s
Ωριαία. Θα κάνουμε σχέση; - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 36
    Όνομα:
    Δήμητρα Q

Re: Ωριαία. Θα κάνουμε σχέση;

Δυστυχώς δεν ξέρω πώς ν' ανεβάσω το χάρτη..

Κυρία Ζαχαριάδου μπορείτε σας παρακαλώ να με ξεμπλοκάρετε??
    Δ.Κ

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by Dimitraq View Post
    Κυρία Ζαχαριάδου :embarrest
    συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω την "πτώση των φώτων", δηλαδή στις 21ο του Ζυγού βρίσκεται η πτώση τους??
    Δήμητρα στις θεμελιώδεις δυνάμεις έχουμε τις κυριαρχίες, αδυναμίες κτλ.

Κάθε πλανήτης σε μια συγκεκριμένη μοίρα (ενός ζωδίου) έχει την απόλυτη έξαρση του, στην ακριβώς απέναντι την απόλυτη πτώση του.
    Στις 21 Ζυγού βρίσκεται η απόλυτη πτώση των φώτων (Ήλιος/Σελήνη) και φυσικά δεν είναι ευνοική θέση για την Σελήνη εκεί.

Όνομα:
    Τίνα

Δήμητρα στο ανέβασμα του χάρτη...δυστυχώς δεν μπορώ να σε ξεμπλοκάρω :embarrest

Όνομα:
    ΕΦΗ

Hattie23 μου, κυβερνητης του 4ου ειναι ο Διας και βρισκεται στον 7ο της κοπελλας.

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Κυρία Ζαχαριάδου δεν το παρατήρησα.. πάντως δεν είναι ευνοϊκό σημάδι για την υπόθεση. Κάτω από αυτές τις συνθήκες πρέπει να συνεχίζουμε τη εξέταση του χάρτη?

Hattie 23, η ακμή 4ου είναι στον Τοξότη με το Δία στον Κριό 6΄και 07΄΄ στον 7ο, οδεύοντας προς σχηματισμό εξαγώνου με Κλήρο τύχης στον 5ο και όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στις 6΄και 56΄΄ Αιγόκερψ στον 4ο..

Νομίζω ότι κοντεύουμε στην επίλυση του χάρτη??
    Δ.Κ

Όνομα:
    Τίνα

Χαχα Δήμητρα στην αρχή είστε ακόμη, αλίμονο αν απ' όλα αυτά τα ποστ (και χωρίς χάρτη) παίρναμε έτσι εύκολα την απάντηση.

Το γεγονός πως η Σελήνη βρίσκεται στην απόλυτη πτώση των φώτων δείχνει πως η κοπέλα βρίσκεται σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, νιώθει ανασφάλεια και την "καίει " σε μεγάλο βαθμό το συγκεκριμένο θέμα, τόσο μεγάλο που ενδεχομένως να μην το παραδέχεται ακόμη και στον ίδιο της τον εαυτό.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Δημητρα μου δεν αλλαζω γνωμη. Πιστευω οτι και πριν. Οτι η κοπελλα προσανατολιζεται κπου αλλου επι του παροντος. Καλο θα ειναι να μην κανει ευσπεσμενες κινησεις για καποιο διαστημα γιατι δεν ξεχναμε και τον Δια στον 7ο. Επισης με την πτωση των φωτων ,που μας θυμισε η Τινα, θα εχει καποιο πολυ δυσκολο διαστημα στην ζωη της συναισθηματικα.
    Εγω καταληγω εδω.

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Ασφαλώς και χωρίς χάρτη τί ερμηνεία να κάνει κανείς.. πόσο μάλλον όταν καλή ώρα η αφεντιά μου βρίσκεται στα σπάργανα της Ωριαίας :embarrest

Μίλησα για "τέλος" λόγω της πτώσης των φώτων, αλλά η ερμηνεία που δίνετε για την ερωτούσα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα γιατί πράγματι "καίγεται" να μάθει κυρίως πώς τη βλέπει ο Χ κι αν αξίζει τον κόπο η περίπτωση. Μάλλον η κοπέλα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο
    Δ.Κ

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Δημητρα μου δεν αλλαζω γνωμη. Πιστευω οτι και πριν. Οτι η κοπελλα προσανατολιζεται κπου αλλου επι του παροντος. Καλο θα ειναι να μην κανει ευσπεσμενες κινησεις για καποιο διαστημα γιατι δεν ξεχναμε και τον Δια στον 7ο. Επισης με την πτωση των φωτων ,που μας θυμισε η Τινα, θα εχει καποιο πολυ δυσκολο διαστημα στην ζωη της συναισθηματικα.
    Εγω καταληγω εδω.
    Έφη έχεις δίκιο, ίσως λίγο "βιάζεται", περνά πολύ δύσκολα γιατί έχει χωρίσει από πολύ σημαντική σχέση και χρειάζεται ενστάλαξη ελπίδας περισσότερο γιατί γνωρίζει ότι δεν είναι έτοιμη για κάτι νέο αυτή την περίοδο.

Πάντως σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια
    Δ.Κ

Όνομα:
    ΕΦΗ

Κατσε Δημητρουλα μου. Αν ο κυριος για τον οποιο κοιταζουμε το ωροσκοπιο ειναι κατι καινουργιο στην ζωη της, τοτε η κοπελλα φαινεται ετοιμη να κανει μεταβαση σε αλλη σχεση εστω και με ψυχικο κοστος. Παντως κι αυτος ο <νεος> , φαινεται να την εχει απασχολησει στο παρελθον γιατι ο κρονος ειναι αναδρομος.

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)