s
Ωροσκόπια μελών. - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 14 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 81 to 90 of 137

Re: Ωροσκόπια μελών.

Καλησπέρα σε όλους.Η δική μου απορία είναι η εξής.Πότε ξεκινάει και πότε τελειώνει μία ανάλυση.Γιατί αν είναι να απαντάμε για τον καθέναν κάθε 4 μέρες δεν πρόκειται να τελειώσουμε ποτέ.Και δεν είναι λίγο άδικο και γί'αυτούς που περιμένουν την δική τους ανάλυση(και ποιοι είναι όλοι αυτοί ξέρουμέ ή μήπως έχουμε χάσει το λογαριασμό. Έτσι και να με συγχωρείται αλλά δεν γίνεται δουλειά.

Φιλικά
    Εύα

Αντε λοιπόν ποιός έχει σειρά? Τι το αγόρασα το φτυάρι,για πλάκα? χεχεχε
    Look to your orb for the warning...

Καλημέρα σε όλους,

Καταρχήν είμαι ενθουσιασμένη με την πρωτοβουλία της Runaway. Έτσι και αλλιώς πολλά μέλη ρωτούσαν για τα ωροσκόπιά τους και ακόμα περισσότερα επιθυμούσαν να ρωτήσουν. Την ίδια επιθυμία έχω και εγώ και δηλώνω σήμερα συμμετοχή. Γεννήθηκα στις 7/3/1969 στην Αθήνα στις 5.45.
    Από ότι έχω σημειώσει το μέλος που έχει σειρά είναι η lila pause η οποία είναι γεννημένη στην Αθήνα στις 5/12/1976, 1.00 μετά τα μεσάνυχτα.

Λοιπόν έχεις Ήλιο στόν Τοξότη στις 12,57 στον 3ο οίκο, ωροσκόπο στην Παρθένο στις 23,58, σελήνη στον Ταύρο στις 23,15 στον 9ο, ερμή στον τοξότη στον 4ο, αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 24,35 στο 4ο, άρη στον Τοξότη στς 10,04 στον 3ο, κρόνο στον Λέοντα στις 16,50 στον 11ο, δία στον ταύρο στις 23,56 στον 9ο, ουρανό στον σκορπιο στις 9,35 στον 2ο, πλούτωνα στον ζυγό στις 13,40 στον 1ο, ποσειδώνα στον τοξότη στις 13,39 στον 3ο, βόρειο δεσμό στον σκορπιό στις 1,18 στον 2ο και νότιο στις 1,18 στον ταύρο στον 8ο.

Ο Ήλιος στον 3ο δείχνει οτι έχεις μεγάλη ανάγκη για επικοινωνία και για μάθηση η οποία και πρέπει να ενθαρρύνεται. Η καλλιέργεια και επέκταση του νου είναι για σένα εσωτερική ανάγκη, γιατί ο τρίτος είναι οίκος του Ερμή και των Διδύμων. Η σύνοδος του Ήλιου με τον άρη προσδίδει μεγάλη ζωτικότητα και αύξηση της σωματικής ενέργειας και αν το συνδυάσουμε με το ζώδιο του Τοξότη έχουμε ένα εξαιρετικά ζωντανό και δραστήριο άτομο, αρκετά εγωιστικό. Η όψη σε κάνει επιρρεπή στα ατυχήματα λογω βιασύνης αλλά σου χαρίζει τόλμη και γενναιότητα, έντονη ερωτική ζωή την τάση να παίρνεις ρίσκα και να δουλεύεις πολύ σκληρά. Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα ενισχυει την διαίσθηση και την φαντασία, την αγάπη για το απόκρυφο και την αστρολογία ενώ το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σε προικίζει με κοινή λογκή και πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων και καταστάσεων. Πιθανόν να έχεις άγχος και ανησυχία όταν αντιμετωπίζεις προκλήσεις πρέπει να δείχνεις αποφασιστικότητα και να προσπαθείς να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου.
    Η Σελήνη σε πολύ καλή θέση στον Ταύρο γιατί είναι σε έξαρση. Είναι απαραίτητη για σένα η οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια αλλά εμφανίζονται και το πέισμα και η κτητικότητα, ο συντηριτισμός και η τάση για συμβατική ζωή σύμφωνα με τους κανόνες , χαρακτηριστικά του Ταύρου αυτά.
    Στο ένατο σπίτι δίνει την ενστικτώδη τάση για μελέτη. Οι εξάψεις φαντασίας με την σελήνη σε τόσο καλή θέση μάλλον θα περιορίζονται και ο ρεαλισμός θα είναι τόσο ισχυρός όσο και το συναίσθημα. Μεγάλη η αγάπη σου για τα ταξίδια.
    Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη σου χαρίζει μεγάλη φυσική γοητεία και ευαισθησία αλλά και κάποια επιπολαιότητα ίσως στις σχέσεις σου η οποία όμως περιορίζεται κατά την γνώμη μου απο την σύνοδο της σελήνης με τον Δία που σου προσδίδει ευγένια και καλοσύνη. Κάνει τρίγωνο με τον ωροσκόπο και αυτό σημαίνει οτι θα έχεις πολλά οφέλη όταν αποδεχθείς την προσωπικότητά σου ενώ τονίζεται ξανά εδώ η διαίσθηση, κοινή λογική και μια ικανότητα να τα πηγαίνεις πολύ καλά με τους άλλους.
    Ο Ερμής στον 4ο σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο κατα΄την ταπεινή μου γνώμη δείχνει οτι το σπίτι και η οικογένεια είναι μάλλον για σένα πηγή ανησυχίας. Έχεις την τάση να μιλάς πολύ όταν είσαι νευρική.
    Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω περιορίζει την ζωηρότητα του Τοξότη, τον κάνει να παίρνει στα σοβαρά την ερωτική του ζωή και έρχεται σε αντίθεση με την ανάγκη του για έκφραση. Όταν έχεις σταθερή σχέση προσπαθείς να είσαι πιστη. Η φιλοδοξία σου ίσως να σε κάνει να ψάχνεις σύντροφο με ανώτερη κοινωνική θέση. Η αγάπη σου για το σπίτι και τα παιδιά είναι πολύ μεγάλη, το υποδηλώνει η θέση της στο 4ο σπίτι. Επιθυμείς ένα όμορφο σπιτικό και ίσως κακομάθεις τα παιδιά σου με παιχνίδια και δώρα. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα δεμένη με την μητέρα σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σου δίνει μεγάλη γοητεία και ελκυστικότητα, μακροζωία και σε κάνει πολύ δημοφιλή. Το τρίγωνό της δε με τον ωροσκόπο δείχνει οτι απολαμβάνεις τις ομορφιές της ζωής, έχεις πλούσια κοινωνική ζωή, είσαι εγκάρδια γεμάτη ενσυναίσθηση και κατανόηση.
    Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα εντείνει την φαντασία, ενώ το εξάγωνο με τον Πλούτωνα είναι δείκτης μεγάλης ενεργητικότητας αλλά και σαρωτικών αλλαγών στην ζωή σου τις οποίες αναγκάζεσαι να τις κάνεις γιατι είναι απαραίτητες. Αυτή η θέση αυξάνει την φιλοδοξία και πρέπει να προσέξεις την εξάρτηση απο την δουλειά.
    Με τον Δία στον ένατο οίκο που είναι ο οίκος του καθώς και του Τοξότη- και στον τοξότη είναι ο ήλιος ο άρης και ο ποσειδώνας σε σύνοδο μεταξύ τους- θα είναι πολύ περίεργο αν δεν έχεις πανεπιστημιακή μόρφωση αφού η γνώση και η ανάγκη για μελέτη έχουν μεγάλη σημασία για σένα. Ενισχύεται επίσης η φαντασία και η αγάπη για τα ταξίδια. το τρίγωνο με τον ωροσκόπο σου δίνει αγάπη για τον κίνδυνο, φιλοσοφημένη θεώρηση της ζωής αλλά και τάση για αύξηση του βάρους σου.
    Τέλος ο πλούτωνας στον πρώτο οίκο με απόσταση περίπου 10 μοίρες απο τον ωροσκόπο σου προσδίδει έναν βαθύ συναισθηματισμό. Τα συναισθήματα σου είναι πολύ δυνατά και παθιασμένα και σε συνδυασμό με την φιλοδοξία σου μπορεί να διοχετεύονται θετικά για την κατάκτηση των στόχων σου. Υπάρχουν σημαντικές ικανότητες για έρευνα. Γενικά όλο αυτό το απόθεμα της συναισθηματικής και σωματικής ενέργειας που διαθέτεις πρέπει να διοχετευτεί προς ένα σκοπό κατά την γνώμη μου για να νιώθεις πλήρης.
    Αυτά είχα να πω.

Φιλικά

ilia

ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!Θελω κ εγω παρα πολυ να μου κανετε καποια αναλυσουλα κ οπωσδηποτε να δωσετε εμφαση στ αρνητικα ετσι..Απο τις λιγες γνωσεις που εχω με ανησυχουν τα τετραγωνα που κανει η Αφροδιτη μου με καποιους πλανητες..(Χωρια το οτι ως υδροχοος με ωροσκοπο τοξοτη και αρκετους πλανητες παλι στο τοξοτη θα πρεπε να μαι αρκετα κοινωνικη που δεν ισχυει,γενικα πιστευω εχω αντιφατικα στοιχεια με τα ζωδια του ωροσκοπιου μου..)Γι αυτο για κοιταξτε το,13/2/1988 02:30 τη νυχτα Πατρα.Θα περιμενω με ανυπομονησια..

Πολύ θα ήθελα κάι γω να έχω μια ανάλυση του ωροσκοπίου μου και δηλώνω σήμερα συμμετοχή. Γεννήθηκα στις 15/12/77 στην Αθήνα στις 13:00.Οποτε έρθει η σειρά μου, θα χαρώ πολύ να δω τα γραφόμενά σας.Αναλύστε ελεύθερα!

Λοιπόν, επειδή ανέλαβα εγώ την οργάνωση, θα ήθελα να ζητήσω από τη Runaway να δώσει το τέλος στην ανάλυσή της (αν θέλει, ας μας πει και τη γνώμη της για όσα ανάφεραν τα υπόλοιπα μέλη) και μετά να προχωρήσουμε στο επόμενο μέλος.
    Επιπλέον, θερμή παράκληση, και για να μη χάσουμε το λογαριασμό, όπως ανέφερε και μία άλλη φίλη, να μη ζητάει κανένας άλλος την ανάλυση, πριν συμπληρωθεί η πρώτη δεκάδα.
    Όσοι λοιπόν δηλώσατε συμμετοχή μετά την πρώτη δεκάδα, θα χρειαστεί να το επαναλάβετε, όταν το πω εγώ (θα το κάνω προς το τέλος της δεκάδας).
    Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.
    Λίτσα

Κι εγω συμφωνω να περιμενουμε την απαντηση της runaway!

μηπως μπορω και εγω να εχω την τυχη να με φτιαρισετε..εεε αναλυσετε ενοω
    27-3-1981 22:30 Οταν ερθει η σειρα μου φυσικα... οποτε περιμενω και σας παρακαλουθω με ενδιαφερων

-Σορυ για το πως γραφω ... με τα γκρικλις ειμαι καλιτερη κ με τα ινγκλισ το ιδιο... και ναι Ελληνιδα ειμαι απλα στα pc σπάνια γράφω Ελληνικά... (((

Με τη σειρα!!!
    Θα πρεπει να περιμενεις την απαντηση της runaway η οποια ειναι και η δημιουργος του θεματος.

Ναι ναι αναμενω στο ακουστικο μου....
    παντος τοσα χρονια καλοδιωμενη δεν καταφερε κανενα site ή forum νε με κανει να λαβω μερος... πολυ μου αρεσει το κλιμα...

Page 9 of 14 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)