s
Ακόμα ένας λόγος που το ωροσκόπιο δεν βγαίνει - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 13 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 71 to 80 of 126
    Όνομα:
    Κάτια

Re: Ακόμα ένας λόγος που το ωροσκόπιο δεν βγαίνει

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Δεν αμφισβητώ καθόλου ότι υπήρξες τόσο σαφής,όσο θα ήθελες.Σε πιστεύω 1000%.Η ένστασή μου είναι ότι προφανώς ήσουν ασαφέστατη και όπως μου επιβεβαιώνει κι η φράση σου,σκοπίμως ασαφέστατη.

Γιατί άμα πάει να το κάνει,ο ...μπηχτοδόρος του λέει "μα εγώ δεν σε κατηγόρησα..." ,"μα εγώ μίλησα γενικά,όχι για σένα..."για να καταλήξει στο τέλος στο ανεκδιήγητο "εμ βέβαια εγώ δεν είπα τίποτα για σένα αλλά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται..." ,ενώ φυσικά ξέρουν και οι δύο ότι ο άλλος δικαίως θίγεται και τον βρίζει έχοντας το πλεονέκτημα ότι δεν θα του απαντήσει.

Αυτά ,γενικά.
    Πάμε και στα ειδικά τώρα:
    Γράφεις ,στην τοποθέτησή σου που τώρα την κάνεις γαργάρα,τα εξής :

Όσο για το αίτημά σου για κατανόηση,η γνώμη μου είναι ότι άμα ανέβεις στην πίστα,πρέπει και να χορέψεις.¶μα δεν θέλεις να σου θέσουν ερωτήσεις μην λες τη γνώμη σου,και άμα δεν είσαι σε θέση να τις απαντήσεις λόγω υποτιθέμενων περιορισμών,μην ανοίγεις καθόλου το θέμα.

Γενικά αυτές τις τακτικές "εγώ σε βρίζω κεκαλυμένα και άμα τολμήσεις να μου απαντήσεις βγαίνεις και κομπλεξικός γιατί εγω φαινομενικά δεν έκανα τίποτα" δεν τις γουστάρω.
    Βρίσκεις ότι σε αδικώ και όντως δεν έκανες τίποτα;Μυγιάστηκα και γι αυτό έχω τη μύγα;Περιμένω απαντήσεις σε όσα σε ρωτάω όταν αναρρώσεις. Να μου απαντήσεις όμως σε παρακαλώ.Αν δε μου απαντήσεις με σαφήνεια,μάλλον κάποιος μου έβαλε μια μύγα στην πλάτη.Βλέπεις ,μου έχει ξανασυμβεί εδώ μέσα κάτι αντίστοιχο και η ασάφειά σου με κάνει να πιστεύω διάφορα πράγματα.
    Καλη ανάρρωση σου εύχομαι.

όσο για το ζώδιο,ας πούμε απλώς ότι ήταν μια συλλογιστική αστοχία δικιά μου και ότι χαίρομαι που σ έκανα να γελάσεις.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί απαντάς σαν την Κρουέλα Ντε βιλ , ούτε τον σκοπό της αγένειάς σου.
    Υπήρξες αρκούντος αγενής με όλα αυτά τα «γαργάρες» και τις λοιπές ανοησίες. Και να ήταν να σου απαντήσω, μετά από αυτό θα ήμουν και περιορισμένης ευθύνης αν σου απαντούσα.
    Δεν ξέρω που πάει το μυαλό σου και πόση αξία πιστεύεις ότι έχεις ώστε να κάνουμε συνομωσίες πίσω από την πλάτη σου ώστε να… ; Ούτε και μπορώ να φανταστώ τι περνάει απΆ το μυαλό σου.
    Λυπάμαι.
    Εγώ ότι είχα να πω το είπα και αν βρεθεί έστω και ένας που θα συμφωνήσει μαζί σου ότι δεν κατάλαβε τι ήθελα να πω, εγώ θα σου απαντήσω. Αλλιώς… Καλημέρα σου.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Δεν καταλαβαίνω γιατί απαντάς σαν την Κρουέλα Ντε βιλ , ούτε τον σκοπό της αγένειάς σου.
    Υπήρξες αρκούντος αγενής με όλα αυτά τα «γαργάρες» και τις λοιπές ανοησίες. Και να ήταν να σου απαντήσω, μετά από αυτό θα ήμουν και περιορισμένης ευθύνης αν σου απαντούσα.
    Δεν ξέρω που πάει το μυαλό σου και πόση αξία πιστεύεις ότι έχεις ώστε να κάνουμε συνομωσίες πίσω από την πλάτη σου ώστε να… ; Ούτε και μπορώ να φανταστώ τι περνάει απΆ το μυαλό σου.
    Λυπάμαι.
    Εγώ ότι είχα να πω το είπα και αν βρεθεί έστω και ένας που θα συμφωνήσει μαζί σου ότι δεν κατάλαβε τι ήθελα να πω, εγώ θα σου απαντήσω. Αλλιώς… Καλημέρα σου.
    Τα εξήγησα πολύ αναλυτικά,άσχετα αν έχω δίκιο ή όχι,ήμουν σαφής,σε αντίθεση με σένα που για μια ακόμα παραμένεις ασαφής.Και δεν προκύπτει από κάπου απ τα γραφόμενά μου ότι πιστεύω πως έχω μεγάλη αξία και γίνονται συνωμοσίες πίσω απ την πλάτη μου.Όταν είπα ότι εδώ μέσα μου έχει (ξανα)συμβεί,εννοούσα ακριβώς αυτό που περιέγραψα,ότι κάποιος πέταξε γενικά κι αόριστα μια μπηχτή που πήγαινε προς εμένα χωρίς να μου δίνει τη δυνατότητα ανταπάντησης.Αυτά περί συνομωσίας είναι δικές σου φράσεις.Εγώ πάλι σαν υδροχόος δεν αρέσκομαι στα συνομωσιολογικά σενάρια.Όσο για το πόση αξία θεωρώ ότι έχω,ας πούμε ότι θεωρώ τον εαυτό μου μια τελείως ασήμαντη και θνητή βιολογική μονάδα στο σύμπαν,όπως και όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Από κει και πέρα,γράφω ότι στην περίπτωση που έχω άδικο μπορείς απλά να μου απαντήσεις σε όσα σε ρωτάω.Εσύ με αυτό σου το ποστ φροντίζεις και τρελή να με βγάλεις και παράλληλα να μην δώσεις την παραμικρή διευκρίνηση,βρίσκοντας δικαιολογίες.Λες και πριν γράψω το ποστ που χαρακτηρίζεις αγενές (αλήθεια,το να σε ρωτάω επανειλημένα κάτι πάνω σε μια τοποθέτησή σου και να απαντάς απαξιωτικά τι είναι;ευγένεια; )έκατσες να απαντήσεις με σαφήνεια.Ούτε τότε απάντησες,ούτε τώρα,και τις δύο φορές με δικαιολογίες.Και μόνη σου λες ότι δεν είχες και σκοπό να μου απαντήσεις ούτως ή άλλως.Και ναι κακώς παρεξήγησα,προφανώς και είσαι 1000% ιχθύς.

Γενικότερα(αυτό δεν πάει μόνο στην κάτια)

Κατά καιρούς εδώ μέσα έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις σχετικά με το πόσο στέκει η μεταφυσική,με αφορμή την αστρολογία πάντα.Όταν με την αδερφή μου θέταμε κάποια ζητήματα και κάποιες διαφωνίες,εδώ μέσα γινόταν του κουτρούλη ο γάμος.Τι είναι αυτά τα πράγματα,αυτό πιστεύει ο άλλος και δε μπορείτε να τον προσβάλετε ,δικαίωμά του,πως αφορίζετε κάτι που δεν έχετε γνωρίσει κτλ κτλ κτλ.Ναι είναι δικαίωμά του και είναι δικαίωμα μας να ρωτάμε,του "προσβάλλουμε"αφού το θέτετε έτσι ευθέως τα πιστεύω κάνοντας ερωτήσεις και του δίνουμε τη δυνατότητα να τα υπερασπιστεί.Τα αφοριστικά μισόλογα όμως που ποτέ δεν επεκτείνονται,στα πλαίσια μιας λογικής "δεν μπορώ να επεκταθώ γιατί δεν επιτρέπει το φόρουμ ή γιατί το θεωρώ κουραστικό",για πράγματα που συνήθως ο τοποθετούμενος δεν έχει μελετήσει,δεν προσβάλλουν τα πιστεύω του άλλου και μάλιστα καλυμένα χωρίς δυνατότητα ανταπάντησης; Αν αυτό δεν είναι "τα δικά μου,δικά μου και τα δικά σου πάλι δικά μου" τότε τι είναι ;

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Κάτια

Μόνη σου πλέκεις τον ιστό σου και μετά πέφτεις μέσα.

Είσαι επίμονη, αγενής, εριστική και επιθετική. Έχω άλλο ένα παράδειγμα ανάλογης συμπεριφοράς με την ίδια κλινική εικόνα.

1) Τεράστια κείμενα με διάφορες ασυναρτησίες και εμμονή για επεξήγηση σε λεπτομέρειες που έχουν ήδη εξηγηθεί.

2) Έλλειψη κατανόησης του τι ακριβώς πρεσβεύει ο άλλος (πιθανόν λόγο εμμονής)

3) Κείμενα με την μορφή κολάζ, που απαρτίζονται από διάφορα επιμέρους κομμάτια και απαντιούνται κατά βούληση.

4) Αδιαφορία για το αν έχουν τα υπόλοιπα μέλη την όρεξη να διαβάζουν άσχετες με το κυρίως θέμα τοποθετήσεις.

5) Η μετατροπή του θέματος σε ζήτημα ζωής και θανάτου.

Αυτό συνιστά την εικόνα κάποιας διαταραχής της συμπεριφοράς και την αδυναμία του υποκειμένου να ενταχθεί σε ένα κοινωνικό σύνολο με κάποιους κανόνες συμπεριφοράς. (ελπίζω η αδελφή σου να μην είναι Αιγόκερως)
    Η χαμηλή αυτοεκτίμηση θα μπορούσε να είναι μια πιθανή απάντηση. Γύρνα πίσω και δες με ησυχία όλα τα posts σου. Σου φαίνονται νορμάλ; Κοίτα πως γράφει ο κόσμος και πως γράφεις εσύ. Όλα στην κόντρα. Τι σε βασανίζει Λευκή; Αυτό βρες.

Τα υπόλοιπα μέλη είναι σίγουρο ότι δεν θα σου γράψουν τίποτα. Και καλά θα κάνουν. Είναι γνωστό πια ότι είμαι η σεσημασμένη που όταν κάτι ενοχλεί θα το πω! Ας μην το παραδέχονται, ΕΝΟΧΛΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
    Κάνε κάτι! Κανείς δεν ασχολείται με εσένα και την αδελφή σου που δεν ξέρω καν ποια είναι. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πιο κόσμιοι τρόποι να τοποθετηθείς και ταυτόχρονα να μην προσβάλεις τον κόσμο.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Κωστής

Να υπενθυμίσουμε ότι είμαστε όλοι ενήλικες και δεν έχουμε ανάγκη "μέτρων καταστολής".

Παραμένουμε στο θέμα μας, εάν χρειαστεί είμαστε "ζωηροί" αλλά αποφεύγουμε προσωπικές αντιπαραθέσεις και ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.

Ως μέλος της ομάδας διαχείρισης προτιμώ να ασχολούμαι με τα δημιουργικά θέματα του site μας, όπως εμπλουτισμός της αστρολογικής μας βιβλιοθήκης, βελτίωση των αστρολογικών μας προγραμμάτων και της δημιουργίας ενός ολοκαίνουργιου που θα δούμε σύντομα, παρακολούθηση και διορθώσεις στον λογισμικό μας κώδικα και τον σέρβερ για να έχουμε συνεχώς το site ενεργό και online, ΑΠΟ ΤΟ να κάθομαι να διαβάζω όλα τα ποστ και να "εκτιμώ την ορθότητα" λέξης προς λέξη.

Η διαχείριση προτιμά το φόρουμ να διαβάζεται - ελέγχεται - προστατεύεται από τα μέλη του.

Σας ευχαριστώ πολύ!
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Χρήστος ¶ρχος View Post
    Αγαπητή Λευκή εγώ θα ήθελα μία αστρολογία ενιαία, πιστεύω ότι έχει και επιστημονικό και εσωτερικό, αλλά για μένα το εσωτερικό δεν είναι τίποτα άλλο απο το επιστημονικό που απλά η πρωτόγονη επιστήμη προς το παρόν δεν έχει ανακαλύψει. Για αυτό και επιμένω ότι με την είσοδο της αστρολογίας στην επιστήμη θα πρέπει να περιμένουμε κοσμογονικές αλλαγές στον τρόπο αντίληψης γενικότερα της ανθρωπότητας.
    Επίσης να πω ότι το δίλλημα εσωτεριμός - μυστικισμός ή επιστήμη είναι ψευδές μιας και είναι δύο όψεις του νομίσματος που λέγεται πραγματικότητα.
    Σ ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές απαντήσεις σου στις ερωτήσεις μου.
    Σε μια γενικότερη αντίληψη ότι κάποια ζητήματα που ανάγονται σε θέματα μεταφυσικής ,απλώς είναι αναπόδεικτα επιστημονικά θα συμφωνήσω κι εγώ,όπως επίσης θα συμφωνήσω στο ότι μια τέτοια αποδοχή θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο σκέψης σε πολλά πράγματα.
    Όσο για το δίλημμα,δεν είναι ψευδές,με δύο τρόπους μπορείς να ερμηνεύσεις την πραγματικότητα,με πρωτεύον την ύλη ή με πρωτεύον το πνεύμα,την ιδέα,δεν μπορούν να είναι και τα δύο πρωτεύοντα προφανώς.Το τραπέζι μπροστά μου είναι μια στατική ξύλινη πλάκα με 4 ξύλινα πόδια και παραμένει το ανεξάρτητα απ τις αισθήσεις μου,ανεξάρτητα αν είμαι διαυγής ή έχω πιει 8 ποτήρια ουισκι.
    Οπότε με μια τέτοια βάση προσπαθώ να δω και την αστρολογία,και εκεί τοποθετώ και αυτό που είπες με βάση τα πιστεύω του καθενός και την ερμηνεία που της δίνει.Προφανώς δεν μπορεί να της δώσει και τις δύο,έτσι δεν είναι;:bigsmile:

Αυτά με την βεδική που αναφέρεις δεν τα κατάλαβα καθόλου,οπότε δεν θα τοποθετηθώ.

Στα υπόλοιπα,συμφωνώ μαζί σου επί της ουσίας.
    Όσο για τον πληθυντικό...είμαι μόνο 26:bigsmile:

Και πάλι σ ευχαριστώ!

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Μόνη σου πλέκεις τον ιστό σου και μετά πέφτεις μέσα.

Είσαι επίμονη, αγενής, εριστική και επιθετική. Έχω άλλο ένα παράδειγμα ανάλογης συμπεριφοράς με την ίδια κλινική εικόνα.

1) Τεράστια κείμενα με διάφορες ασυναρτησίες και εμμονή για επεξήγηση σε λεπτομέρειες που έχουν ήδη εξηγηθεί.

2) Έλλειψη κατανόησης του τι ακριβώς πρεσβεύει ο άλλος (πιθανόν λόγο εμμονής)

3) Κείμενα με την μορφή κολάζ, που απαρτίζονται από διάφορα επιμέρους κομμάτια και απαντιούνται κατά βούληση.

4) Αδιαφορία για το αν έχουν τα υπόλοιπα μέλη την όρεξη να διαβάζουν άσχετες με το κυρίως θέμα τοποθετήσεις.

5) Η μετατροπή του θέματος σε ζήτημα ζωής και θανάτου.

Αυτό συνιστά την εικόνα κάποιας διαταραχής της συμπεριφοράς και την αδυναμία του υποκειμένου να ενταχθεί σε ένα κοινωνικό σύνολο με κάποιους κανόνες συμπεριφοράς. (ελπίζω η αδελφή σου να μην είναι Αιγόκερως)
    Η χαμηλή αυτοεκτίμηση θα μπορούσε να είναι μια πιθανή απάντηση. Γύρνα πίσω και δες με ησυχία όλα τα posts σου. Σου φαίνονται νορμάλ; Κοίτα πως γράφει ο κόσμος και πως γράφεις εσύ. Όλα στην κόντρα. Τι σε βασανίζει Λευκή; Αυτό βρες.

Τα υπόλοιπα μέλη είναι σίγουρο ότι δεν θα σου γράψουν τίποτα. Και καλά θα κάνουν. Είναι γνωστό πια ότι είμαι η σεσημασμένη που όταν κάτι ενοχλεί θα το πω! Ας μην το παραδέχονται, ΕΝΟΧΛΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
    Κάνε κάτι! Κανείς δεν ασχολείται με εσένα και την αδελφή σου που δεν ξέρω καν ποια είναι. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πιο κόσμιοι τρόποι να τοποθετηθείς και ταυτόχρονα να μην προσβάλεις τον κόσμο.
    Δεν φτάνει που δεν απαντάς τι εννοούσες για να τελειώνει αυτή η συζήτηση που τόσο ενοχλεί και εσένα και τους άλλους,με βγάζεις και ψυχανώμαλη από πάνω.Κατά τα άλλα εγώ είμαι η επιθετική.Έκανες και διάγνωση βάσει κλινικής εικόνας.Που την βρήκες αλήθεια;Από ένα φόρουμ;Με ήξερες και χτες;Με ξέρεις και τώρα,προσωπικά;Ξέρεις κάτι για εμένα που εγώ δεν το ξέρω;

Ναι τα ποστ μου φαίνονται νορμάλ.Θεωρώ ότι σε μια συζήτηση πρέπει να ανταλλάσονται και επιχειρήματα εκτός από απόψεις.Αν αυτό για σένα είναι κόντρα,μάλλον εσύ είσαι η εριστική.

Προβλήματα προσαρμογής στο κοινωνικό σύνολο δεν έχω,ούτε εγώ ούτε η αδερφή μου,ίσα ίσα θεωρούμε τη συλλογικότητα πρωτεύον πράγμα.Και πολύ σωστά είπες ότι είναι Αιγόκερως.Μάλλον έχεις μαντικές ικανότητες.Εγώ όμως σαν υλίστρια δεν πιστεύω σε μαντικές ικανότητες.

Προφανώς κάτι θα έχω κι εγώ να με βασανίζει,όπως όλος ο κόσμος,δεν αποτελώ εξαίρεση.Το θέμα είναι ότι σε αντίθεση με πολύ κόσμο δεν αναζητώ λύσεις σε αναπόδεικτα πράγματα για να ανακουφιστώ απ αυτά που πιθανώς με βασανίζουν.Εσύ τώρα δεν ξέρω που στρέφεσαι για να ανακουφιστείς.

Αν ενοχλώ;Ίσως.Ο λόγος όμως δεν είναι μάλλον ο τρόπος μου όπως ισχυρίζεσαι,αλλά το διαφορετικό των απόψεών μου.Αν έδειχνα τον ίδιο ζήλο με τον ίδιο τρόπο να υπερασπιστώ όσα λέγονται εδώ μέσα κι όχι να διαφωνήσω μαζί τους,δεν νομίζω ότι θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Θεωρείς ότι το να υπερασπίζομαι τις ιδέες μου όταν μου θίγονται είναι "εμμονή"?Μην ξεχνάς ότι χάρη σε κάτι ψυχανώμαλους σαν εμένα που είχαν ιδέες σαν τις δικές μου εσύ απολαμβάνεις προνόμια όπως το να ψηφίζεις,να σπουδάσεις,να σπουδάσεις τα παιδιά σου (αν προλάβεις βέβαια),να έχεις υγεία περίθαλψη (μέχρι τώρα)και άλλα που δεν θα αναφέρω.

Όσο για το ότι προσβάλλω τον κόσμο,έγραψα κάτι σχετικό στην προηγούμενη δημοσίευσή μου.

Κατά τα άλλα,το φιλοσοφικό θέμα δεν το θεωρώ αναπόσπαστο απ την αστρολογία.
    Και τα μεγάλα κείμενα οφείλονται ακριβώς στο ότι δεν απαντώ κατά βούληση όπως ισχυρίζεσαι.Δε μ αρέσει να μου καταλογίζουν πράγματα μονομερώς.

Τώρα τι να σου πω,αν με θεωρείς ψυχανώμαλη μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις.Μπορεί να κάνεις παιδιά ή να έχεις ανήψια που να μου μοιάσουν.Μπορεί να έχουν γενέθλια ίδια μέρα με μένα και ίδιες μοίρες στα ζώδια με μένα ή παρόμοιες όψεις στο χάρτη τους με μένα.Η μπορεί πορεί να ενστερνιστούν τις ιδέες τις δικές μου.Τι θα τα κάνεις;Θα τα βγάλεις προβληματικά κι αυτά;

¶σχετα όλα αυτά με το θέμα που τέθηκε εξαρχής;Ναι,μάλλον είναι.Αλλά καλώς ή κακώς πολλές φορές μια συζήτηση μπορεί να ξεφύγει.Ανθρώπινο είναι.Από μεριάς μου,σταματάει εδώ,θα σεβαστώ την επιθυμία του κ.Μιχαλίτση σαν διαχειριστή όπως και τα υπόλοιπα μέλη.

Δεν μου αρέσει καθόλου η τροπή που πήρε η συζήτηση,περιττό να στο πω.Απο κει και πέρα,μπορείς να πιστεύεις για την ψυχολογική μου συγκρότηση ο,τι θέλεις.Δε με απασχολεί.Εδώ επανέρχεται και το ειρωνικό της φράσης σου "πηξαμε στους επιστήμονες".

Καλή σας μέρα ωραία μου κυρία

Όνομα:
    Κωστής

Ευχαριστώ για την κατανόηση ωραία μου δεσποινίς.

Οι συζητήσεις δεν πρέπει να σταματούν. Όμως όταν πέφτει η πρώτη πέτρα και υπάρχει και ανταπόδοση ΠΡΙΝ ξεκινήσει ο πετροπόλεμος και χωθούν οι κακοί μπάτσοι και μας φλομώσουν στο χημικΟΝ σταματάμε :toung:
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Μαρία

Polydefkis?εσένα ποια είναι η γνώμη σου;

Quote Originally Posted by LUNA009 View Post
    Πολλες φορες αυτο που αντιλαμβανεσαι δε μπορεις να το αποδωσεις παντα λεκτικα.Αυτη ηταν μια προσπαθεια μου να εξηγησω κατι που ειναι δυσκολο να εξηγηθει ετσι γι αυτο και φαινεται τοσο αφηρημενο.Μονο να το αντιληφθεις μπορεις.Και κατελειξε σε θεατρο του παραλογου γι αυτο και δεν επρεπε καν να ξεκινησει!!
    Επειδη το τελευταιο μου μηνυμα θα ηθελα να ειναι σχετικα με την αστρολογια.Πιστευω οτι μεσα στα επομενα χρονια η αστρολογια θα αναγνωριστει ως λειτουργικη επιστημη.Και εδω θα μαστε να το δουμε ολοι!!
    Αυτα τα ολιγα!!!

Quote Originally Posted by LUNA009 View Post
    Επειδη το τελευταιο μου μηνυμα θα ηθελα να ειναι σχετικα με την αστρολογια.Πιστευω οτι μεσα στα επομενα χρονια η αστρολογια θα αναγνωριστει ως λειτουργικη επιστημη.Και εδω θα μαστε να το δουμε ολοι!!
    Αυτα τα ολιγα!!!
    Υπερεκτιμας περισσοτερο απο οσο μπορεις να φανταστεις την "ανοιχτομυαλια" της ακαδημαικης κοινοτητας.:toung:

Page 8 of 13 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)