- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 17 of 17
Thread: Διας στο Κριο!!!
-
23-01-2011, 06:40 PM #11
Re: Διας στο Κριο!!!
Διας στον Κριο και Κρονος στο Ζυγο
γαια πυρι μειχθητω
:bigsmile:
-
23-01-2011, 08:45 PM #12
.....:embarrest Δίας στον κριό......καλά τα οικονομικά νεα λένε όλοι για τους Παρθένους:nuts: Κρόνος στο ζυγό ο μεγαλος κριτής στο ζωδιο της εξισορρόπησης των σχέσεων.....:unsure:.......αρα τι άλλο θέλω?????
Χρήματα θα έχω,οι σχέσεις μου θα δουλέψουν .....ρολόι με συντροφο,παιδιά,συνεργάτες ....τι άλλο θέλω!!!!
Είναι όπως λέμε......κι ύστερα ξύπνησες......ήταν ωραίο το όνειρο!!!!Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
24-01-2011, 12:03 AM #13
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ! ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΡΙΟ ΣΤΗ 17Η ΜΟΙΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ 12 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΟΙΚΟΣ ! ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ 15 ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ-ΑΙΓΩΚΕΡΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΔΙΑ-ΕΡΜΗ-ΟΥΡΑΝΟ-ΚΡΟΝΟ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΧΕΙΡΩΝΑ ! ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΛΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ?? ΟΙΚΟΙ 3-4-9-10 ! Ο ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΚΜΗ 3 ΠΡΟΣ 4 ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ !
-
24-01-2011, 08:38 PM #14
ποιές είναι οι αρνητικές μου όψεις; κατι δεν κατάλαβα μάλλον, έχω γεννηθεί στις 27/01/64 και ώρα 18.50, έχω κάποια αρνητική όψη; εγώ νόμιζα ότι τώρα με το δία στον κριό και το μάρτιο και με τον ουρανό θα ευνοηθώ! θα ευνοηθώ δηλαδή περισσότερο το άλλο εξάμηνο; σήμερα μου διέρρηξαν το αμάξι για δεύτερη φορά! βοήθεια please...
-
25-01-2011, 12:18 AM #15
Αγαπητή Αναδυόμενη...στο ωροσκόπιό σου υπάρχει εκτός των άλλων ένα Ταυ-τετράγωνο σε παρορμητικά ζώδια (δύσκολη όψη) που ενεργοποιείται από τη διέλευση του Κρόνου στο 2ο δεκαήμερο του Ζυγού και θα σε δοκιμάζει για κάποιο καιρό.
Το ζενίθ σου βρίσκεται στα μέσα του Ταύρου οπότε πιθανότατα, σε επαγγελματικά θέματα να ευνοηθείς περισσότερο την επόμενη χρονιά. Καλή δύναμη!Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides
-
25-01-2011, 12:33 AM #16
-
25-01-2011, 12:54 AM #17
Αγαπητή Λουλουδένια, η διεύλευση του Δια από τη γενέθλια θέση του, ανοίγει μια δωδεκαετία ευκαιριών και επέκτασης, αν όμως ρωτούσες την ξαδέρφη μου πέρσι που είχε ανάλογη διεύλεση δεν διορίστηκε στο δημόσιο με το Δία πάνω στο Δία της, αλλά αρρώστησε με καρκίνο ("δυσμενής επέκταση") μιας και ο γενέθλιος Δίας της εμπλεκεται σε πολλές αρνητικές όψεις...Πάντα να κοιτάζουμε το χάρτη συνολικά, ποτέ μεμονωμένα. Κι αν θέλουμε να τον βλέπουμε μεμονωμένα καλύτερα να μην προβαίνουμε σε επισφαλή συμπεράσματα.
Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.