- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 36
Thread: Ωριαία. Θα κάνουμε σχέση;
-
23-02-2011, 01:16 AM #11
Re: Ωριαία. Θα κάνουμε σχέση;
Η Σελήνη βρίσκεται στον 1ο οίκο στις 20΄και 26΄΄ του Ζυγού (κεκαυμένη οδός?), έχει φύγει από σύνοδο με Κρόνο και σχηματίζει τετράγωνο με Αφροδίτη στις 20΄και 09΄΄(συγκυβερνήτης του 1ου οίκου η Αφροδίτη?) στον 4ο οίκο του χάρτη.
Το τετράγωνο έχει γίνει, η Σελήνη είναι πιο γρήγορη, επίσης, τρίγωνο (αν δεν με απατά η μνήμη μου) μεταξύ Σελήνης κι Ερμή δεν προλαβαίνει να γίνει γιατί ο Ερμής αλλάζει ζώδιο πριν τον φτάσει η Σελήνη.
Για να πάρεις Δήμητρα συγκυβερνήτη την Αφροδίτη θα πρέπει να βρίσκεται εμπεριεχόμενος όλος ο Ζυγός στον 1ο οίκο ή να βρίσκεται η Αφροδίτη στον 1ο οίκο χωρίς να είναι κυβερνήτης του ζητούμενου.
-
23-02-2011, 01:27 AM #12
Βεβαια αυτη ειναι η γνωμη μου, που εγραψα σε προηγουμενο ποστ και βλεπω το ιδιο και απο την hattie23.
Στο ωροσκοπιο, φαινεται οτι αυτη η ψυχροτητα απο μερους του, ισχυε μεχρι ωρες πριν την καταστρωση. Γι αυτο ειπα πως πρεπει να εγινε κατι σαν <σοβαρη> συζητηση. Επισης συμφωνω με την hattie23, οτι αυτη η τελευταια μοιρα του σημειδοτη της ερωτουσης δειχνει σαν κατι να τελειωνει. Γι αυτο σου εγραψα σε αλλο ποστ οτι κατι δεν μου παει καλα και μου φαινεται σαν να υπαρχει θεμα χρονου, η τελεσιγραφου.Εγω το εξελαβα ετσι. Η hattie23 το ερμηνευει ως αλλαγη συναισθηματων. Δηλαδη η κοπελλα ζηταει περισσοτερο συναισθηματισμο, παρα μια φιλικοερωτικη σχεση.
Επομενως επειδη εχουμε πολυ κρονο, θελει προσοχη στην πιεση που του ασκει.
.
Ξερεις χωρις χαρτη ξεχναμε τα μισα μεχρι να γυρισουμε εδω
-
23-02-2011, 01:31 AM #13
Κυρία Ζαχαριάδου
έχετε δίκιο για την Αφροδίτη.., όμως όσον αφορά στη Σελήνη έχω την αίσθηση ότι εκεί που βρίσκεται η Σελήνη δέχεται την ενέργεια Spica???
Το τρίγωνό που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με το MC δεν μας ενδιαφέρει με την έννοια του κοινωνικού στάτους ή κάποιας επισημοποίησης??Δ.Κ
-
23-02-2011, 01:39 AM #14
Συγνωμη αλλα η ερωτηση δεν ειναι κυριως για το αν θα γινει σχεση?
Γιατι η κοπελλα ετσι κι αλλιως εχει και τον Δια στο 7ο και γι αυτο σου ζητησα διευκρινισεις για τον.........Regulus.
Επισης o Spica ειναι σημερα περιπου στις 23ο του ζυγου.
Θελω προσκλητηριο....................
-
23-02-2011, 01:39 AM #15
Έφη μου έχετε δίκιο..
'Οντως υπήρχε μια ψυχρότητα από τη μεριά του τους τελευταίους μήνες λόγω της αποστασιοποίησής της ερωτούσας από τον ίδιο.
Και πράγματι μόλις λίγες ώρες πριν από την κατάστρωση του χάρτη έγινε μια προσέγγιση από τη μεριά της και ζεστάθηκε ξανά η κατάσταση..Δ.Κ
-
23-02-2011, 01:42 AM #16
Η Σελήνη απέχει από τον απλανή spica τρεις μοίρες, αντίθετα..... από την απόλυτη πτώση των φώτων μόλις λίγα δεύτερα.
Το τρίγωνο της Σελήνης με το Μεσουράνημα θα μας ενδιέφερε εάν το ερώτημα ήταν σχετικό με καριέρα ή αν βρισκόταν σε σύνοδο (Μεσουρανημα) με κάποιον από τους σημειοδότες.
-
23-02-2011, 01:51 AM #17
Αχ Τινα μου σ ευχαριστουμε πολυ. Εγω εχω την αισθηση οτι συντομα θα εχει αλλη σχεση η κοπελλα.Η μηπως η σεληνη οδηγειται προς την καυση της? Μπερδεμα........εννοω για μενα.
Συγνωμη παλι λαθος. Η σεληνη αυτη ειναι ασχετη με την καυση σε αλλο ωροσκοπιο.
-
23-02-2011, 01:53 AM #18
Κυρία Ζαχαριάδου :embarrest
συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω την "πτώση των φώτων", δηλαδή στις 21ο του Ζυγού βρίσκεται η πτώση τους??Δ.Κ
-
23-02-2011, 01:55 AM #19
Έφη μου, χωρίς χάρτη δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα.
Αν παρατήρησες έως τώρα δεν έχω δώσει καμία ερμηνεία.:bigsmile:
-
23-02-2011, 02:01 AM #20
Εγω νομιζω οτι αφου ο αρης θα κανει τριγωνο (η εχει κανει δεν ξερω) και ειναι συν-σημειοδοτης του θα υπαρχει μια προσεγγιση μεταξυ τους . Αν αυτη ειναι η τελευταια οψη δειχνει κατι θετικο μεταξυ τους .Απο εκει και υστερα ο 4ος εχει ακμη στον αιγοκερω ?
Παντως οτι η σεληνη ληγει θετικα ειναι καλο σημαδι και ας μην ειναι μαλλον κατι που θα ευχαριστησει την κοπελα.Μπορει εκεινη να ειναι παραδειγμα ερωτευμενη περισσοτερο μαζι του και αυτος στην κοσμαρα του και απλα να ξαναδημιουργηθει μια ατμοσφαιρα.Κοιτα οψεις που σχηματιζει ο κυβερνητης του 4ου .Αν ειναι παλι ο κρονος την βαψαμε κατι παραπανω προς το παρον δεν δειχνει αν ειναι ο διας επειδη ο ερμης μπαινει σε ζωδιο που κυριαρχει κατι μπορει να παιξει .Κοιτα βεβαια και τις οψεις που σχηματιζει πριν μας παρει η χαρα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.