- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 27
Thread: Εμπεριεχόμενο ζώδιο σε οίκο
-
28-01-2011, 08:44 PM #1
Εμπεριεχόμενο ζώδιο σε οίκο
Αγαπητά μέλη, μια απορία που με στοιχειώνει καιρό! Όταν στον πρώτο οίκο είναι εμπεριεχόμενο και δεύτερο ζώδιο εξ' ολοκλήρου, θα δίνω στον κυβερνήτη του ζωδίου αυτού την ίδια βαρύτητα που δίνω στον κυβερνήτη του ωροσκόπου θεωρώντας τον προσωπικό πλανήτη κτλ? Ή και γενικότερα, θα λέγαμε ότι είναι σαν '2ος ωροσκόπος' ως προς τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του ζωδίου στην προσωπικότητα του ατόμου? Περιμένω γνώμες παρακαλώ...
Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides
-
28-01-2011, 08:57 PM #2
Re: Εμπεριεχόμενο ζώδιο σε οίκο
Να μη σου πω ότι θα έχεις και τρείς κυβερνήτες Ωροσκόπου όταν το επόμενο από το εμπεριεχόμενο ζώδιο εκτείνεται αρκετές μοίρες !
-
28-01-2011, 09:13 PM #3
Πόσο πιθανόν είναι αυτό να συμβεί αλήθεια?
Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides
-
28-01-2011, 09:16 PM #4
Tόσο πιθανόν που δεν φαντάζεσαι !
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες .:bigsmile:
-
28-01-2011, 09:30 PM #5
-
28-01-2011, 09:41 PM #6
Απιστευτο... Ωροσκοπος 25.30 Τοξοτη, ακμη 2ου 03.30 Υδροχοου.
Πολυ συχνα χρησιμοποιω το συστημα ισων οικων για καλυτερη εικονα.
Αλλα ειναι σιγουρο παιδια οτι εχουμε κυβερνητες απο τους εμπεριεχομενου οικους?
Αυτο ισχυει μονο στο γενεθλιο?
Ευχαριστω πολυ
-
28-01-2011, 10:20 PM #7
χμμμ.. Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά.. Εμένα ο ωροσκόπος είναι στη 14η του Υδροχόου και ο 2ος ξεκινά από την 0'23'' του Κριου... Λογικά λοιπόν παίρνω πολλά κι από τους Ιχθύες και διαπιστώνω ότι στον Ποσειδώνα που έχω υπερυψωμένο στον 10ο δεν έδινα την πρέπεουσα σημασία μάλλον γιατί ποτέ δεν κατάλαβα τι ακριβώς αντιπροσωπεύει. (Ίσως εξιδανικευμένη εικόνα πατέρα?Επάγγελμα σε σχέση με θάλασσα?Δεν ξέρω...) Κάνει και τετράγωνο με Κρόνο στον 7ο κτλ κτλ!
Το έχω πει και το ξαναλέω...στο δικό μας χάρτη πόσο αντικειμενικοί μπορούμε να είμαστε? Αλήθεια ρωτάω παιδια..πόσο καθαρά μπορούμε να δούμε τους δικούς μας χάρτες?Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides
-
29-01-2011, 03:45 AM #8
Εγώ πάντως πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο...:blink:ξέρω πως όταν έχουμε να κάνουμε με αναχαιτισμένο οίκο, ο κυβερνήτης του οίκου στην ουσία ή κυβερνάει κάποιον άλλον οίκο εφόσον είναι και εκεί κυβερνήτης ή κανέναν. Οι πλανήτες δε που εμπεριέχονται αργούν να εκδηλώσουν τις ενέργειές τους στο χρόνο και δυσκολεύονται να εξωτερικευτούν. Το ίδιο ενδεχομένω θα συμβαίνει και με τους οίκους.
Κι εγώ για παράδειγμα, έχω Σκορπιό ωροσκόπο στις 29 και κάτι μοίρες και ο 1ος περιλαμβάνει ολόκληρο τον τοξότη, η ακμή 2ου ξεκινά στη 00 (μηδενική) του Αιγόκερου...άρα ο Δίας είναι αναχαιτισμένος όπως και ο οίκος του.
-
29-01-2011, 11:08 AM #9
Εξίσου ενδιαφέρουσα η άποψή σου. Με ωρ.Τοξότη, κυβερνήτης είναι ο Δίας, ο οποίος βρισκεται στον 5ο!
Ο αναχαιτισμένος δικός μου οίκος είναι ο 1ος που εμπεριέχει όλον τον Αιγόκερω.
Ο κρόνος όμως είναι στον 8ο και στο Λέοντα, και κάνει όψεις με όλους τους προσωπικούς και τα φώτα.
Αν όμως εμπλακούμε με το σύστημα των δεκανών, ο κυβερνήτης του ωροσκόπου είναι ο Δίας ή είναι ο Ήλιος που κυβερνά το τρίτο δεκανό του Τοξότη? Αυτομάτως αλλάζει ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου και, πλέον είναι ο Ήλιος και βρίσκεται στον 8ο.
Μπέρδεμα εεεε?
-
29-01-2011, 12:13 PM #10
Ταυρινα, Σιλια και Αουρελια,επειδη δεν εχω διαβασει ποτε ουτε για την μια περιπτωση ουτε για την αλλη ,σας παρακαλω μου λετε αν εχετε δοκιμασει τον γενεθλιο σας στο συστημα ισων οικων?
Εμενα μου δινει πολυ καλη πληροφορηση.
Ευχαριστω κοριτσια
Α και σχετικα με το ποσο αντικειμενιη ειμαι με τον εαυτο μου.
Εγω τουλαχιστον απο το αγχος μου μηπως τα δω ολα καλα σε μενα...τελικα παιρνω τις χειροτερες εκδοχες. Στο δευτερο διαβασμα τα βλεπω πιο καθαρα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.