- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 15 of 15
-
29-01-2011, 09:25 AM #11
Re: Η πορεία της Ελλάδος το 2011. Μια ερευνητική άποψη
Ισως ένα καλό σημείο αναφοράς στα γεγονότα, ως κομβικό για να αντιληφθούμε το μέγεθος της προδοσίας και της κρυφής αντζέντας ορισμένων, ειναι ο Αύγουστος του 2007 , πυρκαγιές-θύματα, καθώς και ο Δεκεμβριος του 2008. Νομίζω ότι ισως να μας δώσουν κάποια μηνύματα οι τότε όψεις σε συνδυασμό με τις σημερινές. Προσωπικά λαμβάνω μέχρι στιγμής υπόψη την 3η Φεβρουαρίου 1830, ως γενέθλιο σημείο της χώρας.
-
29-01-2011, 02:26 PM #12
και εγω πιστευω οτι θα τα καταφερουμε, και θα πααμεινουμε στο ΕΥΡΩ, και θα ξαναδημιουργησουμε πολιτισμο.
Αυτο που που με ανησυχει και δεν το εξεταζετε αστρολογικα το δημοψιφησμα το 2012, για την ΚΡΗΤΗ. δεν ειμαι κρητικος
-
29-01-2011, 02:33 PM #13
Εχεις δικιο.
Δεν θυμαμαι να εχω διαβασει κατι στο φορουμ σχετικα με το δημοψηφισμα αυτο.
Κι εμενα θα μου αρεσε να το δουμε αστρολογικα.
Δεν θελεις να το ανοιξεις ως θεμα στο σχετικο topic?
Yπ οψιν , δεν ειμαι εμπειρη σε τετοιου ειδους προβλεψεις.
-
29-01-2011, 08:33 PM #14
Τι τα σκαλίζεις για την Κρήτη?:bigsmile:
Το ζήτημα το έθεσαν όσοι είναι υπέρμαχοι του διχασμού και της διάσπασης της Ελλάδας, γιατί ας μην ξεχνάμε πως η γεωγραφική θέση της Κρήτης, είναι αξιοζήλευτη στην Ν/Α Μεσόγειο.
Η Κρήτη ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας με εξέχουσα θέση στις πολιτικές της εξελίξεις, άσχετα αν οι πολιτικοί της φημίζονται για τον αντι-ενωτικό τους χαρακτήρα.
Και για να μην καταλήξει (όχι άδικα) το αξιόλογο αυτό θέμα στη μαύρη τρύπα, παραθέτω στοιχεία γέννησης της Μεγαλονήσου
Η Κρητική νήσος ανακηρύχθηκε ως ανεξάρτητο κράτος με το όνομα «Κρητική Πολιτεία», υπό τη διοίκηση του Πρίγκηπα Γεωργίου της Ελλάδας. Κήρυξε την ένωσή της με την Ελλάδα και κατάργησε την αρμοστεία στις 12 Οκτωβρίου 1908 (στις 25 Οκτωβρίου με το νέο ημερολόγιο) και ενώθηκε τελικώς με τη χώρα μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-13.
Τώρα για την ώρα δεν γνωρίζω, αλλά όποιο μέλος γνωρίζει θα μπορούσε να ανεβάσει χάρτη.
-
01-02-2011, 07:55 PM #15
για σκφτειτε βρε παιδια , τα καταπιαμε ολα και μας πειραξε το τσιγαρο και τα διοδια .υδροχοιστικο δεν φαινεται.... ωραιο αρθρο ωραια δουλεια μπραβο..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.