s
ερώτηση για ακμές οίκων
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6
    Όνομα:
    Μαρία

ερώτηση για ακμές οίκων

Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει να μου απαντήσει,τι συμβαίνει όταν 2 άτομα(πχ μαμά και παιδί)έχουν στις ακμές των 10 απ'τους 12 οίκους τα ίδια ζώδια.Μόνο ο ωροσκόπος και ο 7ος είναι διαφορετικοί και όλα τα άλλα ίδια.Σημαίνει κάτι αυτό για τη σχέση μεταξύ τους?Ευχαριστώ..:bigsmile:

Όνομα:
    Μυρτώ

Re: ερώτηση για ακμές οίκων

Θα έλεγα ότι δεν έχει κάνει τόσο με τη σχέση μεταξύ τους, όσο με το γεγονός ότι αντιλαμβάνονται με παρόμοιο τρόπο τους διάφορους τομείς της ζωής τους. Για παράδειγμα με ακμή του 4ου στους Διδύμους και οι δύο θα μεγάλωσαν σε επικοινωνιακό και δραστήριο περιβάλλον κ.ο.κ αλλά παίζει τόσο ρόλο το σύνολο του ωροσκοπίου σε κάθε χάρτη που δεν αξίζει να ξεκινήσεις την ανάλυσή σου από το γεγονός των πολλών κοινών ακμών.
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Θα συμφωνήσω με την aurellia καθώς μπορεί οι ακμές να ειναι στην πλειοψηφία κοινές, αλλά ποιοι πλανήτες εμπεριέχονται στους "κοινούς" οίκους των δυο ωροσκοπίων. Αν π.χ. ο Αρης της μητέρας ειναι στον 3ο στους Ιχθύς δεν έχει καμία σχέση με το αν ειναι ο Κρόνος ή ο Δίας ή η Σελήνη στην ίδιο οίκου του παιδιού. Ελπίζω να ειναι κατανοητό όπως το παρέθεσα... Η βοηθεια ενος πιο εμπειρου θα ηταν σημαντική και πάλι

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Victory View Post
    Θα συμφωνήσω με την aurellia καθώς μπορεί οι ακμές να ειναι στην πλειοψηφία κοινές, αλλά ποιοι πλανήτες εμπεριέχονται στους "κοινούς" οίκους των δυο ωροσκοπίων. Αν π.χ. ο Αρης της μητέρας ειναι στον 3ο στους Ιχθύς δεν έχει καμία σχέση με το αν ειναι ο Κρόνος ή ο Δίας ή η Σελήνη στην ίδιο οίκου του παιδιού. Ελπίζω να ειναι κατανοητό όπως το παρέθεσα... Η βοηθεια ενος πιο εμπειρου θα ηταν σημαντική και πάλι
    Nαι,σαφώς και αλλού έχει τους πλανήτες του ο καθένας,αυτό με τις όμοιες ακμές πρόσφατα το παρατήρησα,και μου έμεινε η απορία του πόσο σημαντικό είναι.Σας ευχαριστώ πολύ και τις δυο.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Nαι,σαφώς και αλλού έχει τους πλανήτες του ο καθένας,αυτό με τις όμοιες ακμές πρόσφατα το παρατήρησα,και μου έμεινε η απορία του πόσο σημαντικό είναι.Σας ευχαριστώ πολύ και τις δυο.
    Είναι σημαντικό ως προς το ότι, αν και οι δυο σας για παράδειγμα, έχετε ακμή 3ου στον Κριό και πρέπει να διαχειριστείτε μια διαφωνία, θα ενεργήσετε με τον ίδιο τρόπο που ατυχώς δεν θα είναι συμπληρωματικός ώστε να λειτουργήσει πυροσβεστικά. Το ίδιο θα συνέβαινα και στην περίπτωση που η ίδια ακμή θα ήταν στον Ζυγό. Η διάθεσή σας να διατηρήσετε το αρμονικό κλίμα, θα άφηνε την εκκρεμότητα της διαφωνίας να διαιωνίζει την εσωτερική δυσαρέσκεια, αφήνοντας το πρόβλημα παθητικά άλυτο.

Αυτός είναι ο λόγος που ο γενικός κανόνας λέει ότι δυο όμοια ζώδια, δεν είναι το επιθυμητό σε μια συναστρία, αλλά τα συμπληρωματικά. :bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Μαρία

Σ'ευχαριστώ Κατια μου,και χαίρομαι που είσαι πάλι εδώ!Είναι τελείως τρελλό όλο αυτό.Μετά από μίνι απογευματινή έρευνα ανακάλυψα παρόμοιες ακμές οίκων και με την αδελφή μου.Αλλά με ίδιο ωροσκόπο,Καρκίνο.Μετά τα 30 μας καρφώθηκε να αποκτήσουμε ένα δικό μας σπίτι,κάτι που δεν σκεφτόμασταν παλιά,κα που τώρα είναι δύσκολο να γίνει.Αναλόγως με το που είναι οι πλανήτες της καθεμίας και οι όψεις τους αλλάζουν πολλά,πχ ο γενέθλιος Δίας της αδελφής μου είναι στον 2ο οίκο της,ενώ εμένα στον 11ο.Θα έλεγα όμως ότι θέλουμε παρόμοια πράγματα απ'τη ζωή,και καταλαβαινόμαστε απόλυτα.Βοηθάει και η μικρή διαφορά ηλικίας μας,ενώ με τα παιδιά υπάρχει κι ένα χάσμα,δεν μεγαλώνουμε μαζί,είμαστε ήδη μεγάλοι,κλαψ!!:bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)