- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 25 of 25
Thread: συστηματα οικοθεσιας
-
18-09-2009, 06:11 PM #21
Re: συστηματα οικοθεσιας
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
18-09-2009, 07:46 PM #22
Re: συστηματα οικοθεσιας
Δεν είναι 200 χρόνια, Βασίλη μου. Τέλη 17ου αιώνα ο Πλάσιντους ήταν ακόμα καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Pavia. Ένας αιώνας μέχρι την μεγάλη διάδοση αλλά στο μεταξύ πολλοί αστρολόγοι είχαν αρχίσει σταδιακά να υιοθετούν τις τεχνικές του. Τέλος πάντων, δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία αυτά.
-
21-02-2011, 03:39 PM #23
ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ?
Σκεφτηκα να κανουμε αυτη τη συζητηση, γιατι κατι μου λεει ,οτι κι αλλοι ισως εχετε αυτη την απορια.
Πιστευω οτι αρχιζοντας να μελετατε αστρολογια, πειραματιστηκατε στην καταστρωση του ωροσκοπιου σας, με διαφορες μεθοδους οικοθεσιας.
Επισης σιγουρα οι περισσοτεροι πειραματιστηκατε και με την συγκριση τροπικου-αστρικου.
Οσοι μαλιστα δεν μεινατε ευχαριστημενοι απ τ αποτελεσματα του Placidus, :bigsmile:
γιατι θελατε να ελπιζετε σε κατι καλυτερο, μπορει να ψαχνεστε ακομη,:unsure::unsureσαν κι εμενα).
Θα ξεκινησω πρωτη ,αφου θετω και το θεμα, λεγοντας οτι αυτο που μου κανει εντυπωση στην συγκριση αστρικου-τροπικου, ειναι πως οι δυο οικοι που υποφερουν στο ωροσκοπιο μου(Placidus) και στην ζωη μου, παρουσιαζουν τα ιδια συμπτωματα και στον αστρικο και στον τροπικο ζωδιακο.
Αυτο συμβαδιζει και μ αυτο που αισθανομαι στην πραγματικοτητα. Οτι δηλαδη πανω στα θεματα των δυο οικων δεν μπορω να κανω και πολλα πραγματα,ενω στα θεματα των υπολοιπων, η δραση μου ειναι ελευθερη.
Επισης ο ηλιος μου μονο στον Placidus βρισκεται στον 8ο οικο.Στους υπολοιπους ειναι στον 9ο.
Επειδη στην Αγγλια οι περισσοτεροι αστρολογοι χρησιμοποιουν το συστημα ισων οικων(εχοντας προβλημα με τα βορεια πλατη), αν θελετε πειτε την γνωμη σας για να κανουμε μια μικρη ερευνα μεταξυ μας.
Ελπιζω το θεμα να μην εχει ξανατεθει προς συζητηση,(απ οτι ειδα τουλαχιστον).
-
21-02-2011, 03:46 PM #24
Re: ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ?
Σιγά μην δεν έχει ξανασυζητηθεί.
Και ευκαιρία για γκρίνια. Η "ιδιοτροπία" μας όμως κρατάτε το φόρουμ καθαρό για να βρίσκουμε ότι θέλουμε με την λιγότερη δυνατή προσπάθεια μέχρι φασισμός χαρακτηρίστηκε!
Εγώ έχω δουλειά σήμερα πάντως και δεν ψάχνω για το θέμα :toung:Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
21-02-2011, 04:29 PM #25
Re: ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ?
Ευχαριστω πολυ πολυ για την βοηθεια.
Θα ηθελα ομως να σας πω οτι το συγκεκριμμενο θεμα τo ειχα διαβασει.
Προθεση μου για την αναρτηση του θεματος, δεν ηταν η τεκμηριωμενη αστρολογικα αποψη των αστρολογων του site. Ηθελα να το θεσω σαν αφορμη για μια μικρη ερευνα, μεταξυ κυριως των ερασιτεχνων και τελειως απο εμπειρικη ματια.
Δηληδη ,οταν χρησιμοποιουμε διαφορες μεθοδους οικοθεσιας, ποια νομιζουμε οτι μας αντιπροσωπευει και κυριως στο γενεθλιο ωροσκοπιο.
Διαφωνειτε τελικα μ αυτην την κουβεντουλα? :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.