s
Έναρξη δικαστικού αγώνα - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Re: Έναρξη δικαστικού αγώνα

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
    Οι παλιοί έλεγαν πως το άδικο δεν το θέλει ούτε ο Θεός ούτε κι ο εξαποδώ.
    Μην το βάλεις κάτω. Τα δικαστήρια όπως ξέρεις θέλουν γερά στομάχια.
    Αστρολογικά δεν σε βοήθησα, αλλά ως γιογκίνι :bigsmile: σου στέλνω πολύ θετική ενέργεια και ευχές για κουράγιο, θέληση, επιμονή!

Φιλικά.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Poorvashadha View Post
    αλλά ως γιογκίνι :bigsmile:

.

γιογκινι;;;:weird:
    δηλαδη;
    κανεις γιογκα
    και απο εκει βγαινει ο ορισμος γιογκινι;

κουκι:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Πόπη

Ταυρίτσα μου,
    με πρώην αξιωματικό πήγες να τα βάλεις? :nuts:

Τίποτα προσωπικό με τους αξιωματικούς αλλά με τα της εξουσίας
    έχω ένα θεματάκι.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη δίκη.
    Tabula rasa

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    γιογκινι;;;:weird:
    δηλαδη;
    κανεις γιογκα
    και απο εκει βγαινει ο ορισμος γιογκινι;

κουκι:bigsmile:
    Αν και φοβάμαι μήπως ξεφεύγω από το θέμα κ' διαγραφεί η απάντηση, ναι!
    Γιόγκι είναι ο άντρας που κάνει γιόγκα, γιογκίνι η γυναίκα :bigsmile:

Quote Originally Posted by popininja View Post
    Ταυρίτσα μου,
    με πρώην αξιωματικό πήγες να τα βάλεις? :nuts:

Τίποτα προσωπικό με τους αξιωματικούς αλλά με τα της εξουσίας
    έχω ένα θεματάκι.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη δίκη.
    Δυστυχώς, στην κοινωνία μας, Αξιωματικοί δεν γίνονται εκείνοι που κατέχουν "αξίωμα", δηλαδή αυτοί που είναι άξιοι, και αυτοί που κατέχουν γνώση και οξυδέρκεια. Όταν το ασημένιο αστέρι γίνει χρυσαφί, βρωμάει η δουλειά, 8 στις 10 φορές. Και πρόβλημα δεν υπάρχει με την εξουσία,αλλά με την ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ της που καταστρέφει δημοκρατικούς θεσμούς, για τους οποίους χιλιάδες Έλληνες έχασαν τη ζωή τους.
    Ναι, με εκείνον θα τα βάλω, γιατί τόλμησε να ασχοληθεί με εμένα,την οικογένειά μου,και το ήθος μου.
    Και στο παρελθόν είχα θεματάκι με Αξιωματικό, το οποίο τακτοποιήθηκε και δικαιώθηκα.
    Τελευταία είναι πολύ της μόδας οι "αποκαλύψεις", και σκέφτομαι ως καλή ταυρίνα, να την ακολουθήσω χωρίς φόβο και πάθος.
    Σε κάποιο ποστ, αναφέρθηκε πως η σιωπή είναι συν-ενοχή.
    Και μακάρι όλοι να μπορούσαμε να σκεφτόμαστε έτσι, και να μην φοβόμαστε να ρισκάρουμε.
    Πού ξέρεις, ίσως τότε να μην είχε φτάσει στα χάλια της αυτή η Χώρα.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Γεια σου,
    Για ωριαια δεν ξερω,αλλα σε δικη μου περιπτωση ,ο αστρολογος κοιταξε την ημερομηνια της δικασιμου, μου ειπε οτι υπαρχει αναβολη κι ετσι εγινε.Μετα αποτρεις αναβολες και την παροδο 3 ετων ,παλι με την ημερομηνια της δικης μου εδωσε θετικο αποτελεσμα.Μου εξηγησε ακριβως και ποιος οικος ηταν ο προεδρος του δικαστηριου.Επαναλαμβανω οχι σε ωριαιο.
    Δυστυχως δεν θυμαμαι καλα τις λεπτομερειες.Ασφαλως αφορουσε παραγωγους οικους.
    Ισως αυτο σου λεει κατι και σε βοηθησει ....
    Σου ευχομαι το καλυτερο γιατι ειναι μεγαλο ψυχικο ξοδεμα αυτο.

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Γεια σου,
    Για ωριαια δεν ξερω,αλλα σε δικη μου περιπτωση ,ο αστρολογος κοιταξε την ημερομηνια της δικασιμου, μου ειπε οτι υπαρχει αναβολη κι ετσι εγινε.Μετα αποτρεις αναβολες και την παροδο 3 ετων ,παλι με την ημερομηνια της δικης μου εδωσε θετικο αποτελεσμα.Μου εξηγησε ακριβως και ποιος οικος ηταν ο προεδρος του δικαστηριου.Επαναλαμβανω οχι σε ωριαιο.
    Δυστυχως δεν θυμαμαι καλα τις λεπτομερειες.Ασφαλως αφορουσε παραγωγους οικους.
    Ισως αυτο σου λεει κατι και σε βοηθησει ....
    Σου ευχομαι το καλυτερο γιατι ειναι μεγαλο ψυχικο ξοδεμα αυτο.
    Σε ευχαριστω πάρα πολύ. Τακτική δικάσιμη δεν έχει οριστεί ακόμη. Είμαι ακόμη στην προανάκριση του πειθαρχικού και έπειτα θα ακολουθήσει ποινική διαδικασία. Θα το λάβω υπόψη μου αυτό με τους παράγωγους οίκους.

Re: Ορθή επανάληψη

Βοηθητικά να πω ότι ο κύκλος των εκλείψεων στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου κλείνει την 01\ 07\2011 με μια έκλειψη Ηλίου στις 9ο του Καρκίνου.
    Φαντάζομαι ότι κάπου εκεί θα ξεκαθαρίσει ότι κύκλος άνοιξε για τον άξονα 1ου – 7ου οίκο σου σε επίπεδο εκλείψεων. Δεν θα έδινα τόση βάση αν δεν ήταν γωνιακοί οι οίκοι. Αυτοί οι κύκλοι εκλείψεων έχω δει ότι δουλεύουν. ¶λλωστε ο Αιγόκερως άπτεται του θέματος της κοινωνικής αποκατάστασης… Τιμής... κτλ..

Τέλεια Κάτια μου!
    Για αρχή δούλεψα ηλιακό τόξο.

Ωρ. στις 00.22 του Υδροχόου,Κρόνος-βέρτεξ στον 7ο.
    Ο Πλούτωνας του τόξου, σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ήλιο μου, στον άξονα 10-4. (σκορπιός-ταύρος)
    Ο γενέθλιος Πλούτωνας στον 9ο και ζυγό, σε τετράγωνο με τον κλήρο της τύχης του τόξου στον καρκίνο και 6ο.

Αχαχαχαχα!
    Σαπουνάκι, σχοινάκι,και ένα γερό γάντζο στο ταβάνι!

Όνομα:
    Κάτια

Μην προτρέχεις και αρχίσεις να ψάχνεις για σαπούνι και σκοινί. Αρχικά το Ηλιακό Τόξο δουλεύει τέλεια, σηματοδοτώντας αυτό που ξέρεις και μοιράστηκες μαζί μας.
    Τώρα, η ερμηνεία των πλανητών, θέσεων, όψεων κτλ, καλό είναι να μην γίνεται με τόση ελαφράδα.
    Σαν προσωπική άποψη και συμβουλή, θα έλεγα πως όταν χρησιμοποιείς τέτοια προγνωστικά συστήματα, μην δίνεις προτεραιότητα και μεγάλη βάση σε σημεία… (βέρτεξ, κλήρους κτλ…)… μέσα στον χάρτη. Προέχουν οι πλανήτες. Τα σημεία θέλουν τεράστια εμπειρία και η ερμηνεία τους μπορεί να σε αποπροσανατολίσει, ακόμα και να σε μπερδέψει.
    Δεν θα πω κάτι παραπάνω γιατί δυστυχώς είμαι από τους ανθρώπους που αν δεν έχω χάρτη μπροστά μου δεν μπορώ να σκεφτώ καν και το θέμα είναι σοβαρό.
    Καλή συνέχεια.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Μην προτρέχεις και αρχίσεις να ψάχνεις για σαπούνι και σκοινί. Αρχικά το Ηλιακό Τόξο δουλεύει τέλεια, σηματοδοτώντας αυτό που ξέρεις και μοιράστηκες μαζί μας.
    Τώρα, η ερμηνεία των πλανητών, θέσεων, όψεων κτλ, καλό είναι να μην γίνεται με τόση ελαφράδα.
    Σαν προσωπική άποψη και συμβουλή, θα έλεγα πως όταν χρησιμοποιείς τέτοια προγνωστικά συστήματα, μην δίνεις προτεραιότητα και μεγάλη βάση σε σημεία… (βέρτεξ, κλήρους κτλ…)… μέσα στον χάρτη. Προέχουν οι πλανήτες. Τα σημεία θέλουν τεράστια εμπειρία και η ερμηνεία τους μπορεί να σε αποπροσανατολίσει, ακόμα και να σε μπερδέψει.
    Δεν θα πω κάτι παραπάνω γιατί δυστυχώς είμαι από τους ανθρώπους που αν δεν έχω χάρτη μπροστά μου δεν μπορώ να σκεφτώ καν και το θέμα είναι σοβαρό.
    Καλή συνέχεια.
    Σ'ευχαριστώ και πάλι.
    Πράγματι είναι πολύ ζόρικο το τόξο, και πρέπει να το δουλέψω με 2-3 διαφορετικές ημερομηνίες, μεταξύ αυτών και μία έκλειψη.
    Το site έχει πολύ κατατοπιστικά άρθρα και προγράμματα, αλλά χωρίς τριβή και πράξη, δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
    Αυτό που δεν κατάλαβα, είναι πώς θα βάλω και την ώρα που με ενδιαφέρει στον υπολογισμό του ηλιακού τόξου, αφού μέχρι ώρας η ώρα υπολογισμού που βγάζει το σύστημα είναι αντίστοιχη της ημερομηνίας γέννησής μου.

Κάτια,
    Αν αυτό το τελευταίο που είπα ήταν πατατιά, να μου το πείς έγκαιρα για να μην γίνω ρόμπα:bigsmile: !

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)