- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 28 of 28
Thread: Θα κάνουμε σχέση ;
-
19-02-2011, 04:39 PM #21
Re: Θα κάνουμε σχέση ;
Έφη καμία πίεση από μέρους σου, για την ακρίβεια εσύ τουλάχιστον δεν ρωτάς τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά.
Η γνώση σαφέστατα μέσα στο φόρουμ είναι διασκορπισμένη, όμως πρακτικά αυτό που λες δεν μπορεί να γίνει γιατί απαιτεί πολύ μα πολύ χρόνο.
Κανείς δεν μπορεί να αναλάβει τέτοια δουλειά, αντίθετα όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να βάζετε στην αναζήτη κάποιες λέξεις κλειδιά και να βρήσκετε τα ποστ.
Μια καλή ιδέα είναι το κόπι πέιστ κάθε φορά που διαβάζετε μια απαντήση και που σας καλύπτει. Μπορείτε να έχετε τις απαντήσεις σε κείμενο γουώρντ στα έγγραφα σας και να μελετάτε με την ησυχία σας χωρίς να ψάχνετε τα σκόρπια ποστ. :bigsmile:
-
19-02-2011, 06:00 PM #22
Οταν γκρινιαζω (και συγχωρεστε με αλλα ο ωροσκοπος απο λιονταρι μολις αλλαξε σε παρθενο :toung δεν το κανω επειδη δεν καταλαβαινω την αγωνια του αλλου.
Αλιμονο γυναικα ειμαι και ξερω οτι το αισθηματικο κομματι χτυπα κοκκινο στις συζητησεις .Αλλα με νευριαζει οταν μπαινουν απανωτα ερωτηματα με το ιδιο θεμα και ξεκιναμε παλι απο την αρχη του στυλ ¨
"Ο αναδρομος κρονος κανει αντιθεση/τετραγωνο /κωλοτουμπα με το χ η ψ πλανητη του αλλου " αυτο ειναι καλο .
Απαντηση ¨"Στην ωριαια μια αρνητικη οψη δεν δειχνει παντα αρντηικη απαντηση ωστοσο υπαρχουν και αλλα στοιχεια "
Αλλη ερωτηση ¨"Δηλαδη σωζεται το πραγμα η οχι ? Δεν ξερω ειμαι πρωταρα στην ωριαια"
Απαντηση ,Ακολουθει ολοκληρη αναλυση οριων κ.λ.π
Ερωτηση ¨Δηλαδη υπαρχει καμμια ελπιδα ?'
Μετα απο μερες η ιδια κουβεντα με αλλο χαρτη ...
Ξερετε ποσους χαρτες εχω φτιαξει εγω η ποσους μου ζητανε η γυρω -γυρω μου?Πρεπει να μπλοκαρω το φορουμ επειδη ο καθενας οπως ειναι φυσικο εχει την ερωτηση του ?
Επισης ,ειχα ξεκινησει ενα ποστ με "γενικες αποριες " με την ωριαια. Θα μπορουσαμε εκει να συγκεντρωνονται καποιες αποριες που εχουμε οταν μελεταμε τους χαρτες .
-
19-02-2011, 06:13 PM #23
ψυχραιμια παιδια ειναι και η επιρροη της πανσεληνου απο χτες..:bigsmile:τον χαρτη τον εβαλα πιο πολυ για να ανταλλαξουμε αποψεις,γυρω απο την ωριαια αστρολογια γιατι την βρηκα τρομερα ενδιαφερουσα,και με αφορμη την συζητηση που ειχα με την κοπελα και προς εξασκηση ολων μας και κυριως δικια μου μια και ειναι η πρωτη μου αποπειρα στο φορουμ να ερμηνευσω ωριαιο χαρτη..ηθελα να δω αν οσα εχω διαβασει και μαθει μεχρι τωρα θα μπορουσαν να γινουν πραξη με τον συγκεκριμενο χαρτη..και μια και ειμαι ερασιτεχνης..ηθελα τα φωτα ολων σας..οσο αφορα τον χαρτη τωρα..ηθελα να ρωτησω κατι βλεπουμε εναν κρονο στον ζυγο και στον 1 της κοπελας απο οσο γνωριζω ο κρονος ειναι δεσμευση,δεν θα μπορουσε να δειχνει μια σταθερη σχεση ισως της κοπελας??το λεω με επιφυλαξη μια και ο κρονος ειναι κυβερνητης του αντρα..στον χαρτη μας
-
19-02-2011, 08:08 PM #24
-
19-02-2011, 08:11 PM #25
-
19-02-2011, 08:15 PM #26
ναι θα μπορουσε εφη μου απο οσο ξερω να ισχυει και αυτο λογω ζωδιου και ωροσκοπου του αντρα..
-
19-02-2011, 08:32 PM #27
Στελλα μου προσωπικα δεν εχω να προσθεσω κατι πανω στην ερωτηση που διατυπωσε η φιλη σου.
Θα ηεθελα ομως να ειχε ρωτησει αν θα παντρευοταν απο ερωτα. Κι αυτο γιατι ο κυβερνητης του 7ου οικου της ειναι στον 5ο και ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα μπορουσε να εκπληρωθει η ερωτηση της.....
-
19-02-2011, 08:39 PM #28
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.