s
Η πορεία της Ελλάδος το 2011. Μια ερευνητική άποψη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 15 of 15

Re: Η πορεία της Ελλάδος το 2011. Μια ερευνητική άποψη

Ισως ένα καλό σημείο αναφοράς στα γεγονότα, ως κομβικό για να αντιληφθούμε το μέγεθος της προδοσίας και της κρυφής αντζέντας ορισμένων, ειναι ο Αύγουστος του 2007 , πυρκαγιές-θύματα, καθώς και ο Δεκεμβριος του 2008. Νομίζω ότι ισως να μας δώσουν κάποια μηνύματα οι τότε όψεις σε συνδυασμό με τις σημερινές. Προσωπικά λαμβάνω μέχρι στιγμής υπόψη την 3η Φεβρουαρίου 1830, ως γενέθλιο σημείο της χώρας.

και εγω πιστευω οτι θα τα καταφερουμε, και θα πααμεινουμε στο ΕΥΡΩ, και θα ξαναδημιουργησουμε πολιτισμο.
    Αυτο που που με ανησυχει και δεν το εξεταζετε αστρολογικα το δημοψιφησμα το 2012, για την ΚΡΗΤΗ. δεν ειμαι κρητικος

Όνομα:
    ΕΦΗ

Εχεις δικιο.
    Δεν θυμαμαι να εχω διαβασει κατι στο φορουμ σχετικα με το δημοψηφισμα αυτο.
    Κι εμενα θα μου αρεσε να το δουμε αστρολογικα.
    Δεν θελεις να το ανοιξεις ως θεμα στο σχετικο topic?
    Yπ οψιν , δεν ειμαι εμπειρη σε τετοιου ειδους προβλεψεις.

Quote Originally Posted by GUY MARTIN View Post
    και εγω πιστευω οτι θα τα καταφερουμε, και θα πααμεινουμε στο ΕΥΡΩ, και θα ξαναδημιουργησουμε πολιτισμο.
    Αυτο που που με ανησυχει και δεν το εξεταζετε αστρολογικα το δημοψιφησμα το 2012, για την ΚΡΗΤΗ. δεν ειμαι κρητικος
    Τι τα σκαλίζεις για την Κρήτη?:bigsmile:

Το ζήτημα το έθεσαν όσοι είναι υπέρμαχοι του διχασμού και της διάσπασης της Ελλάδας, γιατί ας μην ξεχνάμε πως η γεωγραφική θέση της Κρήτης, είναι αξιοζήλευτη στην Ν/Α Μεσόγειο.
    Η Κρήτη ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας με εξέχουσα θέση στις πολιτικές της εξελίξεις, άσχετα αν οι πολιτικοί της φημίζονται για τον αντι-ενωτικό τους χαρακτήρα.
    Και για να μην καταλήξει (όχι άδικα) το αξιόλογο αυτό θέμα στη μαύρη τρύπα, παραθέτω στοιχεία γέννησης της Μεγαλονήσου

Η Κρητική νήσος ανακηρύχθηκε ως ανεξάρτητο κράτος με το όνομα «Κρητική Πολιτεία», υπό τη διοίκηση του Πρίγκηπα Γεωργίου της Ελλάδας. Κήρυξε την ένωσή της με την Ελλάδα και κατάργησε την αρμοστεία στις 12 Οκτωβρίου 1908 (στις 25 Οκτωβρίου με το νέο ημερολόγιο) και ενώθηκε τελικώς με τη χώρα μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-13.

Τώρα για την ώρα δεν γνωρίζω, αλλά όποιο μέλος γνωρίζει θα μπορούσε να ανεβάσει χάρτη.

για σκφτειτε βρε παιδια , τα καταπιαμε ολα και μας πειραξε το τσιγαρο και τα διοδια .υδροχοιστικο δεν φαινεται.... ωραιο αρθρο ωραια δουλεια μπραβο..

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)