- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 121 to 130 of 140
-
23-02-2011, 02:19 PM #121
Re: Ωριαια αστρολογια -γενικες αποριες
Νομιζω οτι το τι συναισθηματα υπαρχουν θα μας τα δειξει η σεληνη .Που γενικα ερμηνευεται ως δεικτης της ερωτησης αρα μας δειχνει πληροφοριες και για την συναισθηματικη κατασταση των δυο ,αμα κανει επαφη με τον κυβερνητη του αλλου η καποιον συνδεικτη του .
Η ερωτηση αφορα παλι τους δεικτες 1ο και 5ο. Ο ερμης κυβερνα γενικοτερα την επικοινωνια και δεν νομιζω οτι αυτο ξεκαθαριζει το ζητουμενο.Μπορει ο αλλος να σε σκεφτεται αλλα να μην επικοινωνει μαζι σου η μπορει να επικοινωνει και να μην σκεφτεται τιποτα σπουδαιο.
-
23-02-2011, 03:42 PM #122
Κι αλλη απορία...:embarrest
Όσον αφορά το γνωστό ερωτικοαγαπουλο θέμα
έχουμε δύο σημειοδότες χωρίς όψη αλλά και χωρίς όψεις μεταξύ τους.
¨Ομως ο άντρας έχει σημειοδότη την Αφρω που πέφτει στον ωροσκόπο στον Αιγόκερω. Ένα το κρατούμενο για θετική πορεία.
Και στον 4ο έχουμε ακμή στον Σκορπιό με τη Σελήνη στον Σκορπιό στον 11ο.
Αν και είναι σε πτώση και σε ερωτικόφιλικό οίκο (όπως μου είπε η δασκάλα μας η Τίνα), είναι σε 3γωνο με τον Ήλιο αλλά ετοιμάζεται να κάνει και 3γωνο με την Αφροδίτη. (η οποία είναι σε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο στον 10ο)
Λέμε λοιπόν ότι λόγω πτώσης της Σελήνης ακόμα και αν κάνει 3γωνο με το σημειοδότη η όποια εξέλιξη θα είναι με δυσκολία αν και παθιασμένη και καμουφλαρισμένη με φιλικό ενδιαφέρον? Είναι πιο δυνατή η πτώση της για να καθορίσει τα πράγματα αρνητικά ή τα πράγματα θε βελτιωθούν λόγω θετικής όψης της με το σημειοδότη του άντρα?:blink:Tabula rasa
-
23-02-2011, 08:09 PM #123
Οταν δεν υπαρχουν οψεις μεταξυ των σημειοδοτων η καποια οψη που να υποδηλωνει καποια εξελιξη ,τοτε απλα τα πραγματα μενουν οπως εχουν.
Παιδια ας ηρεμησουμε λιγο .Αυτο το μηνα που βρισκεται η αφροδιτη στον αιγοκερω θα βρισκεται σε αμοιβαια αποδοχη οτι ερωτηματα και αν βαλουμε.Στις 12 περιπτωσεις οι δυο θα εχουν αυτη την αμοιβαια αποδοχη στα σιγουρα .και δεδομενου ολο το προηγουμενο διαστημα οι περισσοτεροι πλανητες βρισκονταν στον υδροχοο που παραδοσιακα κυβερνα ο κρονος .Οτι πλανητη και να ειχαμε ως δεικτη θα κοιταγαμε το κρονο ,που ειχε οψη με την αφροδιτη που εχει μαζι της αυτο το μηνα αμοιβαια αποδοχη.
Μια οψη,η μια αποδοχη δεν μας δειχνει την εκβαση της καταστασης .Ολος ο χαρτης θα δειξει πραγματα.
Η ωραια δεν γινεται βεβιασμενα.Τωρα που βρηκαμε παπα να θαψουμε καμμια τριανταρια.
Αλαργα τα ερωτηματα για να εχουμε ενα ξεκαθαρο πλανο λοιπον.
Η αμοιβαια υποδοχη μπορει να σημαινει απο πλησιασμα ως απλα οτι ο ενας με αλλον εχουν κοινα χαρακτηριστικα.Αυτο δεν σημαινει θετικη εκβαση παντα .
-
24-02-2011, 10:32 AM #124
:bigsmile:Καλημέρα!
Ερώτηση: Σε θέμα τύπου " αν με παρακολουθεί ο Χ" ο ίδιος ή βάζοντας κάποιον επαγγελματία, ντεντέκτιβ για παράδειγμα, στον επαγγελματία δίνουμε τον Ερμή ως σημειοδότη πλανήτη?
Ή ο ντεντέκτιβ σημειοδοτείται από κάποιον άλλο πλανήτη?
Σε χάρτη που έχω κάνει με το συγκεκριμένο ερώτημα η ακμή του 7ου (ο Χ δλδ.) και η ακμή του 4ου είναι στην Παρθένο και στους Διδύμους αντίστοιχα γι΄αυτό και ο συνειρμός μου:unsure:
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για την απάντηση
-
24-02-2011, 10:48 AM #125
Γεια σου Ταυρίνα.
Καταρχήν πρέπει να βρεις τον σημειοδότη του Χ.
Να ξεκαθαρίσεις τι σου είναι αυτός ο Χ...
Είναι σύζυγος τον βάζεις στον 7ο, είναι φίλος στον 11ο κτλ.
Μόλις τον βρεις βλέπεις τα βασικά -ζώδιο, θέση, θεμελιώσδεις δυνάμεις, όψεις με τον δικό σου σημειοδότη αλλά και της Σελήνης. Από εκεί θα πάρεις βασικές πληροφορίες.
Τώρα για το θέμα Ερμή και ντετέκτιβ δεν ξέρω να σου πω
αν στέκει αλλά σίγουρα κάποιο έμπειρο μέλος θα σε βοηθήσει.
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον θέμα, θα ήθελα να μάθω πως ανιχνεύεται.:bigsmile:Tabula rasa
-
24-02-2011, 11:58 AM #126
-
25-02-2011, 01:31 AM #127
Κα Ζαχαριάδου και Popinja σας ευχαριστώ πολύ για τις κατευθυντήριες γραμμές.
Κα Ζαχαριάδου θέλω μόνο να ρωτήσω το εξής, τον Ποσειδώνα εννοείτε να τον δω ως κυβερνήτη κάποιου οίκου επειδή σε ερωτήσεις όπως η δική μου από την εμπειρία σας και τις γνώσεις σας κρίνετε πως πρέπει να τον κοιτάζουμε?
Ή εννοείτε πως θα πρέπει να κοιτάξω μόνο τις όψεις του με τους σημειοδότες που μου αναφέρατε στο προηγούμενο post σας?
Παρεπιπτόντως αναφέρω πως ο Ποσειδώνας είναι μέσα στον 12ο οίκο του χάρτη και θα ήθελα μια επιβεβαίωση σε κάτι ακόμη, θυμήθηκα πως επαγγέλματα όπως ερευνητές, ντεντέκτιβ και λοιπά τα "οικειοποιείται" τα ζώδιο του Σκορπιού, θυμάμαι σωστά ή κάνω λάθος?
Ευχαριστώ πολύ
-
25-02-2011, 01:52 AM #128
sei μου, ο Ποσειδώνας στον 12ο οίκο που βρίσκεται κοίταξε αν σχηματίζει όψη με τον κυβερνήτη του 7ου.
Ερυενητές, ντέτεκτιβ κτλ είναι επαγγέλματα του Σκορπιού όμως στην ωριαία αστρολογία κατάσκοποι και κρυφοί εχθροί μελετώνται από τον Ποσειδώνα και τον 12ο. Αν κάποιος πιστεύει ότι κινδυνεύει θα πρέπει να κοιτάξει και τον Πλούτωνα και εννοέιται μέσα σε όλα αυτά πως δεν ξεχνάμε την Σελήνη.
Κάτι άλλο το οποίο θα μπορούσες να κοιτάξεις είναι ο 6ο τους ανθρώπου που πιστεύεις ότι σε κατασκοπεύει, για να δεις αν έχει προσλάβει κάποιον.
Επειδή όμως μιλάμε για κυβερνήτη 7ου, ο 6ος του 7ου είναι ο 12ος επομένως τον 12ο δεν τον γλυτώνεις :bigsmile:
-
25-02-2011, 02:09 AM #129
Είδαι και κάτι άλλο και θέλω να σας το πω! :bigsmile:
Η Σελήνη στον 1ο οίκο σημειοδότης της ερωτούσας και ο Δίας σημειοδότης
του ζητούμενου στον Κριο στον 4ο οίκο (με ακμή στους Ιχθύες)
κάνουν τρίγωνο σε αγαπουλοθέμα τη στιγμή που η Σελήνη κάνει
τετραγωνάκια με πολλούς πλανήτες.
Νομίζω πως είναι μία θετική έκβαση.
Εκείνο που με ενθουσίασε είναι ότι ανάμεσα σε τόσο ''αρνητικό'' χάρτη
οι δύο ενδιαφερόμενοι ...τριγωνιάζουν και μάλιστα σε γωνιακούς οίκους!
Είναι να σε θέλει τελικά...
Τίνα, καλά τα λέω ή ενθουσιάζομαι τζάμπα?Tabula rasa
-
25-02-2011, 11:35 AM #130
Πόπη,
γιατί πήρες τον Δία ως σημειοδότη του ζητούμενου, δηλαδή του άλλου προσώπου; Ο Δίας είναι σημειοδότης της ερωτούσας καθώς και η Σελήνη και το τρίγωνο σχηματίζεται ανάμεσα στους δικούς της σημειοδότες. Με τον δικό του σημειοδότη, η όψη της Σελήνης είναι αποχωρίζουσα.
Γενικά όμως στην ωριαία, οι όψεις δείχνουν γεγονότα. Όταν η ερώτηση δεν αφορά γεγονότα αλλά μια κατάσταση, (όπως εδώ "ενδιαφέρεται για μένα;") την απάντηση την παίρνουμε περισσότερο από τις θέσεις των σημειοδοτών και τις μεταξύ τους υποδοχές.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.