s
Ακόμα ένας λόγος που το ωροσκόπιο δεν βγαίνει - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 13 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 LastLast
Results 81 to 90 of 126

Re: Ακόμα ένας λόγος που το ωροσκόπιο δεν βγαίνει

Quote Originally Posted by Gemini86 View Post
    Υπερεκτιμας περισσοτερο απο οσο μπορεις να φανταστεις την "ανοιχτομυαλια" της ακαδημαικης κοινοτητας.:toung:
    Χαχαχαχαχα!
    Με τα σημερινα δεδομενα σιγουρα!!!
    Αλλα σιγα σιγα ολα θ αρχισουν ν αλλαζουν και για του λογου το αληθες,απλα Υπομονη!!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σκεφτώ πάνω σε κάτι που μου είπε κάποιος και το κάνω συνέχεια.Ωστόσο,όταν τοποθετούμαστε σ ένα θέμα καλό θα είναι να το κάνουμε με σαφήνεια κι όχι με γρίφους,ακόμα και αν είμαστε ιχθείς.Οπότε επειδή αυτό που πιθανώς θα σκεφτώ εγώ ότι θέλεις να πεις δεν ταυτίζεται απαραίτητα με αυτό που όντως ήθελες να πεις,καλό θα ήταν να γίνεις πιο συγκεκριμένη.¶λλο η σκέψη,και άλλο το μάντεψε ποιος.

Οπότε,οσον αφορά την τοποθέτησή σου που παραθέτω,θα σε παρακαλούσα να μου διευκρινήσεις για ποιον λόγο αναφέρεις συγκεκριμένα την στατιστική και αν έχει αυτό να κάνει με όσα αναφέρθηκαν για στατιστικές μελέτες,όπως επίσης και για ποιο λόγο αναφέρεις την ημιμάθεια.Την αναφέρεις επειδή θεωρείς ότι όποιος νομίζει ότι η αστρολογία έχει αποκλειστικά να κάνει με προβλέψεις στα ηλιακά ζώδια,είναι ημιμαθής ή θέλεις να πεις κάτι άλλο;

Επίσης,κάπου πριν ανέφερες ότι "Όλοι κόπτονται να υπεραμυνθούν της λογικής και της επιστημονικότητας και είναι οι ίδιοι που βασίζουν την κοσμοθεωρία τους πάνω σε μια μεγάλη και ολοστρόγγυλη τρύπα στο νερό. Η ιστορία έχει δεκάδες από τέτοια παραδείγματα υποκριτικού παραληρήματος. "Επειδή σου ζήτησα να μου αναφέρεις λίγο πιο συγκεκριμένα παραδείγματα και μάλλον σου διέφυγε,στο ξαναζητάω εδώ λίγο πιο συγκεκριμένα :
    Ποια είναι η κοσμοθεωρία των οπαδών της επιστήμης ,η οποία έχει αποδειχτει ότι είναι μια τρύπα στο νερό;Με ποιον τρόπο αποδείχτηκε ότι είναι τρύπα στο νερό;Και ποια είναι τα δεκάδες παραδείγματα αυτής;Εγώ δεν έχω κάποιο τέτοιο υπόψιν μου.

Υ.Γ.Ελπίζω ότι το πραγμαιτκό σου ζώδιο είναι όντως ιχθύς κι όχι υδροχόος
    Επειδή δεν μου αρέσουν οι μισοτελειωμένες δουλειές και πολύ περισσότερο επειδή ποτέ δεν φεύγω με την ουρά στα σκέλια, επιστρέφω για να απαντήσω σε κάτι που απάντησα ξανά.

Σου έθεσα την στατιστική ως παράδειγμα, αλλά δεν σου άρεσε, παρΆ ότι κάνει την τρύπα της ζωής μας μεγαλύτερη με το να επηρεάζει την πολιτική συνείδηση των πολιτών διαμορφώνοντας απόψεις ενός ψευδούς τοπίου.
    Η φαρμακολογία σε συνδυασμό με τις δημόσιες σχέσεις και την διαφήμιση έχουν στήσει μια ωραία μηχανή που κάθε καινούργιο φάρμακο δοκιμάζεται μαζικά σε τριτοκοσμικές χώρες, για να μπορούμε εμείς στη δύση να απολαμβάνουμε το προνόμιο της φαρμακευτικής περίθαλψης. Αν αυτό δεν κάνει την τρύπα της ζωής μας μεγαλύτερη, τότε τι;

Αυτό εννοούσα όταν ευγενικά σου ζητούσα να μην με βάζεις στην διαδικασία της ανάλυσης λεπτομερειών στις 10 το βράδυ. Αναιδώς μου απάντησες αυτό σχετικά με το όποιος μπαίνει στο χορό οφείλει να χορέψει κτλ…
    Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πριν από δύο μήνες υπήρξα νυχτοπούλι και η 3 το πρωί για μένα ήταν απόγευμα. Μετά το στραπάτσο μου, μου είναι δύσκολο να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά μετά τις 10 με τα τόσα φάρμακα που παίρνω.
    Όπως λες, δεν σε ενδιαφέρει, αλλά νομίζω πως θα σε ενδιέφερε αν είχες περάσει 20 μέρες από την ζωή σου (γιορτές) με έναν σωλήνα χωμένο στον πνεύμονα για να τραβάει τα υγρά.

Δεν θα πάθαινες τίποτα αν ήσουν πιο ευγενής από την αρχή, όταν ευγενικά σου ζητούσα λίγη κατανόηση.
    Όλοι ξέρουν πως δεν είμαι από τα παιδάκια που δεν έχω επιχειρήματα ή που δεν ξέρω πώς να με υποστηρίξω, εμένα και τα επιχειρήματά μου.
    Είναι οι ίδιοι που σπεύδουν να σε ευχαριστήσουν που υπήρξες άδικα ειρωνική όταν μου έγραφες ότι κάνω τις θέσεις μου «γαργάρα»

Τους ευχαριστώ.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by LUNA009 View Post
    Πολλες φορες αυτο που αντιλαμβανεσαι δε μπορεις να το αποδωσεις παντα λεκτικα.Αυτη ηταν μια προσπαθεια μου να εξηγησω κατι που ειναι δυσκολο να εξηγηθει ετσι γι αυτο και φαινεται τοσο αφηρημενο.Μονο να το αντιληφθεις μπορεις.Και κατελειξε σε θεατρο του παραλογου γι αυτο και δεν επρεπε καν να ξεκινησει!!
    Δεν ξερω αν ημουν σαφης (αν οχι γινομαι τωρα) πιστευω αυτοι που ηταν να καταλαβουν,καταλαβαν.Οτι σκοπιμως εγκατελειψα τη συζητηση αυτη και οχι λογο ελειψης επιχειρηματων.Αφου πιστευω οτι απλα αναλωνομαι!!Γιατι διεκδικεις το σεβασμο των αλλων με μονο κριτηριο την ορθοτητα του λογου.(βεβαια πολλοι ειναι αυτοι που πεφτουν στην παγιδα)

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Επειδή δεν μου αρέσουν οι μισοτελειωμένες δουλειές και πολύ περισσότερο επειδή ποτέ δεν φεύγω με την ουρά στα σκέλια, επιστρέφω για να απαντήσω σε κάτι που απάντησα ξανά.

Σου έθεσα την στατιστική ως παράδειγμα, αλλά δεν σου άρεσε, παρΆ ότι κάνει την τρύπα της ζωής μας μεγαλύτερη με το να επηρεάζει την πολιτική συνείδηση των πολιτών διαμορφώνοντας απόψεις ενός ψευδούς τοπίου.
    Η φαρμακολογία σε συνδυασμό με τις δημόσιες σχέσεις και την διαφήμιση έχουν στήσει μια ωραία μηχανή που κάθε καινούργιο φάρμακο δοκιμάζεται μαζικά σε τριτοκοσμικές χώρες, για να μπορούμε εμείς στη δύση να απολαμβάνουμε το προνόμιο της φαρμακευτικής περίθαλψης. Αν αυτό δεν κάνει την τρύπα της ζωής μας μεγαλύτερη, τότε τι;

Αυτό εννοούσα όταν ευγενικά σου ζητούσα να μην με βάζεις στην διαδικασία της ανάλυσης λεπτομερειών στις 10 το βράδυ. Αναιδώς μου απάντησες αυτό σχετικά με το όποιος μπαίνει στο χορό οφείλει να χορέψει κτλ…
    Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πριν από δύο μήνες υπήρξα νυχτοπούλι και η 3 το πρωί για μένα ήταν απόγευμα. Μετά το στραπάτσο μου, μου είναι δύσκολο να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά μετά τις 10 με τα τόσα φάρμακα που παίρνω.
    Όπως λες, δεν σε ενδιαφέρει, αλλά νομίζω πως θα σε ενδιέφερε αν είχες περάσει 20 μέρες από την ζωή σου (γιορτές) με έναν σωλήνα χωμένο στον πνεύμονα για να τραβάει τα υγρά.

Δεν θα πάθαινες τίποτα αν ήσουν πιο ευγενής από την αρχή, όταν ευγενικά σου ζητούσα λίγη κατανόηση.
    Όλοι ξέρουν πως δεν είμαι από τα παιδάκια που δεν έχω επιχειρήματα ή που δεν ξέρω πώς να με υποστηρίξω, εμένα και τα επιχειρήματά μου.
    Είναι οι ίδιοι που σπεύδουν να σε ευχαριστήσουν που υπήρξες άδικα ειρωνική όταν μου έγραφες ότι κάνω τις θέσεις μου «γαργάρα»

Τους ευχαριστώ.
    Αγαπητή Κατερίνα (φαντάζομαι από κει προέρχεται το Κάτια,σωστά; )

Πρώτον,δεν είπα ότι η στατιστική δεν μου άρεσε σαν παράδειγμα που έφερες.Σε ρώτησα απλώς που κολλάει,και σε κείνη τη φάση,με συγχωρείς που στο επισημαίνω ξανά,δεν απάντησες.Τώρα μου δίνεις τις διευκρινήσεις που σου ζήτησα, και σ αυτό,και στο ζήτημα πως έκαναν την τρύπα της ζωής μας μεγαλύτερη.Ομολογώ ότι ως προς αυτό έγινες σαφής.Στο πρώτο θα συμφωνήσω μαζί σου,στο δεύτερο θα συμφωνήσω στο περίπου αλλά όχι ακριβώς.

Σου έθεσα και κάποιες ερωτήσεις ακόμα σχετικά με την τρύπα στο νερό (όχι αυτή της ζωής μας που αναλύσαμε πριν,μια άλλη)που ανέφερες σχετικά με ιστορικά παραδείγματα υποκριτικού παραληρήματος και κοσμοθεωρίες,αλλά σ αυτό δεν απάντησες.Έκανες μόνο μια νύξη περί πολιτικών ζητημάτων.Αυτή η τρύπα λοιπόν στο νερό που περιγράφει μια κοσμοθεωρία,είναι η ίδια με την τρύπα της ζωής που ανέλυσες λίγο παραπάνω;Ή είναι κάτι άλλο που περιγράφει την άποψή σου για συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις;Γιατί αν ισχύει το δεύτερο,έχεις προσβάλλει μια κοσμοθεωρία πολλών ανθρώπων(κι εμένα μαζί) στην οποία στην τελική οφείλεις αρκετά πράγματα στη ζωή σου.Και τέτοιου είδους προσβολές σύμφωνα με όσα επικαλείσαι κι εσύ είναι ασχημες,ειδικά όταν γίνονται κεκαλυμένα.

Όπως βλέπεις,κι όπως προσπάθησα να σου εξηγήσω,το μόνο πράγμα που προσπαθώ να καταλάβω είναι αν πρόσβαλες τα πιστεύω μου,ούτε ζήτημα ζωής και θανάτου ούτε επίθεσης ούτε τίποτα άλλο.Τόσο απλά.

Όσον αφορά την υγεία σου,σου εύχομαι περαστικά και όσο το δυνατόν γρηγορότερη ανάρρωση.

Ωστόσο,οποιοδήποτε πρόβλημα και να αντιμετωπίζεις με την υγεία σου,δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να χαρακτηρίζεις ως "κλινικές περιπτώσεις" ανθρώπους τους οποίους δεν γνωρίζεις και δεν έχεις δει ποτέ.Δεν ξέρω αν είσαι ψυχίατρος ή έστω,ψυχολόγος,ή άντε στο τσακίρ κέφι καμιά κοινωνική λειτουργός ή σωφρονιστικός υπάλληλος ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο που είναι στα πλαίσια της δουλειάς του να ασχολείται με τέτοιες περιπτώσεις,αλλά διαδικτυακές "διαγνώσεις" σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και δεν έχεις δει,βάσει "κλινικών εικόνων" που προφανώς και δεν είσαι σε θέση να διακρίνεις ακριβώς επειδή δεν τους γνωρίζεις,και μάλιστα εξαγωγή πιθανού αιτίου που προκαλεί την συμπεριφορά (τρομάρα σου),συγνώμη αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ,και έχεις βγάλει ήδη δύο σ ένα ποστ,μια για μένα και μια για την αδερφή μου που κατά τα άλλα δεν ξέρεις ποια είναι.Κανονικά άμα θέλω μπορώ να κάνω φασαρία γι αυτο όπως καταλαβαίνεις,καθώς μιλάμε για βαρύ χαρακτηρισμό (αλήθεια,θεωρείται και διάγνωση ασθένειας; )κι όχι για ελαφρείς του στυλ "είσαι αγενής εριστική επιθετική" (οι οποίοι προσωπικά δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα αν αιτιολογηθούν),αλλά όπως ξαναείπα σέβομαι και τα προβλήματα που προφανώς αντιμετωπίζεις,και το διαχειριστή.

Από κει και πέρα φυσικά μπορείς να πιστεύεις για την συναισθηματική -ψυχολογική μπλα μπλα συγκρότησή μου ο,τι θέλεις ,και εσύ και αυτοί που βιάστηκαν να σε ευχαριστήσουν όταν με διέγνωσες κλινική περίπτωση,αφού σ αρέσει να επικαλείσαι τέτοιου είδους ευχαριστίες.Δε μ απασχολεί.Κατά τα άλλα σου επαναλαμβάνω ως προς αυτό το ζήτημα ,μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μην πεις.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Μαρία

Δεν ξερω αν ημουν σαφης (αν οχι γινομαι τωρα) πιστευω αυτοι που ηταν να καταλαβουν,καταλαβαν.Οτι σκοπιμως εγκατελειψα τη συζητηση αυτη και οχι λογο ελειψης επιχειρηματων.Αφου πιστευω οτι απλα αναλωνομαι!!Γιατι διεκδικεις το σεβασμο των αλλων με μονο κριτηριο την ορθοτητα του λογου.(βεβαια πολλοι ειναι αυτοι που πεφτουν στην παγιδα)
    Ναι,έγινες σαφής ήδη από πριν.
    Αυτό το τελευταίο περί ορθότητας του λόγου πάει σε μένα;
    Α και επειδή κάτι είπες πριν που επειδή το διόρθωσες δεν το πρόσεξα εγκαίρως,όχι πειραγμένη δεν σε χαρακτήρισα,ούτε νομίζω ότι υποννόησα κάπου κάτι τέτοιο.Αν έχει γίνει,συνέβη παρανόηση και ζητώ συγνώμη.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Ναι,έγινες σαφής ήδη από πριν.
    Αυτό το τελευταίο περί ορθότητας του λόγου πάει σε μένα;
    Α και επειδή κάτι είπες πριν που επειδή το διόρθωσες δεν το πρόσεξα εγκαίρως,όχι πειραγμένη δεν σε χαρακτήρισα,ούτε νομίζω ότι υποννόησα κάπου κάτι τέτοιο.Αν έχει γίνει,συνέβη παρανόηση και ζητώ συγνώμη.
    Τη χρηση του ορθου λογου ηθελα να πω.ναι σε σενα πηγαινε.
    Οσο για το τελευταιο θα αρκεστω στα λεγομενα σου!!!

Όνομα:
    Μαρία

Τη χρηση του ορθου λογου ηθελα να πω.ναι σε σενα πηγαινε.
    Οσο για το τελευταιο θα αρκεστω στα λεγομενα σου!!!
    Δεν είναι θέμα σεβασμού...σου ξαναείπα και πριν ,σέβομαι αυτό που πιστεύεις,άμα δεν το σεβόμουν δεν θα στο έλεγα απλώς για να σε "καλοπιάσω",δεν με ενδιαφέρει.
    Το για ποιους λόγους το σέβομαι είναι άλλη ιστορία,δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει.Από κει και πέρα εξήγησα τι με ενόχλησε,λίγο παραπίσω είναι θα το βρεις.Εξήγησες κι εσύ,μπροστά μου είναι και το βλέπω.Νομίζω ότι γίναμε κι οι δύο κατανοητές.Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε άλλο,σωστά;

Όνομα:
    Κάτια

Αγαπητή Κατερίνα (φαντάζομαι από κει προέρχεται το Κάτια,σωστά; )

Πρώτον,δεν είπα ότι η στατιστική δεν μου άρεσε σαν παράδειγμα που έφερες.Σε ρώτησα απλώς που κολλάει,και σε κείνη τη φάση,με συγχωρείς που στο επισημαίνω ξανά,δεν απάντησες.Τώρα μου δίνεις τις διευκρινήσεις που σου ζήτησα, και σ αυτό,και στο ζήτημα πως έκαναν την τρύπα της ζωής μας μεγαλύτερη.Ομολογώ ότι ως προς αυτό έγινες σαφής.Στο πρώτο θα συμφωνήσω μαζί σου,στο δεύτερο θα συμφωνήσω στο περίπου αλλά όχι ακριβώς.

Σου έθεσα και κάποιες ερωτήσεις ακόμα σχετικά με την τρύπα στο νερό (όχι αυτή της ζωής μας που αναλύσαμε πριν,μια άλλη)που ανέφερες σχετικά με ιστορικά παραδείγματα υποκριτικού παραληρήματος και κοσμοθεωρίες,αλλά σ αυτό δεν απάντησες.Έκανες μόνο μια νύξη περί πολιτικών ζητημάτων.Αυτή η τρύπα λοιπόν στο νερό που περιγράφει μια κοσμοθεωρία,είναι η ίδια με την τρύπα της ζωής που ανέλυσες λίγο παραπάνω;Ή είναι κάτι άλλο που περιγράφει την άποψή σου για συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις;Γιατί αν ισχύει το δεύτερο,έχεις προσβάλλει μια κοσμοθεωρία πολλών ανθρώπων(κι εμένα μαζί) στην οποία στην τελική οφείλεις αρκετά πράγματα στη ζωή σου.Και τέτοιου είδους προσβολές σύμφωνα με όσα επικαλείσαι κι εσύ είναι ασχημες,ειδικά όταν γίνονται κεκαλυμένα.

Όπως βλέπεις,κι όπως προσπάθησα να σου εξηγήσω,το μόνο πράγμα που προσπαθώ να καταλάβω είναι αν πρόσβαλες τα πιστεύω μου,ούτε ζήτημα ζωής και θανάτου ούτε επίθεσης ούτε τίποτα άλλο.Τόσο απλά.

Όσον αφορά την υγεία σου,σου εύχομαι περαστικά και όσο το δυνατόν γρηγορότερη ανάρρωση.

Ωστόσο,οποιοδήποτε πρόβλημα και να αντιμετωπίζεις με την υγεία σου,δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να χαρακτηρίζεις ως "κλινικές περιπτώσεις" ανθρώπους τους οποίους δεν γνωρίζεις και δεν έχεις δει ποτέ.Δεν ξέρω αν είσαι ψυχίατρος ή έστω,ψυχολόγος,ή άντε στο τσακίρ κέφι καμιά κοινωνική λειτουργός ή σωφρονιστικός υπάλληλος ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο που είναι στα πλαίσια της δουλειάς του να ασχολείται με τέτοιες περιπτώσεις,αλλά διαδικτυακές "διαγνώσεις" σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και δεν έχεις δει,βάσει "κλινικών εικόνων" που προφανώς και δεν είσαι σε θέση να διακρίνεις ακριβώς επειδή δεν τους γνωρίζεις,και μάλιστα εξαγωγή πιθανού αιτίου που προκαλεί την συμπεριφορά (τρομάρα σου),συγνώμη αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ,και έχεις βγάλει ήδη δύο σ ένα ποστ,μια για μένα και μια για την αδερφή μου που κατά τα άλλα δεν ξέρεις ποια είναι.Κανονικά άμα θέλω μπορώ να κάνω φασαρία γι αυτο όπως καταλαβαίνεις,καθώς μιλάμε για βαρύ χαρακτηρισμό (αλήθεια,θεωρείται και διάγνωση ασθένειας; )κι όχι για ελαφρείς του στυλ "είσαι αγενής εριστική επιθετική" (οι οποίοι προσωπικά δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα αν αιτιολογηθούν),αλλά όπως ξαναείπα σέβομαι και τα προβλήματα που προφανώς αντιμετωπίζεις,και το διαχειριστή.

Από κει και πέρα φυσικά μπορείς να πιστεύεις για την συναισθηματική -ψυχολογική μπλα μπλα συγκρότησή μου ο,τι θέλεις ,και εσύ και αυτοί που βιάστηκαν να σε ευχαριστήσουν όταν με διέγνωσες κλινική περίπτωση,αφού σ αρέσει να επικαλείσαι τέτοιου είδους ευχαριστίες.Δε μ απασχολεί.Κατά τα άλλα σου επαναλαμβάνω ως προς αυτό το ζήτημα ,μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μην πεις.
    Λευκή, θα κάνω την τελευταία μου κουρασμένη προσπάθεια να σου δώσω να καταλάβεις πως δεν ξέρω καν ποιες είναι οι θέσεις που πρεσβεύεις (τώρα άρχισα να καταλαβαίνω ελαφρώς…) Μέχρι την προχθεσινή ατυχή μας συνεύρεση, δεν ήξερα καν ότι υπάρχεις.
    Προφανώς στο παρελθόν (πριν την εγγραφή μου στο site) θα παίχτηκαν κάποια σκηνικά που εγώ τα έχασα. Μάλλον έχασες και εσύ κάποια άλλα και για αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις την στάση μου. Πριν λίγο καιρό, στο site, υπήρξε μια ενοχλητική που ότι και να της απαντούσες δεν της αρκούσε και συμπεριφερόταν σαν ψυχωτική. Έγραφα χιουμοριστικά άρθρα και δεν εννοούσε να καταλάβει ότι ήταν απλώς χιουμοριστικά.
    Αυτός ήταν και ο λόγος που υπήρξε ένα κακό κλίμα και ένα διάλυμα της παρουσίας μου στο site. Μετά την αρρώστια μου σκέφτηκα πως δεν αξίζει να αποκλειστώ από το χόμπι μου για τον κάθε τρελό και αποφάσισα να γράψω. Για κακή μου τύχη, πέφτω πάνω σε εσένα με… ( παραδέξου το) την δική σου εμμονή. Με το καλημέρα σας δηλαδή! Μου γύρισε το μάτι. Εμένα βρήκες χρυσή μου; Που από τη μια έχω το λάπτοπ και από την άλλη τη σακούλα με τα φάρμακα;
    Δεκάρα δεν δίνω για το τι πρεσβεύει πολιτικά ο καθένας εδώ μέσα! Δεκάρα τσακιστή! Χέστικα!
    Η «κοσμοθεωρία» που ανέφερα είχε να κάνει με τον πολτό του φιλοσοφικού κατασκευάσματος που ο καθένας φέρνει στα μέτρα του και όπως τον βολεύει.
    Ωστόσο, είτε είσαι αριστερή, είτε δεξιά, είτε κέντρο, είτε ότι σου γουστάρει, καλό είναι να κόβεις λίγο τα γκάζια σου και πριν σου επιτεθεί κάποιος προσωπικά να μην τον κατηγορείς για διάφορα που φαντάζεσαι και ότι κάνει τις απόψεις του «γαργάρα».
    Καταλαβαίνω την αψάδα λόγω του νεαρού της ηλικίας, αλλά δεν καταλαβαίνω την εμμονή. Δεν θα σε είχα κρίνει ως κλινική περίπτωση αν δεν είχες φερθεί με τόση έπαρση από την αρχή.
    Να σου πω και μια αλήθεια… Βαριόμουν τρελά να διαβάσω όλα αυτά τα κατεβατά. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο Λακωνική στα ερωτήματά σου.
    Και όλη αυτή η καχυποψία ότι κάτι υπονοούσα; Προς τι; Δηλαδή τι να υπονοώ; Δεν σε καταλαβαίνω.
    Συμπεριφέρεσαι σαν να βρίσκεσαι λίγο πριν την πτώση της τσαρικής Ρωσίας. Αλήθεια σου λέω, δεν πρόσβαλα τα ιδεολογικά πιστεύω κανενός! Την αστρολογία υπερασπιζόμουν. Για μένα είναι απείρως πιο ενδιαφέρουσα από την πολιτική, έτσι όπως αυτή ασκείται στις μέρες μας.
    Κατά τα άλλα, μου αρέσει να τοποθετούμε ξεκούραστα και να διαβάζω τις τοποθετήσεις των άλλων… Και άλλα τέτοια χαριτωμένα που κάνουν τον άνθρωπο να ξεχνάει τα πραγματικά προβλήματα του λαού (αφού είσαι και αριστερή). Τα οικονομικά… Τα επαγγελματικά… Τα προσωπικά… Είσαι 26 και δεν έχω ούτε κουράγια, ούτε την όρεξή σου να λύσω το Κυπριακό. Το έλυνα για χρόνια. Έχω τραβήξει και τραβάω κουπί και με το αριστερό και με το δεξί. Έχω πιει κουβάδες! Φτάνει, όχι άλλο κάρβουνο!

Νομίζω ότι υπήρξε μεταξύ μας μια παρεξήγηση και ως μεγαλύτερη ανοίγω τον δρόμο μιας πιο πολιτισμένης αντιμετώπισης. Σου ζητώ συγνώμη για την υπερβολικά σκληρή κριτική μου. Τα φαινόμενα με εξαπάτησαν.
    Με λιγότερη επιθετικότητα και περισσότερη λεπτότητα, θα πήγαινες μακριά.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Δεν είναι θέμα σεβασμού...σου ξαναείπα και πριν ,σέβομαι αυτό που πιστεύεις,άμα δεν το σεβόμουν δεν θα στο έλεγα απλώς για να σε "καλοπιάσω",δεν με ενδιαφέρει.
    Το για ποιους λόγους το σέβομαι είναι άλλη ιστορία,δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει.Από κει και πέρα εξήγησα τι με ενόχλησε,λίγο παραπίσω είναι θα το βρεις.Εξήγησες κι εσύ,μπροστά μου είναι και το βλέπω.Νομίζω ότι γίναμε κι οι δύο κατανοητές.Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε άλλο,σωστά;
    Σωστα!!!!!

Όνομα:
    Δημήτρης

Το θέμα που καλείται να απαντήσει η δυτική αστρολογία, δηλαδή γιατί δεν συμπεριλαμβάνει τον Οφιούχο ως το 13ο Ζώδιο δεν αφορά την Βεδική αστρολογία, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτή δεν διαχωρίζει παγκόσμια τους ανθρώπους σε 12 ομάδες σύμφωνα μόνο με το Ζώδιο. Λοιπόν δεν συντρέχει λόγος να την ανακατεύουμε σε αυτό το θέμα.
    Τα ζώδια ονομάζονται Ράσις (Rasis) σύμφωνα με την Βεδική και αντιπροσωπεύουν τις καταστάσεις και τις δυνάμεις που επηρεάζουν την πορεία της ζωής ενός ατόμου. Επίσης, σηματοδοτούν χρονική στιγμή χωρίς όμως να μπορούμε να προσδιορίσουμε τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου σύμφωνα με τον Ζωδιακό κύκλο. Π.χ. είσαι δίδυμος άρα ……

Ο Οφιούχος βρίσκεται βορειοδυτικά του κέντρου του Γαλαξία μας. Νοτιοδυτικά του βρίσκεται ο Σκορπιός και Νοτιοανατολικά του ο Τοξότης. Ο λόγος απόρριψης του Οφιούχου ως σημείο αναφοράς είναι, ότι βρίσκεται σχεδόν πάνω από τον σκορπιό στον ουράνιο ορίζοντα και είναι απαραίτητη η επιλογή αναίρεσης ενός από τα δύο παραπάνω ζώδια (αστερισμούς), για να μπορέσουμε να οριοθετήσουμε και να υποδιαιρέσουμε τον χρόνο.

Όπως γνωρίζουμε ένας κύκλος χωρίζεται σε 360ο μοίρες. Ο διαχωρισμός αυτού του κύκλου σε 12 τμήματα που καταλαμβάνουν 30ο μοίρες κάθε ένας χωριστά, μας βοηθά να διαιρέσουμε τον χρόνο σε ίσα μέρη.

Page 9 of 13 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)