s
Εμπεριεχόμενα ζώδια και διπλά - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 28 of 28
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Εμπεριεχόμενα ζώδια και διπλά

Τι μαθαίνει κανείς..εγώ τον 9ο τον έχω συνδέσει αποκλειστικά με το εξωτερικό.Και μάλιστα έχω εκεί Ερμή και Αφροδίτη(στους Ιχθείς) σε ακμή Υδροχόου.Οπότε πάλι δεν επικρατεί η επιρροή του Ουρανού και μια αστάθεια γενικά,παρόλες τις καλές όψεις του με ωροσκόπο και άλλους προσωπικούς πλανήτες?

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Τι μαθαίνει κανείς..εγώ τον 9ο τον έχω συνδέσει αποκλειστικά με το εξωτερικό.Και μάλιστα έχω εκεί Ερμή και Αφροδίτη(στους Ιχθείς) σε ακμή Υδροχόου.Οπότε πάλι δεν επικρατεί η επιρροή του Ουρανού και μια αστάθεια γενικά,παρόλες τις καλές όψεις του με ωροσκόπο και άλλους προσωπικούς πλανήτες?
    Μαρακι να σου διευκρινισω τι περιπου εχω διαβασει. Εφ οσον τιθενται προυποθεσεις για διαζυγιο κοιταμε και τον 9ο οικο.Ο κυβερνητης του οικου και οι συγκυβερνητες του μας δειχνουν τα χαρακτηριστικα του δευτερου συζυγου.
    Επισης καποιοι αμερικανοι αστρολογοι κοιταζουν τον 11ο οικο αλλα δεν εχω καταλαβει το γιατι.Απλα υπηρχε αναφορα χωρις εξηγηση. Υποθετω οτι οι οψεις του 9ου δειχνουν τι ειδους γαμος ειναι. Φανταζομαι πως αν η ακμη ειναι σε διπλο ,θα ισχυουν οι κανονες του 7ου κ.λ.π
    Ας πουμε ο δικος μου 9ος δεν ειναι οτι καλυτερο. Αλλα εχω δει σε φιλη με διαζυγιο, εναν καλο 9ο και πραγματικα εχει κανει ενα καλο δευτερο γαμο, καμμια σχεση με τον πρωτο συζυγο.

Τώρα και αν μπερδεύτηκα!
    Κοιταμε τον 9ο για 2ο γάμο, μέχρι εδώ καλά...
    Αν η ακμή του 7ου είναι στους Διδύμους, (εμπεριεχεται και καρκίνος) και η ακμή του 9ου είναι στην Παρθένο, (εμπεριέχεται και ο Ζυγός) τότε μιλάμε για τον ίδιο κυβερνήτη λογικά δηλαδή τον Ερμή.
    Με τον όρο "συγκυβερνήτες", εννοούμε τους κυβερνήτες των εμπεριεχόμενων ζωδίων? Και κοιτάζουμε τις όψεις τους, ή τους πλανήτες που βρίσκονται μέσα?
    Σας ρωτάω γιατί ο Πλούτωνας στο Ζυγό και στον 9ο σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Κριό και στον 3ο μου χαλάει πολύ τη "σάλτσα".
    ¶σε που τα μαύρα δεν μου πάνε καθόλου....
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Τώρα και αν μπερδεύτηκα!
    Αν η ακμή του 7ου είναι στους Διδύμους, (εμπεριεχεται και καρκίνος) και η ακμή του 9ου είναι στην Παρθένο, (εμπεριέχεται και ο Ζυγός) τότε μιλάμε για τον ίδιο κυβερνήτη λογικά δηλαδή τον Ερμή.
    Με τον όρο "συγκυβερνήτες", εννοούμε τους κυβερνήτες των εμπεριεχόμενων ζωδίων? Και κοιτάζουμε τις όψεις τους, ή τους πλανήτες που βρίσκονται μέσα?
    Σας ρωτάω γιατί ο Πλούτωνας στο Ζυγό και στον 9ο σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Κριό και στον 3ο μου χαλάει πολύ τη "σάλτσα".
    Προσωπικα μιλαω για τους πλανητες που βρισκονται μεσα στον οικο. Μην σου κανει εντυπωση αν ειναι ιδιος ο κυβερνητης του 7ου και του 9ου.Εγω που το εχω αυτο, ολοι οι αστρολογοι μου λενε για δευτερο γαμο με τον πρωην συζυγο. Κατι για το οποιο οι συνθηκες εχουν δημιουργηθει πολλες φορες.:bigsmile:

Όνομα:
    ΕΦΗ

Γιατι μαυρα Ταυρινα μου? Πολυ παθος βλεπω εγω στην υποθεση
    Μαλιστα και κατι κοντριτσες και ζηλιτσες.............για ν αναβουν τα αιματα.:bigsmile:

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Τώρα και αν μπερδεύτηκα!
    Eννοούμε και τον κυβερνήτη του εμπεριεχόμενου και τυχόν πλανήτες που βρίσκονται εκεί και κοιτάς τις όψεις τους.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Προσωπικα μιλαω για τους πλανητες που βρισκονται μεσα στον οικο. Μην σου κανει εντυπωση αν ειναι ιδιος ο κυβερνητης του 7ου και του 9ου.Εγω που το εχω αυτο, ολοι οι αστρολογοι μου λενε για δευτερο γαμο με τον πρωην συζυγο. Κατι για το οποιο οι συνθηκες εχουν δημιουργηθει πολλες φορες.:bigsmile:
    Αστεία αστεία τώρα που το λες δεν το έχω δει σε χάρτη και πάντα αναριωτιόμουν πως φαίνεται δεύτερος γάμος με τον ίδιο σύζυγο και μου έδωσες απάντηση:bigsmile:
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    ΕΦΗ

Τοτε θα σε ενημερωσω για κατι σχετικο. Σε συναδελφο ,που εχει κατι αντιστοιχο, ο δευτερος συζυγος ειχε το ιδιο επαγγελμα με τον πρωτο και γενικοτερα το ιδιο στυλ.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)