- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: οψεις ατυχηματος????
-
23-01-2011, 06:07 PM #1
οψεις ατυχηματος????
Πριν μερικα χρονια ενας φιλος ειχε ενα ατυχημα που παραλιγο να του στοιχησει την ζωη(τροχαιο)
ευτυχως, ολα πηγαν καλα...
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης, ανοιξα τον χαρτη εκεινης της ημερας να δω διελευσεις κλπ, κατι που να δειχνει το ατυχημα που θα συνεβαινε αλλα δεν βρηκα τπτ που να κανει εντυπωση στα "απειρα" μου ματια.
Μπορει καποιος να βοηθησει?
αποκλειεται να μη φαινεται ετσι?μαλλον εγω δεν μπορω να το δω
-
23-01-2011, 06:32 PM #2
Re: οψεις ατυχηματος????
Θα σου αναφερω ενα παραδειγμα φιλου που γλυτωσε στο παρα 5...
Ο διελαυνων ουρανος εκανε ακριβειας συνοδο με τον αρη του στις 29 υδροχ.
κ ο διελ. αρης ηταν σε συνοδο με τον ηλιο του.
Αλλα κ στην ηλιακη επιστροφη της χρονιας, ο γενεθλ. ουρανος του ηταν
πανω στον solar ωροσκ. του.
Τις περισσοτερες φορες παιζουν ο αρης κ ο ουρανος, αλλα φαινεται
κ απο τα προοδευτικα.
-
23-01-2011, 06:33 PM #3
Το θέμα που θίγετε είναι λεπτό και μπορεί να επηρεάσει αρκετούς ανθρώπους ένας πίνακας με τέτοιες όψεις οι οποίες ΔΕΝ είναι σίγουρο απριόρι ότι θα ενεργοποιηθούν πάντα με ολέθρια αποτελέσματα.
Αν προσπαθείτε από διελεύσεις να διαπιστώσετε τόσο σημαντικά γεγονότα θεωρώ ότι χάνετε το χρόνο σας.
Για να ικανοποιήσω την περιέργειά σας θα σας γράψω μόνο ότι η αστρολογική μου δεοντολογία επιτρέπει.
Προβληματικές διατάξεις Ερμή ¶ρη Κρόνου και σε κάποιες περιπτώσεις Ουρανού σε προοδευτικά συστήματα.
Επίσης πλείστα μεσοδιαστήματα.
Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι η γνωστή μας "γενέθλια υπόσχεση" σε πολλές περιπτώσεις ατυχημάτων τελεί υπό κατάρρευση. Ο γενέθλιος χάρτης δεν δείχνει πάντα τόσο πολύ τρανταχτά γεγονότα εκ των προτέρων. Διότι εκ των υστέρων ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι θέλει.
Όπως επίσης έχει παρατηρηθεί ότι οι "περίφημες" όψεις ¶ρη Ουρανού έχουν ως αποτέλεσμα απροσεξία και έτσι άνθρωποι να χτυπούν στις γωνίες του κρεββατιού να παραπατούν κ.ά. εμφανίζοντας ίσως μώλωπες αλλά ποτέ να έχουν κάποοιο σοβαρό ατύχημα.Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη χωρις να χάνεις το κουράγιο σου.
-
23-01-2011, 06:46 PM #4
κατ αρχην να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας!!!
και συγγνωμη αν εθιξα "ευαισθητο" η ευκολα παρεξηγισιμο θεμα...
Δεν γνωριζω καθολου απο μεσοδιαστηματα και προοδευτικα ωροσκοπια, ειμαι πολυ απειρη ακομα....
Αν καποιος εχει ορεξη να μου πει αν φαινεται καπου, απο καθαρη περιεργεια για να δουμε αν εφαρμοζονται οι προβλεψεις ας μου στειλει πμ, εχω ακριβεις ωρες και χαρτη.
Απο εκει και περα εχω ακομα μια ερωτηση.
Ο φιλος μου γλιτωσε στο παρα 5 κυριολεκτικα, στην αρχη τον ειχαν για...καταλαβαινετε
Εκεινη την ημερα ηταν να ειμαι κι εγω μαζι του αλλα τελικα κατι εγινε και δεν πηγα,
το ωροσκοπιο μου εκεινη την ημερα δειχνει
αρη τετραγωνο με ουρανο,
αρη αντιθεση με ηλιο,
αρη τετραγωνο με σεληνη,
Αφροδιτη συνοδο πλουτωνα,
Σημαινουν κατι ολα αυτα?
Οτι το γλιτωσα η η φαντασια μου καλπαζει?
-
23-01-2011, 07:00 PM #5
Μάλλον το δεύτερο, αλλά δείτε το από την καλή του πλευρά. Εάν την "ρίξετε" στον ιππόδρομο θα κερδίσετε αρκετά χρήματα. :bigsmile:
Όπως σας έγραψα οι τράνζιτ πολύτιμοι αλλά όχι από μόνοι τους αποτελεσματικοί. Το καλύτερο περίστροφο δεν μπορεί να σκοτώσει εάν δεν έχει μέσα σφαίρες.Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη χωρις να χάνεις το κουράγιο σου.
-
23-01-2011, 07:03 PM #6
χαχα, ευχαριστω λοιπον!!!!
-
23-01-2011, 08:20 PM #7
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.