- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 18 of 18
Thread: Αντιστροφή αξόνα στο solar
-
06-02-2011, 01:10 AM #11
Re: Αντιστροφή αξόνα στο solar
Στο άρθρο του λινκ, δεν λέει τι γίνεται όταν το Ζενίθ κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο. Θα ήθελα μία τοποθέτηση πάνω σε αυτό, αν κάποιος έχει μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Επίσης παρατήρησα ότι φέτος συμβαίνει την ημέρα της ηλιακής μου επιστροφής να γίνεται και η Σεληνιακή επιστροφή μαζί. Αυτό που και τα δύο φώτα μου δέχονται επιστροφές, μπορεί να λέει κάτι, ή απλώς την μέρα των γενεθλίων μου θα είμαι "φωταγωγημένη";
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
06-02-2011, 01:15 AM #12
-
06-02-2011, 01:22 AM #13
Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς. Τον τελευταίο καιρό, όποτε γνωρίζω το άλλο μου μισό, είναι εντελώς «μισώ!». Με τον Κρόνο στον 7ο έχω μια αυτάρκεια και μια εγκράτεια που το θέμα δεν με πτοεί ιδιαίτερα. Μια χαρούλα!
Το ζενίθ επιστροφής στον ωροσκόπο είναι το θεματάκι μου και η Σελήνη επιστροφής που βγαίνει σχεδόν στην γενέθλια θέση της φέτος (σύνοδο με Πλούτωνα δλδ)« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
06-02-2011, 01:27 AM #14
Κατιαμου ξερω μονο για τις δευτερευουσες.
οταν προσεγγισει το ενα το αλλο ειναι η απολυτη εοιτυχια.Χρονια γαμου, νεας σχεσης, επαγγελματικη επιτυχια.
Ο Ηλιος επισης γαμος, κλπ. Αλλα η σεληνη με κανει να σκεφτομαι οτι για καποιο λογο θα εισαι αναποφασιστη σε ολες τις προτασεις,επαγγελματικες και προσωπικες.
αυτα ειναι η γνωμη μου και δεν νομιζω να ειναι τοσο διαφορετικα απο την ηλιακη.:bigsmile:
-
06-02-2011, 01:29 AM #15
-
06-02-2011, 01:38 AM #16
Γεια σου, Κάτια μου.
Το Μεσουράνημα πάνω στον ωροσκόπο στην ηλιακή επιστροφή δείχνει ότι θα σε απασχολήσουν θέματα του οίκου αυτού φέτος. Ο τρόπος που θα σε απασχολήσουν εξαρτάται από την κατάσταση του γενέθλιου και του σόλαρ 10ου σου.
Στην ηλιακή επιστροφή, η Σελήνη επιστρέφει στην γενέθλια θέση της κάθε 19 χρόνια. Η Σελήνη κινείται με καθορισμένο τρόπο στην ηλιακή επιστροφή, δεν κινείται με τυχαίο τρόπο. Αυτή η επιστροφή έχει σημασία γιατί η Σελήνη επαναλαμβάνει τις γενέθλιες όψεις της, οι οποίες ενεργοποιούνται για την χρονιά αυτή.
-
06-02-2011, 01:40 AM #17
-
06-02-2011, 01:47 AM #18
Κοραλλία μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!
Πριν 19 χρόνια έχασα τον μπαμπά μου (παίζουν και άλλα πράγματα τον ρόλο του φυσικά...). Αν θυμάσαι από αναφορές μου… Δεν είναι και στην καλύτερή της κατάσταση η γενέθλια Σελήνη μου. Δεν είναι αυτό που λέμε κλασική επιτυχία… Τι να κάνουμε όμως; Αν επιζήσω, θα το πιω και το ποτήρι το φετινό!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.