s
Κατανοήστε τα παιδιά σας, με τη βοήθεια της Αστρολογίας Μέρος 1ο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7
    Όνομα:
    Tinia

Κατανοήστε τα παιδιά σας, με τη βοήθεια της Αστρολογίας Μέρος 1ο

Κάνει κουμάντο το τρίχρονο Κριαράκι σας σε όλη την γειτονιά; Μαζεύει το Τοξοτάκι σας της δευτέρας δημοτικού, όλες τις αδέσποτες γάτες του οικοδομικού τετραγώνου σας και τις φέρνει στο σπίτι; Ξεκίνησε ο έφηβος Υδροχόος σας ένα πρόγραμμα δωρεάς για τους άστεγους στην πόλη σας;

Ως γονέας, αναγνωρίζετε αναμφισβήτητα την μοναδικότητα του παιδιού σας σε πολύ νεαρή ηλικία. Ίσως το παιδί σας μίλησε πριν τα πρώτα του γενέθλια ή δεν μιλούσε έως ότου έκλεισε τα τέσσερα. Ίσως ο γιος ή η κόρη σας παρέλειψε το στάδιο του μπουσουλήματος εντελώς και περπάτησε κατΆ ευθείαν με το που βγήκε από την κούνια. Ίσως η τεσσάρων ετών κόρη σας ζωγραφίζει σαν τον Βαν Γκογκ ή παίζει πιάνο σαν τον Μότσαρτ. Ίσως ο γιος σας έχει μαγικό τρόπο με τα ζώα.

Η μοναδικότητα του παιδιού σας, όπως και να εκδηλώνεται, είναι εμφανής στο γενέθλιο χάρτη του, ως ένα σχέδιο απεικονιζόμενο από μια συγκεκριμένη διάταξη πλανητών.

Ολιστικός σύμβουλος ψυχικής υγιεινής, Life Coach & εφαρμόστρια EFT (Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης}

Re: Κατανοήστε τα παιδιά σας, με τη βοήθεια της Αστρολογίας Μέρος 1ο

Ευχαριστούμε Bionational Περιμένουμε και τη συνέχεια!!!!
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Ανυπομονω για τη συνέχεια!Το δίχρονο κοριτσάκι μου είναι Ψαράκι με Σελήνη στον Υδροχόο και ωρ. Λιοντάρι! Ήδη μου έχει δείξει σαφέστατα πως λατρεύει τα ζωάκια και το μικρό της πιάνο!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Άννα

Η κορούλα μου....... Ιχθύς με σελήνη στους Ιχθύς.... τι να πω για αυτό το παιδάκι....Το ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!
    Ωροσκόπο???? Στον Καρκίνο....Αχ αυτά τα συναισθήματα......:bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Όλα τα μωρά είναι αξιολάτρευτα, κάνω σαν την τρελή μόλις βλέπω μωρά και ειδικά κοριτσάκια, αλλά αυτά τα ψαρίσια μάτια, όταν σε κοιτούν σε τραβάνε μαζί τους, κάτω, σε κάποιο μαγικό βυθό, και θαρρείς πως θα δεις μαγικά κοράλλια, αστερίες, μαργαριτάρια, κρυμμένους θησαυρούς, γοργόνες, και όλο το βασίλειο του Νηρέα, του Τρίτωνα, της Αμφιτρίτης, του Ποσειδώνα...
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Η κόρη μου είναι Δίδυμος με ωροσκόπο Καρκίνο και σελήνη στο Ζυγό.Ο γιός μου είναι Τοξότης με ωροσκόπο Κριό και σελήνη στο Σκορπιό.Δώστε μου μία απάντηση σας παρακαλώ,γιατί ακόμη μαθαίνω και δεν ξέρω πολλά πράγματα.Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα, πολύ ενδιαφέρον θέμα.
    Η δική μου κόρη θα γίνει τεσσάρων στις 2 Απριλίου. Κριαράκι δηλαδή με ωροσκόπο λιοντάρι και σελήνη στο ζυγό. Της αρέσει πολύ να είναι στο επίκεντρο της προσοχής αλλά δυσκολεύεται στην αρχή να προσαρμοστεί σε ξένο περιβάλλον. Θέλει τον χρόνο της και προσκολλάται στη μαμά της ... Το "ηγετικό" της στοιχείο το βλέπω πιο πολύ στο σπίτι που είναι το βασίλειο της και μας έχει όλους στην υπηρεσία της. Πολλές φορές είναι λιγάκι δικτάτορας...
    Και αυτή η σελήνη στο ζυγό την κάνει - νομίζω- να αγαπά τις τέχνες. Της αρέσει πολύ η μουσική, ο χορός και το τραγούδι.

Αν έχετε κάποια σχόλια ή "ερμηνείες" θα χαρώ να τις διαβάσω

Ευχαριστώ
    Ευαγγελίνα

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)