s
οψεις ατυχηματος????
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7

οψεις ατυχηματος????

Πριν μερικα χρονια ενας φιλος ειχε ενα ατυχημα που παραλιγο να του στοιχησει την ζωη(τροχαιο)
    ευτυχως, ολα πηγαν καλα...
    Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης, ανοιξα τον χαρτη εκεινης της ημερας να δω διελευσεις κλπ, κατι που να δειχνει το ατυχημα που θα συνεβαινε αλλα δεν βρηκα τπτ που να κανει εντυπωση στα "απειρα" μου ματια.
    Μπορει καποιος να βοηθησει?
    αποκλειεται να μη φαινεται ετσι?μαλλον εγω δεν μπορω να το δω

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Re: οψεις ατυχηματος????

Θα σου αναφερω ενα παραδειγμα φιλου που γλυτωσε στο παρα 5...
    Ο διελαυνων ουρανος εκανε ακριβειας συνοδο με τον αρη του στις 29 υδροχ.
    κ ο διελ. αρης ηταν σε συνοδο με τον ηλιο του.
    Αλλα κ στην ηλιακη επιστροφη της χρονιας, ο γενεθλ. ουρανος του ηταν
    πανω στον solar ωροσκ. του.
    Τις περισσοτερες φορες παιζουν ο αρης κ ο ουρανος, αλλα φαινεται
    κ απο τα προοδευτικα.

Όνομα:
    Μάνος

Quote Originally Posted by Freya! View Post
    Πριν μερικα χρονια ενας φιλος ειχε ενα ατυχημα που παραλιγο να του στοιχησει την ζωη(τροχαιο)
    ευτυχως, ολα πηγαν καλα...
    Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης, ανοιξα τον χαρτη εκεινης της ημερας να δω διελευσεις κλπ, κατι που να δειχνει το ατυχημα που θα συνεβαινε αλλα δεν βρηκα τπτ που να κανει εντυπωση στα "απειρα" μου ματια.
    Μπορει καποιος να βοηθησει?
    αποκλειεται να μη φαινεται ετσι?μαλλον εγω δεν μπορω να το δω
    Το θέμα που θίγετε είναι λεπτό και μπορεί να επηρεάσει αρκετούς ανθρώπους ένας πίνακας με τέτοιες όψεις οι οποίες ΔΕΝ είναι σίγουρο απριόρι ότι θα ενεργοποιηθούν πάντα με ολέθρια αποτελέσματα.

Αν προσπαθείτε από διελεύσεις να διαπιστώσετε τόσο σημαντικά γεγονότα θεωρώ ότι χάνετε το χρόνο σας.

Για να ικανοποιήσω την περιέργειά σας θα σας γράψω μόνο ότι η αστρολογική μου δεοντολογία επιτρέπει.
    Προβληματικές διατάξεις Ερμή ¶ρη Κρόνου και σε κάποιες περιπτώσεις Ουρανού σε προοδευτικά συστήματα.
    Επίσης πλείστα μεσοδιαστήματα.

Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι η γνωστή μας "γενέθλια υπόσχεση" σε πολλές περιπτώσεις ατυχημάτων τελεί υπό κατάρρευση. Ο γενέθλιος χάρτης δεν δείχνει πάντα τόσο πολύ τρανταχτά γεγονότα εκ των προτέρων. Διότι εκ των υστέρων ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι θέλει.

Όπως επίσης έχει παρατηρηθεί ότι οι "περίφημες" όψεις ¶ρη Ουρανού έχουν ως αποτέλεσμα απροσεξία και έτσι άνθρωποι να χτυπούν στις γωνίες του κρεββατιού να παραπατούν κ.ά. εμφανίζοντας ίσως μώλωπες αλλά ποτέ να έχουν κάποοιο σοβαρό ατύχημα.
    Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη χωρις να χάνεις το κουράγιο σου.

κατ αρχην να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας!!!
    και συγγνωμη αν εθιξα "ευαισθητο" η ευκολα παρεξηγισιμο θεμα...

Δεν γνωριζω καθολου απο μεσοδιαστηματα και προοδευτικα ωροσκοπια, ειμαι πολυ απειρη ακομα....

Αν καποιος εχει ορεξη να μου πει αν φαινεται καπου, απο καθαρη περιεργεια για να δουμε αν εφαρμοζονται οι προβλεψεις ας μου στειλει πμ, εχω ακριβεις ωρες και χαρτη.

Απο εκει και περα εχω ακομα μια ερωτηση.
    Ο φιλος μου γλιτωσε στο παρα 5 κυριολεκτικα, στην αρχη τον ειχαν για...καταλαβαινετε
    Εκεινη την ημερα ηταν να ειμαι κι εγω μαζι του αλλα τελικα κατι εγινε και δεν πηγα,
    το ωροσκοπιο μου εκεινη την ημερα δειχνει
    αρη τετραγωνο με ουρανο,
    αρη αντιθεση με ηλιο,
    αρη τετραγωνο με σεληνη,
    Αφροδιτη συνοδο πλουτωνα,

Σημαινουν κατι ολα αυτα?
    Οτι το γλιτωσα η η φαντασια μου καλπαζει?

Όνομα:
    Μάνος

Quote Originally Posted by Freya! View Post
    Οτι το γλιτωσα η η φαντασια μου καλπαζει?
    Μάλλον το δεύτερο, αλλά δείτε το από την καλή του πλευρά. Εάν την "ρίξετε" στον ιππόδρομο θα κερδίσετε αρκετά χρήματα. :bigsmile:

Όπως σας έγραψα οι τράνζιτ πολύτιμοι αλλά όχι από μόνοι τους αποτελεσματικοί. Το καλύτερο περίστροφο δεν μπορεί να σκοτώσει εάν δεν έχει μέσα σφαίρες.
    Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη χωρις να χάνεις το κουράγιο σου.

χαχα, ευχαριστω λοιπον!!!!

Quote Originally Posted by Μάνος Μαντάς View Post
    Το θέμα που θίγετε είναι λεπτό και μπορεί να επηρεάσει αρκετούς ανθρώπους ένας πίνακας με τέτοιες όψεις οι οποίες ΔΕΝ είναι σίγουρο απριόρι ότι θα ενεργοποιηθούν πάντα με ολέθρια αποτελέσματα.

Αν προσπαθείτε από διελεύσεις να διαπιστώσετε τόσο σημαντικά γεγονότα θεωρώ ότι χάνετε το χρόνο σας.

Για να ικανοποιήσω την περιέργειά σας θα σας γράψω μόνο ότι η αστρολογική μου δεοντολογία επιτρέπει.
    Προβληματικές διατάξεις Ερμή ¶ρη Κρόνου και σε κάποιες περιπτώσεις Ουρανού σε προοδευτικά συστήματα.
    Επίσης πλείστα μεσοδιαστήματα.

Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι η γνωστή μας "γενέθλια υπόσχεση" σε πολλές περιπτώσεις ατυχημάτων τελεί υπό κατάρρευση. Ο γενέθλιος χάρτης δεν δείχνει πάντα τόσο πολύ τρανταχτά γεγονότα εκ των προτέρων. Διότι εκ των υστέρων ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι θέλει.

Όπως επίσης έχει παρατηρηθεί ότι οι "περίφημες" όψεις ¶ρη Ουρανού έχουν ως αποτέλεσμα απροσεξία και έτσι άνθρωποι να χτυπούν στις γωνίες του κρεββατιού να παραπατούν κ.ά. εμφανίζοντας ίσως μώλωπες αλλά ποτέ να έχουν κάποοιο σοβαρό ατύχημα.
    Αχαχαχαχα!
    Ο άρης μου στον Κριό πάντως σε ποικίλες όψεις, συνηθίζει να μου καίει τα χέρια στο φούρνο, να μου τα κόβει με μαχαίρια, ακόμη και με κόλλες χαρτιού Α4!
    Αν αυτά θεωρούνται ατυχήματα, μακάρι να είναι όλα κι όλα που θα έχουμε στη ζωή μας!:bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)