- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 140
-
02-02-2011, 08:35 PM #61
Re: Ωριαια αστρολογια -γενικες αποριες
Μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις καινούρια ?:bigsmile:
Κ εγώ έψαχνα κινητό τηλέφωνο συγγενικού προσώπου μέσω χάρτη, ο οποίος έδειχνε ότι βρίσκεται στο σπίτι, αλλά δεν βρέθηκε πουθενά !!!
Πάντως, θα συμφωνήσω ότι ο χρονικός προσδιορισμός εκπλήρωσης του ζητούμενου είναι αρκετά δύσκολος, τουλάχιστον για εμάς που δεν έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία.
Τί να πω, ελπίζω στο επόμενο post σου να γράψεις ότι τα βρήκες :bigsmile: !
-
03-02-2011, 12:14 AM #62
sei υποτίθεται πως όταν μπαίνει ένα ερώτημα, εκείνος που ερμηνεύει τον χάρτη είναι γνώστης της ωριαίας. Εσύ για παράδειγμα, αν βάλεις ερωτημα σε αστρολόγο, εκείνος θα καθορίσει ποιους κυβερνήτες θα πάρει πριν ακόμη καταστρώσει τον χάρτη.
Από τη στιγμή που κάποιοι από εσάς βάζετε μόνοι σας τα ερωτήματα, θα πρέπει μόλις βάλετε το ερώτημα ταυτόχρονα να καθορίσετε τους κυβερνήτες, πράγμα δύσκολο αφού δεν γνωρίζετε τους κανόνες επαρκώς και συνήθως δεν γνωρίζετε τι πρέπει να κοιτάξετε και τι όχι.
Ως εκ τούτου, δυστυχώς, οι περισσότεροι βγάζετε άκυρα τα ωριαία από μόνοι σας.
-
03-02-2011, 12:21 AM #63
Re: Ερωτηση για Ωριαία
Σούλη μου μέχρι κάποια χρόνια πριν δεν μας ενδιάφερε καθόλου ο γενέθλιος χάρτης. Οι αστρολόγοι πλέον όταν βλέπουν τέτοιες ενδείξεις, σχέση δηλαδή ωριαίου με γενέθλιου το λαμβάνουν υπόψη τους.
Η αλήθεια είναι ότι έως τώρα το έχω δει να λειτουργεί περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο παρά σε θετική ή αρνητική εξέλιξη των όσων περιμένουμε να συμβούν.
Συνήθως δεν το λαμβάνω υπόψη μου εκτός κι αν πρόκειται για δικό μου πρόσωπο που γνωρίζω το ωροσκόπιο του απ' έξω. Διαφορετικά δεν ζητώ επιβεβαίωση μέσω γενεθλίου χάρτη.
-
03-02-2011, 12:49 AM #64
Κατα την αποψη μου δεν ειναι κακο να ασκουμαστε πανω στην ωριαια και ας μην εχουμε υποψη μας τα αποτελεσματα τοσο.
Οταν αρχισα ηξερα ελαχιστα πραγματα αλλα μετα σιγα :bigsmile:σιγα καθε που εμαθα να το εφαρμοζα.Δυστυχως καποιους παλιους χαρτες δεν τους κρατησα για να τους μελετησω ,ετσι εχω υποψη μου οτι αυτα που βλεπω στους καινουργιους χαρτες μπορει και να μην βγουν.Ωστοσο ,τωρα βλεπω περα απο τις ποιοτητες και τα στοιχεια ,και τα ορια των πλανητων ,και τα προσωπα (λεπτομερειες αλλα καθε που μαθαινεις εχει την σημασια του)
Και βεβαια εχει τυχει να βαλω ερωτημα και να δω ακριβως τι θα γινει και μαλιστα να βγει και πολυ γρηγορα.
Σχετικα με το χρονο της ωριαιας ,περα οτι μπορεις να ρωτησεις καθοριζοντας τον χρονο ,υπαρχει ενα ευλογος τροπος να μαθεις απο τις μοιρες που εχουν αποσταση οι πλανητες(τον οποιο πρεπει να κοιταξω για να σας τον πω γιατι τον ειδα γρηγορα :P)
Οποτε ας μην μεινουμε στο κομματι της προβλεψης αλλα της μαθησης αρχικα.
Τελος ,παιζει ρολο και πως αισθανεσαι εσυ την στιγμη που κανεις την ερωτηση .Πολυ σημαντικο απο την στιγμη που η σεληνη δειχνει ακριβως την περιρρεουσα κατασταση την στιγμη της ερωτησης.Αν κανει την ερωτηση και δεν την πολυσκεφτεσαι ,η βιαζεσαι στα γρηγορα να μαθεις κατι η εισαι πιεσμενη ,στεναχωρημενη πιστευω οτι παιζει ρολο για το πως θα ερμηνευσεις τον χαρτη.
Εντωμεταξυ εμεις οι γυναικες ειμαστε και λιγο ανωμαλεςΔιαβαστε για να γελασετε .Λιγες μερες πριν γυρισει αναδρομος ο κρονος ,ειχα μια απογοητευση .Ωστοσο οσο γυρναει προς τα πισω ,βλεπω οτι ολο και ερχεται πιο κοντα.Και τωρα εγω δεν θελω γιατι σκεφτομαι οτι αμα γυρισει ορθροδρομος ο κρονος ,μπορει να αλλαξει γνωμη ο αλλος.Ε,τι να σου κανει και το συμπαν τα εχει φτυσει !
Σε αυτη την κατασταση λοιπον που ειμαι δεν θελω να θεσω ερωτημα γιατι ξερω οτι οταν δω κατι καλο μπορει να αναιρεθει .Οποτε μετα απο τριμηνο (αμα δεν εχω βαρεθει) το κοιταμε το θεμα:bigsmile:
Πολλες φορες λεμε τι τραβαμε απο το συμπαν ..Μηπως πρεπει να αναρωτηθουμε τι τραβαει αυτο το κακομοιρο απο εμας ??
-
03-02-2011, 01:31 AM #65
hattie23 κανείς δεν είπες να μην εξασκηθείτε στην ωριαία, εννοείται πως με την εξάσκηση θα πάτε παρακάτω.
Σε αυτη την κατασταση λοιπον που ειμαι δεν θελω να θεσω ερωτημα γιατι ξερω οτι οταν δω κατι καλο μπορει να αναιρεθει .Οποτε μετα απο τριμηνο (αμα δεν εχω βαρεθει) το κοιταμε το θεμα.
Αυτό που σκέφτεσαι με όλο το θάρρος, είναι πολύ λάθος.
Πως είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν βάλεις ένα νέο ωριαίο ότι ο κυβερνήτης θα ναι σώνει και καλά ο ανάδρομος Κρόνος; Ο Κρόνος για παράδειγμα μπορεί να μην έχει σχέση καθόλου με το ζητούμενο. Αυτά δεν τα προκαθορίζεις, είναι σαν να λέμε πως όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος δεν θα βάλουμε ωριαίο γιατί θα αλλάξουμε γνώμη.
-
03-02-2011, 01:46 AM #66
Το καταπληκτικο ειναι οτι οσο φορες εχω θεσει ερωτημα για το συγκεγκριμενο ατομο .Συνηθως του "πεφτει" ο κρονος ειτε σαν δεικτης ειτε σαν συν-δεικτης .Και τοτε και προσφατα.Και εμενα μου πεφτει η Σεληνη η η Αφροδιτη .Γι αυτο το αποφευγω για τωρα.
Η αληθεια ειναι οτι και οι δυο στα γενεθλια μας εχουμε εντονο κρονο .Εγω σε συνοδο με τον ηλιο μου και αυτος σε συνοδο με την σεληνη του .Και η συναστρια τρωει κρονο .Τον δικο μου τον εχω σε αντιθεση με τον ηλιο του και εκεινος εχει τον δικο του σε συνοδο με την Αφροδιτη.
Απο κρονο αλλο τιποτα :toung:
-
03-02-2011, 02:03 AM #67
Τα τελευταία χρόνια γνωρίζουμε κόσμο και μέσω διαδυκτίου.
Ο σημειοδότης σε έναν ωριαίο ενός ανθρώπου που δεν γνωρίζουμε από κοντά
σε ποιόν οίκο ανήκει?
Τον 11ο θα πάρουμε?Tabula rasa
-
03-02-2011, 09:43 AM #68
-
03-02-2011, 06:08 PM #69
Μια ερώτηση για τον ανάδρομο Κρόνο: Είχαμε πει ότι αν ρωτάμε ΄πχ "Θα γυρίσει ο Κώστας"? και είναι ο κυβερνήτης του ανάδρομος και κάνει γωνία με τον κυβερνήτη μας, τότε θα γυρίσει. Τί σημαίνει αυτό? Ότι όταν γυρίσει και πάλι ορθόδρομος ο Κρόνος, θα φύγει πάλι???:unsure:
-
03-02-2011, 09:57 PM #70
Καλησπέρα!Κοιτώντας το χάρτη που σας έλεγα (ΠΟΣΟ δύσκολη μπορεί να είναι η ωριαία;;;???) και μελετώντας διάφορα,έχω βασικές απορίες!
*Καταρχήν,ο Κρόνος είναι Κυβερνήτης της ερωτώσας (Ωροσκόπος στον Αιγόκερω)!
Αυτό μας πτοεί λόγω "προειδοποιητικού/απαγορευτικού" κτλ,ή συνεχίζουμε κανονικά;;
*Ο Κρόνος (στο Ζυγό,αλλά ανάδρομος) είναι σε συγκλίνουσα όψη με τον ¶ρη (συγκεκριμένα σε τρίγωνο),τον κυβερνήτη του 10ου οίκου της ερωτωσας,ο οποιος και μας ενδίαφέρει στην προκειμένη ερώτηση!Θετικό,νομίζω!
*Ωστόσο,αυτός ο Αρης, και αυτή είναι η βασική μου απορία,βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ηλιο,τη Σελήνη και τη Δήμητρα!(την αναφέρω,γιατί απ΄ό,τι έχω διαβάσει εδώ σχετίζεται με ζητήματα "διασημότητας")κι επομένως σε τρίγωνο και με αυτους!
Ο Αρης,επισης όπως διάβασα πρόσφατα εδώ,είναι ο μόνος πλανήτης που ΔΕΝ καίγεται από τη σύνοδο με τον Ηλιο!Μάλιστα,πρόκειται η σύνοδος αυτή να είναι σε μηδενική ανοχή την ημέρα ανακοινωσης των αποτελεσμάτων!Δηλαδή,θα ενισχυθεί από τον Ηλιο ,"τιθέμενος υπό την προστασία του" (καζίμι),όπως συμβαίνει με άλλους πλανητες σε σύνοδο κάτω κάτω των 00.17 ή όχι;;;
*Και κάτι τελευταίο,διάβασα (αυτό όχι εδώ),ότι ενδείκνυται να μελετάμε και τους "ανταγωνιστές" του υποκειμένου της ερώτησης,δηλαδή τον παράγωγο 7ο του!
Αυτό ισχύει;;Γιατί αν ισχύει,ο ήλιος είναι ο Κυβερνήτης του,που κάνει ακόμη πιο περίπλοκο το θέμα της συνόδου.Η σύνοδος πραγματοποιείται στον Υδροχόο,βεβαία,που για τον ήλιο,φαντάζομαι δεν είναι και πολύ θετικό!
*Έπίσης,ο δευτερος Κυβερνητης που προκύπτει από εμπεριεχόμενο οίκο,μελετάται εξίσου με τον Κυβερνητη της ακμής;;;
Συγγνωμη,για τις πολλές απορίες και ερωτήσεις!Κι ευχαριστώ πολύ πολύ:bigsmile::bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.