- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 12 of 12
Thread: Μαύρη Σελήνη - Λίλιθ
-
29-10-2009, 07:21 PM #11
Re: Μαύρη Σελήνη - Λίλιθ
Έτσι όπως γράφει επάνω: Η Μαύρη Σελήνη στον Ταύρο
Η Λίλιθ στον Ταύρο σας κάνει ιδιαίτερα απαιτητικούς στον σεξουαλικό τομέα. Διακρίνεστε για το έντονο πάθος σας, αν και κατά βάθος προτιμάτε να το καταπιέζετε, προκειμένου να έχετε μια ήρεμη και ήσυχη ζωή. Οι καθημερινές συνήθειές σας αποτελούν σημείο αναφοράς και δεν αφήνετε τίποτα να σας αναστατώσει. Το μόνο που δεν μπορείτε να ελέγξετε ή να αποφύγετε είναι η έντονη τάση να θεωρείτε το ταίρι σας «κτήμα» και να διεκδικείτε το σύντροφό σας με λάθος τρόπο. Υπάρχει επίσης κάποια «μυστικότητα» σχετικά με τα οικονομικά σας που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σοβαρές σχέσεις σας, καθώς αρνείστε να μοιραστείτε τα αποκτήματά σας με άλλους. Συμβολικά η Λίλιθ σΆ αυτή τη θέση αντιπροσωπεύει την πορνεία, όπου το σεξ χρησιμοποιείται για τα λεφτά. :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
02-03-2011, 05:09 PM #12
Re: Μαύρη Σελήνη - Λίλιθ
λοιπον,προσωπικα ειμαι με λιλιθ στον ιχθυ στον 8ο οικο (ακμη 8ου στον υδροχοο) και σε αντιθεση με την κανονικη σεληνη στην παρθενο.....κ σε τετραγωνο με τον ερμη στον τοξοτη....
οσο αφορα την θεση συμφωνα με το παραπανω αρθρο...νομιζω συμφωνω απολυτα..αλλα ο οικος της δινει μια παραπανω σεξουαλικοτητα που ομως αφενος δεν μπορω να εκφρασω και αφεταιρου ερχεται σε αντιθεση με την ταση μου στα πρεπει...
ετσι εξειδανικευω πιο πολυ τις ερωτικες καταστεσεις και νιωθω ενα πλοκαρισμα στην εκφραση των επιθυμιων μου...
αν εχει κανεις να προσθεσει κατι αλλο, ευχαριστω πολυ εκ των προτερων....δεν ξερω αν ειμαι τοοοοσο αντικειμενικη, για αυτο..!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.