s
ΩΡΙΑΙΑ Θα μιλησει ο Χρηστος με την μητερα του; - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 68
    Όνομα:
    Τίνα

Re: ΩΡΙΑΙΑ Θα μιλησει ο Χρηστος με την μητερα του;

Πριν αρχίσετε να αναλύετε, θα πρότεινα να προσδιορίσετε τους κυβερνήτες με βάση την ερώτηση της Δέσποινας.

καλή επιτυχία.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Σελήνη στον 4ο και σε τρίγωνο με τον Ερμή… Καλά τα βλέπω τα πράγματα. Ωστόσο ομολογώ ότι η ωριαία δεν είναι το φόρτε μου. Δεν εμφανίζεται κανείς να βάλει τα πράγματα λίγο στη θέση τους; Η μάνα είναι η Σελήνη εδώ; Να υποθέσω ότι το ότι ο Κρόνος είναι στον 5ο δεν το λες και επιτυχία για το παιδί ε;
    Η σελήνη είναι η Δεσποινα ενώ γενικότερα δείχνει την πορεία του ερωτήματος.

Το ενδιαφέρον της Δεσποινας εστιάζεται στην οικογένεια και έχει καλή σχέση με τον ανηψιό της, αυτό δειχνει αρχικά το τρίγωνο.

Όνομα:
    Πόπη

ξεκινώ λέγοντας να με διορθώσετε αν κάνω λάθος...

Κοιτάζω τη μαμά στην ακμή του 4ου οίκου και το γιο στην ακμή του 5ου.
    Σε αυτή την περίπτωση έχουμε μαμά - Ήλιος και γιος - Κρόνος.
    Ήλιος και Κρόνος δε φαίνεται να κάνουν όψη μεταξύ τους.
    Μήπως όμως θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν και τον 7ο?
    Tabula rasa

Όνομα:
    Κάτια

Από ωριαία, ότι έχω διαβάσει και θα τολμήσω να πω δυο λέξεις χωρίς εμπειρία στο θέμα. Η Σελήνη γενικά είναι καλό να Κάνει καλές όψεις γιατί μας δείχνει την θετική ή αρνητική έκβαση του ζητήματος. Εδώ έχουμε και μια Αφροδίτη στον 7ο και αφού το θέμα μας είναι οι σχέσεις μάνας-γιου, αυτό σημαίνει ότι έχουμε μια πρώτη καλή ένδειξη για θετική έκβαση, δεδομένου του ότι αυτή η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο. Η Αφροδίτη εδώ είναι κυβ. 6ου και συγκυβερνήτης 12ου που σχετίζονται με τους λόγους της επανασύνδεσής τους (αρρώστια).
    Η μάνα δεν μου είναι ξεκάθαρο ακόμα από που την βλέπουμε.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by popininja View Post
    ξεκινώ λέγοντας να με διορθώσετε αν κάνω λάθος...

Κοιτάζω τη μαμά στην ακμή του 4ου οίκου και το γιο στην ακμή του 5ου.
    Σε αυτή την περίπτωση έχουμε μαμά - Ήλιος και γιος - Κρόνος.
    Ήλιος και Κρόνος δε φαίνεται να κάνουν όψη μεταξύ τους.
    Μήπως όμως θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν και τον 7ο?
    ο 5ος είναι τα παιδιά του ερωτώντος όμως.

Εγώ θα εδινα τον πέμπτο από τον 4ο στον Χρήστο (αρχικό 8) και τον 4ο στη μητέρα του. Αρα Κρόνος και Ήλιος αντίστοιχα.

Ωστόσο, ο ωροσκόπος είναι σε μικρές μοιρες και μπορεί να υποδηλώσει ότι ειναι λίγο "νωρίς" ακόμα για να δοθεί απάντηση.

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    ο 5ος είναι τα παιδιά του ερωτώντος όμως.

Εγώ θα εδινα τον πέμπτο από τον 4ο στον Χρήστο (αρχικό 8) και τον 4ο στη μητέρα του. Αρα Κρόνος και Ήλιος αντίστοιχα.

Ωστόσο, ο ωροσκόπος είναι σε μικρές μοιρες και μπορεί να υποδηλώσει ότι ειναι λίγο "νωρίς" ακόμα για να δοθεί απάντηση.
    Με την ίδια λογική όμως και ο 4ος δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί η μητέρα του ερωτώντος? :weird:
    Tabula rasa

Όνομα:
    Τίνα

Την Δέσποινα δεν βλέπω και ανησυχώ :toung:

Αγγελική μου αν το είδα καλά ο ωροσκόπος βρίσκεται στην 5η μοίρα, επομένως δεν ισχύει αυτό που λες.

Αν δεν πάρετε τους σωστούς κυβερνήτες, απάντηση δεν θα πάρετε.
    Κοιτάξτε ξανά τα στοιχεία που έδωσε η Δέσποινα.

Εχω σκοπό να σας παιδέψω....για όσους δεν το κατάλαβαν

ΥΓ Κατια σωστό αυτό που έγραψες για την Σελήνη, επομένως μας ενδιαφέρουν οι θετικές όψεις ή ακόμη καλύτερα, οι όψεις της γενικότερα.

Όνομα:
    Πόπη

Θα μπορούσε όμως ο γιος να είναι και ο ¶ρης (6ος οίκος -ανήψια)
    ο οποίος είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο.
    Λέω εγώ τώρα...
    Ή εναλλακτικά η μητέρα να είναι ο Κρόνος (9ος συγγενείς εξ αγχειστίας).
    Tabula rasa

Λοιπον ,εδω παιζουν ρολο οι παραγωγοι οικοι .Πρεπει να τοποθετησουμε σωστα τα προσωπα στους οικους για να μην μπερδευτουμε.Ο συζυγος σου βρισκεται στον 7ο οικο σου αφου εσυ εκανες την ερωτηση .Πρεπει να δουμε τωρα τον δεικτη που δειχνει την αδερφη του αρα μετραμε απο τον 7ο (σαν να ηταν ο 1ος) και βρισκουμε οτι ο δεικτης της αδερφης του βρισκεται στον 9ο οικο σου στον 3ο παραγωγο γι αυτον .

Αρα ο κυβερνητης της κουνιαδας σου ειναι ο κρονος .Επειτα κοιταμε απο τον 9ο σου (σαν να ηταν παλι 1ος ) να βρουμε τον 5ο οικο που θα ειναι ο δεικτης του παιδιου (βεβαια τωρα εξαρταται αν ειναι πρωτοτοκο ειναι στο 5ο αν ειναι δευτεροτοκος στον 9ο.Δεν ξερω αν διευκρινιζεται σε καποιο ποστ σου ). Αν ειναι πρωτοτοκος θα εχει δεικτη τον κυβερνητη του ωροσκοπου γιατι εκει αντιστοιχει ο δικος της 5ο.Δηλαδη τον Ερμη.

Ο κρονος βρισκεται σε εξαρση σε αερινο ,παρορμητικο ζωδιο (ζυγος) μεσα στον δικος της 9ο ( δικος σου 5ος).Ο ερμης βρισκεται στον αιγοκερω αυτο ειναι καλο γιατι το ζωδιο κυβερναται απο τον κρονο επισης και δειχνει οτι παρα απο την ψυχροτητα και την σκληροτητα φαινεται οτι το παιδι δειχνει ανταποκριση ,τον απασχολει το θεμα της μητερας του.Επισης ο αιγοκερως και ο ζυγος ειναι παρορμητικα ζωδια ,φαινεται ο τσακωμος και ο λογος που τους κρατα χωρια εγινε να ξεσπασε ξαφνικα .Θεωρω οτι και οι δυο τραβηξαν καποια πραγματα στα ακρα .Και αν κρινω απο τα χαρακτηριστικα του καθε ζωδιου μαλλον το παιδι υπηρξε πολυ πιο αδιαλλαχτο και η μητερα φαινεται "παγωμενη" αλλα φαινεται οτι ειχε πιο καλοζυγιασμενα τα πραγματα μεσα της.

Στην ωραια κοιταμε την σεληνη γενικα σαν βοηθητικο πλανητη για την ερωτηση και οχι σαν την μητερα.

Θεωρω οτι το τριγωνο μεταξυ σεληνης και ερμης φαινεται οτι ο γιος θα εχει την ευκαιρια να προσεγγισει την μητερα του αλλα αυτη η ευκαιρια φαινεται να εμεινα ανεκμεταλλευτη.Ο κρονος θα σχηματισει τριγωνο με την αφροδιτη .Η αφροδιτη βρισκεται μεσα στο δικο της 11ο και κυβερνα το δικο της 9ο οικο . Παντως φαινεται να εχει καποιο προσωπο το οποιο την νοιαζεται πολυ. Και ισως παιξει ρολο ωστε να γινει η προσεγγιση αναμεσα τους .Ομως εν συνεχεια υπαρχει το τετραγωνο με τον ερμη .Φαινεται οτι θα ξανα υπαρξει συντομα ρηξη και ψυχροτητα αναμεσα τους.

Ο κυβερνητης του 4ου δειχνει το τελος της ερωτησης ο δικος της 4ος (12ος οικος για σενα εχει κυβερνητη τον Αρη και βρισκεται στο δικο της ο ωροσκοπο (9ος για σενα ) αρα ειναι συν-δεικτης δικος της .Ο αρης βρισκεται επισης σε παρορμητικο ζωδιο ( φαινεται οτι υπαρχει ενταση ,θυμος και ισως μια καπως πεισματαρικη σταση της μανας).Κανει αντιθεση με τον βορειο δεσμο και σε λιγο και ο ηλιος επισης συν-δεικτης της μανας θα πραξει το ιδιο .Δεν μου φαινεται να αλλαζει γνωμη παρολη την προσπαθεια .

Πιστευω οτι η απαντηση τεινει στο αρνητικο αν εχω τοποθετησει καλα τους παραγωγους οικους.

Νομιζω οτι ειμαι εντελως εξω λοιπον :blink:

Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)