- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 13 of 13
Thread: Διόρθωση ωροσκοπίου
-
21-05-2009, 12:12 PM #11
Re: Διόρθωση ωροσκοπίου
Τελικά όντως ένας επαγγελματίας αστρολόγος μπορεί να βοηθήσει πολύ και σε πολλά πράγματα. Είχα τύχη και βρήκα κάτι καλό. Κατάλαβα ότι η αστολογία λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα. Είμαι εντυπωσιασμένη...
Ευχαριστώ το site σας για τις πληροφορίες που μας δίνει κάθε μέρα.
-
28-01-2011, 05:09 PM #12
Re: Διόρθωση ωροσκοπίου
Επανέρχομαι σε αυτη την ενότητα γιατί η αλήθεια ειναι οτι προσπαθώ να μάθω την ακριβή ώρα γέννησης μου. Από κάποια ερευνα που έκανα στο χάρτη μου σύμφωνα με κάποια σημαντικά γεγονότα στην ζωή μου ανακάλυψα ότι οι μεγάλες ανατροπές και αλλαγές στην ζωή μου έγιναν όταν εξωτερικοί πλανήτες, Κρόνος -Ουρανός- ήταν στην 26ο ζωδίων που τριγωνίζαν η τετραγωνιζαν ή ειχαν συνοδο με Υδροχόο ή Ιχθύ στην συγκεκριμένη μοιρα. Για να δώσω καποια σημεία έχω κάποια σημεία του Ιχθύ έντονα αλλά μπορεί να φταίει η Αφροδίτη. Η ερώτηση μου τώρα είναι εαν είναι πολύ πρόχειρη αυτή η ανάλυση και λανθασμένη. Αλλά για παράδειγμα , όταν χώρησα από τον γάμο μου ο Κρόνος ηταν στην 25ο των Διδύμων , οταν άλλαζα πόστα στην δουλειάμου, πάντα σ΄αυτή την μοιρα γινόνταν οι αλλαγές με τον Ουρανό ή τον Πωσειδώνα. Αν δεν σας μπέρδεψα ....
-
28-01-2011, 06:13 PM #13
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.