- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 21
Thread: σχεση πεθερά νύφης
-
02-02-2011, 12:22 AM #11
Re: σχεση πεθερά νύφης
Οι συγγενείς εξ αγχιστείας φαίνονται από τον 9ο ωστόσο καλό είναι να κοιτάξετε τον 4ο οίκο του 7ου σας, τον 10ο δηλαδή.
-
02-02-2011, 01:03 AM #12
-
02-02-2011, 01:35 AM #13
-
02-02-2011, 06:19 PM #14
-
02-02-2011, 06:41 PM #15
-
02-02-2011, 10:24 PM #16
Αν κοιτάξω τον 10ο οίκο, τότε τον άρη μου έχω στον 10ο!δηλ. θα γίνει της κακομοίρας!Κάποια στιγμή που γνω΄ρισα την παραλίγο πεθαρά μου και την αδερφή του σκοτωθήκαμε!ειλικρινά ήταν οι χειρότεροι άνθρωποι που γνώρισα στη ζωή μου και τελείως καταστροφικές για τον πρώην σύντροφό μου!Ελπίζω να μην το ξανασυναντήσω το ίδιο story γιατί δεν θα το αντέξω!!!Βέβαια δεν θα το επιτρέψω πάλι στον εαυτό μου να ανεχθώ πάλι τέτοια προβληματική και άρρωστη ψυχολογικά οικογενεια συντρόφου μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
02-02-2011, 11:41 PM #17
-
03-02-2011, 02:27 AM #18
Κοιτάζοντας αυτά που προαναφέρατε αρχίζω να καταλαβαίνω πολλά για τη σχέση μου με τα πεθερικά μου. :bigsmile:
Ο Δίας στην Παρθένο και ο ¶ρης στο Λιοντάρι στον 9ο του οποίου η ακμή είναι στο Λιοντάρι ειναι σε σύνοδο. Ο ¶ρης κάνει σε τετράγωνο με τον Ουρανό στο Σκορπιό απο τον 12ο.
Και αν δούμε τον 10ο οίκο με τον Κρόνο στην Παρθένο ανάδρομο
ο οποίος κάνει ταυ τετράγωνο με Ποσειδώνα στον Τοξότη από τον 1ο και με την Αφροδίτη στο Δίδυμο στον 7ο.
Ο 4ος με ακμή στους Ιχθείς και κυβερνήτη-πεθερό τον Ποσειδώνα ο οποίος συμμετέχει στο παραπάνω ταυ τετράγωνο.
Στις αρχές του γάμου διαδραματίστηκαν απείρου κάλλους σκηνές
αλλά με την πάροδο του χρόνου η κατάσταση εξομαλύνθηκε.
Το ταυ μπορεί να δείχνει και την δυσκολία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν
στη ''νύφη'' τα πεθερικά αφού δένονται οι κυβερνήτες με μία τέτοια όψη?Tabula rasa
-
03-02-2011, 03:13 PM #19
Δεν περίμενα να φαίνονται τέτοια πράγματα μέσα στους χάρτες μας,όσο πάει και με εκπλήσσει η αστρολογία.Οπως κι αν το κάνεις,τα πεθερικά είναι σχέση ζωής,αφού στην Ελλάδα παντρευόμαστε όλο το σόι!
-
05-02-2011, 08:10 PM #20
Εγω την ακμη του 9ου την εχω στους ιχθυεις ,με κυβερνητη τον ποσειδωνα που βρισκεται στο 5ο οικο μου και η σεληνη βρισκεται στον 9ο σε οψη τριγωνου με τον ουρανο κυβερνητη του 7ου και του 8ου μου μεσα στον 5ο.Την ακμη του 10ου την εχω στον κριο και τον αρη στην εξαρση του στον αιγοκερω στον 6ο οικο.
Τελος ,αν ο πεθερος φαινεται απο τον 4ο δικο μου οικο εχει κυβερνητη την αφροδιτη επισης στον 5ο οικο .Μεσα στον 4ο βρισκονται ο πλουτωνας ,ο κρονος και ο ηλιος μου.Ο πλουτωνας σε τετραγωνο με τον ωροσκοπο μου,ο κρονος σε συνδο με τον ηλιο και εξαγωνο με τον αρη και ηλιος σε εξαγωνο με τον δια.
Η ακμη του 5ου στον τοξοτη ..ΜΜΜ με βαση αυτα τα στοιχεια .Την πεθερα την βλεπω πιο θετικη απεναντι μου ,δυναμικη και ελευθερη ισως με καποιες καλλιτεχνικες ανησυχιες και μαλλον με καταγωγη απο το εξωτερικο .Ενω τον πεθερο τον βλεπω πολυ σοβαρο ,μετρημενο ,δικαιο και μαλλον κατσουφη σαν ανθρωπο ,πολυ της δουλεια και του καθηκοντος .
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.