- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 22
Thread: Έναρξη δικαστικού αγώνα
-
24-01-2011, 09:09 PM #1
Έναρξη δικαστικού αγώνα
Αγαπητά μέλη,
Με αφορμή ένα δικαστικό παραλογισμό,που έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 2 χρόνια, θα ήθελα να συζητούσαμε, όχι την ποινική έκβασή της, αλλά το είδος του ωροσκοπίου που θα μελετήσω.
Δεν έχω στοιχεία γέννησης του αντίδικου (πρώην αξ/κος , γεν.1948, εμπλεκόμενος σε υποθέσεις χρηματισμού, ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ),αλλά έχω της άλλης πλευράς δηλαδή τα δικά μου.
Τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα αλλά όχι ακατόρθωτα, και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας, αν μπορώ να μελετήσω
1.προοδευτικό ωροσκόπιό μου την ημερομηνία που υπέβαλλα μήνυση (ώρα 15.00 μ.μ,16/6/2009)
2. Το προοδευτικό ωροσκόπιο της ημερομηνίας που μου υπέβαλλε εκείνος ψευδή καταγγελία και αντι-μήνυση(11.00πμ, 8/7/2009 και 10.00 πμ, 4/8/2009)
3.Τον άξονα 1/7?
4. Τον Κρόνο και τις όψεις του?
5. Τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα για μαύρο-ξεπλυμένο χρήμα και την εμπλοκή του Δημοσίου?
6. Τον 4ο-10ο?
7. Την έκλειψη στις 8/7/2009?
Κάθε γνώμη-γνώση θα θεωρηθεί εξαιρετικά ευπρόσδεκτη, καθώς πρόκειται για κάτι που με προβληματίζει καιρό και ίσως είναι το ωροσκόπιο πρόκληση, για την επαγγελματική μου πορεία και εξέλιξη,αλλά και της αξιοπρέπειάς μου.
Σημειώνω επίσης, πως έδωσα όρκο βαρύ να τηρήσω τους Νόμους και το Σύνταγμα και μέχρι στιγμής,δεν τον πάτησα.
Υ.Γ. Μητσάκο, δεν σε ξέχασα για αυτό που είχα υποσχεθεί. Η υπόθεση μου τρώει πολύ χρόνο και ψυχή.Είναι έτοιμο, είναι στη διάθεσή σου να το κάνεις ό,τι θέλεις, και στεναχωριέμαι που δεν βρήκα χρόνο νωρίτερα να σου το στείλω ολοκληρωμένο.
-
25-01-2011, 06:27 PM #2
Re: Ορθή επανάληψη
Υπό το βάρος ψυχικής φόρτισης (το άδικο δεν το δέχεται κανείς εχέφρων άνθρωπος), και με μία σελήνη να καβαλάει τον Κρόνο εχθές το βράδυ, μέσα στο 10ο οίκο μου, σας παρέθεσα ένα γεγονός, όχι για να μου προσφέρει κάποιος μια πρόβλεψη,αλλά να συζητούσαμε τους δείκτες που θα έπρεπε να κοιτάξω.
Γεννημένη με ταυ τετράγωνο Ήλιου/Ερμή-Κρόνου-Ουρανού σε 4ο, 8ο, 10ο οίκο, το μόνο σίγουρο είναι πως το dna μου δεν αντέχει ιδιαίτερα τους ανθρώπους που καταχρώνται εξουσία, συνήθως κατέχουν κρατικά υψηλά πόστα,και διαλαλούν την σημαντικότητά τους στην μικρή τοπική κοινωνία που έπαιζαν το ρόλο του σερίφη, εκβιάζοντας ανθρώπους και καταστάσεις. Πολλώ μάλλον όταν αποξηλωθούν αδαμάντινα διακριτικά, και τη θέση της "κλάρας" στο γείσο, πάρει ένα απλό καπελάκι, οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να "λουφάζουν".
Για να επαναφέρω εαυτόν στην τάξη, αποσαφηνίζω την ερώτησή μου, ζητώ συγνώμη εάν κάτι ενόχλησε ή δεν έγινε αντιληπτό στο προηγούμενο ποστ, και ελπίζω να τύχω απάντησης.
Σε έναρξη δικαστικού αγώνα, τί είναι σωστό να κοιτάζουμε σε προσωπικό ωροσκόπιο?
1. Προοδευτικό ωροσκόπιο με Ημερομηνία που υπέβαλλε μήνυση ο ενάγων?
2. Προοδευτικό ωροσκόπιο με ημερομηνία που έλαβε γνώση ο εναγόμενος?
3. Προοδευτικό ωροσκόπιο με ημερομηνία υποβολής αντιμήνυσης?
4. Γενικά, τον άξονα 1/7?
5.Τον Κρόνο και τις όψεις του?
6. Τις εκλείψεις, αν μεσολάβησαν στα γεγονότα?
Ήρθα σε δύσκολη θέση την ώρα που έγραφα, αλλά κάποιες φορές 3-4 "μυαλά" είναι καλύτερα από 1.
Ευχαριστώ και συγνώμη εάν προκαλώ αναστάτωση.
Το κρίμα στο λαιμό μου.
-
26-01-2011, 12:35 AM #3
Το τι θα κοιτάξεις εξαρτάται από τι θέλεις να μάθεις. Σε ενδιαφέρει να δεις πώς φαινόταν αστρολογικά το ξεκίνημα αυτής της υπόθεσης; Τότε θα κοιτάξεις την περίοδο που ξεκίνησε. Σε ενδιαφέρει να μάθεις ποια θα είναι η έκβαση της δίκης; Θα κοιτάξεις την περίοδο που θα τελειώνει η δίκη.
Οι δίκες είναι το 7ο και το 9ο μας. Συνήθως αυτοί οι οίκοι συνδυάζονται και με άλλους, ανάλογα με το τι κρίνεται στην δίκη, δηλαδή αν η δίκη αφορά κάποια αποζημείωση τότε εμπλέκεται και το 2ο/8ο, αν αφορά αποκατάσταση θέσης τότε εμπλέκεται και το 10ο κ.λπ
Βασικά θα κοιτάξεις για την περίοδο που σε ενδιαφέρει να δεις το ηλιακό τόξο, το προοδευτικό και την ηλιακή επιστροφή και να κοιτάξεις ιδιαίτερα το 7ο και 9ο σου και τους κυβερνήτες τους.
-
26-01-2011, 03:24 PM #4
Re: Έναρξη δικαστικού αγώνα
Μήπως θα βοηθούσε και η αστρολογία γεγονότος και η κατάστρωση του αντίστοιχου χάρτη?
-
26-01-2011, 05:16 PM #5
Ευχαριστώ Κα Μόζορρα.
Το μόνο που με ενδιαφέρει η αποκατάσταση Τιμής-Υπόληψης-Αξιοπρέπειας.
Χωρίς αυτά, όσα χρήματα κι αν έχω, είμαι ένα ΤΙΠΟΤΑ.
Το χρήμα ουδόλως με απασχολεί, η ακμή του 2ου οίκου μου είναι στον Υδροχόο.
Το 2009 όταν ξεκίνησε αυτή η επαίσχυντη ιστορία,στις 8-7-09 πραγματοποιήθηκε έκλειψη στον 1ο-7ο άξονά μου και κυρίως αυτό με προβληματίζει.
Συνοψίζοντας, κοιτάζω 7ο, 9ο, και 10ο, σε προόδους και διελεύσεις, δηλαδή?
Ευχαριστώ,όλους όσοι μπήκαν στον κόπο να ρίξουν μία ματιά, αν κρίνω από τις 200 περίπου εμφανίσεις του θέματος.
-
26-01-2011, 05:19 PM #6
-
26-01-2011, 05:39 PM #7
Βοηθητικά να πω ότι ο κύκλος των εκλείψεων στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου κλείνει την 01\ 07\2011 με μια έκλειψη Ηλίου στις 9ο του Καρκίνου.
Φαντάζομαι ότι κάπου εκεί θα ξεκαθαρίσει ότι κύκλος άνοιξε για τον άξονα 1ου – 7ου οίκο σου σε επίπεδο εκλείψεων. Δεν θα έδινα τόση βάση αν δεν ήταν γωνιακοί οι οίκοι. Αυτοί οι κύκλοι εκλείψεων έχω δει ότι δουλεύουν. ¶λλωστε ο Αιγόκερως άπτεται του θέματος της κοινωνικής αποκατάστασης… Τιμής... κτλ...« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
26-01-2011, 05:48 PM #8
Κι εγώ πιστεύω το ίδιο.
Με προβλημάτισε η πρώτη "πισώπλατη" που μου έριξε στις 8-7-09,
για το λόγο ότι ο asc μου είναι στις 29 του Τοξότη, μέσα στο 10ο υπάρχει Ουρανός, ήλιος-ερμής στον 4ο,και διάφορα άλλα κουλά.
Ο 12ος μου έχει έναν Ποσειδώνα, που επίσης με ανησυχεί αρκετά, ακόμη κι αν οι όψεις του με τους προσωπικούς μου πλανήτες είναι ευνοικές.
Σε κάθε περίπτωση, θα έχουμε γεγονότα...
Εφημερίδες, τηλεόραση, ιντερνετ, όλο και κάτι θα ακούσετε κάποια στιγμή στο μέλλον...!!!!!!
-
26-01-2011, 05:56 PM #9
Re: Έναρξη δικαστικού αγώνα
Ως προς αυτό, μάλλον δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Απλά πρόταση έκανα κ φυσικά ελπίζω να κερδίσεις αν έχεις το δίκιο με το μέρος σου
:bigsmile:
-
26-01-2011, 06:02 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.