάδα 03:00πμ
    Ευχαριστω

Όνομα:
    Κωστής

ViviKos το πρώτο ποστ γράφει

Quote Originally Posted by roadrunner
    Αν σας ενδιαφέρει ο ακριβής υπολογισμός (όχι η εξήγηση) των Θέσεων των πλανητών, των πλανητοειδών, των Δεσμών της Σελήνης, ή των σημείων όπως η Κορυφή (Vertex) στο γενέθλιο χάρτη σας από τους συνεργάτες Αστρολόγους του Myhoroscope για να μπορείτε να διαβάζετε με περισσότερη ευκολία τα άρθρα ή τους οδηγούς που έχουν γραφτεί στα forums, πατήστε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Quote Originally Posted by roadrunner
    Αν σας ενδιαφέρει ο ακριβής υπολογισμός (όχι η εξήγηση) των Θέσεων των πλανητών, των πλανητοειδών, των Δεσμών της Σελήνης, ή των σημείων όπως η Κορυφή (Vertex) στο γενέθλιο χάρτη σας από τους συνεργάτες Αστρολόγους του Myhoroscope για να μπορείτε να διαβάζετε με περισσότερη ευκολία τα άρθρα ή τους οδηγούς που έχουν γραφτεί στα forums, πατήστε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και συμπληρώστε τα εξής στοιχεία:
    1. Έτος, Μήνα και Ημέρα της γέννησής σας.
    2. Ώρα της γέννησής σας. Προσδιορίστε επίσης αν είναι πρωινή ή βραδυνή.
    3. Χώρα και πόλη της γέννησής σας.
    4. Προσδιορίστε τι ακριβώς σας ενδιαφέρει να μάθετε.

Μη ξεχνάτε ότι η γλώσσα που γράφουμε είναι ΠΑΝΤΑ η Ελληνική και ότι μπορεί να υπάρχει κάποια μικρή καθυστέρηση στις απαντήσεις διότι οι αστρολόγοι μας δεν είναι συνεχώς online...

Σημείωση: Η βοήθεια Μέλους προς Μέλος δεν είναι απαγορευτική. Όμως, καλό είναι όποιος επιθυμεί να απαντήσει να είναι 100% σίγουρος ότι γνωρίζει να υπολογίζει τα παραπάνω και ότι κάποιες αυτοματοποιημένες εφαρμογές του internet δεν είναι πάντα αξιόπιστες.
    θα ηθελα να μαθω για την κορη μου .Την λένε ΔΑΦΝΗ,γεννηθηκε στην ΑΘΗΝΑ,στις 25/10/1989 ,στις13 και30 μ.μ.

Page 40 of 200 FirstFirst ... 30 36 37 38 39 40 41 42 43 44 50 90 140 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 475 users browsing this thread. (0 members and 475 guests)