- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 28 of 28
Thread: Εμπεριεχόμενα ζώδια και διπλά
-
21-02-2011, 06:19 PM #21
Re: Εμπεριεχόμενα ζώδια και διπλά
Τι μαθαίνει κανείς..εγώ τον 9ο τον έχω συνδέσει αποκλειστικά με το εξωτερικό.Και μάλιστα έχω εκεί Ερμή και Αφροδίτη(στους Ιχθείς) σε ακμή Υδροχόου.Οπότε πάλι δεν επικρατεί η επιρροή του Ουρανού και μια αστάθεια γενικά,παρόλες τις καλές όψεις του με ωροσκόπο και άλλους προσωπικούς πλανήτες?
-
21-02-2011, 09:13 PM #22
Μαρακι να σου διευκρινισω τι περιπου εχω διαβασει. Εφ οσον τιθενται προυποθεσεις για διαζυγιο κοιταμε και τον 9ο οικο.Ο κυβερνητης του οικου και οι συγκυβερνητες του μας δειχνουν τα χαρακτηριστικα του δευτερου συζυγου.
Επισης καποιοι αμερικανοι αστρολογοι κοιταζουν τον 11ο οικο αλλα δεν εχω καταλαβει το γιατι.Απλα υπηρχε αναφορα χωρις εξηγηση. Υποθετω οτι οι οψεις του 9ου δειχνουν τι ειδους γαμος ειναι. Φανταζομαι πως αν η ακμη ειναι σε διπλο ,θα ισχυουν οι κανονες του 7ου κ.λ.π
Ας πουμε ο δικος μου 9ος δεν ειναι οτι καλυτερο. Αλλα εχω δει σε φιλη με διαζυγιο, εναν καλο 9ο και πραγματικα εχει κανει ενα καλο δευτερο γαμο, καμμια σχεση με τον πρωτο συζυγο.
-
22-02-2011, 01:12 AM #23
Τώρα και αν μπερδεύτηκα!
Κοιταμε τον 9ο για 2ο γάμο, μέχρι εδώ καλά...
Αν η ακμή του 7ου είναι στους Διδύμους, (εμπεριεχεται και καρκίνος) και η ακμή του 9ου είναι στην Παρθένο, (εμπεριέχεται και ο Ζυγός) τότε μιλάμε για τον ίδιο κυβερνήτη λογικά δηλαδή τον Ερμή.
Με τον όρο "συγκυβερνήτες", εννοούμε τους κυβερνήτες των εμπεριεχόμενων ζωδίων? Και κοιτάζουμε τις όψεις τους, ή τους πλανήτες που βρίσκονται μέσα?
Σας ρωτάω γιατί ο Πλούτωνας στο Ζυγό και στον 9ο σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Κριό και στον 3ο μου χαλάει πολύ τη "σάλτσα".
¶σε που τα μαύρα δεν μου πάνε καθόλου....Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
22-02-2011, 01:22 AM #24
Προσωπικα μιλαω για τους πλανητες που βρισκονται μεσα στον οικο. Μην σου κανει εντυπωση αν ειναι ιδιος ο κυβερνητης του 7ου και του 9ου.Εγω που το εχω αυτο, ολοι οι αστρολογοι μου λενε για δευτερο γαμο με τον πρωην συζυγο. Κατι για το οποιο οι συνθηκες εχουν δημιουργηθει πολλες φορες.:bigsmile:
-
22-02-2011, 01:27 AM #25
Γιατι μαυρα Ταυρινα μου? Πολυ παθος βλεπω εγω στην υποθεση
Μαλιστα και κατι κοντριτσες και ζηλιτσες.............για ν αναβουν τα αιματα.:bigsmile:
-
23-02-2011, 02:14 AM #26
-
23-02-2011, 02:16 AM #27
-
23-02-2011, 02:20 AM #28
Τοτε θα σε ενημερωσω για κατι σχετικο. Σε συναδελφο ,που εχει κατι αντιστοιχο, ο δευτερος συζυγος ειχε το ιδιο επαγγελμα με τον πρωτο και γενικοτερα το ιδιο στυλ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.