- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 10
-
18-02-2011, 09:35 AM #1
Ζωή & Ζώδια μαζί με τις Αποκαλύψεις!
Το περιοδικό Ζωή & Ζώδια από εδώ και στο εξής θα κυκλοφορεί μαζί με την κυριακάτικη εφημερίδα "Αποκαλύψεις", αρχής γενομένης από μεθαύριο Κυριακή 20/2ου.
Και επειδή κάθε αρχή είναι και δύσκολη, αντιγράφω από το εισαγωγικό σημείωμα:
Αργήσαμε λίγο, αλλά τα καταφέραμε...
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε οι αναγνώστες του Ζωή & Ζώδια, η αστρολογία βασίζεται στους αέναους κύκλους των πλανητών, άλλους μικρούς και άλλους μεγάλους, οι οποίοι αντικατοπτρίζουν και τα γήινα μέσα από την πολυπλοκότητα που δημιουργούν οι μεταξύ τους σχέσεις. Πάντα κάποιος κύκλος θα ανοίγει, κάποιος άλλος θα κλείνει και η εξέλιξη θα συνεχίζεται. Στην περίπτωσή μας, ένας κύκλος έκλεισε, για να ανοίξει ένας άλλος, πιο προκλητικός –άρα και πιο ενδιαφέρων.
Φυσικά, κάθε αρχή είναι και δύσκολη και πολύ περισσότερο όταν το γενικό κλίμα δεν χαρακτηρίζεται από τη σταθερότητά του. Έτσι, οι πιθανότητες να χάσει κάποιος το βηματισμό του είναι περισσότερες, αλλά περισσότερες και πιο ενδιαφέρουσες είναι οι δυνατότητες που σου δίνονται όταν καλείσαι να διαμορφώσεις εξαρχής ένα πλαίσιο, παρά τις όποιες δυσκολίες. Στο πλαίσιο αυτό ζητάμε και την κατανόησή σας για τις όποιες αστοχίες ενδεχομένως θα διαπιστώσετε (και για τις οποίες θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε, όπως και για κάθε κριτική ή υπόδειξη, τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail,). Μαζί σας ξεκινήσαμε έναν κύκλο, μαζί σας θα συνεχίσουμε και αυτόν τον καινούργιο.
Οι ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας των επόμενων τευχών είναι:
20/3ου
17/4ου
22/5ου
19/6ου
17/7ου
14/8ου
18/9ου
16/10ου
20/11ου
18/12ουΖωή & Ζώδια
Όπως πάνω, έτσι και κάτω
-
18-02-2011, 01:41 PM #2
Re: Ζωή & Ζώδια μαζί με τις Αποκαλύψεις!
ευχομαι τα καλυτερα !
Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
18-02-2011, 01:56 PM #3
Ωραι η ιδεα να κυκλοφορει με εφημεριδα,καλη αρχη λοιπον.Το περιοδικο θα κυκλοφορει ως ενθετο με την εφημεριδα σπεσιαλ μου εχει dvd,cd κτλ. ή και με την απλη που απλα αγοραζεις την εφημεριδα?
-
18-02-2011, 02:02 PM #4
Σιδεροκέφαλοι και εκατόχρονοι εύχομαι!
leasantry:Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
18-02-2011, 05:58 PM #5
Θα γράψω κι εγώ ευχές για να μου βάλει και μένα thanks ο Μητσάκος.....:toung:
Ο τίτλος όμως αλλάζει... έ Δημήτρη; Από Ζωή και Ζώδια γίνεται ¶στρα; Και τέλος δλδ δεν ξαναβρίσκουμε το Ζωή και Ζώδια στα περίπτερα; Κρίμα ήταν ωραίο μικρό γυαλιστερό κι έκανε ωραία σειρά στη βιβλιοθήκη μου.....
Όλα με το καλό λοιπόν! Εύχομαι πάντα τα καλύτερα!Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
19-02-2011, 01:01 AM #6
Αντε λοιπον με το καλο και παντα επιτυχημενα θεματα και προβλεψεις,:bigsmile::bigsmile:
-
19-02-2011, 02:44 AM #7
Εύχομαι να εξαντληθεί και να επανακυκλοφορήσει την επόμενη Κυριακή! :bigsmile:
Όχι τίποτα άλλο να το βρω κι εγώ, που πάντα αργώ να πάω στο περίπτερο
και βρίσκω μόνο τις κούτες.
Καλή επιτυχία. :bigsmile:Tabula rasa
-
19-02-2011, 07:36 AM #8
Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω... :nuts:
Ο τίτλος παραμένει στην ιδιοκτησία μας, εν δυνάμει κάποια στιγμή μπορεί να ξανακρεμαστεί σε ...μανταλάκι.
Απλώς δεν μπορούσαμε και θα ήταν και ανεγκέφαλο να βγάζουμε δύο περιοδικά με την ίδια ύλη κάθε μήνα. Όπως γράφω και στο πρώτο ποστ επάνω, δοκιμή είναι, πειραματιζόμαστε και εμείς και οι νέοι συνεργάτες μας της εφημερίδας. Στην αρχή θα είμαστε πιο συγκρατημένοι, θα μας βρείτε και λίγο πιο ...αδύνατους και με τελείως διαφορετικό εικαστικό.
Θα δούμε πώς θα πάει για κάνα δυο τεύχη και θα εκτιμήσουμε ξανά την κατάσταση.
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
19-02-2011, 06:00 PM #9
Δημήτρη μήπως είχες βάλει κάποιο κείμενο του φαρμακοτρίφτη μέσα ? Αυτο εξηγεί πολλά. Είναι ολίγΟΝ κατσικοπόδαρος, όπου γράφει, ή σεισμοί γίνονται ή εμφανίζεται η κατάρα του Τιτανικού :toung:
Γεια σου φαρμακοτρίφτη νουμερολόγε αστροθεραπευτή Ακόμα περιμένω να κεράσεις...Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
19-02-2011, 09:28 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.