s
Ωραία - Προσπάθεια για ανάλυση χάρτη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 40
    Όνομα:
    Πόπη

Ωραία - Προσπάθεια για ανάλυση χάρτη

Κάνω μία δειλή απόπειρα να ''αναλύσω'' ένα χάρτη μόνο με τις γνώσεις που αποκόμισα
    από το site (κυρίως από την Τίνα) και όχι ''διαβασμένη''.
    Σκοπός δεν είναι να πάρω απάντηση αλλά να καταλάβω αν κάνω
    την διαδικασία σωστά και αν την αντιλαμβάνομαι καλά.:bigsmile:

Η ερώτηση αφορά γυναίκα νεαρή που έκανε ερώτηση με το γνωστό θέμα
    Ρώτησε αν ο άντρας για τον οποίο ενδιαφέρεται και έχουν μία συνάντηση
    την άλλη εβδομάδα ανυπομονεί κι εκείνος να την συναντήσει με ερωτική διάθεση πάντα.

Ξεκινώ και αφού από άποψη μοιρών και Κρόνου όσον αφορά τους προειδοποιητικούς
    κανόνες είμαστε εντάξει, βλέπω ότι έχουμε μέρα Δία και ώρα Αφροδίτης.

Ο ωροσκόπος είναι ο ¶ρης στον Υδροχόο και βρίσκεται στον 11ο.
    Θα μπορούσε να δείξει πως ο ερωτών είναι βιαστικό στον να βγάλει συμπέρασμα.
    Ο σημειοδότης του άντρα είναι ο Ήλιος στον Υδροχόο σε πτώση επίσης στον 11ο (φυσικό οίκο
    του Υδροχόου).
    Οι σημειοδότες μεταξύ τους κάνουν σύνοδο. Αυτό είναι μία ένδειξη θετική.

Η ακμή του 4ου είναι στον Καρκίνο και η Σελήνη στο Λιοντάρι (στην κυριαρχία του Ήλιου) βρίσκεται στον 5ο οίκο (του σημειοδότη του άντρα). Εδώ φαίνεται το ενδιαφέρον τουλάχιστον από την πλευρά της ερωτούσας αφού η Σελήνη είναι συγκυβερνήτης της.

Αφού ο Ήλιος είναι στον Υδροχόο κοιτάζω τον Κρόνο που είναι στον Ζυγό ανάδρομος στον 6ο και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Αυτός δείχνει ίσως μία δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων του άντρα.

Με αυτά νομίζω ότι η απάντηση θα μπορούσε να είναι θετική
    αν και δεν με ενδιαφέρει τόσο αυτό όσο να μάθω να εκτιμώ σωστά αυτά που βλέπω.
    Αν είμαι σε καλό δρόμο πάει καλά, αλλιώς παρακαλώ διορθώστε με.

Ευχαριστώ:bigsmile:
    Tabula rasa

Όνομα:
    Τίνα

Re: Ωραία - Προσπάθεια για ανάλυση χάρτη

Καλημέρα Πόπη μου.

Ο Ωροσκόπος Κριός δεν σημαίνει ότι βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα, όσο ότι γενικά πρόκειται για ένα άτομο, ανυπόμονο και παρορμητικό.
    Φλογερό ταμπεράντο και φυσικά η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με ωροσκόπο, τονίζει το ερωτικά της ενδιαφέρον.
    Πολύ σωστό αυτό που έγραψες για την Σελήνη στον 5ο, σαφέστατα η διάθεση της είναι ερωτική απέναντι του.

Οι σημειοδότες μεταξύ τους κάνουν σύνοδο. Αυτό είναι μία ένδειξη θετική.
    ΄
    Πόπη μου η σύνοδος έχει γίνει, δείχνει παρελθοντικό γεγονός, ότι υπάρξε δηλαδή κάποια επαφή μεταξύ τους, συνάντηση κτλ.
    Ο 11ος που βρίσκονται και οι δυο κυβερνήτες τι μπορεί να δείχνει;
    Συναντιούνται σε χώρο φιλικό ή συλλογικό, πχ. γυμανστήριο;

Η θετική ένδειξη είναι πως βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο, στο ζώδιο του Κρόνου και η Σελήνη θα κάνει εξάγωνο μαζί του, αυτό δείχνει ενδιαφέρον, όμως ξέχασες κάτι πολύ σημαντικό να κοιτάξεις.

Τις όψεις της Σελήνης :bigsmile:

Επίσης η Σελήνη βρίσκεται στην έξαρση του Ήλιου, φουλ ερωτευμένο το κορίτσι απ' όπου κι αν το δούμε.

Πάμε στο άλλο που έγραψες για την αδυναμία του Ήλιου στον Υδροχόο, αυτό όντως είναι αδυναμία ως προς την έκφραση των συναισθημάτων του. Το πιθανότερο είναι εκείνη να δείχνει ξεκάθαρα τα αισθήματα της (Κριός) ενώ εκείνος πάλι όχι, είναι πιο συγκρατημένος.
    Σε διπλή αδυναμία από ζώδιο και οίκο.

Αυτά και περιμένω την συνέχεια της ανάλυσης.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Τινα μου, με την ευκαιρια αυτου του μαθηματος, θα ηθελα να σε ρωτησω κατι το οποιο με μπερδευει.
    Εφ οσον στο παραπανω θεμα εχουμε, ημερα Δια και ωρα Αφροδιτης, γιατι δεχομαστε να συνεχισουμε την αναλυση, οταν ο κυβερνητης του ωροσκοπου προκυπτει να ειναι ο Αρης?
    Εχω διαβασει οτι αυτο γινεται μονο στην περιπτωση, που ο γενεθλιος ωροσκοπος του ερωτωντος ειναι ιδιος με τον ωροσκοπο της ωριαιας.

Το δευτερο που θα ηθελα να ρωτησω, ειναι ποτε δινουμε ιδαιτερη σημασια σε ποιο οριο και σε πιοιο προσωπο βρισκετα ενας πλανητης?

Εννοω οτι εχω παρατηρησει, οτι σε αλλα θεματα που δημοσιευονται προς αναλυση τα ελεγχουμε ιδιαιτερα και σε αλλες περιπτωσεις καθολου.
    Συνηθως εγω τα κοιταζω απ την αρχη και ιδιαιτερα οταν οι ενδειξεις δειχνουν αρνητικο αποτελεσμα.

Μηπως ομως κανω πατατα?

Ευχαριστουμε για την υπομονη σου

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    όμως ξέχασες κάτι πολύ σημαντικό να κοιτάξεις.

Τις όψεις της Σελήνης :bigsmile:
    Και το είχα κάνει σκονάκι να μην το ξεχάσω. :bigsmile:

Η Σελήνη κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο (άρα έχουμε θετική ένδειξη
    όσον αφορά τον Ήλιο που είναι στο Υδροχόο.) και ο Κρόνος στο Ζυγό (κυριαρχία Αφροδίτης) κάνει
    όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω(κυριαρχία Κρόνου), (σε αμοιβαία αποδοχή νομίζω :weird Θα μπορούσε αυτό να δείχνει πως υπάρχει επιφυλακτικότητα
    και μπλοκάρισμα των συναισθημάτων λόγω Αιγόκερου? :blink:
    Η Σελήνη κάνει επίσης όψη χιαστί (δεν ξέρω αν την υπολογίζουμε στην ωριαία) με την Αφροδίτη.

Και πράγματι τα δύο παιδιά συναντιούνται σε μία συνοικιακή λέσχη - σύλλογο
    που οργανώνει μεταξύ άλλων και εκδρομές εκπαιδευτικού χαρακτήρα.
    Μάλλον γι' αυτό βρίσκουμε και τον Ερμή στον Υδροχόο στον 11ο
    και την ακμή του 3ου στον Δίδυμο.

Τώρα από άποψη παράγωγων ο 5ος του 5ου δηλ. ο 9ος έχει ακμή στον Τοξότη και ο Δίας βρίσκεται στον Κριό (στην κυριαρχία του ¶ρη που είναι ο σημειοδότης της ερωτούσας. Αυτή είναι μάλλον μία ακόμη ένδειξη για το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του. Αλλά είναι και στην έξαρση του Ήλιου που πιθανότητα δείχνει ενδιαφέρον και από το μέρος του άντρα.

Το ότι ο Δίας τοποθετείται στον 8ο του άντρα είναι σημάδι ότι οι προθέσεις του
    είναι -χμ, πώς να το πω κομψά?- μόνο σεξουαλικές απέναντί της?

Σταματάω προς στιγμή γιατί νομίζω ότι ξέφυγα.

Ευχαριστώ για την καθοδήγη Τίνα.
    Tabula rasa

Όνομα:
    ΕΦΗ

Ποπινακι μου, επειδη ο Διας ειναι κυβερνητης του 9ου της κοπελλας και βρισκετα στον 8ο (απο παραγωγο του ανδρα), νομιζω οτι η κοπελλα εχει και βαθεια αισθηματα απεναντι του. Επισης νομιζω οτι αμοιβαια σκεφτονται το.......................ζουμι

Λοιπον αυτο το βρισκω πολυ ενδιαφερον να μας το αναλυσει η Τινα. :bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    Τίνα

Εφάκι μου οι πρώην απαγορευτικοί και νυν προειδοποιητικοί κανόνες είναι κυρίως για τους αρχάριους. Ο Κρόνος δε, για όλους μας θέλει προσοχή.

Ενας προειδοποιητικός κανόνας δεν αρκεί για να αφήσουμε το ωριαίο ανερμήνευτο.
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση Οι Δίας/Αφροδίτη θεωρούνται ευεργέτες, πολύ περισσότερο δε, που το θέμα μας σχετίζεται με την Αφροδίτη και τον έρωτα.

Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε σε τριπλότητες, όρια και πρόσωπα όταν οι κυβερνήτες δεν έχουν θεμελιώδεις δυνάμεις. Για παράδειγμα, η Σελήνη βρίσκεται στην κυριαρχία του Ήλιου, έχει θεμελιώδεις δυνάμεις. (πρωτύτερα από κεκτημένη ταχύτητα έγραψα έξαρση).
    Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει το ζητούμενο μας, τον σύντροφο δηλαδή.
    Ο Ήλιος τώρα βρίσκεται στην αδυναμία του (δεν είναι σε καλή θέση) το γεγονός όμως που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο με τον ¶ρη, κυβερνήτη της κοπελιάς, μας μιλά για ενδιαφέρον το οποίο όμως δεν εκφράζεται.
    Στην περίπτωση του Ήλιου καλό είναι να δείτε τα όρια κτλ.

Ο χορηγός και των δυο είναι ο Κρόνος ναι μεν σε τετράγωνο με την Αφροδίτη όμως, όπως πολύ σωστά επισήμανε η Πόπη, σε αμοιβαία υποδοχή.

Πάμε στην Πόπη τώρα.

Και πράγματι τα δύο παιδιά συναντιούνται σε μία συνοικιακή λέσχη - σύλλογο
    που οργανώνει μεταξύ άλλων και εκδρομές εκπαιδευτικού χαρακτήρα.
    Μάλλον γι' αυτό βρίσκουμε και τον Ερμή στον Υδροχόο στον 11ο
    και την ακμή του 3ου στον Δίδυμο.

Όλη αυτό έτσι κι αλλιώς περιγράφεται από τους κυβερνήτες τους, Ήλιο, ¶ρης στον Υδροχόο και στον 11ο.

Στους παράγωγους γιατί πήγες; τι ψάχνεις να βρεις από τον 9ο και τον έψαξες;

Επίσης, μίλησες για το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, μήπως η Σελήνη έχει κι άλλες όψεις για ψάξτε το λίγο που πήγατε κατευθείαν στον 9ο. :bigsmile:

Όνομα:
    ΕΦΗ

Πονηρα παιδια Τινα μου....:bigsmile:

Σ ευχαριστω πολυ για ολες τις διευκρινισεις. Ειλικρινα σχετικα με την χρηση των οριων και των προσωπων των πλανητων , ειχα μπερδευτει πολυ.

Όνομα:
    Πόπη

Καλά κάνεις και μας συνεφέρνεις Τίνα...:bigsmile:
    Προτρέχω...

Η Σελήνη κάνει 2 ακόμη όψεις χιαστί με την Αφροδίτη και με το Μεσουράνημα.
    Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω στον 10ο με ακμή τον Αιγόκερω.

[URL="http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/7465-%FC%F8%E7-%F7%E9%E1%F3%F4%DF.html"]

και ψάχνοντας για τις χιαστί όψεις βρήκα αυτό το θέμα με το ποστ της Τίνας να αναλύει τη συγκεκριμένη όψη. Λέει λοιπόν... ''χιαστι σεληνη Αφροδιτη σημαινει οτι τα ατομα πρεπει να προσαρμοσουν ο ενας τον ψυχισμο του σε σχεση με τον τροπο που μοιραζεται ο αλλος τον εαυτο του,ακομα και αν δεν το κανουν συνειδητα θα πρσαρμοζονται και ακριβως επειδη δεν θα ειναι συνειδητο θα δυσκολευονται αρκετα.''
    Σαν πολύ κρυψίνους μου φαίνεται ο κυριούλης ή είναι η ιδέα μου? Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που κωλλύεται...
    Εδώ οπότε έχουμε δυσκολία.
    Μέχρι εκεί μπορώ με τις όψεις της Σελήνης. Τίνα δώσε μας κατεύθυνσεις... :embarrest
    Tabula rasa

Όνομα:
    Τίνα

Πόπη θα σε μαλώσω, έφτασες στην χιαστί ή οποία είναι δευτερευούσα όψη και άφησες τις κύριες?

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Πόπη θα σε μαλώσω, έφτασες στην χιαστί ή οποία είναι δευτερευούσα όψη και άφησες τις κύριες?
    Μάλωσέ με, να διορθώνομαι...:bigsmile:

Είπαμε πιο πάνω ότι η Σελήνη κάνει 6γωνο με τον Κρόνο.
    αυτό μεταξύ άλλων μπορεί να μας δείξει δυσκολία στο να εκφράσει
    τα συναισθήματα του ο άντρας στην κοπέλα αλλά και ένα τύπο ανθρώπου
    ψύχραιμο. και επίσης ο Κρόνος στον 2ο μπορεί να δείξει ότι το άτομο πιστεύει
    ότι δεν είναι επιθυμητό.
    Βάσει αυτών μπορούμε να πούμε ότι ενώ η κοπέλα είναι ορμητική και εκδηλωτική
    ο άντρας έχει επιφυλάξεις και δεν είναι σίγουρος για τις προθέσεις της? :blink:
    Σε συναστρία νομίζω πως είναι θετική όψη και φέρνει συναισθηματικό δέσιμο
    χωρίς καταπίεση που θα έδινε το τετράγωνο.
    ¶λλη όψη Σελήνης δεν βλέπω.:unsure:
    Tabula rasa

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)