- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 140
-
04-02-2011, 09:50 AM #71
Re: Ωριαια αστρολογια -γενικες αποριες
Καλημέρα!:bigsmile:
Κα Ζαχαριάδου, αν το κατάλαβα σωστά κι επειδή δεν έχω πάει ποτέ σε αστρολόγο έως τώρα και δεν έχω προσωπική άποψη πώς γίνεται η "συνεδρία", ο αστρολόγος από την περιγραφή του προβλήματος - θέματος, σε συναισθηματικό επίπεδο, και από την περιγραφή ή αξιολόγηση της εξωτερικής εμφάνισης ή και συμπεριφοράς (ίσως ?) θα δώσει και τους ανάλογους κυβερνήτες ?
Νέα και όμορφη κοπέλα πχ θα πάρει κυβερνήτη την Αφροδίτη και ούτω καθεξής?
Ευχαριστώ πολύ:bigsmile:
-
04-02-2011, 10:27 AM #72
Χαχα Λουλουδένια μου άρεσε πολύ η ερώτηση σου.
Όταν ο κυβερνήτης του ανθρώπου που μας ενδιαφέρει είναι ανάδρομος, είναι ένδειξη επιστροφής του. Οσο ο κυβερνήτης του είναι ανάδρομος σημαίνει πως μπαίνει στην διαδιακασία να επανεξετάσει την σχέση που είχε κατά το παρελθόν βρίσκοντας, τα τρωτά της σημεία. Από κει και πέρα για να επιστρέψει πρέπει να έχουμε και καμιά θετική όψη. Όταν λοιπόν, επανεξετάσει την σχέση αποφασίζει αν τελικά θα προσπαθήσει εκ νέου.
Η επιστροφή "του ασώτου" συνήθως γίνεται όταν ορθοδρομήσει ο κυβερνήτης.
prima λυπάμαι το έχω ξαναπει, είμαι οπτικός τύπος.
Αν δεν υπάρχει χάρτης δεν λειτουργώ, εν τω μεταξύ γράψε μας ακριβώς ποιό είναι το ερώτημα.
-
04-02-2011, 10:30 AM #73
αγαπητο μελος Sei
αν προσεξες στην δικη μου ερωτηση ωριαιας
αν και εγω εθεσα την ερωτηση
και ημουν ο ωροσκοπος -δυδυμος -
η Τινα εκρινε οτι εγω ημουν η σεληνη η οποια ηταν
μεσα στον 4ο οικο οικοθετημενη
παρα πολυ δυσκολη η ωριαια
χρειαζετε γνωση και εμπειρια
πανω στην αστρολογιαΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
04-02-2011, 10:35 AM #74
Δηλαδή αν πρόκειται για νέα αλλά άσχημη, τι κυβερνήτη θα πρέπει να κοιτάξουμε;:bigsmile:
Όχι, δεν εννοώ αυτό sei μου.
Οι κυβερνήτες καθορίζονται από το τι ρωτάμε.
Αυτοί είναι που δείχνουν και την κατάσταση μας.
Αν όντως πρόκειται για μια πολύ όμορφη κοπέλα είναι πολύ πιθανό ο ωροσκόπος να είναι στον Ζυγό και να έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη.
Αν για παράδειγμα πέσει στον Αιγόκερω θα μπορούσε να έιναι ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.
Ωστόσο ο κυβερνήτης δεν δείχνει απαραίτητα την εμφάνιση όσο, την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται ο ερωτών ή ο άλλος για τον οποίο ρωτάμε.
-
04-02-2011, 11:00 AM #75
-
04-02-2011, 11:12 AM #76
Αχ, Κυρία Ζαχαριάδου,
Δηλαδή εμένα -που συνήθως ο ωροσκόπος μου είναι στον Κρόνο- πώς θα έπρεπε να είναι η εμφάνισή μου?
Έχω διαβάσει ότι ο κυβερνήτης δείχνει και χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ερωτώντα, του άλλου προσώπου, κλπ. Συμφωνείτε με αυτή την άποψη?
-
04-02-2011, 03:01 PM #77
Ο κυβερνήτης κυρίως περιγράφει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ερωτών ή αυτός που μας ενδιαφέρει. Ο Κρόνος για παράδειγμα μπορεί να δείχνει κάποιον που νιώθει πολύ ανασφαλής, που είναι απόμακρος κτλ. τώρα αν είναι ψιλόλιγνος, με πρόβλημα στο δέρμα και τα δόντια ......μας ταιριάζει γάντι.:toung:
-
04-02-2011, 04:17 PM #78
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. :bigsmile:
Φοβάμαι πως η ως άνω περιγραφή του Κρόνου ως κυβερνήτη 1ου σκιαγραφεί την γενέθλια σελήνη μου (σύμπτωση?) κ' απεικονίζει με μεγάλη ακρίβεια την κατάστασή μου όταν έκανα την ερώτηση. Εν ολίγοις, ανταποκρίνεται στην ψυχολογική κατάσταση.
Ευτυχώς όμως που δεν ανταποκρίνεται κ' στην εξωτερική μου εμφάνιση
-
04-02-2011, 09:17 PM #79
Καλησπέρα σε όλους!Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία...Όταν ο δείκτης του ατόμου που ρωτάει είναι ίδιος με το δείκτη του άλλου προσώπου τι γίνεται τότε;Για παράδειγμα εγώ που ρωτάω ωροσκόπος σκορπιός και του πρόσωπο που με ενδιαφέρει έχει την ακμή του 1ου οίκου του στον κριό.Ποιούς λαμβάνουμε ως δείκτες;
-
04-02-2011, 09:42 PM #80
Υπαρχει η αποψη να κοιταμε μονο τον αρη και για τους δυο.Εγω προτιμω κοιταω τον αρη για το ζητουμενο μου και εγω παιρνω υποψη την σεληνη σαν δεικτη μου.Επειδη ομως η σεληνη δειχνει διαφορα πραγματα και οχι μονο εμας (την κατασταση,την ψυχολογιας μας κ.λ.π).
Συνηθως εγω κοιταω και τον παραγωγο του 5ου αν ειναι φλερτ το ζητουμενο μου .δηλαδη τον 9ο.Αναλογα με το τι συμβαινει με τον αρη καταλαβαινω αν ο κυβερνητης του 9ου ειμαι εγω σε οψη με τον αρη του η καποιο αλλο ατομο .
Θελω να πω οτι κοιταζωντας τια αποκλινουσες οψεις που εχουν κανει οι δεικτες (παρελθοντα περιστατικα ) καταλαβαινεις αν ο κυβερνητης του δικου του 5ου σε αφορα η οχι .
Τωρα βεβαια δεν θελω να σε παρω και στο λαιμο μου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.