- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
Thread: κρονος
-
25-01-2011, 11:45 PM #1
κρονος
θελω να μαθω ποτε μπαινει αναδρομος ο κρονος στο ζυγο και μεχρι ποτε θαναι αναδρομος.εχω αφροδιτη στις 9 μοιρες στο ζυγο ποτε περιπου θαναι αυτο:weird:
-
25-01-2011, 11:55 PM #2
Re: κρονος
Ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στις 26\01 και ορθοδρομεί στις 13\06 . Η ανάδρομη πορεία του αρχίζει από 17ο 13 Ζυγού και τελειώνει στις 10ο26 Ζυγού. Η σύνοδος με τον πλανήτη σου είναι μεν κοντινή αλλά θεωρείται αποκλίνουσα και λογικά έχει δώσει ότι ήταν να δώσει. Με λίγα λόγια, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι από την συγκεκριμένη όψη. (Είδες ότι όλα είναι μια ιδέα bouboulaki123; ) :bigsmile:
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
26-01-2011, 11:17 AM #3
-
26-01-2011, 01:29 PM #4
katiakiss σ'ευχαριστώ πολύ! Το post σου ήταν κατατοπιστικότατο!!
-
26-01-2011, 04:29 PM #5
Γεια χαρά σου nonna. Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι αρμοδιότητα δική μου ή κανενός άλλου να απαντάμε σε τέτοιου είδους ερωτήσεις. Αυτό το διευκρινίζω για να αποφύγω την επόμενη ερώτηση που μπορεί να είναι πιο δύσκολο και χρονοβόρο να απαντηθεί. Στην προηγούμενη απάντησα γιατί ήταν πάρα πολύ εύκολο να εξυπηρετήσω το μέλος και σε αυτή απαντώ για τον ίδιο λόγο, παρ’ ότι εδώ η ερώτηση είναι λίγο πιο ενισχυμένη.
Λοιπόν, ο Κρόνος έχει περάσει ήδη από τον Ήλιο σου κάπου στα μέσα του Νοέμβρη και αυτό θα πει ότι θέματα είχαν προκύψει τότε (προσπάθησε να θυμηθείς) θα εμφανιστούν πάλι κατά τις αρχές του Απρίλη και θα οριστικοποιηθούν στα μέσα του Αυγούστου.
Η Σελήνη σου από Κρόνο καθάρισε στις 0ο του Ζυγού που βρίσκεται, αλλά δώσε βάση στις αντιθέσεις που κάνει τώρα με τον Δία και σε λίγο καιρό με τον Ουρανό.
Ο Ερμής σου στις 24ο του Ζυγού, περιμένει καρτερικά την σειρά του για να δοκιμαστεί και αυτός γύρω στα μέσα του Νοέμβρη που μας έρχεται.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, φτιάξε τον χάρτη σου στην δωρεάν δυνατότητα που σου παρέχει το site και επέλεξε την δωρεάν ερμηνεία διελεύσεων, βάζοντας στις επιλογές τις ημερομηνίες που σου ανέφερα. Νομίζω ότι κάτι μπορεί να μάθεις παραπάνω.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
26-01-2011, 10:10 PM #6
Σας ευχαριστώ πολύ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.