- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 14
-
21-02-2011, 10:28 PM #1
Εγώ και ο μίστερ Χ (θα κάνουμε σχέση);
Καλησπέρα σε όλους!
Μιας και ασχολούμαστε με την ωριαία τόσον καιρό με βάλατε τελικά σε πειρασμούς και είπα να κάνω κι εγώ μια προσπάθεια με δικό μου χάρτη και το γνωστό αιώνιο ερώτημα...("εγώ και ο Χ θα δημιουργήσουμε ερωτικό δεσμό?"). Το ερώτημα τέθηκε πριν λίγες μέρες (16.02.2011 και ώρα 17.18), και το έχω παλέψει αρκετά πιστεύω...
Νομίζω ότι ένα μέρος της ανάλυσης το έχω καταφέρει από μόνη μου και αποπειράθηκα να δώσω απάντηση (ας είναι καλά το site και οι οδηγίες προς ναυτιλομένους), αλλά το οποιοδήποτε σχόλιο-καθοδήγηση είναι ευπρόσδεκτο φυσικά...(αυτός είναι και ο στόχος άλλωστε με αυτό το post)
Με το που τέθηκε το ερώτημα, και προτού δω τον χάρτη είχα πει ότι θα κοιτάξω τους κυβερνήτες του 1ου και του 5ου οίκου ως σημειοδότες καθώς και την Σελήνη ώς συγκυβερνήτη δικό μου.
Kαι ξεκινάω!
Ωροσκόπος στον Λέοντα, με τον Ήλιο να βρίσκεται στον 7ο οίκο στον Υδροχόο (άρα υπό την κυριαρχία του Κρόνου), νομίζω ότι δηλώνει ότι η ερωτούσα, αν και ανεξάρτητη, δεν ενδιαφέρεται για απλή περιπέτεια, αλλά ψάχνει για σύντροφο. Βεβαια ο Ήλιος στον Υδροχόο είναι σε αδυναμία και τείνει σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ο οποίος ενδεχομένως να "θολώνει" λίγο την κρίση σε σχέση με το τι θα μπορούσε να περιμένει από μία σχέση μαζί του (ή μια σχέση γενικότερα...). Η Σελήνη στον Λέοντα και στον 12ο οίκο μπορεί να σημαίνει πλούσιο συναίσθημα μεν, με μια τάση δραματοποίησης των καταστάσεων, που όμως δεν εκδηλώνονται προς τα έξω ("φυλακισμένο" συναίσθημα).
Εκείνος έχει κυβερνήτη τον Δία, ο οποίος βρίσκεται στον Κριό (κι επομένως στην έξαρση του Ήλιου, εάν δεν κάνω λάθος, που είναι ο κυβερνήτης ο δικός μου) και στον 8ο οίκο. ¶ρα η ερωτούσα τον βλέπει ερωτικά και αισθάνεται βαθιά έλξη, αλλά κι εκείνος τη σκέφτεται και έχει δει τα καλά της στοιχεία. Δεδομένου ότι ο Δίας κάνει όψη τριγώνου με τη Σελήνη από τον 12ο, πιστεύω ότι το ενδιαφέρον τελικά είναι αμοιβαίο αλλά δεν βγαίνει προς τα έξω ούτε από τον έναν ούτε από τον άλλον.
Βέβαια το ερώτημα είναι εάν τελικά θα υπάρξει σχέση... Οι σημειοδότες 1ου και 5ου δεν σχηματίζουν όψη μεταξύ τους (δεν είναι καλό αυτό). Η Σελήνη το πάει μεν για τριγωνάκι με τον Δία και θα κάνει και εξάγωνο με τον Κρόνο, αλλά προτού αλλάξει ζώδιο θα έχει κάνει αντίθεση με ό,τι βρίσκεται μέσα στον 7ο οίκο (ούτε αυτό είναι καλό)... Η απάντηση λοιπόν φαίνεται να είναι πως υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον μεν, αλλά αυτό δεν πρόκειται να μετουσιωθεί σε σχέση!
Ωστόσο έχω κάποιες απορίες:
1. το "τέλος" της υποθεσης σημειοδοτείται από τον ¶ρη, ο οποίος αποτελεί και τον κυβερνήτη του 5ου οίκου του Χ και θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ερμή (κυβερνήτης του 7ου του Χ) μέσα στον 7ο οίκο τον δικό μου (και αυτό θα μπορούσε να δείχνει θετική έκβαση). Έχει νόημα να κοιτάξουμε το "τέλος" της υπόθεσης εφ'οσον έχουμε θεωρήσει από τα παραπάνω ότι έχουμε πάρει απάντηση?
2. μου έκανε εντύπωση ότι ο Κρόνος (ανάδρομος) "φεύγει" από τρίγωνο με τις ακμές του 7ου οίκου του δικού μου και του δικού του, και πάει να κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη στον 1ο οίκο του Χ (δεσμός με άλλη κοπέλα??) και μάλιστα είναι και σε αμοιβαία υποδοχή. Ωστόσο όταν ο Κρόνος ορθοδρομήσει (σε μερικές μέρες), τα τρίγωνα αυτά θα συμβούν... σημαίνει κάτι αυτό? Ή λέω βλακείες??
3. Και τι περιθώριο δίνουμε σε ένα ωριαίο για να επιβεβαιωθεί? Εάν θυμάμαι καλά, 3 μήνες?
Ευχαριστώ όποιον θελήσει να κάνει κάποιο σχόλιο στα παραπάνω (κι ελπίζω να έχω ανεβάσει σωστά τον χάρτη)
-
22-02-2011, 01:05 AM #2
Re: Ωριαια αστρολογια -γενικες αποριες
Κατι συμβαινει με τον χαρτη σου γιατι ειναι πολυ θολος και δεν φαινονται καλα οι μοιρες.
Οσον αφορα στην κινηση του κρονου, που αναφερεις , απ οτι εχει γραψει σε ποστ η Τινα, παρακολουθουμε μονο την κινηση της σεληνης και τις οψεις που σχηματιζει, πριν αλλαξει ζωδιο. Δεν εχω διαβασει κατι για τον κρονο.
-
22-02-2011, 01:16 AM #3
Επισης μου φαινεται κι μεμνα οτι υπρχει αλλο προσωπο που ενδιαφερεται γι αυτον, (αφροδιτη στον 1ο).Εκτος αν τον συναντας εσυ στον χωρο εργασιας του η σε φιλικο περιβαλλον.Η αφροδιτη ειναι κυβερνητης του 6ου και 11ου οικου του.
Βεβαια δεν ειναι αυτος ο δεικτης που μας ενδιαφερει.:bigsmile:
-
22-02-2011, 01:31 AM #4
Η αλήθεια είναι ότι ζορίστηκα λίγο να ανεβάσω τον χάρτη και το είδα κι εγώ ότι δεν φαίνονται πολύ καλά οι μοίρες, γι' αυτό και τελικά παρέθεσα και την ημερομηνία και ώρα του ερωτήματος...
Για τον Κρόνο ούτε κι εγώ έχω διαβάσει κάτι σχετικό, απλά μου "χτύπησε" λίγο στο μάτι και είπα να το σχολιάσω. Σαφώς και είναι η κίνηση της σελήνης αυτή που παρακολουθούμε και έχουμε σε "στενό μαρκάρισμα" για να δούμε τι θα κάνει, μπας και μας δώσει κάνα στοιχείο! Βέβαια στην περίπτωση του συγκεκριμένου χάρτη φαίνεται να ξεκινά ελπιδοφόρα για να καταλήξει σε μια ωραιότατη αντίθεση με τον Ποσειδώνα (πλησιάζει η πλήρης απομυθοποίηση, υποψιάζομαι...)
Το πέτυχες sagivi! Γνωριστήκαμε στη δουλειά, αλλά τελευταία έχουμε αρχίσει να κάνουμε παρέα και εκτός αυτής! Βέβαια αυτό δεν αποκλείει και την πιθανότητα ύπαρξης...ανταγωνισμού!
-
22-02-2011, 01:41 AM #5
Συμφωνω. Τωρα αν δεν βαριεσαι νομιζω πρεπει να δει σε ποια ορια και προσωπα βρισκονται οι κυβερνητες. Κυριως ο δικος του. Ελπιζω οχι της αφροδιτης. Το κακο ειναι οτι δεν θυμαμαι που τα εχω κανει copy. Απ οτι ξερω, αυτο ειναι το επομενο βημα, οταν οι κυβερνητες δεν κανουν οψεις, εκτος απ την σεληνη.
-
22-02-2011, 01:59 AM #6
Το είχα ψάξει και αυτό, αλλά κάπου εδώ νομίζω ότι μπερδεύομαι πια (είναι για προχωρημένους...) και ίσως και να μην χρειάζεται...
Για το practιce όμως θα την κάνω την απόπειρα
Ο κυβερνήτης του (Δίας) είναι στα όρια του Δία (κυβερνήτης του 5ου μου) και στο πρόσωπο του ¶ρη (κυβερνήτης του 5ου του και του "τέλους" της υπόθεσης)΄. Ο δικός μου κυβερνήτης είναι στα όρια του ¶ρη και το πρόσωπο της Σελήνης
Ωραία όλα αυτά, αλλά αυτήν την πληροφορία φοβάμαι ότι δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω ακόμα με ιδιαίτερη σιγουρια :embarrest:embarrest:embarrest Τουλάχιστον δεν πήρε το μάτι μου καμμιά Αφρούλα :toung: Μάλλον όμως τσάμπα μπερδευόμαστε, γιατί πιστεύω ότι ο χάρτης αυτός δεν ήταν δύσκολος και έχει δώσει ήδη απάντηση (εκτός κι αν κατι μας ξεφεύγει)
Υ.Γ Να ευχαριστήσω τη διαχείριση για τη μεταφορά του θέματος στη σωστή ενότητα, ο δε τίτλος πολύ μου άρεσε !!
-
22-02-2011, 02:14 AM #7
Για να ειμαι ειλικρινης, βγαζω συμπερασμα, οτι δεν ειναι το καταλληλο χρονικο διαστημα για να υπαρξει σοβαρη σχεση. Επισης πιστευω, οτι επειδη πολυ συντομα θα γινει η αντιθεση της σεληνης, καλο ειναι να μην σε πιασουν οι κλασσικοι γυναικειοι αυθορμητισμοι μας. Αυτο το λεω γιατι εχω την εντυπωση, οτι αυτος κραταει το τελος της υποθεσης στα χερια του.
Ομως προς το παρον υπαρχει σιγουρα ενδιαφερον για κατι πιο χαλαρο.........:bigsmile:
-
22-02-2011, 10:05 PM #8
Re: Εγώ και ο μίστερ Χ (θα κάνουμε σχέση);
Καλησπέρα στις ωριατζούδες του φόρουμ.
Για να είμαι ειλικρινής δεν βλέπω καθόλου τις μοίρες (πρέπει να αλλάξω γυαλιά:toung
Εχω όμως μια απορία πάνω σ' αυτό που έγραψε η wind (μου έκανε εντύπωση ότι ο Κρόνος (ανάδρομος) "φεύγει" από τρίγωνο με τις ακμές του 7ου οίκου του δικού μου και του δικού του, και πάει να κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη στον 1ο οίκο του Χ (δεσμός με άλλη κοπέλα??) και μάλιστα είναι και σε αμοιβαία υποδοχή.)
Γιατί όταν πιάσει ο Κρόνος την Αφροδίτη, να δείχνει δεσμό με άλλη κοπέλα;
Η Αφροδίτη μέσα στον 5ο δεν είναι;
Κι ο Κρόνος από που έρχεται;
Κορίτσια λυπάμαι αλλά δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τον χάρτη!!
-
22-02-2011, 10:38 PM #9
Καλησπερα Τινουλα μας. Ευχαριστουμε που μας σκεφτεσαι:bigsmile: Δεν ξερω για ποιο λογο ακριβως η Μαρια εκρινε ετσι την Αφροδιτη.
Οσον αφορα εμενα δεν ενθουσιαστηκα και πολυ που ειδα την αφροδιτη στον 5ο. Κι αυτο γιατι δεν την εξελαβα να εχει καποια σχεση με την Μαρια, σ αυτο το σταδιο.
Αλλα εκρινα περισσοτερο απο τους δυο κυβερνητες την απαντηση.
Παντα κατα την αποψη μου.
-
23-02-2011, 12:34 AM #10
Εφη μου, η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του mister εφ' όσον βρίσκεται στον 5ο.
Για ψάξτε λίγο παραπάνω!!!!!!!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.