- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 11
Thread: Ερωτική Συναστρία
-
20-01-2011, 03:19 PM #1
Ερωτική Συναστρία
Γεια σας!
Έχω μια απορία σχετικά με κάποιες όψεις στη συναστρία που έχω με τον σύντροφό μου.
Εάν υπάρχει σύνοδος Ήλιου - Σελήνης αλλά ο Κρόνος κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη , τί υπερισχύει? Η σύνοδος ήλιου σελήνης ή οι κακές όψεις του κρόνου?
Μεμονωμένα γνωρίζω τί σημαίνει καθεμιά από αυτές τις όψεις, δεν καταλαβαίνω όμως πώς λειτουργούν συμπληρωματικά....
Αν μπορούσατε να με βοηθήσετε...
Ευχαριστώ...
-
20-01-2011, 03:50 PM #2
Re: Ερωτική Συναστρία
Ολες οι οψεις λειτουργουν και καμμια οψη δεν ειναι πανακεια για την αλλη .
Το γεγονος οτι υπαρχει μια οψη συνοδου αναμεσα στα φωτα δεν σημαινει οτι τα τετραγωνα χανουν την βαρυτητα τους.
Ειχα τον ηλιο μου σε συνοδο με την σεληνη του και ταυτοχρονα ειχα τον κρονο μου σε συνοδο με την σεληνη του.Λοιπον ,οσο κοντα και αν μας εφερνε η συνοδος η μια αλλο τοσο υπηρχε και αυτη η αδυναμια εκφραση των συναισθηματων παρολο που και οι δυο νιωθαμε οτι ειμαστε κοντα.
Ετσι πιστευω οτι λειτουργει και στην δικη σου περιπτωση .Θα υπαρχει παντα αναμεσα σας μια ανασφαλεια γι ατο πως βλεπει ο ενας τον αλλον ,μια ταλαιπωρια παρολο που θα νιωθετε και περιοδους που θα ειστε πολυ κοντα.
Σε μια συναστρια ολα παιζουν το ρολο τους .
-
20-01-2011, 04:44 PM #3
Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου...
Μου ακούγεται πολύ λογικό αυτό που λες, μιας και η σχέση μας είναι από απόσταση, οπότε ίσως να 'ναι και αυτός ένας απ' τους λόγους που ο Κρόνος δρα περιοριστικά.
-
24-01-2011, 05:31 PM #4
θα θελα να ρωτησω...ειχα μια σχεση πλατωνικη με καποιον..που δεν προχωρησε παραπερα εμεινε σαυτο το σταδιο..ενω κοιτωντας την συναστρια μας εχουμε αρκετες καλες οψεις μεταξυ μας,ωστοσο δεν προχωρησε δεν μπορω να βγαλω ακρη τι μπορει να εφταιξε..μηπως μπορει καποιος να με κατευθυνει;;;τι να κοιταξω..εχω γεννηθει στις 21.05.83 22.15 θεσσαλονικη και εκεινος 18.01.1986 και 16.45 στην αθηνα..αν καποιος θελει να του ρηξει μια ματια και να με κατευθυνει..να βγαλω και γω μια ακρη!υπαρχει πιθανοτητα αυτος ο ερωτας να περασει το πλατωνικο σταδιο;;
-
25-01-2011, 01:05 AM #5
Κοιτα να δεις .Υπαρχουν τροποι να δεις αν καποια στιγμη θα ειστε μαζι η οχι.
Τωρα τελευταια το σαιτ εξασκειτε εντονα στην ωριαια.Ωστοσο επειδη οι κανονες της ωριαιας αν και συγκεγκριμενοι και αυστηροι ,οι αποψεις αποκλινουν απο σαιτ σε σαιτ.Για οικους και απαγορευτικους κανονες θα προτεινα τον πιο δυσκολο δρομο,αυτον της μελετη τοσο του δικου σου γενεθλιου οσο και του δικου του και επειτα συγκριση με τα προοδευτικα συστηματα.
Οπως καταλαβαινεις δουλεια τεραστια που νομιζω οτι ξεπερνα την διαθεση και τα πλαισια του φορουμ.Αν θες να μαθεις αρχισε να μελετας .
Το θεμα ειναι οτι ακομα και αν υπαρχουν καλες οψεις στην συναστρια αυτο δεν σημαινει οτι δυο ανθρωποι μπορει να ειναι μαζι .Εξαρταται απο την οψεις δεχονται εκεινοι προσωπικα εκεινη την περιοδο και τι οψεις δεχεται η σχεση .
Επειτα και αφου εχει γινει σχεση θα καταλαβεις την επιδραση των οψεων στην συναστρια .
-
25-01-2011, 02:46 AM #6
Θα αναφερθώ στην όψη τετραγώνου Ήλιου - Κρόνου
-και σημειώνω ότι ο Ήλιος και η Σελήνη έκαναν 6γωνο-
την οποία έχω βιώσει στο πετσί μου.
Ο Ήλιος καταπιέζεται σαν προσωπικότητα από τον Κρόνο και τον κάνει
να ασφυκτιά και να μην μπορεί να λάμψει. Του στερεί τον αυθορμητισμό
και την πηγαία πύρινη ενέργειά του.
Νομίζω ότι συναστριακά η όψη είναι μαρτυρική για τον κάτοχο του Ήλιου.
Σαν θετικό στοιχείο δεν γνωρίζω τι μπορεί να αποκομίσει κανείς απο μία τέτοια
σχέση. Μάλλον μόνο ''το δις εξαμαρτείν''...:bigsmile:Tabula rasa
-
25-01-2011, 09:49 PM #7
ευχαριστω θερμα για τον χρονο σας και τις απαντησεις σας..θα προσπαθησω να βγαλω μια ακρη με τα στοιχεια που μου δωσατε αν και απο οτι καταλαβαινω καθε εμποδιο σε καλο τελικα..ολα για καποιο λογο γινονται...popininja να ρωτησω μια μικρη διευκρινση σαυτα που εγραψες??το γεγονος οτι και στην δικια μας συναστρια υπαρχει σχεση τριγωνου μεταξυ ηλιου -σεληνης καθως και αρκετες οψεις μεταξυ των προσωπικων μας πλανητων και οι περισσοτερες θετικες..τριγωνα..δεν μαλακωνει την επιδραση αυτης της τοσο σκληρης οψης??
-
25-01-2011, 11:25 PM #8
καλησπερα κι απο μενα..μπορει καποιος να μου απαντησει?βαση των χαρτων μας ο κρονος του κανει συνοδο με τον β.δ μου και τον αρη μου..τι σημαινει αυτο?και μπορει καποιος να μου πει για αυτη τη συναστρια?18/6/71 και ωραα 16.34 εγω και 23/1/63 γυρω στις 08 παρα το πρωι...ποιος ειναι κολλημενος με ποιον πιο πολυ?θα ηθελα πολυ να μαθω.ευχαριστω.
-
26-01-2011, 06:53 PM #9
Στέλλα, δεν αρκεί μία κακή όψη για να μας βγάλει άχρηστη μία συναστρία.
Απλά δείχνει δυσκολία αλλα και τον τρόπο που ίσως μέσα από συνεχή προσπάθεια
να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα.
Θα σου πω -με επιφύλαξη πάντα- πως κοιτάζω εγώ μία συναστρία από αυτά που έμαθα μέσα από το σάϊτ.
Εν αρχή ο λόγος για τα Φώτα και τις όψεις τους και τους οίκους που πέφτουν.
Αμέσως μετά τη σχέση ¶ρη - Αφροδίτης -εμείς την έχουμε σε σύνοδο τρομάρα μας :nuts:-. αλλά και τη σχέση του καθενός ξεχωριστά με τους υπόλοιπους πλανήτες.
Last but not least ακμές των οίκων του χάρτη και στη συνέχεια όλες τις θέσεις και όψεις των πλανητών.
Υ.Γ. Το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου εκτιμώ ότι πέρα από τα ''καταπιεστικά'' του
μπορεί να σου παρέχει ασφάλεια.Tabula rasa
-
26-01-2011, 08:45 PM #10
Καλησπερα. Α,πο προσωπικη εμπειρια, σου περιγραφω τα συναισθηματα του <αλλου> που δεχοταν την επιδραση του Κρονου μου. Μεγαλη εμπιστοσυνη στην αρχη, μεγαλο πνιξιμο μετα. Υπηρχε συζυγια Ηλιου- Σεληνης και τριγωνο Αφροδιτης -Δια.
Τωρα πια καταλαβαινω. Τοτε δεν ηξερα...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.