- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 13 of 13
Thread: 8ος οίκος και εγκυμοσύνη
-
27-01-2011, 11:34 PM #11
Re: 8ος οίκος και εγκυμοσύνη
Δεν ξέρω με ποια λογική ο Ουρανός σε τρίγωνο με τον ¶ρη σημαίνει ξαφνική εγκυμοσύνη (ελπίζω να μην σε μπέρδεψε το παράδειγμα με το σπέρμα που είχε εντελώς διαφορετικό σκοπό).
Πάντως, ο Ουρανός σε τετράγωνο με την Σελήνη, μπορεί να έχει σχέση με το θέμα της εγκυμοσύνης, με πολλούς τρόπους. Μπορεί να δείχνει από την προδιάθεση για ξαφνικές επιπλοκές σε εγκυμοσύνες, μέχρι τις ξαφνικές ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και πολλά άλλα, αλλά είπαμε( ! ) … Όλα είναι συνάρτηση πολλών!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
27-01-2011, 11:57 PM #12
Και για να σας παραθέσω τί συνέβαινε στον Ουρανό μας, όταν έμεινα έγκυος στην κόρη μου.
1. Ηλιος-Ερμής-Αφροδίτη σε σύνοδο ιδιομοιρίας στους Διδύμους και στον 5ο μου
2. Σύνοδος ¶ρη Σελήνης στο Λιοντάρι και στον 8ο μου.
3. Διελαύνων Δίας στον Αιγόκερω,(1ος γενέθλιος οίκος μου) σχημάτιζε όψη τριγώνου με το γενέθλιο Ήλιο μου στον Ταύρο (4ος γενέθλιος οικος μου)
Ειδικά η τρίτη όψη, φαινόταν αρκετά ελπιδοφόρα.
Αντιθέτως, όταν έμεινα εγκυος στο μωράκι που έχασα,ο Ουρανός μας είχε τις κακές του. (9/8/2010)
1. Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι και στον 8ο γενέθλιό μου
2. Σύνοδος Κρόνου/Αφροδίτης/¶ρη στο Ζυγό, σε αντίθεση Με Δία/Ουρανό στον Κριό και Ιχθύ, με έναν Πλούτωνα στον Αιγόκερω να ενορχηστρώνει ένα "υπέροχο" ταυ-τετράγωνο, και όλα αυτά μαζί να διελαύνουν από γωνιακούς μου οίκους.
Και παρ'όλο που δεν είχα κοιτάξει τις όψεις εκείνη την εποχή, λόγω διακοπών, "κάτι" μέσα μου δεν μου άρεσε. Δεν είχα καλό προαίσθημα, το παραδέχομαι.
-
28-01-2011, 12:11 AM #13
[QUOTE=sst;118702]καλησπέρα και από εμένα,
ο ρόλος του 8ου οίκου σε θέμα εγκυμοσύνης είναι το θέμα της σύληψης.
Και για να επιβεβαιωθούν όλα όσα ορθώς αναφέρονται από τη φίλη sst,
και οι δύο μου εγκυμοσύνες (άσχετα με την έκβασή τους), προέκυψαν με διελαύνουσα Σελήνη στο Λιοντάρι και στον 8ο μου, σε όψεις με Ήλιο και ¶ρη.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.