- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 27
Thread: Εμπεριεχόμενο ζώδιο σε οίκο
-
29-01-2011, 12:54 PM #11
Re: Εμπεριεχόμενο ζώδιο σε οίκο
Μάτια μου , ξέρεις κανέναν Παρθένο που να ωραιοποιεί καταστάσεις?
Εγώ προσωπικά κανέναν!
Κι όταν μαζί με τον Ήλιο είναι κι ο Ερμής, συνήθως είναι άτομα που βλέπουν "καθαρά" και δεν "χαιδεύουν" αυτιά, ούτε καν τα δικά τους!:bigsmile:
Το σύστημα των ίσων οίκων δεν το έχω δοκιμάσει, να σου πω την αλήθεια, γιατί για κάποιο λόγο που αδυνατώ να εξηγήσω, δεν μου "πάει".
-
29-01-2011, 01:05 PM #12
Ταυρινακι, η μονη μου παρηγορια ειναι σεληνη-ερμης-αφροδιτη στο ζυγο.(Ενταξει δε λεω αυτο φερνει αλλα θεματα).
Μου εκανε μεγαλη εντυπωση η συμπτωση με τον ωροσκοπο και τον πρωτο οικο σου
.
Οι ισοι οικοι, με βοηθησαν ειδικα σε θεματα συγγενων , αδελφου και εργασιας-οικονομικων.
Ευχαριστω πολυ
-
29-01-2011, 03:49 PM #13
Καλησπερά σε όλους! Να πω ότι με το σύστημα των ίσων οίκων επί της ουσίας η βασική αλλαγή που γίνεται στο δικό μου ωροσκόπιο είναι η μετάθεση του Κρόνου από τον 7 στον 8ο οίκο και του Ουρανού από 9 σε 10 και αυτό νομίζω θα ήταν που θα πρόσεχα περισσότερο κι όχι τι συμβαίνει με τον ωροσκόπο και τον κυβερνήτη του...
Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides
-
29-01-2011, 03:52 PM #14
Επίσης Εφη μου να πω για να γελάσουμε και λίγο ότι εγώ με 4 πλανήτες στο Ζυγό (Ήλιο, Αφροδίτη, Ερμή σε στέλλιουμ) κάνω το αντίθετο από σένα!χαχα! Ωραιοποιώ καταστάσεις και κάνω πως δε βλέπω τα στραβά! Ευτυχώς ένας Κρόνος στην Παρθένο με βάζει σε τάξη και με προσγειώνει ελαφρώς!
-
29-01-2011, 06:14 PM #15
Συγνωμη ,τωρα ειδα την απαντηση.
Ευχαριστω κατ αρχην και κατα δευτερον, εγω ειμαι πολυ χαρουμενη που ολοι μου λενε οτι ειμαι Ζυγος.
Γλυτωνω εκεινο το τραγικο <Παρθενος? Ακομη?>
Για του ισους οικους , απλα μου δειχνει καλυτερα τον κυβερνητη του τριτου οικου και καποια θεματα μ αυτον. Θελω να πω μου απλοποιησε καποια δεδομενα γι αυτην την περιπτωση
Να ειστε καλα κοριτσια
-
29-01-2011, 08:18 PM #16
-
29-01-2011, 09:44 PM #17
Αχ Taurine...μπορώ να γράψω και βιβλίο με τα απομνημονευματά μου! χεχεχε...Ήταν η πρώτη επιστροφή Κρόνου και σχεδόν καπάκι ο Κρόνος στον Ήλιο μου κλτ! Το "γούσταρα" όμως με την έννοια ότι έχοντας αστρολογική επίγνωση του θέματος προσπάθησα να το δω ερευνητικά, τι δίνει αυτή η διεύλεση, πως νιώθω σε κάθε πέρασμα από τις γενέθλιες μοίρες και τα λοιπά. Πάντως μια καλή κουβέντα πάντα λειτουργεί ευεργετικά :bigsmile: φιλάκια
-
29-01-2011, 10:14 PM #18
Σε νιώθω απόλυτα,μην ανησυχείς.
Λογικά θα είσαι γεννημένη γύρω στο ΄79 -΄80.
Κάθε επιστροφή Κρόνου εκεί κοντά στα 29-30 είναι γερό χαστούκι. Το πήραμε το μάθημά μας!
Κι ακόμη περισσότερο, όταν κάνει και όψεις με γενέθλιο ήλιο, ε τότε, κάθε λεπτό αναμονής,
μοιάζει με αιώνα.
Το Μάιο του 2000 συνέβη η μεγαλη σύνοδος στον Ταυρο. Ταυτόχρονα, υπήρχε κι ένας Ποσειδώνας κι ένας Ουρανός στον Υδροχόο, εκλείψεις κλπ. Οι πρώτες φάπες έπεσαν βροχή και δεν προλάβαινα να δω από που τις έτρωγα!
Παρ'ότι ο Κρόνος πίεζε,ο Δίας δεν λειτούργησε μόνο εκρηκτικά, αλλά και λυτρωτικά και με απελευθέρωσε! Καλοδεχούμενος λοιπόν ο Κρόνος !
Το καλοκαίρι του 2006, επέστρεψε ο Κρόνος στο Λιοντάρι.
Γεννήθηκα το ΄77 με ταυ-τετράγωνο΄Ηλιου- Κρόνου -Ουρανού στα σταθερά και σε υδάτινους οίκους.
Τότε έπρεπε να ανταποκριθώ σε άλλες προκλήσεις, και να πάρω αποφάσεις ΓΡΗΓΟΡΑ.
Εκεί λειτούργησε ο Ουρανός, που με βοήθησε να αναλάβω δράση,
νιώθοντας ταυτόχρονα την πίεση της σιδερένιας "μπότας" του Κρόνου, εκ των όπισθεν!
Έφτυσα αίμα από πείσμα και κούραση, πέτυχε όμως.
Γι' αυτό σου λέω, ο Κρόνος είναι ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ.
Τώρα έχεις να αντιμετωπίσεις τον Κρονο στο Ζυγό, τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, όπως και οι περισσότεροι από εμάς που έχουμε γωνιακούς οίκους, οι οποίοι εμπεριέχουν και τα παρορμητικά.
Από καλές κουβέντες, επειδή δεν έχω ταλέντο,το μόνο που μπορώ (ως γειωμένη ταυρίνα) να πω, είναι ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. Και να μην ξεχνάμε πως το σύμπαν μας στέλνει όλα όσα μπορούμε να αντέξουμε.
-
30-01-2011, 12:38 AM #19
Ωραία τα γράφεις, συμφωνώ και επαυξάνω! Ναι όντως το 79' είμαι γεννημένη. Θέλω να συμπληρώσω ότι κι εγώ είμαι "υπέρ" της επιρροής του Κρόνου -αν μπορώ να το θέσω έτσι- και δεν είμαι φοβική ως προς του τι θα φέρει γιατί γενικά είμαι συνεπής άνθρωπος στις υποχρεώσεις μου οπότε το πέρασμά του το βλέπω σαν αξιολόγηση της μέχρι τότε πορείας. Κάθε φορά όμως στο πέρασμα του από τα παρορμητικά ζώδια βιώνω τις μεγάλες αλλάγες στη ζωή που μετά σε πάνε παρακάτω. Θυμάμαι τη σκηνή από το καρτούν ΝΕΜΟ (φαντάζομαι να το έχετε δει) που λεει το ψαράκι: τι κάνουμε στα δύσκολα? 'Κολυμπαμε - Κολυμπάμε" :toung::toung::toung:
-
30-01-2011, 03:47 AM #20
Κι εγώ έχω ωροσκόπο στις 15 μοίρες των Ιχθύων και ο πρώτος οίκος πιάνει και όλο τον Κριό. Νομίζω ότι μοιάζω πολύ με Κριό γιατί έχω ¶ρη και Σελήνη στον Κριό! (Είμαι Υδροχόος). Αλλά με επιρεάζουν πολύ οι διελεύσεις του Ποσειδώνα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.